Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53636) magyarl


magyarl
tag

Sziasztok! Gondoltam megosztom a tapasztalatom tok és fólia terén:

Rendeltem és 2 hétig próbálgattam ezt a Nillkin 9H üvegfóliát. Nekem nem jött be.
Előnyök:
szép tiszta, valóban kemény üveg hatás, tapintásra mint az eredeti képernyő, sima fóliához képest nehezebben karcolhatónak tűnik.
Hátrányok:
A széleken végig 1-1 mm-es sávban nem tapad fel tökéletesen az üvegfólia, de ez még annyira nem lett volna zavaró. Viszont amit eddig nem láttam véleményekben, hogy viszonylag vastag és emiatt érezhetően érzéketlenebb lett az érintőkijelző! Főleg gépelésnél zavaró, a széléhez közelebb egyre könnyebb úgy pöttyinteni, hogy nem veszi be érintésnek. Leszedtem, újra rendesen tudok gépelni.

Matt fólia:
Csak randán, apró buborékosan sikerült felrakni, kicsit szemcsésebb is lesz a kijelző képe, de a matt tapogatás hihetetlen élmény :D Zéró ujjlenyomat.

Ultra Thin Case:
Kicsit olcsó minőség, a kivágásoknál picit sorjás, műanyag, de tökéletesen illeszkedik. Mattos hátlapot ad a telefonnak, és ezt úgy, hogy szinte észrevehetetlen mértékben nő csak a telefon mérete.

Silicon Case
Ennek is mattos tapintása van, talán egy fokkal minőségibb silicon anyagból. Ez is tökéletesen illeszkedik, jól körülöleli a telefont, viszont az Ultra thin-hez képest bumfordibb, így inkább visszatértem ahhoz.

[ Szerkesztve ]

SONY KDL-43W755C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.