Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Na Urak, köszönöm a sok infót és segítséget ,de mai nappal új verdával hasít a "család" és végül sz@rjapán lett az Audi helyett. Szóval lehet fikázni
-
kk831228
addikt
válasz tresh #145401 üzenetére
Milyen szarrizsest vettèl már..?😏 Ha supra 2JZ, akkor estleg nem tiltanak ki a topikbòl...
Esetleg 3000gt vagy 300ZX ezek mèg autòk...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
tresh
veterán
válasz Lacess #145402 üzenetére
Lacessi-sti,kk831228: 2007-es Faceliftes Mazda 3 lett a befutó osztrákiából. 1,6 benga viszonylag jól felszerelt, végig szervizkönyves valós futás ect. Sokat kerestem de meglett a megfelelő. Asszonynak is tetszik és ez a fő én meg nyugodtan alszok mert nem kell basztatni Képek majd lesznek ha lesz időm most leraktam a garázsba.
-
kk831228
addikt
válasz tresh #145405 üzenetére
Marmint a kocsit nem kell basztatni vagy...? 🤔
Jò választas... Elindultal a gondtalan, unalmas, hètkoznapok ês szabadnapok felè... 😏😔 Sajnálom...! 😑
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Lacess
tag
válasz tresh #145405 üzenetére
Használjátok egészséggel, sok balesetmentest!
Azért pont Mazdát és pont onnan? Nem rozsdás? Én semmit sem mernék onnan hozni, sokat töltöttem ott, főleg télen, saját autómon is tapasztaltam az ottani tél hatásait.
Csak egy példa: ez egy Golf 5 első sárvédője, a kép valamikor 2014-ben készült, szóval max. 10éves lehetett az autó és mindkettő ilyen volt.
[/ L]Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
kk831228
addikt
G4 - től kb., ugye..? 🤔
-
törölt tag
A főtengely tárcsát milyen gyakran kéne cserélni? Minden szíj cserénél? Vagy elég csak akkor ha már duppla 8-as van benne?
Eddig megrendeltem vagy 3 görgőt, meg egy feszítőt, meg a szíjat.
A generátor szabadonfutót meg nem lehet kapni.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz atos19881101 #145410 üzenetére
Akkor viszont szégyen...
-
tresh
veterán
válasz Lacess #145408 üzenetére
Köszike!
és atos19881101:
2006 utáninál javították már ezt a problémát(nem rohadnak már úgy mint az elődei) és kapott egy plusz védő csíkot a hátsó kerékjárati ívnél. Gyári Mazda szerviz csinálta.(amúgy 10 évig vállalják a garit ha hordod átvizsgálásra)2 gazdás garázsban tartott autó volt évi 10-13k km futással, most van benne 129ezer és mint az új sehol se rohad. Elvétve egy két felületi rozsda van az alján de az ennyi idősen minden autón van. Csinálok majd képet csak elviszem kitakarítani. Igazából tavasszal kap egy alváz/üregvédelmet és ennyi amivel foglalkoznom kell. Audim is osztráktól jött azon se volt rozsda. Nagyon számít a gazdája kint is. Majd ha lesz valami össznépi találkozó elviszem azt szét lehet köpködnikk831228: Csak a kocsit nem kell Am ja, unalmas de most egy ilyen kellett. Amúgy szerethető és a futóműve az parádés szerintem.
-
Lacess
tag
válasz tomcsi23 #145415 üzenetére
Nem tudom, elég régen is volt, de szerintem igen.
Tényleg csak példaként hoztam az osztrák autók témájában. Voltak még durvák, és nam csak VAG, sőt.tresh: Jól hangzik, reméljük a legjobbakat. Korrekt alvázvédelmet neki, meg talán kicsit több odafigyelést a kasztninak aztán hadd menjen.
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
törölt tag
válasz tresh #145424 üzenetére
nem, mindig van mit csinálni
Most a mesternél van, jönnek ki a tehén tőgyek Már megrendeltem a tűzkarikát, feszítőlemezeket, o-gyűrűket... ha ez a kör lezárult, akkor jön az egér pucolás. Aztán hosszbordás szíj minden görgővel. Utána váltó
w333: vadkacsa pörkölt lett belőlük
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #145429 üzenetére
Néztem Touranokat, szeretnék véleményeket:
VW Touran 2.0PDTDI TREND 170LE 2006/4
Kereskedőtől, a kiválasztott felszereltség és a képek nem egyeznek. Ülésfűtés nincs kiválasztva, de a képek alapján van az autóban.
5 személyes, de állítólag kérésre 7 személyesre alakítják, ez mivel jár?
VW Touran 2.0PDTDI TREND 2006/5
Magánszemélytől, itt is ugyanaz a helyzet, mint az előbb az ülésfűtéssel kapcsolatban.
VW Touran 2.0PDTDI HIGH 2008/7
Magánszemélytől, gyárilag 7 személyes, ASR hiányzik belőle(high felszereltségben nem lenne ez alap?)Vélemények?
Ha bemegyek a helyi VW márkaszervizbe, az alvázszámokkal segítenek utánanézni az autóknak szerintetek? -
Magnum_
nagyúr
válasz grizlisandor #145430 üzenetére
Ha bemegyek a helyi VW márkaszervizbe, az alvázszámokkal segítenek utánanézni az autóknak szerintetek?
adatvédelmi okok miatt valószínűleg nem.
I humbly and respectfully decline™
-
molnarpeter
nagyúr
Ha ESP van, ASR is van.
Előző tulajdonosnak adják ki, neked csak a következő szerviz időpontját mondják meg km-re, abból lehet következtetni. Esetleg két tanús meghatalmazással megpróbálhatod, ha el lehet érni az előző tulajt. -
Mágus2
Közösségépítő
A 170 lovas kiesett mert abból nics jó olajpumpás.
Képről nem tudom milyen véleményt vársz, el kell menni, meg kell nézni, ki kell próbálni, át kell vizsgáltatni. Képről a szépek is remeghetnek, zöröghetnek, folyhat belőlük bármi.
rvn_10 Generátor + klíma szíj. De az szemben állva a bal oldalon van. Menetirányban jobb.
[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
Hello, octavia ii 1,4 es motorban szemben állva jobb oldalon milyen szíj fut a motortérben?
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
rvn_10
senior tag
válasz rvn_10 #145434 üzenetére
Innen hallatszik súroló hang ennek mi lehet az oka? Illetve mi a megoldás?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
rvn_10
senior tag
válasz Mágus2 #145436 üzenetére
Az ok, te jo lenne tudni kb mire számítsak illetve mennyi kb a költség
-
Danex
addikt
-
grizlisandor
veterán
(#145431) Saint_;(#145432) molnarpeter:
Köszi, akkor megnézetem cimbora ismerősével, mint mond róla.(#145433) Mágus2:
Persze, de több szem, többet lát.
170LE nem tudtam, hogy kerülendő.(#145439) Danex:
Köszi, érdekes egy cikk! -
freaghill
őstag
Tegnap arra lettem figyelmes, hogy elfolyt valahol a fékfolyadékom.
Ma megemeltem, letakarítottam a bal hátulját, mert ott valami nem stimmel, és azt láttuk, hogy itt a bekarikázott résznél szivárog az olaj.
Itt mi mehetett félre, van valami tömítés ami elöregedett?
Ha igen akkor milyen tömítés, mi lehet az? -
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #145441 üzenetére
Van ott tömités, belül van egy gumi gyűrű, az van neked elszagadva, kívül csak porvédő van. Csak készletben kapható, szét kell hozzá kapni az egész féknyerget. Csináltam már párszor.
Kérdés, hogy 38mm a dugattyú, vagy 41? Rá van ütve a féknyeregre.
Ha már szétszeded, vegyél új dugattyút is. A régivel szorulni fog és leégeti a betétet és a tárcsát. 40 euró a két készlet összesen, ebből mindkét hátsó fékynerget teljesen fel lehet újítani.
[ Szerkesztve ]
-
crw15
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokra lenne szükségem!
Adott egy golf3 AFN motorkód, a hiba az, hogy menet közben egyszer csak fogja magát és minden előjel nélkül leáll. A 109-es relé elengedi magát és utána már csak ha kézzel nyomom össze a relét akkor indul újra. Relét cseréltem benne, zsír új van benne, de miután összenyomom az eredeti ‘rossz’ relével is beindul, majd menet közben ugyanúgy egyszercsak váratlanul leáll.
Véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mi okozhatja a hibát.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!! -
Mágus2
Közösségépítő
válasz crw15 #145446 üzenetére
A csere előtt is csánálta, vagy akkor elszállt teljesen? Miért és milyenre lett cserélve. Ha valami kínai szar került bele, így jártál... A biztosítékok jók? Cseréld ki mindet újra. 15 év után én kötelezően eldobáltatnám a reléket meg a biztosítékokat, egy csomó hibát meg lehetne vele előzni.
Ahogy rázkódik a gyujtáskapcsoló, simán okozhat ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
crw15
csendes tag
válasz Mágus2 #145447 üzenetére
Csere előtt már ki volt kopva teljesen igazából, aztán egyszer csak megállt az autó és onnantól kezdve produkálta, tehát csere előtt is az utolsó napján annak a kapcsolónak. Felújítattam egy bontottat és az lett bele rakva, tehát gyárit raktam bele. Biztosítékok jók átnéztem őket már.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macska topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BMW topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest