- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
válasz tipuka #43199 üzenetére
Egyszer ettem a pandaban, de soha tobbet.. Kb. 6x kellett mindent elmondani, mire felfogta a kicsi kinai asszonysag. Meg a kaja is eleg tre volt..
A nagyfal regen jo volt, de mostanaban nem ettem ott. Wok'n'go-bol szoktam vinni, azok egesz rendben vannak. Mondjuk a kiszolgalo szemelyzet neha eleg ertetlen tud lenni.Sz.
A nyúlon túl?
-
Rhino666
addikt
TP-Link TL-WN551G 54Mpbs PCI WiFi kártya 2k
Belkin Neoprene Sleeve netbook táska (12.1"-ig) 2k
Canyon CNP-NS4 notebook hűtő/USB hub állvány 3k
Torchlight II Steam kulcs (Diablo II-szerű hack'n'slash) 3k
D-Link 2641R DSL Wifi router (Szlovák T-Com-tól származik) 5k2025 - a szólásszabadság halála
-
ShadowX
őstag
CSorBA: nem, narancs.
Nem azért vettem, mert olcsó, hiszen összesen ezt a két darabot vettem, ennyi narancsért nem volt kedvem máshová rohangálni. Egyébként olcsónak olcsó.
43190: Nem nekem, hanem a kolléganőnek. Még a cuclizmusban megszokott jólétet szeretné továbbra is. Hiába mondom neki, hogy olyan már nem lesz (=semmi munka 14-16 havi fizetés, ugyanis régen a cégnél, ahol dolgozom annyit fizettek). Na meg, hogy akkor minden gond nélkül tudtak autót venni, meg lakást. Minden évben volt nyaralás, stb...
[ Szerkesztve ]
-
-
ShadowX
őstag
Az igazság az, hogy mi sosem fogjuk meglépni azt, amit az ukránok.
A mellettem ülô kolléga kérdezte egyszer tôlem, hogy meddig fogjuk még ezt tûrni, mert ez már kezd elviselhetetlen lenni. Csak annyit kérdeztem tôle, hogy mit csinálnál ha lenne rá esélyed. A válasz természetesen az volt, hogy semmit. Erre mondtam neki, hogy a magyar mindig tûrni fog...
-
MODERÁTOR
Na, ha érdekel valakit a kínai kaja, akkor este 7 után a Pláza mind a két kínai éttermében 50%-os áron van minden (elvitelre is).
-
-
ShadowX
őstag
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nem adja ki azokat a számításokat, amelyekből kiderülne, hogy mire alapozta a kormány a paksi beruházás szükségességét. Az iratok még 10 évig titkosak lesznek.
Lehetne ennél egyértelműbb?
-
tipuka
addikt
na gondolkodjatok sokáig, essetek neki. a sült tésztás husis mókát 2.-iknak próbáljátok ki.
ha nem ette volna meg egyszerre valaki az üveg mézet, mert mohó és félti a hasát, és csak 1 falatot eszik... akkor az általad linkelt receptet mi is kipróbálnánk rizzsel a hétvégén. -
Syl
nagyúr
válasz FoxiestFox #43159 üzenetére
+1
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
ST05
őstag
Corsair VX-450 Enthusiast series eladó 2 év garival szegedre ( seasonic bél, 85 helyett 105 fokra hitelesített alkatrészekkel, 80plus minősítés
(33A egybenhagyott ággal, 300-350W ig néma, legerősebb 7970-el tesztelve,itt is csak furmark terhelés mellett gyorsul fel a hírös ADDA ventije[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
eddig is féltem a kínaiaktól, most már főleg. túl sok a személyes rossz tapasztalat még szegeden is velük kapcsolatban. egyedül a nagy falba merek már enni kínait, de ki tudja meddig
nem tud valaki egy jó receptet? arról a csípős levesről meg a husis mártásos sült tésztáról vagy miről. az a bundás karamellezett szezámmagos husi is jöhetne. hátha vannak itt szakácsguruk. (annyi van neten, nem igazán van kedvem 6 fajtával kisérletezni.(tudom remekül megfogalmaztam, de így tudom körül írni most ezt csak. )
-
Rick4
félisten
Srácok!
Lecseréltem a húgom monitorját egy jobbra, mielőtt hirdetem, gondoltam, beírom, hátha érdekel valakit. Samsung 245T, tehát 24", pivot mód, usb hub, és a lényeg: S-PVA kijelző, nagyon nem olyan a képe, mint egy TN-es kijelzőnek..... Házhoz viszem, kipróbálhatod, tesztelheted, hibátlan darab. Érdeklődést priviben kérnék.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
tipuka
addikt
válasz FoxiestFox #43157 üzenetére
nem, egy cseppet sem. a tavaszt és az őszt szeretem. bár inkább az előbbit, ha választani kellene
pilóta keksz: +1 csúszik, lucskos, hamar sötétedik, semmi zöld nincs, depis mindenki, meg a kertben se ehető semmi (max ha a macskát kirántom), stb stb...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #43159 üzenetére
Akkó is vesszen a tél!
Nyáron simán bekapcsolod a klímát, vagy mehetsz strandra, télen meg tiszta dzsuva minden, hordod szét a sok latyakos sarat, hideg van, akár hogy felöltözöl, a levegő, amit beszívsz hideg, lassú a közlekedés, vigyázni kell, el ne csússz...Aki él és nem boldog, az téved!
-
-
félisten
válasz lorcsi #43158 üzenetére
Attól, hogy 40 fok van, felforr az ember agya, én pl nem szeretek majdnem félmezetelenül mászkálni (de még úgy is kínszenvedés)
Vedelni kell egész nap hogy ki ne száradjak, a lakásból kimozdulni fél óránál többre leégés nélkül esélytelen, stb
Ha hideg van, az ember fel tud öltözni, ha meleg, nincs hová vetkőzni.
Ráadásul a hó szép is ^^ Nem száguldoznak az emberek, óvatosak, kicsit minden lelassul..
Szóval én a nyarat tartom gyűlöletes jelenségnek... -
lorcsi
veterán
-
félisten
-
tipuka
addikt
válasz FoxiestFox #43155 üzenetére
A f@$*t. Majd egyszer, ha lesz egy használt autóm, akkor eshet, akkor nem érdekel.
Vagy essen csak feléd, engem hagyjon békén.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
félisten
válasz viperabácsi #43146 üzenetére
Azért nem járt rosszul, és jó kézbe került a gép. Még azt is kinézem a vevőkből, hogy fedett helyen tartják majd.
Ahogy láttam, télen-nyáron a volán-telepen állt a gép, az azért nem olyan túl szerencsés dolog. -
sp3rhead
tag
Sziasztok. van valakinek olcsón ssd-je? laptopba kellene, min. 120/128 gb-os, az is jo ha használt. illetve hol kapok a legolcsobban hdd-t is kezelő routert? bolt, esetleg valakinek van? videostreamre kellene, meg ilyenek elore is köszi!
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
félisten
válasz pmheros #43131 üzenetére
Sok bajom nekem még nem volt Szegeden a tömegközelekedéssel, de egyszer felhúztak kissé
Víztorony téren vártam este (sőt, már inkább éjjel) trolit, ami félig bekanyarodva ott álldogállt, a pilóta egy buszvezetővel társalgott, gondoltam, majd begurul a megállóba, amikor indulnia kell..
El is indult, de nem állt meg a megállóban, hanem ment útjára nélkülem... kicsit belefeledkezhetett abba a beszélgetésbe, hogy elfelejtette felvenni az utast.. amin amúgy röhögtem volna egyet, de épp siettem, s akkor már nem járnak túl sűrűn.. -
-
ro_bert17
őstag
Nekem nem szokott gondom lenni a szegedi tömegközlekedéssel.
Pesten még a zebrára lépés elsőségéért is tolakodás van. Sosem értettem miért? Nem hiszem el, hogy egyiknek sem tűnt még fel, hogy az úttest túl oldalán nincs célszalag.
Az elmaradott világban, mint ugye amilyen a dánoké, bezzeg kúl a buszozás. De szomorúan látom, hogy itt is természetes a lökdösődés. Vót má?: [link] -
tixem
addikt
válasz pmheros #43131 üzenetére
Hát a Volánnál én ilyennel még nem találkoztam. Az SZKT-sok között rengeteg korcs sofőr van, tisztelet a kivételnek.
Asszem ezzel pedig elmondok mindent:volt hogy az SZKT olyan sofőrt vett fel, akit a Volántól az alkoholproblémái miatt elküldtek. Khm. A Volánnál nagyon szigorúan ellenőrzik a sofőröket, az SZKT-nál nem tudom mi megy, de sürgősen gatyába kéne rázni mindent.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz lorcsi #43119 üzenetére
A cikk alatt az 5-ös komment nagyon-Magyar szitut vázol
Kimásoltam hogy egyszerűbb legyen:
"Félelem és reszketés a TROLI helyi járaton.
2014.01.12.Régi Hungária megálló.
Nyugger néni felszáll.Kocsi indokolatlanul sokat várakozik.
Üzemzavar, áramszünet? Nem.Az idős, dioptriás vezetőnő traccspartiba kezd az új utassal.
Traccsparti beindult, többi utas már nem is érdekes.Színház körforgalom.
Nagy fék. Pletykatrolis másra figyelt.Ezüst, szabályosan közlekedő személykocsi majdnem kapott a troli orrából. Most megúsztuk.
Traccspari még mindig folytatódik persze menet közben.
A közúti közlekedésben résztvevők veszélyeztetése megvalósult.Folyik a pletyka, a vezető nő pedig nem figyel kellően.
Ülő utas rágja a körmét.
Majd szól a nemrég felszállt néninek. Ne zavarja a vezetőt, de ki is van írva, hogy menet közben beszélgetni tilos az amúgy védett, közfeladatot ellátóval.Nem hagyják abba folytatódik a duma.
Ismételt kérés az utasnak, aki na végre leült.
Dioptriás vezetőnő erre begorombult.
Felszólítja a kérő utast, hogy azonnal hagyja el a trolit és ajtót nyit. Ekkor kb. 9h 50 perc van, vasárnap.A vétlen utas jegye érvényes. Nem akar leszállni. A Mars térre sietők pedig most már biztosan lekésik a csatlakozást a vezetőnő szórakozása miatt.
Várakozás,
majd mégis indul a troli. A postánál megáll. Az idős szemüveges trolis nő bejelenti, nem megy tovább a jármű, megsértődött.Diszpécsernek rádión is szólt. Le akar dobni egy utast.
De miért? Diszpécser pedig nem érti az okot. Kérdezi,hogy nincs jegye? Rongált, piszkolt stb.Az utasok sem értik. Nincs rá oka. Könyörögnek néhányan. Vasárnap ritkábban jönnek a csatlakozó járatok is. Sietnének. Lekésik.
A traccspartit megszakító utas is sietne persze a 7F-re, ami csak óránként közlekedik.
Majd mégis leszáll, többed magával és átmegy az beérkező 5-ös trolira.
A cirkusz kezdődik újra itt is.
A férfi vezető a rádión kapott füles alapján leküldi a traccsot kifogásolót.
A tanuk is magyarázkodnak. Nincs semmi oka most már az 5-ös troli várakoztatásra is.Nem érdekli a dolog, a pletykadumás vezetőnőt megsértették. Nincs kegyelem.
Felszólítja az utasokat távolítsák el a beszélgetést észrevételezőt. Egyik utas kifogásolta, hogy önbíráskodásra szólították fel.
A tanuk magyarázkodnak most is már az ötösön. Nincs oka a megtorlásra, de joga sincs. Kártérítést panaszt is emlegetnek.
A feszültség hirtelen feloldódik. Beáll egy volán busz. Kisebb társaság átrohan, köztük az észrevételező is.
Hála a volánnak, le az SZKT-vel.Változott azóta valami?
Nem.
2014. január 20. 12h 48. Bartók tér két megálló közt.(mobil fénykép alapján)Az a bizonyos idős trolis nő a sofőr megint. Ismét megy a traccsolás menet közben.
A vezető azonos a korábbival, a beszélgető partner most más.Az utasok, más járművek veszélyeztetése folyamatosan megvalósult. Ismét. Ez előtt és ez után is fog.
Menet közben a vezetővel beszélgetni tilos tábla hiába figyelmeztet.
Az idős trolivezetőnő viszont védett. Közfeladatot lát el. De hogyan?
Nem ellenőrzi senki? Nem.
Nincs főnöke? Nincs a helyzet magaslatán?
Nincs büntetés?Ja, Ő egy védett személy, és ezentúl még egy változó korban lévő nő.
Senki ne merje megsérteni!"
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
skopy
tag
Sziasztok
Nincs véletlen valakinek eladó Fiat Multipla tetőcsomagtartója ?
Nem kell, hogy új legyen, csak olcsó ( persze nem sör ,csoki a fizetőeszköz )[ Szerkesztve ]
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
fero02
nagyúr
válasz FoxiestFox #43126 üzenetére
-
félisten
-
maláj
addikt
válasz lorcsi #43119 üzenetére
volt már, hogy ráültem a csomagjára az arcnak mert 1x-i megkérésre nem vette az ölébe ... hőbörgött de miután verbálisan eligazítottam felfogta, hogy most nem nyert ...
aki + nem megy a busz belseje felé azt fizikálisan segítem a helyes útra ...
a dumáló trolis picsát már láttam én is ...
szerencse, hogy évente 1x veszem igénybe a színvonalas szegedi tömegközlekedést
-
Protezis
őstag
Sziasztok!
Mini-SIM kártyából szeretnék Micro-SIM-et csináltatni. Tudom, hogy magam is elvégezhetem akár ollóval is, de inkább bíznám szakemberre (készülékre). Valaki vállal ilyesmit, illetve tudtok helyet, ahol mondjuk szombaton is elvégzik ezt?
-
tixem
addikt
válasz Rawulf #43118 üzenetére
Stadionra van pénz, meg "rejtett erőforrás integrációra" (pfejj) de arra, hogy az ilyen emlékeket megmentse az állam a külföldiektől vagy az enyészettől (Szőke Tisza) arra bezzeg nincs pénz Pedig egy igazi ritkaság volt, utaztam vele még régebben, sose felejtem el.
Most meg a fene tudja, hogy milyen ápolatlanul rohad egy telep sarkában.
(#43119) lorcsi Adj király katonát az ajtóknál
ácsi Az ország minden szegletét megjártam már, és azt kell mondjam, hogy itt a sötét Alföldön dívik leginkább ez a fajta viselkedés. Pedig azt gondolná az ember, hogy mordorban alias Borsod (azon belül is Miskolc) a legrosszabb a helyzet. Nem igaz, még a kisebbség is libasorban szállt fel tavaly nyáron az 1-es buszra a Zsolcai kapunál, sőt még a Vologdán is.
Pécsen szintén szép sorban sorakoznak az emberek a helyközi/távolsági járatokra, Sopronról és Győrről nem is beszélve.Pesten a Népligetben olyan szépen meg lehet figyelni az ország viselkedését, mint sehol máshol. Az alföldi járatoknál épphogy csak össze nem veri egy mást a sok paraszt, míg a szomszédos megállókban a Veszprémbe és Zalaegerszegre igyekvők ha nem is libasorban, de kulturáltan várják a sorukat és nem tolakodnak.
A nyírségben van még olyasmi tuskó viselkedés mint itt nálunk. A két ülésből az egyiket csomagokkal elfoglalókat, valamint a távolsági járatokra utazótáskákat és bőröndöket felcipelő marhákat (ott a csomagtartó bakker) pedig szimplán csak tisztességesen nyakon kéne kenni.[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
őstag
Apukám is sokat vezetett ilyen farost....
Üdv:Attila
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
-
MODERÁTOR
válasz bitpork #43106 üzenetére
Hát ja ha lenne szemhéja még lehet hogy kacsintana
Amúgy láttam egy főzdegélős műsort, vagy náluk vagy a japóknál volt valami olyan, hogy kibelezik a halat, de még él valamennyire és odateszik a tálra és az élő halból lehet szemezgetni. A fene a gusztusukat, tuti lerókáznám az egész asztalt.
-
-
MODERÁTOR
válasz Lacielvtárs #43100 üzenetére
Nehogy kérj szálára cigit, mert akkor csórónak néznek.
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Kiszomborra keresünk informatikus rendszergazdát.
Felsőfokú informatikai végzettség szükséges. 8 órás közalkalmazotti jogviszony.Akit érdekel pm-ben érdeklődjön.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43100 üzenetére
Vagy például bemégy, és olyat kérdezel az eladótól, hogy: tessék mondani, a Mancika mikor dolgozik legközelebb?
Az meg megmondja, és majd jól olyankor mégy legközelebb...Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest