Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13008) FefeeX válasza DM-Fan (#12955) üzenetére


FefeeX
veterán

Azt hiszem kezdünk 20:10 felé állni, ahogy nézem a hozzászólásokat, és ebben csak az a gáz, amit te magad csináltál a szádból...
De alapvetően a probléma az, hogy sem értelmezni nem tanultál meg, plusz itt a téma lefutása után jó idővel is arcoskodsz.
Azt mondtátok, hogy az erősítő semmit sem ér. Ennek ellentmondtál már a felturbózza a jelet hozzászólásodban is (lehet hogy ez neked semmit sem ér, de akinek enélkül adása sincs, annak az ez is bőven istenes, amíg nem lesz más). Én nem azt mondtam, hogy általánosságban nincs igazatok abban, hogy ahol normál antennával van jeled, ott felesleges az erősítő. Azt mondtam, hogy amit ebből általánosítottatok (az erősítő semmit sem ér) az egy óriási urban legend. Egy nyelvtant és statisztikát nélkülöző nagyképű általánosítás. És mégegyszer jelzem, Te magad bizonyítottad ezt az ominózus válaszodban. A többinél pedig végig a képzelt ellenségeddel vitatkoztál, aki olyat állított szerinted, amit én soha nem állítottam. Cáfolj meg nyugodtan, ha tudsz, de nem hiszem, hogy sikerülni fog.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Plazma TV topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.