Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-11-20 07:55:08

LOGOUT.hu

Samsung LCD és LED TV-k

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#79165) S e t h


S e t h
nagyúr

Végül UE40H6400-at vásároltam a 6200 helyett, egy helyen ugyanabban az árban adták, de végül erről le is maradtam, de mivel a döntést meghoztam így megvettem már azt.

Az üzembehelyezés pofonegyszerű volt, viszont egyből kiabált frissítésért, na az viszont kb 20-30 perc volt, addig csak nézelődtem és hallgattam az andalító demo zenét.

Maximális elégedett vagyok a készülékkel, a képernyő gyönyörű, a youtube appot viszont sikerült gyorsan kiakasztanom, fagyott, de hát istenem, a számítógép is fagyogat időnként.

Ami viszont kérdés.Próbáltam a telefonomról a 4K videókat egy android appal átküldeni wifin, én csak lestem a minőségen, oké, hogy a televízió csak fhd, de így sem láttam még a kislányomat ennyire élethűen kijelzőn.
Igen ám de jött a feketeleves, sem a netem, gondolom a routerem sem bírja a 4k videó stremelést, ezért folyamatosan dadogott, szinte diavetítéssé silányult az egész.
Utána megpróbáltam a telefon alap alkalmazásával(scree mirroring), ami viszont folyamatosan vitte, de sajnos jelentősen lerontotta a minőséget.

A kérdésem a következő, mit érdemes vennem a televízióhoz, ha ezeket a fileokat nem akarom lebutítani, viszont eredeti minőségben akarom élvezni?
Külső hdd, pendrive vagy memóriakártya?Nem tudom melyik teszi lehetővé a legoptimálisabb átvitelt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.