- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
Coyot #181855 üzenetére
Akkor rá is nézek gyorsan, nekem is conti van...
Mondjuk múltkor néztem hibátlan volt, de biztos ami biztos...
Speedzone - os csávó is mondta, legrittkább a szíj probléma, ha szakad 95 % - ban más miatt szakad el... Megeszi valamelyik másik alkatrész... Pár vezérl~ssel volt gond mostanában az ismerősi körökben, de egyiknél sem szakadt szíj... Vízpumpa probléma, fellazult főtengelykerék, letört feszítőgörgő, egér bekapás 2-szer is 😬, bár itt csak ugrott egy fogat stb... 😬
-
-
w333
félisten
válasz
F_Zolee #181894 üzenetére
Őszintén kicsit tartok a Mannol -tól pedig tudom hogy jó olaj mégis van bennem egy ilyen “na 4000 ft spóroltam aztán úgy csörög a motor hogy jaj” haver Superb 1.9 PD Fuchs 5W30 van és nagyon szépen ketyeg a motor, pedig mondtam neki hogy 5w40 de ragaszkodott a 30-as olajhoz így került hozzá véletlenül a Fuchs olaj ráadásul nem is tudja az 505.01 előírást direkt néztem rajta
Csak ennyiért meg már ott van a Motul is
-
w333
félisten
válasz
c00per #181892 üzenetére
Bocsi tényleg elsiklottam felette
Hát ha a drágább olajok annyival nem jobbak akkor tényleg Mannol Formula PD lesz, aztán 10 ezrenként cserélem ... árukeresőn is csak pozitív véleményeket írnak róla csak nem lehet akkor rossz olajVagy Motul azért ez csak jobb olaj vagy nem ?
-
szrobert
tag
Sziasztok!
2019-es Seat Leon gyári navijában működik a TMC?
Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Be kell állítani valamit a naviban?
Nem nagyon találtam ilyen menüt, de lehet csak béna voltam..Ja és még valami:
utólag tolatókamerát be lehet szereltetni?
Tolatóradar van a kocsiban, de szeretnék kamerát..
Esetleg ebben tudna valaki segíteni?Köszi!
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Adott egy VW Jetta, 1.9 PDTDI , BXE motor , 212.000 km-el.
A motorba kb 2 hete lettek ki cserélve a hajtókar csapágyak. Olajcsere, üzemanyagszűrő, minden cserélve lett akkor , mivel az autó kb 2 hónapja van nálam, így ugye jött a kötelező szervíz. Mióta megvan , 3.000 km-ert mentem vele gond nélkül, csapágy csere óta pedig olyan 600 km-ert.Tegnap elég sokat mentem vele szintén, kb 200 km-ert, 80 % pálya. Este, mikor haza értem, akkor mikor megálltam, akkor kezdtem hallani azt, hogy ha mintha a kocsinak magasabb lenne az alapjárata, illetve morgosabb is a hangja. Akkor nem igen tudtam vele foglalkozni, így a mai nap tudtam csak vele. Sajnos, azóta ez a hang nem változott , idegsítő, de a vicc az benne, hogy hála isten a kocsi megy rendesen, csak a hangja furcsa.
Csináltam pár videót, remélem meg tudjátok nézni , lehet hallani : [link]Vajon mi lehet ez a hang? Remélem a csapágy cserének nincs köze hozzá, illetve remélem nem szelep ( ha az lenne, mit produkálna? ) ... Olyan 1100 fordulatnál jön elő az a hang + bentről is lehet hallani, tehát nem olyan ,mint volt a hangja.
Vajon mi lehet ez? Bízok benne , hogy tudtok segíteni.
Gergő
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter #181882 üzenetére
Bocsi, aki meg is hirdeti, az 2k-ért adja
-
válasz
atos19881101 #181878 üzenetére
De, már nagyon. Egyrészt az új superb jobban tetszik, másrészt Iza semmilyen skodába nem hajlandó feneket telepíteni
-
w333
félisten
Na ezek közül melyik legyen vagy mi jöhetne még szóba 1.9 PD (BXE) ?
Kauffertől venném ... holnap le is cserélném gyorsan !
Fuchs GT1 : 11000 Ft
Castol Edge Turbo Diesel : 11500 Ft
Motul X-Clean : 12000 FtVagy Mannol Formula PD, ez a legolcsóbb 7200 Ft kérdés milyen ?
-
tibbike01
őstag
Szerintetek utángyártott Febi index bajuszkapcsolót vegyek vagy bontott gyárit? Árban ugyanott lenne a kettő.
-
Csabadi
tag
válasz
atos19881101 #181874 üzenetére
-
válasz
atos19881101 #181874 üzenetére
Mennyire szerettem volna anno egy ilyen superb-t...
-
Csabadi
tag
válasz
atos19881101 #181871 üzenetére
Szivaccsal szoktam felvinni [kép]
Tökéletes nyilván a kép nem adja vissza.. -
Csabadi
tag
válasz
atos19881101 #181864 üzenetére
Én ezzel szoktam kB 1 évet bír simán [kép]
-
Csabadi
tag
válasz
atos19881101 #181865 üzenetére
Én ez használom vagy három éve, nekem is csendesebb lett a motor. Előtte castrol, majd egyszer Fuchs... De a liqui a legjobb...
-
válasz
atos19881101 #181864 üzenetére
Erről kérek szépen majd tartóstesztet!
-
-
-
tibbike01
őstag
Ha tényleg jót akarsz bele, akkor Castrol Edge Turbo Diesel, de ha csak a kettő közül lehet választani, akkor inkább a Repsol. Igaz nem motorolajjal, de a Mannol termékekkel nekem csak rossz tapasztalataim vannak. Olyan mint egy spáros, tescos termék, van políroró pasztájuk, ablaktisztítójuk...stb.
Szerintem a Mannoltól jobb a Fuchs és a Total is.
-
c00per
tag
válasz
molnarpeter #181857 üzenetére
Ez igy van
ha nem lenne csak egy marka.....
-
w333
félisten
Sziasztok hátha itt van valakinek több tapasztalata ...
Leon 1P (1.9 PD TDi) olajcsere előtt állok, szerintetek melyiket válasszam Repsol Elite 50501 (5W40) vagy a Mannol Energy Formula PD (5W40), köszi előre is !
-
Coyot
őstag
válasz
rob210 #181849 üzenetére
Mindig meglepnek ezek a kijelentések, a köröeimben még csak a gates szíj szakadt el az is vicc 50k km-nél... Contiból eddig ilyen gondról nem tudok, jómagam a 3. szettet raktam fel utoljára. Ez is ki fogja futni a maga kis 90k kmét, van egy olyan érzésem. Pedig én contit rakok hosszbordáskitből is meg vezérlésből is.
-
Drughi
addikt
Üdv!
Skoda Rapid 2014-es, 1.2TSI milyen?
Ez még ugyanaz a kerülendő TSI, mint az első szériások, amik gyorsan haltak?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest