Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #45896 üzenetére
Azért ne tagadd, ez komolyabb: [link]
-
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #45896 üzenetére
Jó reklám
Azon röhögünk, hogy a szöszi autója mögött a srác, amelyik egy fáról mászik le, na az mit él át
-
Baszki, nagyon röhögtem.. a szőke lány a Juke-kal haláli.. hogy elgurítja
-
Digital
addikt
Hali!
Gyors kérdés, úgy tudom van itt jogtudós!
Apasági lemondó nyilatkozat birtokában a kiskorú gyermek külföldre vihető? Akár ideiglenesen is? -
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #45886 üzenetére
Nem, valóban, én ennél jobban megbecsülöm a dolgaimat. Amúgy kecském valóban volt, Bekecs volt a neve:
Kedvence volt a babapiskóta és az eper, és ment szépen a kutyákkal a kutyaházba, ha mondtam, hogy befelé.
Ami meg a reklámot illeti, innen látszik, hogy fogalmad sincs, ki vagyok.[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Gépfejlesztés miatt eladósorba kerül egy 2012-es SAPPHIRE HD 7770 GHz OC 1GB GDDR VAPOR-X-es videókártya gyári dobozában. A kártyáról részletes infó itt olvasható:[link]
Az ára 24.000.-Ft, de ebben már a postaköltség is benne van. Személyes átvétel estén (Hódmezővásárhely), 2.000.-Ft engedmény, azaz 22.000.- Ft-ért vihető. -
Rawulf
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
TILOS potlitzálni a fórumon!
-
Rawulf
őstag
-
maláj
addikt
én még most is melózok pudingok
-
-
CSorBA
őstag
válasz
LordVader80 #45862 üzenetére
Én a Sygicet nagyon szeretem.
-
zeg
őstag
válasz
LordVader80 #45858 üzenetére
CoPilot, TomTom, Navigon, Sygic, Route66 ami most hirtelen eszembe jutott, mind offline navik
Garmin néven csak Ausztráliára van, egyébként az említett Navigon néven fut.
-
LordVader80
őstag
válasz
FoxiestFox #45850 üzenetére
És melyik app, ami navigál is?
-
-
Netes konfigurátort tudtok? Hogy lehessen tudni hogy árban mire kell számítani.
-
Úgy emlékeztem, hogy itt sok bringás van.
Segítsetek már, hogy hol van Szegeden olyan, ahol lehet egyedileg összerakni biciklit (semmi különleges, ilyen városi használatra való kellene). Csak szeretnék egy agyváltós biciklit
már gyerekkorom óta, és most vennék. Meg világítás, meg csomagtartó, meg hasonló extrák kellenének, kényelmes ülés stb.
-
válasz
LordVader80 #45849 üzenetére
Ja.
-
LordVader80
őstag
Elbizonytalanodtam, android mobil sim nélkül alkalmas gps használatra?
-
Aki még nem volt savazni az igyekezzen mert feléledt a város.
-
HaZse
őstag
Ha esetleg valakit érdekelne egy Xperia SP
-
Gergello
addikt
Balhé van... szegedi 415 és környéke választókörzethez szóló levélben rossz címet adtak meg. A megadott Szentgyörgy tér 7. az nem a kijelölt szavazóhely (iskola), hanem a templom.
Idősek fele meg van zavarodva, oda akar bemenni.
Az egyik "szervező" krétával próbálja felírni az iskola utcatáblájára, hogy 7-es szám. Egy baj van, hogy azon a táblán az van hogy József Attila sgt, túloldal meg már az Osztrovszky utca[ Szerkesztve ]
-
válasz
LordVader80 #45839 üzenetére
Hát az az. A fáknak menni tilos
Van olyan weblap, ahol lehet biciklit egyedileg összerakni, és megrendelni, itt Szegeden lévő üzlettel?
-
ShadowX
őstag
Digi felsôvároson másnak is halott? Tegnap este óta nem tudom mûködésre bírni...
-
-
fero02
nagyúr
-
-
Keresek olyan embert aki össze tud nekem rakni egy subwoofert 16-20Hz közötti kimenő frekin 100w teljesítmény magasságában. Illetve megszakértene nekem egy problémát. PM!
-
válasz
FoxiestFox #45817 üzenetére
Készülök a választásra...
Mit is vegyek holnap reggel a vásárba(ez is egy választás)
-
-
-
pmheros
őstag
válasz
lugosi #45811 üzenetére
Legalább annak aki árulja, illene tisztában lennie.
Egyébként benne van a nevében mindkettőnek. Gyakorikérdések.hu: Mi a különbség a desztillált és az ioncserélt víz között?
-
pmheros
őstag
Ma én is megvívtam a harcomat.
Na, nem a rezsidémonnal birkóztam, csak sok-sok bolti eladóval. Desztillált vizet szerettem volna venni, és mintha valami nemzeti ügy lett volna, úgy dumálták rám az ioncserélt vizet. Széles mosollyal köszöntem meg a szakértői segítségüket.
A gyógyszertárban végre képben voltak.
-
zeg
őstag
Eladóvá vált egy ZTE GRAND X IN telefon. Tmobil függő, 2015 januárig garis, 2013 nyarán cserélve volt(zte nem javít készüléket), azaz alig több mint fél éves készülék, másfél hónapja a dobozában pihen. Nincs wifi gond, érintőkijelző probléma, fagyás satöbbi, csak azért adom el mert 2 SIM kártyás készüléket vettem. Karcmentes, fóliás és gumitokban hordott, dobozzal töltővel fülessel.
Ár: 25K, vasárnap délutánig eladó Szegeden
[link] -
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Van vkinek eladó 2,5"-os 1TB-os külső HDD-je? Köszi!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest