Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Microsoft is elszámolta magát a Windows8-cal.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
válasz Old fox #23293 üzenetére
Tegnap tuti nem voltak nyitva. Más ügyben voltam a Gogol utca 3 alatt és láttam, hogy ki volt írva a bejáratukra, hogy betegség miatt zárva.
SirRasor : Ez ugyanaz, mint hogy vegyek tuning ramot. Legyünk őszinték. Mostani ssd-k közül bármelyik jó lehet. Nem leszek elégedettebb, ha egy másodperccel később bootol az oprendszer.
Apropó alma. Bejött, amit jósoltam. Megindult az Apple a lejtőn lefele:
Eddig tartott az iLufi.
Szar érzés lesz nekik, mikor a csuklóra csatolható, hajlékony oled-es samsung karkötő-telefonok megjelennek.[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Rawulf #23279 üzenetére
Azta, ez tényleg 15 Mármint örülök, mert így 1 év múlva nagyobbat tudok venni olcsóbban, csak hát nem jó a bizniszemnek
OCZ meg sz*r. Nézz utána A sebessége is fos, mert tömörített adatokon mérik, de ha jobban beleásod magad a témába, akkor látni fogod. Nagy SSD topic lakója voltam jó sok ideig, ott kikupáltak
Make Love not war!
-
Rawulf
őstag
Eleve nem volt szimpatikus, hogy egyszer azt írták, hogy költöznek, aztán meg, hogy mégsem (nem a biztonságtechnikára mondom). Ha egy betegség miatt be kell zárni, akkor nem sok ember dolgozik már ott.
Addig volt jó a SAT-el, amíg "Béla-mester" ott volt.
Ha az a tulaj ott, aki régen is volt, akkor én is negatívan látom a jövőjüket.
Én pl. már szinte mindent a RET-nél veszek, amit azelőtt ott vettem.
Na meg ugye a Műszaki Pince sincs messze...Csorba : Sajnos akiket én tudok, azok már 4-kor bezárnak.
[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
Ohh Köszi, akkor azt súgja meg valaki, hogy:
Hol kaphatok cat5e fali kábelre RJ45-as dugót. fél6 után. Boba már akkor nem lesz, szóval ezért kellene olyan hely, ami 6ig nyitva van.
-
CSorBA
őstag
Sat-el (google utca) nyitva tartását tudja valakit?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
Valaki jár 'pesten egy héten belül (kicsit ráérősebben)?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Rhino666
addikt
Motorola HT820 Stereo Bluetooth headset (használt, hibátlan) 5k
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
Rick4
félisten
Srácok!
Érdekel valakit egy ilyen ház újszerű állapotban? [link]49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
-
martonx
veterán
válasz Luighi #23251 üzenetére
ööö kaptam egy telefonszámot, de még nem hívtam fel. Ilyen az amikor az ember főállás mellett hivatalossá akarja tenni a mellékest.
Vicces, hogy tényleg évi maximum pár száz ezer Ft bevételért mit össze kell bohóckodni.
Alapvető bajok vannak itthon az adószabályokkal, bürokráciával.Én kérek elnézést!
-
Rawulf
őstag
-
félisten
-
sss
őstag
Mondjuk mostanában eléggé felment az ssd-k ára, nemtom miért biztos jön a karácsony/gyenge a forint/árvíz van ázsiában.
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Kódolt digitális adások dekódolására van-e valamilyen "okos" lehetőség mostanság?
35 csatornát tudnék fogni, de ebből kb 6 nem kódolt. Nem feltétlenül szeretnék fizetni érte...Köszi
-
pmheros
őstag
válasz SirRasor #23264 üzenetére
én biztos nem adnék használt ssd -ért már annyit.
Beárazós topik ? (35857 -ben már van is rá ár)
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
SirRasor
addikt
Haszált (de megkímélt(élete alapján)) 64 GB-os Crucial M4 SSD-t mennyiért reális hirdetni? 15k?
Make Love not war!
-
veterán
én is utálom a narancsot ott pusztítom ahol érem ... vödrös narancs szezonban pl vödör számra pusztítom
-
félisten
-
Rawulf
őstag
Almák vagytok.
-
félisten
-
Rawulf
őstag
Zsíííír. Kijött az optware csomaghoz a legújabb transmission. Most már a Buffalo NAS-omon a 2.73-as kliens megy.
-
Rawulf
őstag
Mai gazdasági hír: (nem politikai)
-
oltis12
csendes tag
...eladó tápegység...
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
veterán
válasz bitpork #23230 üzenetére
ha valaki evas vagy jövőre kisadózó annak egyszerű a bevallása ha valaki "rendes" egyéni vállalkozó költségel, áfázik, számláz az már drága mulatság és mindenképpen nem csak éves bevallás van ... (pl evásoknál havi kivétek igazolása (90%-ban 0-ás) de ha nem csinálja meg valaki akkor drága a saját bevallás ...
-
tisn
addikt
válasz martonx #23229 üzenetére
1 bevallas? Csodalkoznek. Asszonyt mar joparszor megbuntettek (piheno egyeni vallalkozo) mert valami bevallas lemaradt, pedig a konyvelom szokott szolni, mikor adjak be egy 0-ast valamelyik vacakbol
Szerk: ha meg nem ajanlottak/nem talaltal konyvelot, megadom a szamat, privizz ram.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Tisztelettel kérdezném hogy nem-e tud vki egy munkát ami a következő kvalitásokat hasznosítani tudná:
-jogi diploma
-kintlevőség kezelés tapasztalat (7 év)
-kivitelezés management (5 év,-szakhatóságok, eladás, szerződések)
-angol középfok (angol tanár édesanyával ás testvérrel ez több mint ami ide le lett írva )
-olasz felsőfok (ez papír nélküli, de kint élt és itthon 8+ évig tolmácsolt)
(csak nagyon szerényen kézzel lábbal német és francia)
-vendéglátó üzletvezetői okj
-felnőttképzés management (szakhatóságot, auditálás, és a valós szervezeti felépítés-működtetés)
-minőségbiztosítási tapasztalatA számítógép nem idegen tőle, viszont képet szerkeszteni meg programozni nem tud.
Hölgyről van szó, 41 éves, gyerektelen( és ahogy a mostani helyzete adja az országnak, nem is lesz)
Ha bárki hall valamiről, és úgy gondolja hogy nem utál engem annyira, kérem dobjon meg egy PM-mel. ( nem Pmhero!)
Előre is köszönök minden információt!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
marci123
csendes tag
Sziasztok!
Valaki Szegeden egy 6870-es directcu videokártyám nem tudná letesztelni?
Most vettem, csak nincs még táp a gépemhez.
Árban megeggyezünk! -
Rick4
félisten
Lesz egy eladó Crucial 64GB-os SSD-m, jövő év valameddig még garis is, érdekel ilyesmi valakit?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Agyasima
őstag
válasz PowerBuldog #23237 üzenetére
Tescoban volt ilyen Akai cucc 10 körül, ami tudja, amit szeretnél. Lehet, még most is van.
Illetőleg támogathatod a hazai hifigyártókat is vásárlásoddal
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #23235 üzenetére
Most vettem a Multiplába, 18K volt újonnan, szerintem nem érdemes használtan venni ezeket. [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PowerBuldog
veterán
Mechanika nélküli fejegysége van-e valakinek eladó? USB és/vagy SD kártya olvasós. Illetve hangszóró pár is érdekelne.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rick4
félisten
válasz pschio #23228 üzenetére
Valójában bárhova, nincsenek nagy sorok, de jó egy éve nekem a Fonógyári úti csapat tudott gyors időpontot adni, kb 30 perc alatt végeztek is.
Regio Finance Kft
Címe: 6726 Szeged, Fonógyári út 10.
Telefonszámok: 62/555-77749" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bitpork
nagyúr
-
martonx
veterán
Egyéni vállalkozó lettem. Ehhez keresnék könyvelőt, aki elsősorban információkat tudna adni, másrészt évente egyszer megcsinálná az adóbevallásomat. Bár ezt lehet én is meg tudnám csinálni magamnak, ha egyszer valaki megmutatja, hogy eszik-e vagy isszák? Azt az évi 2-3 bejövő számlát, meg mögéjük a költség számlákat nem lehet nagy cucc lekönyvelni.
Tudtok ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
Én kérek elnézést!
-
pschio
őstag
Hova érdemes mennem eredetiség vizsgálatra Szegeden? 4 után mennék, gyorsan és rendesen dolgozzanak.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
azbest
félisten
Időnként kissé kabaréba megy át ez a nagy szigor. Például egy ilyen cikknél, hogy "Ötmilliárdos kárt okozott a kormány a hazai informatikai iparnak" egy ilyen regulázás "Az aktualpolitizalas tovabbra is nemkivanatos tema a PH-n, maradjatok ontopic!" eléggé fail. Hogy legyen politika nélkül ontopic egy politikai hírnél a fórumozó Na de mindegy, vannak tabu témák, ahol megoldást nem, de pénzt sokan keresnek.
-
finest
addikt
válasz finest #23222 üzenetére
Megnéztem az osztrák hozzászólásokat a Kurír oldalán. A legtöbben együttérzésüket fejezik ki a rendőr halála miatt, és jól leoltják azokat, akik védik a hummeres komát. A Kurír is kapja az ívet, mert azt a címet adta a videós cikkhez h a hummerest felmenti a bűncselekmény alól a film.
bitpork: Engem az lepett még meg, h a civil autóból kipattanó, civil ruhás rendőr fegyverrel szólítja fel megállásra a többi autóst. Azért elég komoly fenyegetés, miközben a sofőrök még csak nem is értik, h mi a fenét mondanak nekik, de ha értik akkor is. Még jó, hőt nem ütötték el ijedtükben. Nem akarom védeni a hummerest, mert az alapállás minden országban az, h a szirénázó rendőröknek félreállunk, de ha eleve ennyire szélsőséges volt a helyzet, hívhattak volna erősítést. Mindenesetre ez így nem volt jó.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
bitpork
nagyúr
válasz finest #23222 üzenetére
Ezt én sem értettem. Távol álljon tőlem hogy bántsam a megboldogultat, de én sem álltam volna elé: egyszerűen kell hozzá egy egészséges félelemérzet hogy ne csináljon butaságot az ember.
Luighi: én nem iszok alkoholt. Illetve ha nem tudom elkerülni mert vendégség meg ilyen marhaságok. Éppen eleget láttam apámat matta részegen hogy ne akarjak inni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
finest
addikt
válasz Luighi #23216 üzenetére
Szegény rendőr, nem volt jó ötlet beállnia a hummer elé! De minek akart benyúlni a másik a kocsiba? Nyilván megijedt a sofőr és rálépett a gázra, le kellett volna állíttatni az autót előbb. Könnyű utólag okosnak lenni persze, de hummer már állt, minek kapkodott? El tudom képzelni, h ebből még neki is baja lesz.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Rawulf
őstag
válasz Luighi #23216 üzenetére
Jól látható, hogy vágott anyag (értsd manipulált) ez a videó.
Egyik pillanatban paprika spray-vel a szemében nem lát, aztán simán kiszáll késsel (és még az ablakokat is felhajtotta...). Szerintem is kiadják az osztrák apucinak és a béemvés csajszikát is szlovákiának."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Luighi
senior tag
válasz Rawulf #23196 üzenetére
Ismerem a rendőrt aki rálőtt. Azt mondta, miután elütötte a kolegáját, belenyomott a csávóba 4 lövést (1 az autóba ment). Keze, ágyéka talált, DE ezektől a sérülésektől nyugodtan kiszállt és nagy késsel neki akart menni a lövést leadó rendőrnek. Hogy négy golyóval a testedben még kedved legyen rendőrt késelni, szerinted mennyire komolyan kell bedrogozni? Egy civil is besegített ezek után, így tudták lenyomni a kedves osztrák fiatalembert. Apja állítólag ügyész kint... szerintem viktor ki fogja adni egy raklap almdudlerért...
-
partymaci
aktív tag
Eladó!
Barnára pácolt fenyőfa ágykeret 180 x 200 cm + 2 ágyrács + 2 ágyneműtartó
(pár helyen kissebb kopások, ..megnézhető, kép van priviben)
45 000 hufHa nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
SirRasor
addikt
Valakinek van eladó 1 TB-os vinyója? Pm pls.
Make Love not war!
-
Rawulf
őstag
Ismeritek a viccet, hogy "egy Szíjgyártó és egy Girnyó szász bemegy a kocsmába és..."?
-
sss
őstag
Most olvastam másik topikban, hogy annyira nem lehet már ph-n politizálni, hogy vicceket sem lehet írni amiben politikus neve szerepel.
-
Rawulf
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest