Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139177) Bad Pritt válasza opr (#139176) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Hát nem 50 try volt nekem se és magabiztosan nem is tudnám reprodukálni egy darabig. De amúgy ha mennek külön, az első 5-6 mondjuk aranyra, a többi legalább ezüstre akkor ez is menne, csak fel kell szívnia magát az embernek. :D
Igazából dizájn szempontból zseniális a pszichológia mögötte, mert önmagában nem kéne nehéznek lennie, lazán aranyra vertem az összeset előtte, talán a rákos meg a kaktuszos volt kicsit nehezebb. Viszont itt pont úgy rakták őket egymás után, hogy állandóan váltja a perspektívát, pálya típust meg a nehézséget és így egyszerűen elfárad az ember agya az 5. perc környékén. Pl. ha a yetis, libasorban menetelős meg a rákos, vagy a csapdás-forgó platformos, tüskés meg a tüzes egymás után lenne akkor sokkal egyszerűbb lenne az egész, mert nagyjából ugyanolyanok, de nyilván van köztük 2-3 másik, amik megzavarják az ember ritmusát. :D

Amúgy általános tippek:
- Zene kikapcs, nagyjából a rakétás-ugrálós pályáig lehet az ütemére menni biztonságosan, utána hibákhoz vezethet, amint ezt megtettem sokkal gyorsabban haladtam.
- A rákosig nagyon jó időben el lehet érni, onnan viszont érdemes lassítani a tüskés halasig, viszont azt, a lézerest meg a tüzeset érdemes inkább megpörgetni kicsit, mert azoknál a tingli-tanglizás sokkal könnyebben vezet hibához, mint a gurulás.
- A kaktuszos szerintem a legalattomosabb, ott egyszerűen álldogáltam csak a platformokon és a legbiztonságosabb módon ugrottam a következőre, nem érdekelt, hogy másfél perc volt, a végére így is 8:50 körül értem.
- Ha van egy nehezebb szakasz, amire hype-olja magát az ember akkor érdemes utána pihenni egyet. Alapvető emberi gyengeség, hogy felbátorodunk, ha túljutottunk egy nehézségen, na az itt rögtön egy hit. :D
- Alapból is érdemes megpihenni egyszer-kétszer, akár hosszabb időre. Ez egy endurance bossfight, azok úgy vannak megalkotva, hogy 99%-ban azért bukják az emberek, mert egy soulslike-ban általában nem lehet megállítani a játékot és mentálisan elfogynak. Itt akár órákra is ott lehet hagyni szerencsére.
- Nem feltétlen kell felszedni egyetlen órát sem, eljutottam a tüzes pályáig úgy is, hogy nem foglalkoztam velük meg úgy is, hogy igyekeztem az útvonalba építeni a legtöbbet, nem volt számottevő különbség.
- Nem kell sietni, ha valaki nem gurul mindenhol és 5 perc környékén ér a rákos végére akkor még meglehet, mert asszem az utolsó pályán másfél percnyni órát lehet felszedni feleannyi idő alatt.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.