- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
-
Kiskokó
veterán
BUÉK mindenkinek!
Meséljetek mik a helyzetek?
Tali lesz idén ? -
cool13
őstag
válasz
macilaci78 #162434 üzenetére
Tükör állítás és fűtés.
Bal oldalra állítva, mindkettőt állítja. A jobb oldalira csak a jobb oldalit. Gyárilag ilyen.De szinte minden kérdésedre választ kapsz a kézikönyvből. Töltsd le ha nincs és lapozd át.
Mágus kitöröltem azt a részt.
Akérdésemre van megoldásod? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
macilaci78 #162437 üzenetére
Mosóbenzin, rongy, meglocsolni, felitatni.
Cool13: golfon, octavian megy a tükörfűtés a hátsó ablakfűtéstől függetlenül.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
macilaci78 #162434 üzenetére
Szerelő... ömlik az olaj a kipufogó leömlőre. Márciusig ne várj vele.
Tükör bal álásban a gomb a jobbat is mozgatja, de beállítod a balt, hogy jó legyen, ha ehhez képest nem jó a jobb, akkor elmértek a szülők... átkapcsolod jobb állásba ás belövöd a jobb tükröt, hogy jó legyen.
-
macilaci78
nagyúr
99-es Passat B5 AJM.
Észrevettem némi olajfoltot a garázsban a kocsi alatt. A kocsival rendszerint kb ugyanoda állok, koppig előre a falon lévő fekete szivacsig.
Kb 2 hete került oda az elülső nagyobb folt, majd múlt hét végén a mögötte lévő pár kisebb paca.
A kettő közt volt kb 500 km autópálya és kb 150 km városi használat, az olajcsere márciusban esedékes, a kuplungtárcsát kb 2 hónapja cserélték. Az autó amúgy szépen viselkedik, nincs más hangja, nem melegedett, stb.
A motortérbe is bedugtam a telefont, az akku és a motor közé.
Kapkodjak vele, vagy ráérek márciusig? Castrol 5W40 olaj van benne, ez megfelel neki?
A szervizmúltját tekintve 2014-ben van is bejegyzés: olaj csöpög időnként, talán csak eső után – kicsi szivárgás, nem igényel javítást, majd 2017 végéről egy másik: olaj csöpögés erős, vagy inkább megint eltömődött az esővíz lefolyó
2012 óta kb 1,5 liter lett rátöltve, ez kb 60k km-t jelent. Közben persze voltak olajcserék.Másik kérdés, hogy a váltó hidegen az egyest, kettest kissé sarkosan, ridegen veszi. A szervizmúltban nem látok külön váltóolajat. Kicseréltessem a következő alkalommal?
Harmadik: a tükörállítás hogy működik? Oké, hogy eletromos, a kapcsolón van három állás: bal, fűtés, jobb, de ha az egyiket állítom, mozdul vele a másik. Forgalomban annyi időt nem szántam rá, hogy rendszert keressek, forgalmon kívül meg nem foglalkoztam vele.
Viszont fűtő álláson fél óra alatt sem száradt meg szitáló esőben a visszapillantó, ez normális?Negyedik: távirányító, riasztó nincs a kocsiban, kulccsal ha zárom, nagy ritkán villog csak a piros led a sofór ajtajánál kilincs felett az üvegen belül. Ez jelent valamit?
-
Sziasztok!!
Kérnék segítséget.
Ezt hogy értelmezitek?
"suspension range 11 installation control only, no requirement forecast"
...ezt a szériafelszerelés listájában találtam a kocsinak kódja: L11THX!!!
-
grigo
őstag
válasz
macilaci78 #162426 üzenetére
Hát én északon szlovák határ mellett vagyok. Hegyek dombok vannak de. Azt nem várom tőle hogy 3,5 literből megleszek télen. De azért 6 körülire számítok. Én is szeretek hamar felpakolni, pont ezért utálom a h astrát ami mellé lenne a kisebb autónak a lupo. Egy lomha szar finoman szólva. Ezért lenne jó lehet az 1.4es, hogy legalább egy autó legyen a családban amivel tudunk buszt előzni 😋
-
macilaci78
nagyúr
válasz
grigo #162425 üzenetére
A várostól is sok függ. Engem úgy nevelt Apám, hogy mielőbb kapcsoljak fel, ami az Alföldön még működik is, de most Budán egy 1.9 PD TDI van, kettős tömegű lendkerékkel, meg egy robogó.
50 km/h-ig bármi jó, ami belső égésű motorral megy, 70 km/h-ra bármilyen autó. Egy Ignis-sel Münchent is megjártam gond nélkül. -
grigo
őstag
Sziasztok. Először is boldog új évet kívánok mindenkinek.
Másodszor a véleményeteket szeretném kérni a lupókkal kapcsolatban. Kinéztem ezt a típust, bár sokan kiröhögnek, hogy játékautó és hasonlók. De kell egy második autó amivel reggel bemegyünk 4km-t délután meg hazajövünk 4km-t. Arra lennék kíváncsi hogy az 1.0 motorral vagy a nagyobb 1.4-essel lenne érdemes venni városi közlekedésre? A fogyasztás miatt érdekel. Előre is köszönöm ha tudtok segíteni. -
Lacess
tag
B.Ú.É.K. minden kedves topiclakónak!!
-
CharlieDrop
veterán
Boldog új évet kívánok mindenkinek. Problémákban szegény, élményekben gazdag új évet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Kickass #162416 üzenetére
[link] "Saugrohreinspritzung"
Vannak cikkek a típusról, okos futómű drága, motor olajat nem veti meg, vezérlést egyszer az autó pályafutása alatt muszáj cserélni (talán valami hibás láncvezető vagy feszítő történet).
Mágus: Jár egy D2 a környéken, de úgy tűnik, újabban vett mellé a tulaja egy használós autót is... A füleim inkább az egy autós megoldást támogatnák
-
bul07
nagyúr
-
1stVikman
senior tag
B.Ú.É.K. az uraknak!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #162413 üzenetére
4.2 V8 S8-at a népnek!
-
Kickass
őstag
válasz
molnarpeter #162412 üzenetére
Motorkód?
Ez a vezérlés csere is, megúszod, azért ilyesmin nem cserélsz minden évben vezérlést, még ha nem is annyiba kerül mint egy swiften. -
Gyula84
veterán
B.Ú.É.K.
-
c00per
tag
B.U.E.K.
-
realist
őstag
A 2018-as 1.8 TSI is hasonlóan betegágy lehet mint a régebbiek (pl. láncos maradt a vezérlés)?
Látom ezeket nemrég váltotta egy 2.0 TSI ami 190 ló, de csak automata...
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Kickass #162408 üzenetére
Hóóó, nagyon jó kérdés, én most millióval dillemázok, majdnem hasonlókban.
Ugye az 1.8/2.0 TFSi-k kb. mind felújításra váróak, szóval, ha az nem para, én azt venném (hajlok rá én is
)
Mondjuk a 3.2FSi-t is venném, de itthon szűk a választék, a többit passzolom, van pár A6, amiben van 2.8 is... -
Kickass
őstag
Urak,
Egy kis óévi unaloműző, már aki olvassa.
Konszern benzinesekkel (főleg nagyobb köbcentisek) szeretnék kicsit jobban képbe kerülni. Mi az amit szabad mi az amit mindenképp kerülni érdemes mert konstrukciós zsákutca.
Van most egy offos dizelünk, ezt valószinűleg meg is tartjuk egy darabig. Viszont gondoltam mellé valamit amibe befér a család is alkalom adtán, viszont van benne valami kis huncutság 'apának'
Ilyenekre gondoltam mint: 1.8/2.0TFSI, esetleg valami bővérűbb mint pl.: 3.2 V6 FSI, 4.2 V8, vagy ami az igazi álom lenne egy S6 5.2 V10
A közvetlen befecsisek gondolom itt is kokszosodással küzdenek.
Az ehhez párositott hajtás mondjuk Audi vonalon Quattro, minden más esetben valószinűleg FWD.
Váltóban szintén nem nagyon vagyok, otthon, DSG, Tiptronic pro kontra.Egyelőre irányvonalat keresek, valószinűleg ilyen kaliberű autóból (akár konszern, akár más) megkimélt állapotút találni egy hosszabb kutatási projekt eredménye lesz és lehet nem is Mo-ról fog származni.
-
-
CharlieDrop
veterán
válasz
Mágus2 #162397 üzenetére
naja
a BMW-n ilyen ABS-es cucc, nem a TPMS, március 10-e körül került rá a nyári, olyan 8 fok lehetett, nem is mentem vele, csak amikor jó idő lett. Azt mikor bejelzett, hogy defekt van (pláne, hátul zsír új defekttűrők voltak fent), betojtam. Aztán kiderült, hogy csak a nyomás nagy (2.7-2.8 volt a gumikban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Horgász topik
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest