Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #45996 üzenetére
Anno az SG1-et DVD-re írtam, aztán mivel ráuntam az évenkénti újranézéskori másolgatásra, az egész hóbelevancot feltoltam az egyik egy terás USB vinyóra. Legyen az csak kéznél, bármikor jól jöhet!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bitpork
nagyúr
-
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #45994 üzenetére
Ha lézerkard, térhajtómű vagy Chappa'ai nincs benne, akkor nem érdekel
-
félisten
Hm, ezt nem vitatom. De szerintem legtöbben csak zombulni ülnek be munka után a TV elé, és láthatóan a zombítás elég jól működik, hisz elég volt néhány évtized, és kitenyésztették az agyatlan fogyasztói réteget
Ha már tudományos műsorokról volt szó, ezt nézitek? Én töltögettem le belőle, elég korrekt.
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #45987 üzenetére
Agyi kapacitás kérdése, hogy hány % használattal lehet ezt megcsinálni. Akinek dolga van egész nap, és nem úgy megy haza, hogy meló után leül a tévé elé, annak hidd el, nagyon jól működik.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
Old fox
tag
Itt meg igen: Processor Types Celeron, Celeron D, Pentium 4
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #45987 üzenetére
Neked lehet hogy nem, de másnak igen. A legeldugottabb piszlicsáré kis bulvár is lehet hasznos. Csak tudni kell felhasználni amit fel lehet használni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #45981 üzenetére
Mondom, én a gépnél ülök, és a jobb alsó sarokban megy a Tv. Így persze rámondom, hogy tévézek, de ha 5 mondatban össze kellene foglalni az elmúlt egy órában látottakat, nem sikerülne, ezalatt megírtam 4 mailt, 25 hozzászólást, meg 3-an hívtak 3 féle dologgal kapcsolatban. Tegnap éjjel 2-kor álltam fel a gép mellől, a tévét a klasszikus értelemben véve 2 percig néztem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bitpork
nagyúr
Kivételes de Rick-kel értek egyet. Minél több csatornán jöjjön az információ, mert az a lényeg. Meg kell tanulni szűrni fejben. Nekem is doszt szól a tv olvasom a netet, meg kapom a hír leveleket.
-
félisten
-
Rick4
félisten
Ezzel szemben én tévézek, nálam nézhetőek tudományos csatik, zenecsatik, meg ugye a jobb alsó sarokban most is a discovery channel megy.
Ja, és képes vagyok az agyammal szelektálni a látottak között, nem kell hardveres szűrő, jól működik a szoftveres is.
-
Rick4
félisten
válasz Rhino666 #45975 üzenetére
Most készülök cserélni a párom kis Asus C70-es procival szerelt notiját, már kinéztem az utódot, de nem AMD procis lesz. A fürgeség meg relatív, tény a 3GB ram és az SSD tolja a procit, de pont az fogja meg a dolgokat....
-
bitpork
nagyúr
-
Old fox
tag
Kérdés, mert nem találom sehol: ABIT BD7II kezeli-e a celeronD procikat?
(amit találtam: felemás -- egyik oldal szerint igen, másik szerint nem)Kössz!
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
-
Agyasima
őstag
válasz stopperos #45967 üzenetére
Ezeket a műsorokat én sem nézem. Ugyanakkor a BL-t, F1-et vagy profi boxot nem nagyon nézhetek máshogy, ill. egy jó pillanatban elkapott filmet (pár napja volt a Carl Urbanos Dredd remake pl.) vagy sorozatot megnézek szívesen.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
válasz Agyasima #45964 üzenetére
Szeptemberben költöztünk közös lakásba barátnőmmel. Volt egy olyan közös megegyezés, ami miatt ma is boldog vagyok: Nem nézünk kábel tv-t és semmilyen adó műsorát. A tv csak azért van, hogy a PS2-t kiszolgálja és a raspberry pi-on nézzünk pár dolgot.
A hétvégén hazautaztam és volt alkalmam belenézni a tv2/rtl klub... stb adók műsorába. A győzikés-szandikás-berkikrisztiános műsor egy hányinger. A szombat esti lázban közük nem volt egyeseknek a tánchoz. A híradót végignézve fél magyarország balesetet szenvedett vagy öngyilkos lett. Nem kívánom ezt, mert nem ez a valóság."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
bitpork
nagyúr
Ha valakinek kő egy 6850 1gb zafír akkor 16k helyben. Gari nincs. Húzva nem volt. Doboz nincs.
-
Agyasima
őstag
válasz fero02 #45948 üzenetére
Azon kevés részek egyike, aminek a végén el is kapnak valakit. Nem rossz sorozat ez. Annyi előnye biztos van a TV-s trash reality-khez képest, hogy ez tényleg a körülöttünk lévő rögvalóságról szól.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #45962 üzenetére
Mindenki így gondolja. Aztán mikor szállsz be a kocsiba, és a vesédnél lesz a bökő, mindjárt nem jut eszedbe, melyik zsebedben is van a kerékkulcs... Persze ha a kulcstartódon lóg, akkor nem szóltam.
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #45949 üzenetére
Mert pl autózol az audiddal, és három rosszarcú fószer stoppol, Te jótét lélekként felveszed őket, ők meg ajándékba adnak a fuvarért egy kolumbiai nyakkendőt. Na azért kell látnod a fejeket, hogy tudjad, kik ezek. Régen pellengérre állításnak hívták, és gyakorlatilag ugyanazt a szerepet töltötte be, mint most ezek a videok. Ha látod a jóembert szembe jönni, mindjárt felkészülhetsz valamire.
Mondjuk azért a Szandika meg a tengerparti sztori komolyan ütött, majd leestem az ágyról..
-
félisten
-
Rhino666
addikt
Lenovo IdeaPad s205 (11.6", AMD E350, 3GB RAM, 64GB SSD) 60k
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
bitpork
nagyúr
válasz FoxiestFox #45955 üzenetére
Pont mint a Napi Celebek sajnos
-
félisten
-
Dani_kp
addikt
Jó estét mindenkinek.
Szegeden keresek olyan segítőkész fórumtársat, aki rendelkezik egy hibátlan, működőképes Samsung 740N vagy 940N típusú monitorral. Aki esetleg rendelkezik ilyennel és segítőkész az kérem keressen meg privátban.
Előre is köszönöm. További kellemes estét mindenkinek.
https://ingatlan.com/33821564
-
fero02
nagyúr
-
Rhino666
addikt
Belkin Neoprene Sleeve netbook táska (12.1"-ig) 2k
Canyon CNP-NS4 notebook hűtő/USB hub állvány 2,5k
Torchlight II Steam kulcs (Diablo II-szerű hack'n'slash) 2k
D-Link 2641R DSL Wifi router (Szlovák T-Com-tól származik) 5k
HTC Desire X (szürke, T-Mobile függő, használt, átlagos állapotú) 40kAkko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #45945 üzenetére
Ha nem tud róla, akkor még inkább nem akarok vele találkozni
-
félisten
-
Algotis
addikt
Androidos Outlookból küldve
-
pmheros
őstag
válasz Rawulf #45933 üzenetére
Nos, igen. Két kattintás volt nekem is utána járni a Visio mibenlétének.
A kérdésemet arra próbáltam irányítani (olybá tűnik sikertelenül), ,hogy ha nincs fenn az redvás progi, akkor származik-e bármilyen hátrányom abból, ha nem telepítem az ahhoz szükséges frissítést.
Viszont akkor legyen egy másik kérdés: Milyen külső rendszermentő (pl Ghost) műkszik 8.1 -es win alatt ? Hagyjuk a beépített újramicsininálóját.
nem vagyok tökéletes
-
Syl
nagyúr
válasz Rawulf #45928 üzenetére
A Wing Commanderből sokkal jobbat is ki lehetett volna hozni.
Igen, arról a Blood & Chrome "minisorozat"-ról beszéltünk(#45932) pmheros
Nekem itt az irodában csak egy 2003-as word/excel van, de az imént erőltetett rám egy publisher 2003 meg egy office 2007 frissítést.
(#45934) dying_star
Caprica-t félbehagytam, túl lapos volt.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
pmheros
őstag
Hülye kérdés:
Az Office 2013 csomagból csak a 3 alapot telepítettem (word, excel, powerpoint). Az MS update rám akar sózni egy Microsoft Visio 2013 frissítést. Bele is férne, ha nem 500MB lenne.
Telepítsem, vagy ne ?nem vagyok tökéletes
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #45930 üzenetére
Apropó sorozat. Fogadni mernék, hogy a Gotham sorozat ugyanúgy el fog hasalni, mint a Caprica.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
Rawulf
őstag
Nekem még a Wing Commander film is tetszett.
BSG : Blood & Chrome minisorozat megvolt nektek?Egyébként, ha már Marvel... a S.H.I.E.L.D. sorozatukat néha én is bealszom, miközben nézem.
A DC-Warner ARROW sorozata viszont egész jó."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #45920 üzenetére
A 2004-es sorozat is reboot volt, ne kezdjék már újra. Úgysem fognak tudni jobbat összehozni.
Viszont az első cylon háborúról jöhetne egy jó sorozat.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #45920 üzenetére
Túl sok volt a lens flare a pilotban.
Mi amúgy most nézzük újra a BSG-t, a második évadnál tartunk."What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Rawulf
őstag
-
pmheros
őstag
-
félisten
-
félisten
Hát a Blood and Chrome az egy prequel sorozat pilotja lett volna, de elkaszálták.
Pedig méltó volt az univerzumhoz.
Biztos hogy nem folytatás lesz, valószínűleg reboot, szerintem egy csomó szereplő fog repülni, és jönnek újak..
Lehetne amúgy jól rebootolni, de igazából semmi értelme..
Célszerűbb lenne szerintem, ahogy a topikjában is írtam, a B&C pilotot bevágni moziba, a bevételből pedig folytatni azt.. -
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #45917 üzenetére
Egyik oldalon reboot-ról, a másikon folytatásról írnak. (hogy a retekebe lehetne már folytatni a sorozatot?)
Volt tavalyelőtt a Blood & Chrome tévéfilm. Na abból lehetne egy jó sorozatot összedobni.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #45917 üzenetére
-
félisten
válasz Rawulf #45916 üzenetére
Én is megnézem őket, mert nem rosszak igazából, de tegyük hozzá, hogy néhány képregény elég sötét hangvételű volt, én legalábbis így emlékszem, nagyon rég olvastam bármiféle Marvel képregényt.
Tehát lehetne ezekből csinálni olyan cuccot is, aminek súlya van, nem csak ilyen popcorn szirszart.
Igaz, legalább valami van.
Nagyobb aggodalmam most az, hogy a BSG re-re-reboot mozifilm megfelelő rendezőt kapjon -
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #45915 üzenetére
Akinek nem tetszik, az nézzen tucat-vígjátékot.
Bár állítólag a Grand Budapest Hotel (2014) jó lett."Please state the nature of the medical emergency!"
-
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz Rawulf #45911 üzenetére
Miért van erre a filmre mindenki úgy ráizgulva? A Filmvilág topikban is. Pedig ez tipikusan olyan film, ami nem ér meg 2×1500 Ft-ot. Szvsz. Pedig én el tudok menni havonta kétszer moziba, ha van olyan, ami talán érdemes megtekintésre. Ezzel is be lehet fürödni (The Monuments Men, Szemfényvesztők), de az esetek jó részében azért remek filmeket látok (Gravity, Phillips kapitány, Lego Movie stb.).
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz viperabácsi #45906 üzenetére
Szerintem a gazdájának tuti nem más
Ugye XP-"mizéria" van, így az ismerősöknél sorra le kell cserélni az op.rendszert w7 -re. Annak meg azért nem elég az 512MB ram, ha használni is akarják. Természetesen azonnal kell, illetve jobb lenne tegnapra.
(#45907) Rick4 Kendnek tán valami különleges képessége van ?
AsRock há...(#45909) duo látom má, itt mindenki nagy tudósa a kompúterteknikának
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
félisten
-
pmheros
őstag
Keresek:
1db 2GB DDR2 800MHz hibátlan memóriát , lehetőleg Kingmax-ot.
(Péntek délelőttig kell hozzájutnom, ha nincs ajánlat holnap reggelig, akkor boltból rendelem.)Csak a feltételnek megfelelő ajánlatot küldj privátba, köszi
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- zeiss 35mm 1.4 e bajonett+ garancia
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- Sega mega cd arcade collection Streets of rage shinobi golden axe columns
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest