- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Digitális Állampolgárság Program
- Kis színes abszurdisztánból
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DarkByte
addikt
Hi!
Tudtok olyan megbízható GSM boltot javasolni Szegeden ahol meg tudják oldani a normál SIM -> microSIM kivágást és adaptert is árulnak hogy utána a régi normál SIM-es mobilba vissza tudjam rakni ha rászorulok? A héten érkezik a Note2-m és csütörtök hajnalban utazok külföldre szóval ha az utolsó pillanatban beesik szeretnék felkészülni rá
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok!
Eladó a következő 2 tablet:
Mind a kettő T-s, céges ajándék volt, garancia nincs rá. A Huawei éppen hogy ki lett bontva, nem volt használva, a másik egy éves de tíz hónapja a dobozában csücsül, egy szinte észrevehetetlen karc van a kijelzőn.
Árban megegyezünk, dobjatok privátot.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
nagyúr
-
LÁZ
addikt
Lego figurákat keresek, minél többet, lehetőleg egyben lévő teljes figurákat, ha akad, pü.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ámbor
csendes tag
9600GT Silent Cell eladó 512mb Oem.... [link]
Ár:10.000FT.
-
ben800
aktív tag
Valakit érdekel Htc mozart kitűnő karcmentes állapotban??
Független,töltővel! -
LÁZ
addikt
2db újratölthető elemre lenne szükségem, kallódik e vkinél ilyesmi e?
szerk. Pilóta: láttam, csak a gugli vmi f@szságot dobott rá, igy inkább kérdeztem
ps. a 2db felének a harmada?
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Andi45
csendes tag
válasz ErőVarázsló #21582 üzenetére
Köszönöm,már elindultak a fiaim a netkávézóba
-
wwhy
veterán
Eladók:
- 4 db Energizer 1700 mAh, kb. 1 éves
- 2 db Varta Ready2Use 1600 mAh - bontatlan
- 2 db Varta Ready2use 1600 mAh - 1x töltve
Ha egyben viszed: ajándék: 1 db Energizer töltő, 200 mAh töltőárarm - új
Az egész: 4500 Ft.Mind AA.
Ingyen posta
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
Rick4
félisten
Ha valaki IP hibrid telefon- alközpontot szeretne, itt a vissza nem térő lehetőség: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Andi45
csendes tag
Sziasztok!Megint lenne egy kis problémám,tudnátok segíteni? Hol tudnánk nyomtatni ma délután,vagy holnap?Repülő jegyet kellene kinyomtatni.Előre is köszi
-
madstunt
addikt
válasz ErőVarázsló #21571 üzenetére
én is úgy tudom
-
pmheros
őstag
Tudja valaki: van mostanság sétahajókázás a Tiszán ? Próbálom ezeket a h*lyéket elérni több számon is, de b*sszák felvenni!
nem vagyok tökéletes
-
ShadowX
őstag
Nem tudja valaki, hogy valamelyik barkácsáruház nyitva tart ma (hétfő)? Megadta magát az a rohadt cső a zuhanykabinban, áll a víz mindenhol...
-
Rick4
félisten
-
félisten
-
ámbor
csendes tag
sziasztok egy pár eladó hardver...
Eladó Tápegységek:
300W CWT: 2500FT
400W U-POWER: 3000FT
350W CODECOM: 2500FT
300W DELL :2500FT
350W CODECOM: 2500FT
300W FSP: 3000FT
250W FSP: 2000FT
350W FSP: 3500FT 60THA-P
350W FSP: 3500FT 60THA-P
350W FSP: 3500FT 350.PNREgyben 20.000FT csak személyesen vehető át.
Mindegyik tesztelt hibátlanul működnek,csere nem érdekel.Asztali pc-k,
proceszorok 775,am2,939,462.
házak nagy választékban
proceszor hűtések am2,939,775,... -
Rawulf
őstag
XCOM : Enemy Unknown
Hááát... E.T.-t hazarugdostam.
-
nepszter1
addikt
keresek kontaktgrillt
-
Rawulf
őstag
válasz lorcsi #21548 üzenetére
Pedig a legújabb divat Szegeden, hogy a nagykörúton szétnézés nélkül vált sávot a tahó.
Az egyenrangú kereszteződés komoly fejtörő bizony nem egy autósnak. Én nem tartom jó megoldásnak, hogy mindenhova 30-as övezetet akarnak tenni.
A lámpás körforgalom, pedig orosz rulett, mikor a körforgalmat alapból sokan nem tudják használni rendesen."Please state the nature of the medical emergency!"
-
lorcsi
veterán
egész pontosan hol bűntettek meg ?
mi meg tegnap este 8 fele jövünk vissza Szegedre és algyőnél jártunk a dupla körforgalom után..
szerencsére mi a belső sávban haladtunk, de néztük, hogy a külsőben meg áll(!!!) egy autó, de se le nem húzódott se vészvillogó semmi ..annyi hogy a hátsó lámpája égett..ennyi
a mögötte haladó román meg azt se tudta hogy fékezzen és váltson sávot
az ilyen marhákat nem találják megeladó: vadi új soundcore motion+
-
pschio
őstag
válasz pmheros #21543 üzenetére
Nekem igen!
Más:
Ismeri valaki ezt a vírust? Igen vicces dolgokat ír ki.
Amint internetre kapcsolódik a gép. Megjelenik. Internet nélkül nem. Egy szexi csaj által küldött melléklet megnyitásának eredménye
A feladatkezelőt azonnal lehúzza a rohadék
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
pschio
őstag
válasz FoxiestFox #21538 üzenetére
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
tucsok.
senior tag
-
Attix82
addikt
Van 2 db új A4tech KM-720 fehér, usb-s bill:
1780Ft / db
Ha valakinek kell, privi.
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
válasz FoxiestFox #21538 üzenetére
és megyek megint szabadságra
-
félisten
-
Rhino666
addikt
Intel Celeron D 2,8GHz LGA775 (használt, hibátlan) 2k
Vodafone 246 mobil (Vodafone függő, használt, hibátlan) 2k
Sony PlayStation 3 PS3 BluRay távirányító (vadiúj, bontatlan) 4k
Motorola HT820 Stereo Bluetooth headset (használt, hibátlan) 5k
Seagate 2TB SATA3 64MB 100/100 ST2000DM003 (használt, hibátlan) 21k2025 - a szólásszabadság halála
-
sss
őstag
Nyilván ha vki pl. kerékpárral száguldozik a gyalogosokkal zsúfolt Kárász utcán az elítélendő, de a Tisza parton gyalogos alig volt, a hely is elég széles, azt én ott gurulok 3 km/h átlagsebességgel... (Mondjuk az a vicc, hogy a kocsiúton akartam menni, csak elég lendületesen közlekedett ott 1-2 autó, szóval az utolsó pillanatban kanyarodtam fel a járdára.)
-
Rawulf
őstag
Az autósoknál még mindig szelektál a legtöbb rendőr szerintem.
Tegnap is ott állt a magyar rendszámú, bálna merci a Lechner téren, a lézerblokkolóival és fogadjunk nem büntette meg még senki.Kaposváron úgy látom, hogy megindult a szabad vélemény nyilvánítás.
[ Szerkesztve ]
-
r0by
addikt
Keresek külső HDD házat. Olcsón, jót
2,5", SATA, külső táp lehetőséggel. -
sss
őstag
Korábban volt szó a biciklisek elleni szigorról, ma engem is megbüntettek.
Gondoltam ha már ilyen szép az idő akkor megnézem a Tiszát, persze a semmiből egyből ott teremtek a rend éber őrei... Az első fékemet sem találták rendben, de ezt figyelmen kívül hagyták, mert ilyen jó fejek, és mondták, hogy mivel itt tolnom kellett volna a biciklit ezért megbírságolhatnak 5-50k -ig terjedő összeggel. Mivel nem túl nagy kihágást követtem el, ezért most 5000 Ft-tal megúszom a dolgot.
Mondjuk az a furcsa, hogy igazából haragudni sem tudok rájuk, de hogy ennek a nagy szigornak mi értelme van azt nem tudom. -
nagyúr
Placid és Múzó
Aki él és nem boldog, az téved!
-
r0by
addikt
Vegyetek jó kis routert.
-
LordVader80
őstag
Mozilla újratelepítés után új lap megnyitásánál szeretném a korábbi nézetet visszakapni, miszerint az utolsó/gyakran látogatott oldalak 3*3 elrendezésben megjelentek, hol tudom ezt beállítani?
May The Force Be With You!
-
ebegab92
senior tag
Egy félkonfig eladó:
MSI K9AGM4 egy AMD Sempron LE-1150 CPU-val Bulldozer hűtéssel 8000 Ft-ért
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rawulf
őstag
válasz nonoka74 #21517 üzenetére
Ja, mint én, mikor nagyon régi ex főnökömnek kölcsön adtam könyvet komplett sorozatból.
Ő büszkén vigyorogva közölte egyszer csak, hogy a kisfia az egyik lapot kitépte és megette.
A guta majdnem megütött.Salamoni döntéssel, a jelenleg vásárolt könyveimet senkinek sem adom kölcsön. Probléma megoldva.
[ Szerkesztve ]
-
nonoka74
tag
Andi45:2500Ft ha sürgős!
Rawulf: az összes Alfa magazin+különszám megvolt nekem,én marha neki adtam bátyám nagy fiának!(ő nem igazán vigyázott rá)
azóta letöltöttem őket![ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Andi45
csendes tag
Sziasztok! GF 8600GT PCIE 256MB DDR3 128Bit vieókari sürgősen eladó,hibátlan állapotban,ajánlatot priviben.
-
LÁZ
addikt
-
Rawulf
őstag
Én a Dr. Justice és Rahan komolyabb részeit is szerettem a Kockásból.
De rémlik egy Vampi nevű magazin is."Please state the nature of the medical emergency!"
-
boba6
senior tag
addig forgatod míg azt nem látod, hopp
engem sem lehetett elrángatni az újságos standtól anno
kár hogy ezek nem maradtak meg, majd megpróbálok szerezni a gyerekeknek pár szép állapotú Kockást
most fogtam neki a Sandmannek, azért ez már nem olyan feeling mint anno de a Watchmen meg az Arkham elmegyógyintézet is itt figyel a polcon... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
félisten
-
LÁZ
addikt
erről nem is beszélve
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz bitpork #21500 üzenetére
azt mingyá gondoltam
szerk. a legnagyobb szopás volt, anno ált.iskbe hetente járt, és meg lehetett venni, vagy előfizetni előre az adott évire, és hetente túrtuk, aztán amikor hire ment, hogy lassan vége lesz persze az utolsó rész nem került már a suliba.....na, attól kivoltak páran pont a bossfight...eeeeeeeeee
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.