Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
Eladó két félkonfig:
#1:ABIT AB9 Pro (hátlemeze megvan)+Intel Pentium Dual-Core E2180 (2.00 GHz,1 MB L2 cache,800 MHz FSB) 12.000 Ft
#2:MSI K9AGM4+AMD Sempron LE-1150 (2.00 GHz,256 KB L2 cache,AM2) 8.000 Ft
Sürgősen eladóak!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rhino666
addikt
Gigabyte HD5770 1GB (GV-R577UD-1GD) 20k
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
tisn
addikt
a dög majdnem annyiba kerul, mint egy kolok
bar kevesebb gond van vele -
ro_bert17
őstag
válasz Digital #21072 üzenetére
Ezeket a blöliket sem ingyen osztogatják. Ha esetleg igen, akkor meg sajnos több gond is lehet velük. Becsszó nem rosszból, de ugye oltatni, etetni, most már csipeztetni, és ne adj ég orvoshoz is kell vinni. Játék, ruha, póráz, stb., stb. Nem ingyen van az sem. Egyébként feltétlen ez a fajta kell?
(#21091) lugosi: Ha nem "megbízható" helyről van, akkor még több gond is lehet vele. Az én kívánalmamnak megfelelően a mostani kutyát komoly tenyésztőtől vettük. Sajna az ő előttieket némeilyikét pár alatt vitte el egy komolyabb beteség.
A mostani nagyon jó "vásár" volt szerintem. Gyönyörű, egészséges, hihetetlenül jó természettel. Másfél évesen vettük, a tucatra tenyésztettek árában, mert van egy apró fog hibája, és a csánkja nem annyira ívelt mint kellene. Egyébként bullmasztiff a fajta.[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
volt egy atomjó GSKILL memória szettem, meg volt egy fullos am2+ Giga lapom. Ugyanezt produkálta: XP alatt volt kékülés, Hetes alatt csak újraindulás. A RAM is jó volt (memtest, prime, orthos szerint is), a próbált tápok is jók voltak, meg külön a lap is. Fél évembe került mire végre beláttam hogy a lap és a ram valamiért nem szereti egymást. A végén Giga lapba kingmax került, aztán minden jó lett. A GSKILL pedig inteles lapban landolt, ott szintén minden helyre jött.
nem vagyok tökéletes
-
WindyJoe
aktív tag
Aha, tehát nem a terheléstől indul újra...?
Hallottam még olyat, hogy AMD-nél hasonló hibajelenség volt, és ott a proci kivétele+kontakt sprés tisztítás után egy darabig működik... (Ha nem ismerném aki mondta, azt hinném urban legend... )Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
MODERÁTOR
Ismerek olyat akinek ilyen van, erős tippem hogy ingyen elvihetőben nem lesz ilyen, lévén komoly pénzért árulják. Tehát eladható. Mivel eladható, agyonütni, kidobni nem szokták. Esetleg azzal próbálkozzon, hogy hátha van valahol törzskönyvezetlen, ha versenyeztetni, tenyészteni nem akarja, és az olcsóbb szokott lenni amennyire én tudom.
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #21078 üzenetére
Bodi Jani, +36 30 3985725
Jol dolgozik, annyira link, mint barmely jomunkasembor
Gyakori ratelefonalas azert hatasos. -
WindyJoe
aktív tag
Még mindig keresek jóféle kijelzővédő fóliát, ha valaki tudna ajánlani azt megköszönném...
maláj: nézd meg nem pukisak-e az alaplapi kondik a proci körül. Ha nem látszik annak attól még lehet az a baja, ezt úgy derítheted ki, hogy valamivel megterheled a procit jó alaposan, és kb azonnal újraindul.
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Agyasima
őstag
Még több eladó cucc!
LGA775-es lap, proci, RAM, procihűtő. Itt meg be is van árazva.
Vegyétek meg, különben bünti lesz!
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
macilaci78
nagyúr
válasz Digital #21077 üzenetére
Azért ez a kutya nem dekorációnak lett tenyésztve, hanem antiallergénnek. Minimum sör/csoki az ára.
Gázszerelős hirdetések: vannak jók, de nem az elcseszett munka eredményéből szeretnék rájönni, hogy másikat kellett volna hívni.
Mindegy, majd fogok egy random számot.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Digital
addikt
Jówanna! próbálok segíteni!
Persze önzetlenül
Az etetéssel, tartással nincs gond, csak a beszerzéssel!
Egy egyedülálló nő nem igazán tud egy félhavi fizetést kirakni egy kutyáért![ Szerkesztve ]
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
fradi81
veterán
Nekem megy egy geforce 6000 valahanyas vga kéne sörért
moto g72, Ninebot d28e
-
Rick4
félisten
Én meg keresek 2x 2TB-os vadiúj, garis vinyót ami ingyen elvihető. Kb azonos szinten mozognak az igények, vagyis jó lenne, de ilyen nem létezik.... Ráadásul még se csoki, se sör se...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Digital
addikt
Egy HÖLGY ismerősöm keres bichon havanese kutyust, ami ingyen elvihető!
Így néz ki az eb:Valaki tud ilyenről?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
maláj
addikt
diginet nálam is 20/10 helyett 22/11
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #21066 üzenetére
Pedig hirdetnek abban rendes arcok is.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rhino666
addikt
Seagate 2TB SATA3 64MB HDD 100%/100% (ST2000DM003) 22k
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #21033 üzenetére
A google jópár nevet telefonszámot kiad, szerintem érdemes végigpróbálni. Én redőnyszerelőt találtam így a múltkor és bevált.
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #21064 üzenetére
Tudok nevet, telszámot, de amilyenek emberileg is, nem szívesen adnám oda...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Syl
nagyúr
-
Rick4
félisten
Nem fogsz találni, mindenki ilyenkor szervizeltet, hozzánk 2 utcányi távolságról 4 nap után jött el a szerelő, majd megállapította a tutit, vezérlőpanel csere, 40-50K (ez még a villámos- túlfeszes sztori), aznap szól hogy mennyi lenne pontosan. Ez 1.5 hete volt, azóta se szólt. Közben ezt megunva múlt hét hétfőn leültem a gép elé, 5 perc alatt tudtam, milyen panel ez, és mennyibe kerül, Kiskunlacházán van is raktáron, beültem a kocsiba és aznap vettem is egyet. És mivel untam a gázon melegített vizes fürdést, este hazaérve kb 5 perc alatt be is raktam. Majd pár nap múlva jött egy másik gázszerelő, reggel visszatettem a régi panelt, aztán délelőtt ő rakta be a garancia indulása miatt hivatalosan. De szanaszéjjel vannak, náluk most van szezon.
-
-
-
LÁZ
addikt
válasz Rhino666 #21047 üzenetére
nekem anno volt 20/10es is, és 80/25ös is, a 80asnál 6/3 volt stabilan, néha több, néha kevesebb, de meg voltam vele elégedve, üsz-al is, mailben intéztem mindent
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
-
Rhino666
addikt
Digis kábelnetről véleményeket és speedtest.net shotokat kérnék.
-
félisten
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #21043 üzenetére
A rezsi az más. Akkor nem szóltam.
-
Rawulf
őstag
X-Com Enemy Unknown hősök:
4 katona nevét átírva, rögtön ütőképes csapattal harcolhatunk.
Joe Kelly
Ken Levine
Otto Zander
Sid Meier[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Syl
nagyúr
válasz macilaci78 #21041 üzenetére
Jó kis barát. Lakbért szed?
-
martonx
veterán
Én ma gyújtottam be itthon mindet, pedig nem vagyok gázszerelő
Én kérek elnézést!
-
fo_di
őstag
válasz ben800 #21037 üzenetére
aprót elnézve kb 25-35 között vannak a dezirék (mindenféle s vagy hd nélküli példányok)
-
ben800
aktív tag
Htc desire fasza állapotban dobozzal mindennel menyibe megy manapság??
Osztálytársamnak lenne egy eladóba,ha valakit érdekel írjon nyugodtan
A telefonhoz abszolút minden jár,az összes gyári tartozéka,mem kártya nélkül!!!
Jó állapotban van,de erről csak holnap tudok írni,akkor adja oda.. -
maláj
addikt
nálam ugyanez 2-re
-
félisten
A fontosabb pillanatokról (ugrás, ernyőnyitás) ugyan lemaradtam, de nem volt rossz
-
macilaci78
nagyúr
Meg ajánljatok gázszerelőt!
Belvárosi lakásban 4-5 konvektor átnézése így a begyújtás előtt.
Szokásos elvárások: megbízható, olcsó, azonnal.Köszi!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sss
őstag
Amíg vártok, addig vegyetek valamit.
Elado lim-lomok:
ide->sata átalakito hdd-hez (vagy mi) 500 huf
5 portos hub, 10Mb-es 500 huf
hdd beepito keret 500 huf
3 db kek uv erzekeny csokabel (2 ide, 1 floppy) 500 huf/db
zalman chipset huto (sarga szinu) 500 huf
hangkartya (vmi alap, sb128 pci tan) 1k huf
ordasi-féle cpu blokk (socket a lefogatóval) 2k hufCsere is érdekel, hasonló értékű alkatrészekre.
-
félisten
Nálam nézhetetlenül szaggat a tecső.
Pedig a jó a net, minden más megy. -
fo_di
őstag
válasz FoxiestFox #21028 üzenetére
de mikor nyílik már az ajtó?
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #21028 üzenetére
majd vmi mérnök hátulról jól megtaszitja, hogy ne pöcsöljön má
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
félisten
-
skopy
tag
Mindenki az ugrást várja .
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
fero02
nagyúr
MiniPC érdekel-e vkit?
-
félisten
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #21023 üzenetére
szkafanderben ugrik, kapszula külön esik, ernyővel
-
félisten
-
azbest
félisten
csak azt nem értem, hogy ha fullhd képet tudnak mutatni az arcáról, akkor rendes hangot meg miért nem tudnak
-
LÁZ
addikt
Red Bull stratos projekt, lehet ma már lesz is belőle vmi, mert a ballont már fújják
-
sisan
csendes tag
Ramada Hotel Berlin Mitte **** 2013. január 24.-27. 3 éj reggelivel csak 55 ezer Ft 2 fő részére !
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
ebegab92
senior tag
Eladó két félkonfig:
#1:ABIT AB9 Pro (hátlemeze megvan)+Intel Pentium Dual-Core E2180 (2.00 GHz,1 MB L2 cache,800 MHz FSB) 12.000 Ft
#2:MSI K9AGM4+AMD Sempron LE-1150 (2.00 GHz,256 KB L2 cache,AM2) 8.000 Ft
Sürgősen eladóak!
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
ben800
aktív tag
Valakinek nincs eladó telefonja 25-35 közötti árszegmensben??
wp7 és android érdekel!
Esetleg 3gs,de azt ennyiért úgy se kapok -
Hakuoro
aktív tag
Eladó:
Pentium 631 Cedar Mill 2,5k
JW-RS780UVD-AM2+ alaplap 7k
Geforce 4 MX 440SE 64MB AGP DVI/Tv-Out 1,5k
Celeron D 330 (2,66 Ghz > alapfesz 3,4Ghz, s478) 1k
König hangkari, fél éves Via chipes 1,5kCserélném valamire (pl.: 256/512MB DDR2):
hibás MSI K9AGM3-F 1k
PATA vinyók 20-30-40GB talán müxik talán nem
régi TV-tuner kártya (anno fm rádiót halgattam vele )+Eladóvá fog válni 2x1GB DDR2 800-as ram
-
Polemius
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest