Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bitpork
nagyúr
Jujj tényleg, lenne kérdésem. Túlzásba estem Domi miatt. Belefutottam Németországban egy trafiba a pályán, 100 helyett 130-cal. Villant egy baszott nagy vörös fény. Mikor kapom a felkérést?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Nemtom h örüljek-e a nem pd mivoltának. Kíváncsi lennék egy 3 literes pd -re. Az 1.9 pd-k nagyon jól sikerültek. 500k km és még a java futkározik.
Remélem a mi kímélő használatunk mellett Domi is hálából sokáig megmarad megbízható családtagnak. Legalábbis mi ezt szeretnénk.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
https://picasaweb.google.com/116646640306296851454/Domi?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMbLgsPEuaKQBg&feat=directlink A képek nagyobban.
Mágus2: hűti, mi? Akkor kellene egy jégaku a kocsiba biztos ami biztos alapon
-
bitpork
nagyúr
válasz Ace owner #60875 üzenetére
Nem is akárhogy. Otthon teli tankoltuk , majd Németországban egyszer, és mivel nem ismerem még Domit teljesen, a piros felé tertó mutató miatt raktam bele még 50 €nyi nyálat feleslegesen. 1 tank olyan 900-950 körül jött ki pályán 4 ember meg a havi cuccokkal. Átlag meg olyan 8.7 az összes eddig megtett km-re. De ha nem pályán 140nel megyünk akkor 7.5 körül szlopál.
A háztól 200 m-re ezt látjuk.(#60889) Balupapa . nem is kicsivel! Gazsi itt bekért heti 1 tankot. Most úgy látom h Domi 1 tankkal 2 hete fog menni. Gazsi kiúton 3,5 tankot evett.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
-
TaaT
nagyúr
válasz !Overdose! #60863 üzenetére
Felbukkannak néha 150K körül 16-os RS-ek, csak nagyon gyorsan el is kelnek [link]
Give them hell Ukraine!
-
-
Ace owner
addikt
Hétvége off volt,domi bírta az utat?
Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
Hétvégén befeküdtem a paszuly alá, oszt megcsináztam a ködlámpát az egyik oldalon. Nem volt rádugva a csatija, én meg csodálkoztam, hogy miért nem világít...
Szétszedtem a hátsó ablaktörlő motort is, de annak annyira be van rohadva a tengelye, hogy cserés lesz.. Nem mertem szétütni, mert hangosan csámcsogott benne a rozsda, és a műanyag tengelyt a végén nem bírtam kiszedni...."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
ez valami seat leonszió nem ? falme on! -
Bling95
őstag
Golf 4-en hogy lehet kitakaritani a hatso ablaktorlo fuvokat ? Nem jon belole a moso es utana kene nezni a hiba okanak. ( remelem csak eltomodott vagy valami ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz !Overdose! #60863 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá, bocs, első ránézésre egyformának tűntek, de RM, igen
BBS RM 029! 15" 7,5J és 8J et30 5x114,3(#60862) -secret-
csinos, mondjuk ehhez a porba is kell ültetni[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
Én BBS felnikben gondolkoztam a golfra.. de ami tetszik az is gumi nélkül van.. 300-ért meg nem akarok komplett kerekeket.
Azóta jobban tetszik a gyári 16-os is. -
Hikvision
senior tag
válasz varsam #60847 üzenetére
Köszi Gyárilag szürkés szövet fűthető ülések voltak benne, viszont a vezető oldaliba valami fatal error lehetett az ülésfűtésben mert tavaly hazafelé jövet nagy füst égett szag, aztán láttam, hogy kiégette saját magát. Pedig full gyári volt minden. Aztán neten láttam, hogy hirdettek egy S4 Avant bőrbelsőt, fűthető, elektromos gerinctámaszos szép állapotban ajtókárpitokkal 100 pénzért. Meg is vettem, stimmelt is a fűtésrésze, a gerinctámaszt bekötöttem, de elég koszosak voltak, az ajtókárpitokat csak próbára raktam fel, mert iszonyat nagyfateros lett tőle az autó. Utána az első üléseket elvittem tisztításra, ahol egyre rosszabbul néztek ki, ugyanis a kosz helyett előjöttek a repedések. Elvittem őket bőrkárpitoshoz, ott 60 ezerért kapott a két első komplett festést, a hátsó makulátlan volt. viszont a festés nem bizonyul túl tartósnak mert pár helyen ahol valamivel előtte volt kezelve a bőr ledobálja a festéket, én meg már most viszem őket harmadszorra festetni, természetesen garanciálisan. Viszont legalább már attól is bekoszolódik ha farmerban 1x beleülök. De hát mindennek megvan az ára
[ Szerkesztve ]
20 éve a PH-n.
-
Arcképgyáros
válasz rob210 #60843 üzenetére
Múltkor jöttem haza a városból, kb. 20 kilóméter az út... akkora köd volt, hogy 2 métert nem láttam.. kényelmesen 60-al 4-be jöttem... elértünk a lassító sávos útszakaszhoz, előttem 3 autó töttyögött 20-al.. elkezdtem nyomni a dudát, hát mondom istenem.. aztán végül én mentem le a lassítósávba, hogy megelőzzem őket.
Saycz: Szép autó... golfra is kellene egy tetőablak. Ülések gondolom nem gyáriak.
[ Szerkesztve ]
-
Hikvision
senior tag
Próbálom pótolni a 40 képes lemaradásomat [link]
Bitporknak grat az új géphez, jópofának tűnik, mármint az autó
20 éve a PH-n.
-
rob210
nagyúr
válasz -secret- #60842 üzenetére
Ezekre szoktam azt mondani, hogy bányaló szindrómás, csak egyenesen tud menni, ha már mozdítani kell a kormányon az már komoly szellemi és fizikai megerőltetés számukra.
Van még egy csoport akiket ezeknél is jobban utálok, azok meg a kanyar szindrómások, akik mint az állat mennek egyenesben, de amikor el kell fordulni valamerre megállnak, de szó szerint nullára lassítja az autót eltekeri a kormányt egyes és elkanyarodik.
Az ilyennek is bevonatnám a jogsiját.
Nem lenne itt semmi gond, ha valóban mindenki akinek jogsija van tudna is vezetni.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz -secret- #60833 üzenetére
Engem ma hazafelé majdnem kinyírt egy tranzitos.
Kétsávos út belső sávban tartok hazafelé.
Kivilágítás minden nélkül kikanyarodott a tranzitos a belső sávba ami eleve szabálytalan, mert a jobb szélsőbe kellett volna érkeznie.
Mondom frankó index és mentem jobbra, hogy nehogy televerjem, szó szerint elkaptam a kormányt a fék már nem segített volna.
Amikor épp örülök, hogy ezt megúsztam, mint ha ott se lennék elkezdte rám húzni a kormányt.
Minden féle index és világítás nélkül továbbra is.
"Nagy"gáz és épp, hogy elfértem majd miután nem tudott összetörni felkapcsolta nekem a reflektort.
Nagyon gondolkoztam rajta, hogy megállók, de azt nem élte volna túl, így jól tettem, hogy nem álltam meg.kb 1 km-errel arrébb szépen index nélkül elfordult jobbra aminek köszönhetően a mögötte jövő teli is verte.
Megnyugodhatott csak sikerült neki balesetet okoznia.
Az ilyen emberekkel nem lehet mit csinálni csak nem tudom, hogy ezeknek honna a picsából van jogsija.[ Szerkesztve ]
Renault power
-
Arcképgyáros
válasz Dr.Zoo #60832 üzenetére
Otthagyott, de gyors megfordultam aztán utána mentem (suzuki swift...)
Rendszámát gyors felírtam, aztán kihívtam a rendőröket... csávót megbüntették kemény 20.000 forintra...és ittas állapotban is volt, a benzinkutasok elmondása szerint, de a rendőrök nem találták otthon a csávót az nap.
Nekem meg 3 hónap alatt cserélték ki, biztosító, minden szar...Mondjuk árok széléről húztam vissza az autót, ha nem rántom el a kormányt akkor nem csak a tükröm bánta volna...meg a szélvédőm.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Sziasztok, mostanában unom a többi topikot, így hát csatlakozok ide (is).
Nem tudom, hogy ezzel a képpel be kerülhetek az 1. hszbe, ha nem akkor csinálok újat.
Volkswagen Golf 4 1.6 16V 105Le
2004 a gyártás éve[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Hallóóóó, nem tud valaki ismerősi körében olyat, aki ilyesmitől szabadulna?
Audi 80 B4 Cabriolet, gyári felni, 16-os. Vadászom mint az állat, de alig.
-
8th
addikt
válasz VR6-Fan #60774 üzenetére
Az összes pöckölt pd ilyen, tiltásig egyenletesen emelkedik a görbe. Szami a kamrás tuning koronázatlan magyar királya. Régen tökölön ment két időmérő futamot a teddy hengerrel lefestett kék szörnyeteggel és eltűntek a szúnyogok a reptér környékéről. [link]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!"
-
attrax
aktív tag
válasz attrax #60811 üzenetére
Olvastam valami őrült blogon egy bejegyzést miszerint mindenkinek meg kell mentenie egy golfot és ez magaménak érzem nagyon.Az áldozat az én vagyok és a célgépezet egy '84 MK2 3 zsanéros 1,3-as szerkezet.Még nem indítottam be de meg kellett szereznem őt miután 2 évig gyönyörködtem benne a szomszéd háza előtt.Tervem a gyári állapot status quója szép lassan.És mivel már senior korú, célom az OT plakett elérése.Szerintem sokat fogok itt kérdezősködni.Benzin sincs még benne.Képek majd...
Unterschreiben
-
attrax
aktív tag
Ma egy boldog MK2 tulaj lettem
Unterschreiben
-
TaaT
nagyúr
Nézem az 1hetes előrejelzést és már simán nyárigumis időjárásnak tűnik.
Give them hell Ukraine!
-
Kiskokó
veterán
válasz Dr.Zoo #60803 üzenetére
Neeem
ért hozzá a srác.. de más miatt nem vinném hozzá a kocsit csak a váltó miatt.Én se nagyon tudok rendes automatást... vagyis 2őt.. akihez viszem, illetve egy másik aki szintúgy profi csak ő le is húz...
Sőt úgy látom/hallom nagyon eltarjad a lehúzás automatában, ismerősnek fél éve ugyan ilyen kocsikban ugyan igy ment tönkre a váltó... 5helyről 500-700ezer ftos árajánlatot kapott..
Ő is végül oda vitte akihez én fogom mindennel együtt 300k ból megvolt azóta is jó neki.Hdman : apám nevén van de én használom, hát én az első lengőkarokat akartam megcsinálni az is cakk pakk 250 szóval a váltó már lehet az ő finnanszirozásukba megy bele XD
Illetve a 300k nem kérdés az alap, a kérdés hogy a turbinát plusz 100é megcsináltassam e amikor annak jelei nincsnek hogy rossz csak hát a KM állás..Bitpork : hát amugy ja sajnos ahhoz képest nagyon lent van az ára.. enyém se ér többet 3.5 Milliónál .. amit még meg is adnak érte sztem a reális ára 4 lenne.. persze csak tényleg a full extra miatt.
Munez : de hát elektromos ajtós tyúkóóll TecccikÉtteni ??
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
net84
őstag
válasz Mágus2 #60769 üzenetére
Köszöni jól van .
Ma sem jött össze a szerelős találkozó. Egyeztettünk a hibáról. Távolról pontosat nem tudott mondani, de ha a csövek nem sérültek (szemmel látható repedés nincs) és olaj nem folyik (olajfolt nincs, kis olajgőz nyom a turbó alatti részen van), akkor az N75 (mármint ha az a vákum szelep vagy mifene) körül lesz a gond...Mostanában több autó is érkezett hozzá ezzel a hibával. Meglássuk mi lesz.
Read only...
-
-
bitpork
nagyúr
válasz Kiskokó #60800 üzenetére
Már 2,3 körül szokott lenni teljes extrás 2006-os csak meg kőne vizslatni. Ha nem jött volna össze Domi egy teljesen ezüst a6 avant volt a favorit. Asszem tán a villanyos horog nem volt csak benne a 2.3-s árért. Még ha 1-2 dolgot ki is kell cserélni, akkor is megérte volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest