Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz totya694 #43099 üzenetére
látjátok a nőőőőők, elveszik az ember eszét
micsoda ötletek, eszembe nem jutott volna
no akkor legközelebb rákérdezek hogy szálára adnak e cigit?
csak nehogy úgy járjak mint az egyszeri ember aki a zöldségesben akart vásárolni és a narancsot a banánt meg mindent úgy kérte hogy egyesével legyen csomagolva... mire a mákhoz jutott, azt mondta az eladó neki hogy az már elkelt és így nem eladószerk: jogos totya mester, még a végén a TEK nyom le mint egy bélyeget oszt pisloghatok majd a gugoldában....
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Lacielvtárs #43097 üzenetére
A klasszikus "Trafik"-okban anno szálára is árultak cigarettát
pilóta: Az nem jó mert még rossz embernek nézik(aki a terepet méri fel) és Őt rohanják le
[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
nagyúr
válasz Lacielvtárs #43097 üzenetére
Izé... próbáld úgy, hogy benézel, és ha nincs ott, akkor nem veszel semmit...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
válasz ShadowX #43096 üzenetére
végül is, nem is rossz gondolat
meg amúgy is ha igaz az új trafik törvény akkor május környékén be fognak zárni, mert a napfény tesco már nagyobb szerintem mint 2500 m2....
nehogy elvesszen már a lehetőség....szerk: és a szóba elegyedés már megvolt, de olyan ritkán találom bent hogy lassan tüdőrákot kapok ha annyi cigit szívók el amennyit megvennék, mire ott találom a változó munkarendben
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ShadowX
őstag
válasz Lacielvtárs #43093 üzenetére
Mit vesztesz vele ha szóba elegyedtek? Ha meg bukta akkor van épp elég trafik Szegeden.
-
-
válasz Lacielvtárs #43093 üzenetére
Isten segítsen rá
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
srácok, lányok, van itt valaki aki esetleg ismeri a szegedi napfényparki tescónál lévő, nemzeti dohányboltban dolgozó Hölgyeket?
én egy barna közép hosszú hajú, szemüveges, helyes mosolyú lány iránt érdeklődöm....
és most lehet lehúzni engem és nyomni a negatív véleményeket
gondoltam megkérdezem , hátha valaki ismerné vagy bármi"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ShadowX
őstag
Hihetetlen, hogy erről az emberről nem lehet normális képet készíteni
-
ST05
őstag
Gryphonba beszámolok most: lap+proci párost, és ramot is akár.
6pin to 8 pin, és molexröl 6,8 pinre vga tápkábelt keresek továbbra is, netán ilyesmiket kapok üzletben valahol? -
martonx
veterán
"Gyakornokok jelentkezését is várjuk!" - ettől mindig felröhögök, ha bármilyen hirdetésben látom.
Aki volt már pár állásinterjún, az pusztán ebből az egy mondatból ért mindent. Nullához közeli pénz, szakértelem nem számít, a legjobb az lenne, ha diákként ingyen, netán diákmunkásként jönnél melózni éhbérért.
Én kérek elnézést!
-
bb0t
senior tag
Az Elektrotech Kereskedelmi Kft. algyői telephelyére webprogramozót keres.
A feladat módosított/kibővített Opencart webáruház üzemeltetése.
Előnyt jelent PHP, jQuery, MySQL, CSS, OOP, MVC technológiák közepes-haladó szintű ismerete, továbbá angol nyelvtudás, webáruház programozásában szerzett tapasztalat.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését kérjük küldje el önéletrajzát az alábbi címre: info.elektrotech [kukac] gmail.com
Gyakornokok jelentkezését is várjuk!
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
-
Syl
nagyúr
válasz Rawulf #43069 üzenetére
Helyes
Én felkészültem: kiolvastamNever let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Én tápegységet mondanék. Van itt egy 939-es gépem, abból esetleg tudok tesztelésre pár alkatrészt nélkülözni a hétvégén (Tápegység, Ram, PCI VGA!).
"What is Linux? I only joined because of the the penguin..." - meanwhile in the linux community. http://9gag.com/gag/arpZGOy
-
Polemius
senior tag
válasz hodigy #43060 üzenetére
Egyelőre csak keresgélek, hátha találok tanuláshoz valamit, ami olcsóbb mint egy direkt motoros lábbeli. De ahogy ezen boltok weboldalain elnézem a választékot, kezd alábbhagyni a remény bennem. Remélem élőben nagyobb a válaszék. Esetleg katonait, de a jobbak abból is bőven ott vannak árban mint a motoros csizmák...
De ha találok valamit, szólok. -
ShadowX
őstag
válasz martonx #43068 üzenetére
Pontosan erre céloztam. A válság kirobbanása és elmélyülése óta megrekedt az eu. Semelyik tagállam nem akarja hogy a másik úgymond vezetô tagállam belepofázzon a pénzügyeibe. Pedig ez elkerülhetetlen. De jobban el vagyunk foglalva egymás bírálásával, minthogy valós pénzügyi összhangot és közös szabályozást teremtsünk. Csak a szájkarate megy, hogy egységes pénzügyi felügyelet kell, aztán meg mindenki jelenti be sorra, hogy ô biztos nem vesz részt benne. Ez így nem mehet sokáig.
Elég ha csak a béreket tekintjük. Ekkora eltéréseket nemigen látni sehol. És ezeket sem sikerült mégcsak kicsit sem összehangolni.
-
martonx
veterán
válasz ShadowX #43058 üzenetére
Nézz szét a pénzügyi világban Basel II - Basel III fronton például. Más kérdés, hogy a Basel II-t még 2008-9-ben elhatározták, és talán mostanra van már pár pénzintézet, amelyek majdnem teljesen be is vezették.
És akkor, hol vagyunk még a Basel III-tól?
De ahogy Rolly is mondja, ha lassan is de haladgatnak ezek a dolgok. Kérdés, hogy a gyorsan változó világunkban elég-e 6 éves késésekkel reagálni? Szvsz nem.Én kérek elnézést!
-
-
MaciG
addikt
válasz bitpork #43062 üzenetére
Asztali gépről van szó, régebbi típus (amd s939). A gép nem indult hanem a bekapcsolás után hosszú sípoló hangot adott 3-4 másodpercenként. Utána néztem ,hogy ez memória hibára utalhat, és ami van benne ram (2db kingmax 512mb) azokat megpróbáltam cserélgetni a foglalatokba, vagy hogy csak egyik,stb; de semmi, és most már nem sípol hanem bekapcsolom és 2-3 másodperc múlva kikapcsol...
BANZAII
-
-
MaciG
addikt
Valaki tud ajánlani Szegeden valami megbízható számítógép szervizt?
BANZAII
-
Polemius
senior tag
Köszönöm mindenkinek a munkaruhaboltos tippeket!
-
veterán
válasz Frenky89 #43051 üzenetére
1. ahogy bitpork is írja ha valami megszűnik akkor hamarabb szűnik meg a forint
2. hatalmas presztízs veszteség + anyagi veszteség lenne az EU-nak nem véletlenül öntöttek milliárdokat a déli országokba
3. bár az eu döntési folyamatai lassúak, de az idő telik és apró ki védelmi megoldások lassan kezdenek kialakulni ... így a válság "megoldása" is lassan beérik -
-
-
tixem
addikt
Sziasztok
Keresek olyan fórumtársat akinek van nem használt sata-s vinyója, avagy szintén nélkülözhető külsője. A hdd-m kezd meghalni (egy nap alatt produkált 15 hibás szektor a drága meg cirka 20% csökkenést, összevissza kattog és darabos tőle a gép), de még mielőtt visszaviszem valamire szeretném a fontos adatokat lementeni.
Akinek van ilyen eszköze és tudja nélkülözni amíg le nem zajlik a csere dobjon PÜ-t
Előre is kösziGalaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Rick4: na mennyire is van messzi az a 340-s ojró? Kuszaszem böfögött, és máris 310nél vagyunk.
-
fecus
őstag
"Gombelem cserélve. Chipset csak nem melegszik túl 30mp alatt!?
Marad a kondi.Azért egy másik AMD Athlon X2-vel ki kellene próbálni."
Az Asrockot megjavítottam Kondik! Volt két beforrasztatlan elkó hely a proci mellett. Beletettem két elkót egy halott lapból. Elindult az X2-es Athlonnal is. Majd cserélem a 8 elkót újra a proci mellett.
Milyen elkót vegyek? A hőfok vagy az ESR a fontos v. mindkettő? Ha valaki csinált már ilyet pleaseee!
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
félisten
-
ST05
őstag
6pin to 8 pin, és molex to 8 vagy 6 pin-re vga táplábel átalakító féléket keresek . kössz
-
GrotESC
aktív tag
válasz Polemius #43035 üzenetére
Kossuth Lajos sgt. 85. Munkaruházat, Munkavédelem és Military Ruházat. Illetve a Tilonasec Bt..
Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
maláj
addikt
válasz Ted_Beneky #43040 üzenetére
azaz - mit számít 1 bötű
-
-
Polemius
senior tag
Munkavédelmi / munkaruházat boltot tud-e valaki Szegeden? Ahol van normális minőség / választék, épeszű árakkal. Bakancsot vennék, magas szárút, talpmerevítőset, orrbetéteset (lehetőleg műa, nem acél), motorozáshoz.
A Kálvária elején az SKF-et tudom, azon kívül van-e valami értelmes volt?
[ Szerkesztve ]
-
Polemius
senior tag
-
-
HuMarc
veterán
válasz Rawulf #43020 üzenetére
Valóban AC-s icipicit, hát, ha tényleg ilyen az egész játék, akkor nekem nem jön be. Ennél még a Lego LOTR is sokkal jobban tetszik. Valahogy amit ebből kihoztak eddig, és amit kihozhatnának... nos a kettő közt van egy hatalmas szakadék.
Bár ahogy a videón is látszik, ez még csak Pre-Alfa, szóval még nincs minden veszve.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #43023 üzenetére
A lehető legrosszabbak. Pont a Splinter Cell miatt utáltam meg anno: napokig nem találtam megoldást egy pályán ahol az volt a kitétel h nem lehet lebukni. Nem volt neki megoldása szimplán, mint utólag kiderült a biztonsági másolat volta miatt. De ez elég volt, köszönöm.
-
félisten
-
-
félisten
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
tixem
addikt
válasz Attix82 #43018 üzenetére
Köszi
Windows Diagnostic Tool Ver. 1.12
Ezt lekaptam.rendszergazdaként elindítom, drive information-nél írja a típust és a szériaszámot, de akár shor akár extended tesztre megyek nem indul el mert ezt dobja: please select the target drive to test. De kiválasztani se lehet. Vagy csak béna vagyokGalaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Üdv
Akad itt hdd szaki? Esetleg Attix kolléga ha látja az se lenne rossz, ha eladói oldalról is szakértene
A problémaGalaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
fecus
őstag
válasz pmheros #43015 üzenetére
Úgy nekem is van, de a gyerek megöl ha szétszedem a gépét. Egy felesleges proci kellene, ami ha megy tán meg is venném, hogy legyen gépem.
Meg ahogy most megy ez nekem, már hozzá sem merek nyúlni működő géphez.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz Rawulf #43012 üzenetére
Gombelem cserélve. Chipset csak nem melegszik túl 30mp alatt!?
Marad a kondi.Azért egy másik AMD Athlon X2-vel ki kellene próbálni.
-
-
fecus
őstag
BIOS frissítés után is ez a helyzet. Lehet kondi hiba?
-
válasz Rawulf #43008 üzenetére
Sajnos lényegtelen mert a bírón múlik h figyelembe veszi -e vagy nem. A rendőrségét is meg kell támadni azonnal ha ilyet akarnak felhasználni, mert nincs rendesen szabályozva h mit és hogyan. Ettől függetlenül támogatom h kamerát minden kocsiba!
-
Rawulf
őstag
Az autós kamerák hazai helyzetéről két remek cikket is lehet olvasni a neten:
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/12/18/dashcam/
http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2013/12/18/kamerat_a_hatso_ablakba/Szóval ezen kamerák jogi helyzete nincs tisztázva.
Én Cubot GS9000pro típust használom. Ez GPS és gyorsulási adatokat is mér."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rick4
félisten
Maláj milyen csendben van mostanság..
Szerk: Ja, így már érthető, elfoglaltság volt: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025