Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
eredmenyek.com kitűnő, köszi.
bitpork: 1-2 ezres. Annak idején regeltem az egyik oldalra, és feltöltöttem 5000 Ft-ot. Volt pár vesztés, pár nyerés, most 15000 van fent. Így elvagyok vele, de ha elvesztem mindet, akkor abbahagyom. Ha szépen lassan felmegyek mondjuk 100.000 Ft-ra akkor is kiveszem és abbahagyom. Mondjuk ezzel a fogadási sebességgel amivel dolgozok ez elég soká lesz De elszórakozok vele, tulajdonképp ha most buknék 10 ezret akkor se a saját pénzem buknám még el, hanem az eddigi nyereményt (de ennyit nem teszek fel).
-
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #43594 üzenetére
Androidon a livescore app, mellé meg simán böngészőben az eredmenyek.com. Utóbbiban be tudod állítani a saját meccseidet, tehát kiválasztva meccseket nem kell a többit is nézni. Másnap reggel még ott van benne. Csak nem belevágsz a sportfogadásba?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Mi a "jó"? Koszt kvártély utazás fizetve, és egyéni költéstől függően a végén marad 110-150 egy hónapra. Az elhelyezés 2 ágyas szobákban. Napi nyóc óra meló, pénteken max 6. Hétvége kötetlen, és pénztárca függő. Net van a lakhelyen.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
MODERÁTOR
Rick4 főleg, de a többiek is:
Tudtok olyan online szolgáltatást, ami megküldi emailben vagy sms-ben egy meccs végeredményét? Hogy reggel a nagy rohanásban ne kelljen bogarászni hogy bukta vagy nyerő.
Vagy még jobb lenne egy app ami a kedvencként megjelölt eseményeket, illetve azok eredményét hozza csak.
-
-
Dániai munka megint van. Fizikai, ha valaki bírja a melót és nem fél 2-3 hétre eljönni szívesen várom péntek estig a jelentkezését. Indulás szombat kora este.
-
ST05
őstag
boxos sckt1150 haswell Intel® Pentium® Processor G3420
(3M Cache, 3.20 GHz) 1 hetes 18ért szegedi vétel, 14000.-ért eladó, de csak ma, vagy reggel : R[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
Ismét keresek notebook ddr2 ramot, főleg 1GB-set.
-
pmheros
őstag
válasz bitpork #43580 üzenetére
Bár nem én vagyok a téma szakértője (és megvenni sem akarom), de a minimum itt a sör meg csoki
Egyébként meg a beárazós topik megmondja
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
2600k SOS eladó. Szegeden kipróbálható és vihető. Nem garis ( értelem szerűen) legmagasabb bid viszi. Valmi minimál ár jó lenne de fingom sincs mennyi
[ Szerkesztve ]
-
szumoo
senior tag
Eladó DVD lejátszót keresek max. 6k-ig, lényeg hogy jól működjön és ne legyen leharcolva.
Priviben is jöhetnek az ajánlatok!Sz.
A nyúlon túl?
-
Syl
nagyúr
válasz LordVader80 #43574 üzenetére
Régen volt billentyűzetes blekim, de nem passzol a nagy lápát kezembe. Az SIII-at is kicsinek érzem Tegnap a ténél megtapiztam a Note 3-at, na az már kezd telefon lenni
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Syl
nagyúr
válasz LordVader80 #43572 üzenetére
BB10 nekem is nagyon tetszik. Egy hónap múlva esedékes a témobil szerződésem hosszabbítása, és nagyon piszkálja a szemem a Z30
-
LordVader80
őstag
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #43569 üzenetére
Ja, az Latitude volt, Latitude D-akárhányszáz. Gondolom a számozás valami olyasmi lehetett mint a Thinkpadnál.
Jó kis gép volt, utána - jóindulatú volt a cég mondjuk, de hozzá nem értő - kaptam egy újabbat, de gyengébbet (fele ram, HP egyébként is). Azt már igazából nem is használtam, olyannyira nem volt jó. -
oltis12
csendes tag
...eladó monitor...
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #43567 üzenetére
Régen (10 éve?) volt egy céges Dell D500-am (lehet hogy a számot a típusban nem jók írom), azzal nagyon elégedett voltam.
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #43561 üzenetére
Hát nem tudom, hogy mi lesz ha ezt cserélni kell. Szerencsére az még odébb van, általában olyan 5-6 évente cserélem az irodai gépet, ez konkrétan nem tudom hogy pont mikori de olyan félidős lehet. Mindenesetre majd ha a tudása, teljesítménye nem lesz elég, akkor nézni kell valamit. Remélem addig a gyártó visszatalál a helyes útra.
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #43563 üzenetére
előtte volt T410-em előtte meg T500-am
-
félisten
-
veterán
válasz FoxiestFox #43559 üzenetére
tudom egyedül vagyok ezzel de nekem x230i-m van szigetes billel és nem cserélném le a régire ... háttérvilágítás, kevésbé fényesedő gombok...
1 negatívum a jobb egér gomb gomb (AltGr-Ctrl) printscreenre cserélése ...
-
félisten
válasz lugosi #43560 üzenetére
Főleg érthetetlen annak fényében, ott van több consumer termékvonaluk is. Mindenféle van nekik.. ott vannak az SL TP-k, azokat nyugodtan lehetne tovább aljasítani, senkinek sem fájna.
Kíváncsi vagyok, 2-3 generáció múlva mi marad a brandből
Még az is lehet, hogy még ez is működni fog a Lenovónak -
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #43559 üzenetére
Ja, láttam a tesztet a mostaniakról, talán múlt héten volt itt a ph-n. Hát meg nem venném az tuti! Az eszem elmegy, hogy ha valami jó, működik, bevált, veszik a népek, akkor mi a náthás f... fenének kell változtatni rajta!
-
félisten
-
MODERÁTOR
válasz johnny82 #43554 üzenetére
Nekem T420-am van, ez ugye 14"-os. Egyébként masszív, jól működik, bírja a napi akár 10-12 óra folyamatos nyüstölést (hűtés, stabilitás terén pl).
Az enyém akksija olyan 4-5 óra tényleges használatot bír (azaz nem olyan állapotot, amikor sötét kijelző van és nem csinál semmit). Igaz a legkisebb, 6 cellás akksi van benne. -
félisten
válasz johnny82 #43556 üzenetére
4GB mindenképp.
Chasert ajánlom, nem ad el szart
Megnézheted, enyémen zsanérok lazák, útban Hongkongból az új.De ez a kép inkább beszél magáért:
Itt pedig meg tudod nézni a billentyűzetek közötti különbségeket.
Amúgy a ThinkPad topikban minden kérdésedre válaszolnak...[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz FoxiestFox #43555 üzenetére
Hali!
Konkrétan ezt a hirdetést néztem. 47K hdd-vel, +12K a jó akksi, de nem tudom mennyire elég a 2 giga ram, inkább 4-el kérném. Szerinted? A tied magyar billentyűs? Meg tudnád mutatni?
Köszi, üdv!
mod: mi az az NMB?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz johnny82 #43554 üzenetére
W500-am van, testvérek.
Megéri megvenni, ma már elég olcsók, és sosem hullanak szét.
Zsanérok hajlamosak kis holtjátékot mutatni, de a kijelzőt mindig stabilan tartják.
Ha igazán jó gépelési komfortot akarsz, szerzel bele egy T60 billentyűzetet, lehetőleg NMB-t.
Annak még tömör fém az alja, az újaké (T500 és feljebb) már szitává lyuggatott, könnyített, hajlós-kopogós kaki.
Ja, és a csak Intel grafikával szereltekben szokott elég hitvány 1280-as kijelző lenni, az kerüld szerintem... az 1680-asok már nagyon jók, főleg az LG-Philips panel. A Samsung is vállalható, de az LGP lemossa.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hali!
Használ itt valaki Thinkpad T500-as laptopot? Ilyet szeretnék venni, de még nem láttam élőben és szeretném megnézni.
Köszi, üdv!
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #43545 üzenetére
Pezsgőre bogyót?
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
válasz LordVader80 #43549 üzenetére
Midnkettő nagyon jó gép, végre valaki normális mobilt keres itt
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #43550 üzenetére
Felfelé húzod az ujjad a képernyőn.
Mondjuk ha mást csinálsz, meg is jelenik 3 bazi nagy felfelé mutató nyíl -
macilaci78
nagyúr
Próbáld ki először!
Az egekig magasztalt gesztusvezérléssel a Z10-nél nem sikerült rájönnöm, hogyan kell a képernyőzárat feloldani. A T-s hölgyikének sem sikerült. A Q10 képaránya miatt nem lesz egyszerű választás.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Syl
nagyúr
T-mobile-nak mindkettőből van eladó
-
Algotis
addikt
-
LordVader80
őstag
Vennék BB Q5, esetleg Q10-et. Valakinek eladó?
May The Force Be With You!
-
-
Rawulf
őstag
Ma esti film ajánlatom:
22:50, Hétfő (február 10.), Film Mánia
Flash Point - Tűréshatár
(Dou fo sin)
Főszereplő: Donnie Yen
hongkongi-kínai akciófilm, 88 perc, 2007 (18)"Please state the nature of the medical emergency!"
-
SirRasor
addikt
Aki szintén távfűtéses: Ti se kaptatok még számlát 2014 óta a hőszolgáltatótól?
Make Love not war!
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
válasz Polemius #43520 üzenetére
Egy ilyen is pont jó lenne. Ilyet vettem pár hónapja én is. Csak pont ilyet nem láttam már a Tescoban, még a helyét is feltöltötték mással. De akkor megnézem a madarasteszkóban is. Ha valakinek még van ötlete, merrefelé érdemes még nézni, ne tartsa magában.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
Méretesebb kerámia bögrét (5-6- decis) merre érdemes nézni manapság? Pár hónapja még Tescoban láttam, de manapság már nem volt. Ötletek?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
biomassza
tag
válasz lugosi #43500 üzenetére
Kevésbé morbid és sajna elég gyakori, hogy a szülők közben egyszer csak nem egy háztartásban élnek már. Akkor megint nem evidens. És nagy cégnél lehet, hogy nem kérdezősködnék körbe minden évben, hanem kérnék nyilatkozatot. Nálunk 80 ember van, tudjuk ki merre hány méter, nem kell nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
ben800
aktív tag
Valakinek playstation 2 esetleg ??
13-ért vigye aki szeretné,nem akarom sokáig tartogatni.... -
-
Rick4
félisten
-
(ex)Cat
senior tag
Nem vagyok benne biztos, hogy szabad ide ezt, sőt vélhetően inkább nem, de mivel fiú hiányban szenvedünk jelenleg, és gondolom itt több srác fordul meg, hát mégis beírom:
Ingyenes szabadulás Valentin napon párkeresők részére
Páratlan ajánlatunk páratlanoknak: vakrandi az EXIT szabadulós játékban!
Szingli vagy és utálod a Valentin napot?
Mindkettő megváltozhat, ha jelentkezel nálunk a Valentin napi vakrandi játékunkra.Bejutni egyszerű: csak írj egy e-mailt neveddel és életkoroddal az info@exitgame.hu címre, majd gyere el az EXIT-be február 14-én este a válaszlevelünkben megírt időpontra. Négy játékot indítunk a résztvevőknek: az UFÓ szobában 19 és 21 órakor, a BOMBA szobában 18:30 és 20:30 órakor. 14-től 99 évesig jöhet bárki. A csapatok 3 fiúból és 3 lányból, illetve 3 férfiból és 3 hölgyből állnak majd, az életkor figyelembe vételével.
A játékosok névtáblát viselnek (kereszt- vagy becenevükkel) a kommunikáció megkönnyítése céljából.
A szobában - a meglévő feladatokon felül - apró cédulák lesznek elrejtve, amelyen az ismerkedést segítő, de mindenképpen könnyű és kellemes extra feladatok vannak, melyek teljesítése jutalmat (plusz időt vagy a kijutáshoz hasznos játékvezetői segítséget) érdemel.
A szabadulást követően mindenki felírhatja a saját névtáblájának a hátoldalára annak a játékostársának a nevét, akivel szívesen találkozna a későbbiekben is. Amennyiben két ember egymást nevezi meg, másnap lebonyolítjuk az e-mail címük cseréjét.
Persze ez a módszer csak a szerényebb, visszafogottabb társkeresők segítségét szolgálja, a bátrabbak akár kéz a kézben is távozhatnak a pincéből.
A párra találást nem garantáljuk, de 60 perc önfeledt játékot, kellemes adrenalin-löketet, sok-sok aha-élményt és nevetést igen.És a legjobbat még nem is mondtuk: a játék teljesen ingyen van, csak a kalandvágyadat és a mosolyodat kell hoznod!
Lányok már jelentkeztek elég sokan, de fiúból még kellene pár. Fizetni nem kell, ahogy a szövegből kiderül, csak eljönni, szabadulni és jól érezni magad!
-
LordVader80
őstag
-
hodigy
tag
válasz macilaci78 #43501 üzenetére
Akinek van gyereke szerintem ismeri ezt, akinek nincs azt ugye nem érinti. De tényleg minden évben újra kell igényelni.
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
Polemius
senior tag
válasz macilaci78 #43498 üzenetére
+1 pont a Voltcraftnak
-
fecus
őstag
Nekem se kutyám, se macskám oszt' mégis olyan jó anyagot tudok összeszedni a gyepen...
Hú de utálom amikor belelépek.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.