- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Ma reggel jött az email, hogy jön a dpd futár egy csomagért, 9h55 és 10h55 között. Külön felhívták rá a figyelmet, hogy már a megadott időkapu elejére készítsem össze a csomagot, mert akár akkor is jöhet a futár. Most 8h45 van, kb. 5 perccel ezelőtt elvitte.
Most ha elmegyek boltba, mert simán belefért volna, akkor mi van? -
KaLeun
senior tag
Saját tapasztalatból merítve...
Ha rendelsz valamit akkor kérd meg megjegyzésben vagy külön üzenetben az eladót, hogy az e-mail címed vagy a telefonszámod valamilyen módon mindenképp tüntesse fel a csomagon/levélen/küldeményen.
Mert ha mégis a posta kezeli, akkor így legalább lehetőséged van kevesebbet fizetni...
-
Fancy-boy
addikt
Forward2me: Több országban jelen vannak. Kapsz USA, Német, Angol stb... címet
Shiptrio: Szintén több címet kapsz. Cseh, Lengyel, stb...Mindegyik megbízható. A mailboxde sem rossz. Mondjuk több alkalommal volt, hogy nem küldték el időben a küldeményt, mert megtelt az autó?
Persze erről nem szóltak. Úgy csináltak mint akik elküldték, volt csomagszám, de közben nem történt semmi.
Ilyenkor csak másnap továbbították. Az utóbbi időben a felhasználóktól kérnek plusz adatokat, mint biztonsági ellenőrzés, ami nem szimpatikus. Például bankszámláról kell nekik utalni 1€-t. -
tatabike
őstag
Most néztem meg egy csomagomat, hogy mi van vele. Fospost. Státusz átvéve, 2025.07.02. 16h08-kor. Ezzel csak az a baj, hogy 15h40-kor írom ezt a kommentet...
A Foxpost megoldotta az időutazást...
-
Mailboxde használata esetén a mailbox miként köti össze az érkező csomagot a mailbox fiók tulajdonosával? Név gondolom lényegtelen, mivel lehet sok azonos nevű user. Email cím számít?
-
G4bi89
senior tag
Sziasztok
A "kedves" UPS-t milyen felületen érdemes zaklatni, ha ülnek a csomagomon, és a felesleges köröket kihagynám?A történet, hogy június 24-e óta Vecsésen van, természetesen jött egy automata e-mail, hogy a nap végéig megkapom, azóta pedig semmi...
Tegnap este pedig a következőre váltott a csomag a tracking oldalon:Nem tartozik a kedvenceim közé az UPS, de eddig olyan nagy probléma nem volt velük.
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Egy mobiltelefon vásárlás elállás során kellene kiválasztanom a megfelelő csomagküldő szolgálatot, olvasgattam a topoicban, de nem találtam egyértelmű utalást arra, hogy jelenleg melyik szolgáltató tartozik "ajánlott" kategóriába.
A telefon ~120.000 Ft értékű, így gondoltam megrendelni hozzá egy értékbiztosítást, így DPD-vel 3555 Ft lenne a feladás, FoxPosttal 3788 Ft törékenyként feladva, értékbiztosítás nélkül, Packeta 3090 Ft, de nincs opció sem értékbiztosításra, sem törékenyként feladásra.
Esetleg érdemes másik szolgálatot választanom?
Nyilván az elsődleges szempont, hogy minél olcsóbban megússzam a dolgot, és mellette egyben odaérjen a csomag, vagy, ha nem, akkor fizessen a szolgáltató.
Köszönöm
!
-
wdarty
tag
Sajnos megint belefutottam egy olyan csomagba amit a posta fog hozni, vagyis nem, mert nem ez a dolguk. Szerintetek mi lehet vele? PostNL nem tud semmit, beszéltem chaten velük.
CH16x4x6x5xNL
13 Jun 2025 07:19
The item is ready for shipment PostNL - Netherlands Post
13 Jun 2025 04:19
The item is pre-advised to PostNL PostNL - Netherlands Post
12 Jun 2025 04:54
Leaving from departure country/region Cainiao
12 Jun 2025 04:54
Left from departure country/region Cainiao -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
Ausztriában működik csomagtovábbító szolgáltatás?
( Olyan, mint a mailbox.de )
Willhaben.oldalról rendelnék, de csak ausztriai címre szállít -
Fancy-boy
addikt
Nem emiatt az eset miatt kezdtem el a fotózgatást.
Korábban több alkalommal egyáltalán nem érzékelte a GLS automata, hogy be lett töltve a csomag. Utána kérdezték, hogy melyik rekesz, hogy néz ki a csomag, stb...
Ehhez pedig segítség a fotó.
A "rekeszben volt becsukás előtthöz" meg azt mondom, amit korábban, hogy ott vannak a kamerák. Nem dísznek telepítették. -
tatabike
őstag
Ez már lassan megint a ló túloldala esete. Te fektess be pluszban azért, hogy az, akire rábízod a küldeményt, teljesítse, amit vállalt.
Én már az ajánlott, meg tértivevényes küldeményeknél is felhúzom a szemöldököm, fizess többet, és biztosan kivisszük...? Mert ha csak az alapot fizeted, ellopjuk, elhagyjuk, odaadjuk bárkinek...? Nevetséges. -
válasz
Fancy-boy #13768 üzenetére
Képeket készítettem mind a képernyőről, mind a csomagról amikor már a rekeszben volt.
Itt az a probléma, nem tudod velük igazolni, hogy a csomag a rekeszben volt becsukás előtt. Érdemes levideózni a behelyezést-becsukást. Bár még ez is szerkeszthető, adott esetben szakember meg tudja állapítani, hogy nincs szerkesztve a felvétel. -
tatabike
őstag
Mostanában több alkalommal is Foxposttal küldtem/küldték a csomagokat, amiket itt a HA-n adtam/vettem, és rá kellett jönnöm, hogy iszonyat lassú ez a cég. Az átlag az, hogy általában csak a behelyezés másnapján veszi ki a futár az automatából, és van, amikor 2 nap is eltelik, míg elér vele a raktárukba, ahol megint napokig hentereg, mire kiviszik a célautomatába.
Konkrét példa, 12-én délelőtt 9 órakor feladott csomag ma hajnalban, vagyis 15-én ért be a raktárba, hétfőig biztos nem történik vele semmi, aztán talán kedden kiviszik. -
chungee
addikt
válasz
tatabike #13776 üzenetére
Csak email-t kaptam, semmi más
Tisztelt Címzett!
Értesítjük, hogy xxy partnerünk által az Ön részére feladott 123 csomagot futárunk nem tudta az Ön által megadott csomagautomatába kézbesíteni, mert a küldemény mérete meghaladja a csomagautomatába behelyezhető legnagyobb csomag méretét.Alul pedig az áll, hogy depoban lehet átvenni és depo kereső gomb
-
chungee
addikt
Sziasztok!
DPD depóban tudom már csak átvenni a csomagomat. Nos a munka beosztásom miatt nem tudok odaérni zárásig. Ismerősöm\családtagom is átvehetiKell valami meghatalmazást írni
-
válasz
Ron Swanson #13773 üzenetére
GLS-el beszéltem és mondták hogy náluk így esélytelen.
azt mondták nyugodtan adjam fel GLS-sel
Itt azért van egy "kis" ellentmondás. -
-
tatabike
őstag
válasz
Ron Swanson #13769 üzenetére
Ne bénázzanak már. Nekünk egy volt tsz-ben van a telephelyünk, vagy 8 másik céggel együtt, oda is kijár a GLS nap mint nap. El szoktam engedni, mikor teherautóval vagyok, hadd menjen. 80-100-zal teker befelé a bekötőúton...
Szerencsére az már magánterület, senkit nem érdekel.
A lényeg az, hogy ha megvan a cégnév, akkor elviszi a GLS... Én még nem hallottam olyan cégről, aki ne vett volna igénybe futárszolgálatot... Megsúgom, ilyesmire találták ki a GPS koordinátákat, ha 10+ éve bevált a kamionsofőröknél, és a 40 tonnás dögökkel odatalálnak, akkor egy talicska furgonnal meg pláne. Csak ugye nem akarásnak.... -
válasz
Szerintem az mpl megoldja neked.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Beszélj a webshoppal...
-
Sziasztok,
egy webshopnak küldenék vissza egy terméket, de helyrajzi számos a címük (Eger külterületén van).
Van olyan futárszolgálat ahol fel tudnám adni a csomagot helyrajzi számra? GLS-el beszéltem és mondták hogy náluk így esélytelen. -
Fancy-boy
addikt
válasz
4Grider #13762 üzenetére
De akkor a GLS-el se.
Elhelyeztem az automatájukban egy csomagot, aznap este jött a visszaigazolás, hogy "Csomagját sikeresen behelyezte a GLS Automatába."
Kb. 1 órával később a szokásos: 84-P&S/P&R csomagcímke kinyomtatva
Na másnap reggel kellett volna a következő státusz miszerint: "85-P&S/P&R csomagcímke futárnál"
Ez viszont hiányzott. Eltelt két nap és semmi. Felvettem velük a kapcsolatot, hogy mi történt. Azt mondták szólnak a depónak, hogy vegyék fel. Újabb több nap várakozás és semmi sem változott.
Az előbb jött egy automata üzenet miszerint:
"Értesítjük, hogy a(z) "XY" GLS csomagautomatában a feladásra szánt ... számú csomagjánál az Ön által regisztrált rekesz üresen maradt."Most itt tart a dolog. Remélem visszanézik a kamera felvételeket.
Képeket készítettem mind a képernyőről, mind a csomagról amikor már a rekeszben volt.Nem ez az első, hogy probléma van a GLS csomagautomatás rendszerében.
-
chungee
addikt
Furcsa hogy ilyen értesítést küldenek. Semmi előzménye nem volt. Egyszer csak bumm jött az email. Eddig mindig óra-perc pontosan volt megadva
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Ma szerda 12:33-kor kaptam az email-t, bemásolom a fontos résztTájékoztatjuk, hogy az Ön által kiválasztott csomagautomatában holnap éjfélig van lehetősége küldeménye átvételére
Megerősítést kérnék tőletek, hogy a holnap éjfélig azaz csütörtök 23:59-ig értendő
DPD automata amúgy de eddig nem így szoktak szabni határidőt, hanem pontos idő és dátummal ellátva
-
tatabike
őstag
Foxpost, story.
Tegnapelőtt megvettek egy cuccot, amit itt árulok. Foxpost automatába kérte a srác. Semmi extra, tegnap reggel megyek az automatához, feladom, minden oké.
Tegnap du. még egy üzlet, ma délelőtt megyek megint az automatához, feladom, minden oké... Vagyis valamiben megakadt a cipőm, lenézek, és mi van ott nekitámasztva az automatának? A csomag, amit tegnap adtam fel.
Felveszem, sértetlen, nincs rá semmi ragasztva, csak amit én írtam rá. Hívom az ügyfélszolit, mondom mi van, a kislány se értette. Megnézte a rendszerben, benne van az automatában. Mondom az jó, mert itt van a kezembenSemmi baj, ott vagyok az automatánál? Igen. Oké, akkor kinyitja a boxot, amibe tegnap is tettem, tegyem bele, aztán szól a futárnak, hogy csattogjon vissza érte. Így is lett.
Szerintem sosem tudjuk meg, hogy került ki az automatából.... -
Csápájev
őstag
válasz
Mr.Pentele #13757 üzenetére
Csak mpl csomagként lehet, 2600-
van ennél jobb?
-
Mr.Pentele
tag
válasz
Oldman2 #13758 üzenetére
Azt én sem tudom, mert ha csomagot kapon az MPL automatába jön, viszont gondolom azért kerül 1500 Ft-ba mert automata a célhely, nem pedig címre kézbesítik. Fogalmam sincs tényleg, hogy egy címre való visszaküldés esetén mivel lehet a legolcsóbban megoldani, mivel visszárut automatába nem hiszem, hogy fel lehet adni.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Mr.Pentele #13757 üzenetére
Nem tudom hogyan csinálják egyesek, de én rendszeresen kaptam az utóbbi időben, nem apró csomagokat MPL automatába 1.500 HUF költség fejében...
-
Mr.Pentele
tag
válasz
Csápájev #13756 üzenetére
Szia!
Szerintem nem kötelező MPL-el küldeni. 500 gramm alatti elsőbbségi, ajánlott levél feladási díja 1915 Ft-ba kerül jelenleg. Ettől olcsóbban nem tudom, melyik cég szállítaná el a megadott címre. MPL csomagként küldve (postacsomag, üzleti csomag) drágább a feladási díj. Az ajánlott küldeményt ahogyan írják a szövegben, bőven kimeríti a levélként való feladás, illetve a tartalmát tekintve egy buborékos borítékba szerintem simán be tudod csomagolni. És természtesen az elsőbbségit csak egy opciónak írtam, az nem feltétlenül szükséges, magában mehet csak ajánlottan is.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,ha egy küldeményt ajánlottként kell feladni,az csak mpl-el jöhet szóba?
Mi a legolcsóbb variáció? 3db alsónadrág
I"A terméket ajánlott küldeményként küldd el a következő címre:
Frogman s.r.o. / 25384M,
East Gate Business park B1 - Magyar Posta,
2151 Fót,
Magyarország" -
Mr.Pentele
tag
-
Fancy-boy
addikt
válasz
Mr.Pentele #13753 üzenetére
Szia!
DHL Express = Futárszolgálat szállítja
DHL összes többi = Magyar Posta szállítja -
Mr.Pentele
tag
Sziasztok!
Hollandiából érkezik csomagom DHL eCommerce típusban (DHL Parcel Connect). A DHL nyomkövetésénél ezt látom:
Friday May 23, 2025 11:49 PM (UTC)
The shipment has left origin country
Netherlands - ZALTBOMMEL 1 PieceFriday May 23, 2025 11:48 PM (UTC)
The shipment has been dropped off at gateway by sender
Netherlands - ZALTBOMMEL 1 PieceKorábban még nem kaptam ilyen küldeményt. Milyen módon fog megérkezni? Idehaza is a DHL szállítja ki vagy a Magyar Posta? Más fórumokon régebben olvastam, hogy nem minden DHL csomag lesz itthon is DHL által kezelt. A Posta miatt kérdezem főleg, hogy ők miként értesítenek engem, amennyiben náluk fog kikötni.
-
tatabike
őstag
Webshopból vettem egy telefontartót.
A webshop csomagkövetőjében feladva státusz szerepel. A GLS csomagkövetésén azt írják, bekerült a GLS IT rendszerbe, de még nem adták át a GLS-nek. Plusz jött egy email a GLS-től, hogy a kiszállítás várható időpontja 2025. 05. 23. A GLS Delivery Manager oldalon a kiszállítás várható időpontja 2025 05. 26.
Csak a csomagszám egyezik mindenhol, amúgy ahány oldal, annyi infó.... -
Csápájev
őstag
Europarcelnek adnék egy nagy plusz pontot!
Németországba küldtem 9 kilós csomagot (46 x 33 x 33 cm), kedden délután 16 órakor elvitte a GLS futár, csütörtökön 14 órakor Németországban a címzettnél volt!
Nem volt egészen 8 ezer forint. Kötöttem rá biztosítást 4 ezerért,szerencsére nem volt rá szükség. -
KaLeun
senior tag
válasz
azbest #13688 üzenetére
Ha már az MP-t az UPU alapján kezdjük felboncolni, akkor az első dolog, hogy valójában olyan, hogy postavezető nemzetközileg nem kifejezetten létezik. Van a postamester, ennek vannak törtélnelmi okai, hogy ez itthon miért nem az ami (még ha nekünk vármegyésen/ispánosan is hangzik). Én olyan orosz vonalon indulnék el...
Belemehetnénk olyan ekzakt dolgokba, hogy nemrégiben tollvonással több száz megszüntetett posta teljes éves költsége valójában kb. egyszámjegyű százalékát sem éri el a jövőre megtervezett 500-600 milliárd forintból megvásárolandó új logisztikai központnak. Olyanokba ne is menjünk bele, hogy ezekkel a szerencsétlenekkel még a postai biztosítást is megvásároltatták..
Fokozhatnánk azzal, hogy ma az átlagos postevezető tudása valószínűleg az 1985-ös szintet sem éri el.
Sajnos itt nem mehetünk el amellett, hogy az ügyfeleké sem.
Szóval ha van egy meghatározott dolog amit eladsz (és részben ebből élsz) az idáig ajánlott postán maradó dolog volt legolcsóbb dolog. Ez egy tény.
Most, hogy bejött ez a hatalmas fejlődés, nekem pl. a GLS közelebb van (ha nem is olcsóbb), mint a posta.
Ezzel együtt kurvára nem vágom, hogy egy 1-2k HUF ezeréves játék cd-jén, miért fizetek még 1270 Ft-ot...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
zsolti75 #13747 üzenetére
A topikjában mindig azt írja a szakértő , hogy ilyenkor az eBay-től kell visszakérni.
-
zsolti75
senior tag
Sziasztok!
Egy ebay global shippinges csomagomat vámolták meg duplán.
Hol lehet reklamációt benyújtani ez ügyben?
Előre is köszi! -
tatabike
őstag
válasz
Atomgeszi #13738 üzenetére
Nekem meg szintén ma reggel küldött üzit a sameday, hogy 16 és 18h között kihozzák a csomagot. Erre 14:30-kor hív a futár telefonon, hogy "itt vagyok a kapuban". Még jó, hogy az asszony majdnem egész nap otthon van.
Két hete ugyanez a szitu, reggel 8h üzenet, hogy 16 és 18h között érkezik a futár, erre már 9:30-kor ott picsog az ajtóban...
Én sem értem ezt a céget. Bezzeg az automatába berakni két LED-lámpát 2 hetükbe került.... -
Fancy-boy
addikt
válasz
mastodon #13737 üzenetére
A Jófogás (GLS) háztól-házig szolgáltatással díjmentesen viszik-hozzák, ha nem kerül átvételre a csomag, tehát nem buksz semmit.
Lehet kérni automatába vagy pontba is a küldeményt. Csak ugye nem olcsó mulatság. Nem biztos, hogy a vevőd kifizetné.A másik lehetőség, hogy előre elkéred a szállítási költséget.
-
Atomgeszi
nagyúr
Azért az nem semmi, hogy a Sameday már másodszor ver át azzal kapcsolatban, hogy mikor hozzák a csomagot.
Múltkor reggel küldtek egy SMS-t, hogy délután 17.00-19.00 között hozzák a csomagot
Senki nem keresett, 19:00 után néztem rá a nyomkövetésre, "Szállítás sikertelen 13:30"(Gondolom megint rányomott arra, hogy nem kérem aznap a csomagot) Hozzáteszem régebben normálisak voltak, mindig ide találtak. Most kiderült, hogy a futár maga utasította el aznapra a csomagszállítást.
Másnap teljesen más futár hozta.Tegnap megint hogy jártam? Reggel SMS jön, hogy jön a csomag.
Délután kapom az emailt, hogy "Szállítás a címzett kérésére átrakva másnapra"Nevetséges egy cég komolyan mondom.
Az emberrel így szórakoznak, hogy várja őket, hogy mikor jönnek. Az sms-ben kapott futár szám pedig kapcsolhatatlan. Emailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel.
Borzalmas! A Zooplus már kihátrált mögülük a sok szerencsétlenkedés miatt, remélem, hogy a többi cég is így tesz.Ja a posta sem sokkal jobb, azok meg kiszállított csomag után még este is küldik az emaileket, hogy aznap hozzák a csomagot.
A kocsinál persze kártyával nem lehet fizetni, de pénzt díj ellenében fel lehet venni, hogy utána KP-ra fizess.
-
Utánvéttel kértek egy hardveraprós terméket, postabox. Hogyan kell eljárnom, hogy ne járjak rosszul, pl ha nem veszik át az árut? (kifizetem a szállítást feleslegesen)
-
tatabike
őstag
Hova jutottunk, már a futárcégeket is hamisítják....
-
Csápájev
őstag
9 kilós kávégépet adok fel.(a teljes súly csomagolással 9kg)
Ez a doboz bírni fogja,ugye?
Elvileg nagy teherbírású. -
Atomgeszi
nagyúr
Azért az milyen nevetséges már a postáskocsinál, hogy kártyával nem tudsz fizetni a csomagért, de pénzt tudsz nála felvenni díj ellenében, hogy utána KP-ra fizesd ki az utánvételt.
-
Koenig92
csendes tag
válasz
sopruk #13729 üzenetére
Régebben én is használtam vaterásat, de nem volt olyan olcsó.
Ha olcsóbb érdekel 5kgig azt itt is meg lehet nézni -
sopruk
senior tag
válasz
Csápájev #13728 üzenetére
Amikor régen használtam, nem volt velük gondom, de érdemes visszaolvasni többiek tapasztalatát is...
Jó hogy most számomra is ismét előtérbe került, mert vaterás dpd kedvezőbb díjazású lett amikor leszoktam róluk, de most majd újra megnézem őket is, és lehet újra kipróbálom őket....
Ha őket választod, visszajeleznél mit tapasztaltál? Például, hogy a GLS szállít továbbra is?
Köszi!Még ez is jónak tűnik: Csomagnet
-
sopruk
senior tag
válasz
Csápájev #13725 üzenetére
Szia!
Vaterafutáros DPD
De azért érdemes lehet átnézni ezeket is:
Fürgefutár
PMP Express
EcoparcelUtolsóról nemrég beszélgettünk. Most ránéztem friss reggel jobbnak tűnt a mint az első, de már régen küldtem velük...
Én ezeket ismerem...
-
Csápájev
őstag
Sziasztok,
Németországba szeretnék csomagot feladni,egy kávéfőzőt.
50x30x30 cm és 7,5 kg.
Melyik csomagküldővel érdemes szerintetek? -
-
guftabi96
addikt
Ilyenkor mi történik?
Nem postán maradó csomag, őrzési idő 0 nap.
Ráadásul jó nagy és nehéz is.
Telefonon természetesen nem keresett senki.
Eleve 6-án vették át a csomagot (a webshop ezt közölte is), de a posta részéről ma reggel 9 óráig semmilyen értesítés, tájékoztatás nem jött, hogy egyáltalán nekem csomagom fog érkezni. Futár száma nyilván nincs benne az e-mailben, szóval így csak vártam a csodát mostanáig, hátha még megérkezik.
Mondjuk mit is várok a királyi postától. Remélem visszaküldték a feladónak -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #13721 üzenetére
Meg ezt így mennyibe kerülne feladni? Hol, kinél lenne érdemes?
26.34$ volt az ide küldés díja (Futár hozta) -
MaxxDamage
félisten
Amcsiba csomagot mivel érdemes küldeni?
Alaplap volna, kb. 25 cm hosszú, 1 cm magas, 10 cm széles karton dobozba.
Visszaküldés lenne, korábbi vásárlás. (tönkre ment) -
Fancy-boy
addikt
válasz
esbii22 #13711 üzenetére
Szia!
Próbáld meg átirányítani a GLS ügyfélszolgálat segítségével.
Címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat
Munkanapokon 7.00 - 20.00 érhető el.
Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660 *
E-mail: info@gls-hungary.com*Nem emelt díjas telefonszám. A hívás díja az adott telefonszolgáltatótól függ.
-
esbii22
őstag
Sziasztok!
Tudom posta topik, de GLS-nél tudom esetleg másik automatába kérni a csomagot? Van már csomagszámom, de egyelőre még csak az adatok kerültek be az IT rendszerbe.
-
urandom0
senior tag
Sziasztok!
Egy ATX méretű alaplapot szeretnék feladni Hollandiába. Hogy kéne ezt elküldenem, hogy a legolcsóbb legyen a postai díj?
A bubis, légpárnás boríték eleve elég drága (vagy csak rossz helyen néztem?). Postánál, ha levélként akarom feladni, majdnem 11 ezerre jön ki, csomagként olcsóbb. A futárcégek még drágábbak, mint a posta. Hogy kéne ezt elküldenem? -
tatabike
őstag
-
tatabike
őstag
Erről egy múlt hónapi sztorim van, ami végződhetett volna rosszul, ha az én tértivevényes levelemet is így kezelik, és mondjuk nem kapom meg. Gyakorlatilag lecsuktak volna egy napra.
Volt egy közlekedési szab. sértésem, befizettem a csekket, de valamiért a szervnél elkeverték, és nem lett lekönyvelve. Már oda jutott a dolog, hogy kaptam egy levelet, hogy mivel nem fizettem be, a büntetést egy nap elzárásra változtatták.Előkerestem a postai befizetésről az igazolást, beszkenneltem, elküldtem az ügyben eljáró főhadnagynak, aztán egy hét múlva jött újabb levél, hogy eltekintenek az elzárástól. De rendesek...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest