Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #45896 üzenetére
Azért ne tagadd, ez komolyabb: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
azbest
félisten
válasz FoxiestFox #45896 üzenetére
Jó reklám Azon röhögünk, hogy a szöszi autója mögött a srác, amelyik egy fáról mászik le, na az mit él át
-
félisten
Baszki, nagyon röhögtem.. a szőke lány a Juke-kal haláli.. hogy elgurítja
-
Digital
addikt
Hali!
Gyors kérdés, úgy tudom van itt jogtudós!
Apasági lemondó nyilatkozat birtokában a kiskorú gyermek külföldre vihető? Akár ideiglenesen is?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #45886 üzenetére
Nem, valóban, én ennél jobban megbecsülöm a dolgaimat. Amúgy kecském valóban volt, Bekecs volt a neve:
Kedvence volt a babapiskóta és az eper, és ment szépen a kutyákkal a kutyaházba, ha mondtam, hogy befelé.
Ami meg a reklámot illeti, innen látszik, hogy fogalmad sincs, ki vagyok.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
addikt
Üdv!
Gépfejlesztés miatt eladósorba kerül egy 2012-es SAPPHIRE HD 7770 GHz OC 1GB GDDR VAPOR-X-es videókártya gyári dobozában. A kártyáról részletes infó itt olvasható:[link]
Az ára 24.000.-Ft, de ebben már a postaköltség is benne van. Személyes átvétel estén (Hódmezővásárhely), 2.000.-Ft engedmény, azaz 22.000.- Ft-ért vihető."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
TILOS potlitzálni a fórumon!
#nincsbennetarcsi
-
Rawulf
őstag
-
maláj
addikt
én még most is melózok pudingok
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #45862 üzenetére
Én a Sygicet nagyon szeretem.
-
zeg
őstag
válasz LordVader80 #45858 üzenetére
CoPilot, TomTom, Navigon, Sygic, Route66 ami most hirtelen eszembe jutott, mind offline navik Garmin néven csak Ausztráliára van, egyébként az említett Navigon néven fut.
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
LordVader80
őstag
-
MODERÁTOR
Netes konfigurátort tudtok? Hogy lehessen tudni hogy árban mire kell számítani.
-
MODERÁTOR
Úgy emlékeztem, hogy itt sok bringás van.
Segítsetek már, hogy hol van Szegeden olyan, ahol lehet egyedileg összerakni biciklit (semmi különleges, ilyen városi használatra való kellene). Csak szeretnék egy agyváltós biciklit már gyerekkorom óta, és most vennék. Meg világítás, meg csomagtartó, meg hasonló extrák kellenének, kényelmes ülés stb.
-
félisten
válasz LordVader80 #45849 üzenetére
Ja.
-
LordVader80
őstag
Elbizonytalanodtam, android mobil sim nélkül alkalmas gps használatra?
May The Force Be With You!
-
bitpork
nagyúr
Aki még nem volt savazni az igyekezzen mert feléledt a város.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
HaZse
őstag
Ha esetleg valakit érdekelne egy Xperia SP
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Gergello
addikt
Balhé van... szegedi 415 és környéke választókörzethez szóló levélben rossz címet adtak meg. A megadott Szentgyörgy tér 7. az nem a kijelölt szavazóhely (iskola), hanem a templom. Idősek fele meg van zavarodva, oda akar bemenni.
Az egyik "szervező" krétával próbálja felírni az iskola utcatáblájára, hogy 7-es szám. Egy baj van, hogy azon a táblán az van hogy József Attila sgt, túloldal meg már az Osztrovszky utca[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz LordVader80 #45839 üzenetére
Hát az az. A fáknak menni tilos
Van olyan weblap, ahol lehet biciklit egyedileg összerakni, és megrendelni, itt Szegeden lévő üzlettel?
-
ShadowX
őstag
Digi felsôvároson másnak is halott? Tegnap este óta nem tudom mûködésre bírni...
-
fero02
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
Keresek olyan embert aki össze tud nekem rakni egy subwoofert 16-20Hz közötti kimenő frekin 100w teljesítmény magasságában. Illetve megszakértene nekem egy problémát. PM!
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
válasz FoxiestFox #45817 üzenetére
Készülök a választásra...
Mit is vegyek holnap reggel a vásárba (ez is egy választás)Üdv:Attila
-
félisten
-
félisten
-
pmheros
őstag
válasz lugosi #45811 üzenetére
Legalább annak aki árulja, illene tisztában lennie.
Egyébként benne van a nevében mindkettőnek. Gyakorikérdések.hu: Mi a különbség a desztillált és az ioncserélt víz között?
nem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
Ma én is megvívtam a harcomat.
Na, nem a rezsidémonnal birkóztam, csak sok-sok bolti eladóval. Desztillált vizet szerettem volna venni, és mintha valami nemzeti ügy lett volna, úgy dumálták rám az ioncserélt vizet. Széles mosollyal köszöntem meg a szakértői segítségüket.
A gyógyszertárban végre képben voltak.
nem vagyok tökéletes
-
zeg
őstag
Eladóvá vált egy ZTE GRAND X IN telefon. Tmobil függő, 2015 januárig garis, 2013 nyarán cserélve volt(zte nem javít készüléket), azaz alig több mint fél éves készülék, másfél hónapja a dobozában pihen. Nincs wifi gond, érintőkijelző probléma, fagyás satöbbi, csak azért adom el mert 2 SIM kártyás készüléket vettem. Karcmentes, fóliás és gumitokban hordott, dobozzal töltővel fülessel.
Ár: 25K, vasárnap délutánig eladó Szegeden
[link]3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Van vkinek eladó 2,5"-os 1TB-os külső HDD-je? Köszi!
-
HaZse
őstag
-
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest