- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Sziasztok! Láma kérdés 2003 G4 1,6 16 v ocean, hátsó szélvédője azonos az VW GOLF IV 1.4 16V hátsó szélvédőjével.
Érte egy kis balesetGyula84: szevasz Gyulám
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Doki16 #163544 üzenetére
Azért tegyünk különbséget sérülés és sérülés között. Egy parkolva elkopott oszlop stb adott esetben jelent egy új csavaros elemet, struktúrális gyengülés nem nagyon lesz. Küszöb, A-B-C oszlop, tervezetten gyűrődő nyúlványok esetén is a javítás milyensége kritikus, általában nem éri meg a gyári technológia segítségével. Persze rendes fotódokumentáció nélkül nehéz.
-
Doki16
addikt
válasz
Motion_Blur #163543 üzenetére
Én is addig keresgélek amíg nem találok olyat ami megüti az ingerküszöbömet. Ennek ellenére is sikerült rászaladni a Passatomra. Utólag tudtam meg hogy telibe volt fújva. Nem volt rajta olyan elem amit nem zúztak le.
-
-
Doki16
addikt
Nekem is pont ez a Jetta-s cikk jutott eszembe
(#163535) zoo8800: Rákérdeznék, hogy volt-e bármi törve vagy balesete a kocsinak. Ha simán hazudnak akkor állnék is tovább. De azért előbb szembesíteném őket. Gyanítom, hogy tud az eladó a dologról, mert 2018.12.14-én volt eredetvizsgán. Gondolom ekkor íratta át magának.
Mondjuk én nem is foglalkoznék ilyennel. 1 éves autó legyen már szép és törésmentes.
-
98bja
senior tag
Hú, hát köszönöm mindenkinek, nagyon sokat segítettetek. Tudtam hogy meg kell kérdeznem ebben a fórumban.
-
válasz
Motion_Blur #163527 üzenetére
Már az elején meg lett mondva h egy marék lepkefosch. Inkább azzal kellene foglalkozni h egy használt autónál ne a csodát várják a népek.
MOD
(#163533) Mágus2 Már linkeltem ETKA-t
-
zoo8800
veterán
válasz
98bja #163513 üzenetére
125 ló manapság nem sok.
Szépen lehet vele haladni, de azért nem tépi fel az aszfaltot. Ami zavar, az az, hogy 1400-as fordulat alatt eléggé erőtlen. 3.-ban 35 alatt menni nem lehet, körforgalomban 2.-ba kell visszaváltani.
A töréskárra rá kellene kérdezni telefonon, kíváncsi vagyok, mit mondanak, vagy csak letagadják.
Ha szakszerűen, márkaszervizben meg lett csinálva, és az ára is jó, akkor szvsz a törés nem kizáró ok. -
-
98bja
senior tag
Hát ez most kicsit eltántorított. Szerintetek ettől még nyugodt szívvel megvásárolható?
-
válasz
Doki16 #163512 üzenetére
Gyerekkoromtól soha nem szerettem a
klasszikus, pardon classicus focit. De erőltették az elemiben is. Ott mondtam a testnevelőnek hogy ne már én nem tudok focizni. Mindig a következőt válaszolta: Mindenki tud focizni aki egy szabályt be tud tartani: guruló labdába nem fejelünk!MOD
(#163514) Gyula84 Pedig van ám. És a betöltőnél nyomja az olajat akkor készülj hogy mindenhol is nyomja.
-
98bja
senior tag
Doki16
Az Allstar az a Comfortline és a Highline között helyezkedik el. Ahogy olvastam 10 extra van benne a Comfortline-hoz képest. Ilyen az a szép alufelni is.
zoo8800
Ezt örömmel hallom! Menetteljesítményben milyennek ítéled meg? Elég dinamikus? -
Doki16
addikt
válasz
molnarpeter #163511 üzenetére
Gyűlölöm a focit. Nem is fejtegetem tovább
Nem tudtam, hogy a VW is csinált ilyet. Kíváncsi lennék, hogy egész pontosan mi van benne ebbe a Comfortline féleségbe
-
-
-
grizlisandor
veterán
Seat Altea helyreállítással kapcsolatban érdeklődnék?
Néznem kell légzsák szettet, elég 5P-s Alteából vagy cikkszámra pontosan ugyanolyan kell, mint ami van/volt benne? -
98bja
senior tag
válasz
Motion_Blur #163499 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! 29e km van benne, leellenőriztem, állapotfelmérésen is volt most decemberben, Mondhatni olyan mintha új lenne. Ráadásul az allstar felszereltség, nagyon szép alufelnivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Philips LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bundle topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest