Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13018) szacsee


szacsee
nagyúr

Ne tököljetek a logókkal.

Itt lehet csinálni petíciót. FB-n reklámozva simán tetemes aláírót lehet gyűjteni. Talán az online szaksajtó is ráharap.... PH, HWSW, SG stb...
Azt ellenőrizzétek, hogy nem adathalász oldal-e, a többi simán megy.
Kb ilyen címmel: Le a logókkal!
Kb ilyen leírással kivitelezhető:

" A kereskedelmi és közmédiában is a televízió csatornákat logókkal jelölik. A marketing áldásos hatása mellett, hogy a bekapcsolódó néző egyből tájékoztatva van, hogy mely csatornát nézi sajnos vannak negatív hatásai is.

A fejlődő technológia velejárója, hogy a képcsöves televíziók eltüntek és helyüket a plazma és LCD televíziók vették át.

A plazma televíziók egyik hátránya, hogy egy idő után beégés "ghosting" keletkezik a csatornák logójától. Emiatt sajnos a tulajdonosok zoomolni kénytelenek, ha ezt a jelenséget el szeretnék kerülni. Emiatt a műsor egyes részletei nem annyira élvezhető számukra, mint a hagyományos tv-t nézők számára, akik nem kényszerülnek a zoomolásra a logók miatt.

Petícióm célja, hogy megfelelő mennyiségű aláírás esetén a médiáknak eljuttatva foglalkozzanak is a kérdéssel.

A logók eltüntetése a fő cél, illetve amennyiben ez nem lehetséges, akkor az agresszív logók lecserélése a fejlett országok mintájára, ahol enyhébb, de még látható logóval tájékoztatják a nézőt és valamelyest tekintettel vannak a plazmatelevíziók tulajdonosaira."

Ha összejön a sok aláírás, akkor lehet menni kopogtatni, ha nem érdemleges a válasz, akkor illetékes hatóságnál kopogtatni... :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.