Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bitpork
nagyúr
válasz atos19881101 #141896 üzenetére
Elméletileg VCDS alkalmas a korrigálásra. Azt nem tudom hogy minden típusnál mén-é.
[17-Instruments]
[Coding - 07] > [Adaptation - 10] és itt meg kell keresni. 85-125% között állítható elméletben. Random típusonként engedi 1-5% léptékkel állítani, ha éppen.
Kezem fel, mert még nem próbáltam, így senkit nem biztatok rá!Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
simonjoe
őstag
válasz molnarpeter #141893 üzenetére
....nem látom, h írnák a dupla turbót, viszont DSG-s. Majd még beleásom magam, írtam a tulajnak, h küldjön pontos infót a motorról, hátha okosabbak leszünk.
Joe
-
Brumi˘
addikt
válasz atos19881101 #141896 üzenetére
Félidőnél jár a project, ha végeztem vele megosztom majd.
-
Brumi˘
addikt
válasz atos19881101 #141894 üzenetére
Lehet kalibrálni, óracsoport epromjában kell átírni. Nekem is 12,5%-kal többet mutat mint a valóság.
[ Szerkesztve ]
-
atos19881101
senior tag
Mágus
Az üzemanyag átfolyás mérő hol lakozik az AVF motoron? Van rajta egyáltalán ilyen? Nem tudom miért, de majd bő 1l-el többet mutat a kijelző a tankolás alapján számított értéktől. Tegnap voltam egy 500km-es pálya körúton. A fedélzeti 6.5 körül írt fogyasztásnak, számolás alapján pedig 5.7 lett. Nem lehet ezt sehogy sem kalibrálni?
/** while (state(Korso) != BROKEN) go (Korso, &Kut) **/
-
molnarpeter
nagyúr
válasz simonjoe #141876 üzenetére
T4 volt 2.5 adagolós TDI-vel, 140 lovas és megbízható, de a kor látszik már a legtöbbön (sokat látok, amit gyanúsan lakatoltak már). T5-ben volt még a bulletproof 1.9 PDTDI, csak az nem túl fürge - talán egy csipsz segíthet rajta (100-105 ló); 2.5 R5 nem túl jó; 2.0 olajpumpás dolgok miatt nem tudom, szeretnéd-e mégegyszer bevállalni a korai évjáratokat, az annál újabbak már kicsit homályosak nekem (DPF és tsai miatt annyira nem néztem őket komoly szándékkal). T6-ból ha jól sejtem, a BiTDI-t nézted, ahhoz nem széria volt a 4Motion vagy a DSG?
Garada: gyári bontott cuccokkal próbálkoznék, komfortelektronika csere kellhet a távirányítóhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Üdvözletem!
Adott egy 2004-es VW Polo MK4 és a kérdésem a következő. Elektromos ablakemelőt szeretnék előre illetve egy elektromos központi zárat. Nem tudom hogyan működik ez, utángyártott vagy gyári alkatrészt is be lehet szerezni hozzá? Milyen árban mozognak, milyen márka/oldal van ahol megbízható dolgok találhatóak meg hozzá? Jutányos áron jutottam hozzá, nincs rá semmi panasz, csak van egy két dolog amit pótolni szeretnék benne mert a felszereltség elég gyér. A válaszokat előre is köszönöm!
-
w333
félisten
válasz F_Zolee #141887 üzenetére
Az ajtó alattira gondolsz ugye ?
Mert körbe a gumikéder rendben van Kép (alatta áll meg kicsit a víz)
Különben nem ázik be az ajtóknál sehol mióta kitakarítottam, csak a bal oldalt elől volt a gumiszőnyeg alatt kicsit nedves, de most csont száraz (gondolom az A oszlopban a zsanérnál a szétszakadt gumidugónál szivárgott be)
Csomagtartónál pedig a sarokban ahol a műanyag találkozik a kárpittal Kép
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
freaghill
őstag
Az itt szereplő 21-es alkatrész amibe belemegy annak a leszedéséhez milyen kulcs kell?
Szerszámbolt könnyen fog tudni segíteni nekem?
Illetve mekkora/milyen tömítés kell oda?
Onnan ereszti a gázolajat, tömítést cserélnék[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz F_Zolee #141885 üzenetére
Jobb oldalon láttam is hogy a küszöbnél befolyt a víz, a gumikédereket alaposan átmostam és alatta is kipucoltam + ajtókon is a gumikédereket az ajtó alatti gumi alatt volt tele sárral most egyelőre úgy néz ki hogy sehol nem ázik be csak a csomagtartónál egy nagyon picit !
Az a fura hogy az ajtóknál miért nem folyik ki a víz, eső után pl. ma reggel amikor kinyitottam az ajtót legalább 2-3 deci víz fojt ki (megáll a falcban)
Szerk.
Csomagtartót egyelőre megoldottam, jobb oldalon az a préselt szivacsot ami a kárpitot kitartja kivettem mert már büdös is volt és kidobtam, most ha beszivárog egy kicsit a víz akkor egyből lefolyik a pótkerékhez ott pedig majd úgyis kifolyik a földre
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Kezdem érteni hogy miért volt kicsit nedves a szőnyeg sofőr oldalon, A oszlop a zsanérnál a gumidugó gyatra állapotban volt most kicseréltem, illetve lecsavaroztam a dobbetétet és legalább 0.5kg sár + rohadt falevél van benne !
Csomagtartónál is valahol minimálisan beszivárog a víz nagyobb esőnél (ezt is most vettem észre) csak azt nem tudom hogy hol, jobboldalon a sorokban a lámpa alatt ahol a műanyag találkozik a kárpittal (ott vagy egy ilyen préselt szivacs ami kitartja a kárpitot) na az szívja meg magát vízzel !
[ Szerkesztve ]
-
cool13
őstag
Boltban nagyon rá akartak beszélni a Mannol-ra, ezért kérdeztem rá itt. Vettem az adást, felejtős.
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
Sziasztok!!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Pontosabban azoktól akik ismerősek a transzporterek terén. Mági, kérném a te véleményed is, tőled inkább arról, h motorikusan mi a tapasztalat ezekről a gépekről.
Nagyon sokat utazunk, soxor probléma a szállás, kicsúszunk az időből, nem egyszer volt már, h késő este kerestünk fedelet a fejünk fölé külhonban, és bizony olyan is volt már, h a kocsiban kellett aludnunk néhány órát. Ezen okok miatt összedugtuk a fejünket és úgy döntöttünk hogy veszünk, egy VW California-t. Ki is néztünk egy T6-ost. cc 57 500EUR, 2000cc, 204LE és 30k km van benne. Tetszik nagyon és hajlunk is a megvételére. DE! Mennyire megbízható ez a motor? Nekem kicsit később esett le, h a CC is 2000cc-s és "csak" 140LE-s, és az sem egy halálbiztos konstrukció. Elgondolkodtam azon, h elképzelhető a transporterek családjában is kreáltak valaha megbízható diesel motort? Kell a gázolajos meghajtás mivel sokat mennénk. Szóval a kérdés, mely motorral szereltet érdemes megvenni. Vagy nyugodtan mehetek a jövő héten ezért a T6-ért, vagy T5, esetleg T4???THX!!!
Joe
-
Viperator
őstag
Legendás 53-as....
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
w333
félisten
válasz tibbike01 #141847 üzenetére
15" méret nekem is elég, legyen kicsit ballonos a gumi a rossz utak miatt
Szerk.
Milyen fojtószelepet vegyek ? VEMO -t néztem azt írják hogy Q+ minősítés szóval olyan mint a gyári ez lenne 40 ezer, a gyári az VDO de az 2X ennyibe kerül !
Vagy inkább nézzek valami bontóban gyárit amire garanciát is vállalnak ?
Minden ötlet jöhet, köszi !
[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
Én is majd akarok gyári alufelni szettet...csak hát konkrétan nincs. (1db hirdetés van, csak messze)
A többi mind A4 B5 vagy újabbakhoz való 5 csavaros.
(Mindenféle kamu BBS/König #SwagYolo kerekeket meg nem akarok feltenni rá drágapénzért) -
Szancsó
aktív tag
válasz Szancsó #141344 üzenetére
Jóvanakkor', megcsináltam magamnak
Megoldás: csomagtartó átvezető kábeleknél volt megtörve egy vezeték, némi forrasztással orvosoltam. (Közben meglett a régi szerelőm új száma, majd 1 hét múlva megcsinálja rendesen.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
-
zsolt19900
őstag
lenne ismét kérdésem, mert viccelődik a passat
egyszercsak nem lenni benne 1-2 (kivéve ha "rükvercrakósan" lenyomom, na úgy van 1-2 a rüki helyett) 3-4 van simán és 5 nincsen
szétugorhatott ismét a váltórudazatom ott a váltó és a rudazat csatlakozásánál?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Zsolt!!
aktív tag
Sziasztok,
Családban most vásároltak Skoda fabia2-est.az ablaktörlő kapcsoló tetejèn van egy 3 állásù kapcsoló eddig mèg nem sikerült rájönni mi ez. Valaki tudna segíteni?
-
tomcsi23
veterán
válasz BUZZLGHTYR #141815 üzenetére
A tolatást is kipróbáltad?
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Zizmand
aktív tag
válasz BUZZLGHTYR #141815 üzenetére
Na ez király, végül mennyiért sikerült váltót találni, ha nem titok?
-
Acheron
őstag
válasz focvis #141814 üzenetére
Pedig kb egy idősek. Igaz, a C6 2004 -től,a B8 pedig 2008 -tól van "szolgálatban", ez biztosan látszik a két modell között, de azért a C6 nem egy idejét múlt forma. C7 pedig nem fér bele a keretbe
Ha már A4, a múltkor szóba került a hátsó szellőzés. Ezen pl van. Ezek szerint ez felszereltség függő lenne a z A4 -eknél? -
BUZZLGHTYR
senior tag
fasza lett a kocsi üzemképes újra
-
-
Lacess
tag
diablo & Munez: Köszi a felvilágosítást, így már alles klar. Emlékeim szerint én eddig minden német rendszámos autón láttam. Gondoltam alapból jár az autóra. Nyilvánvalóan itthon semmi értelme a létének. (Bár már sokszor láttam hogy a behozott verdán még évek múlva is rajta volt, rajta a német rendszámmal.)Azt azért tudtam hogy a környzetvédős történet miatt van.
Acheron: Szerintem a terelőlapátokat már ennél az autónál is motorok mozgatják, de az automata klímához még szükség van jópár szenzorra, napfényérzékelőre etc. Biztosra merem venni hogy a vezérlőpanel cseréje kevés lenne. Hogy mibe fájhat? Szerintem belekezdeni sem érdemes, azon kívül rengetegbe
[ Szerkesztve ]
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Vett már valaki Skoda Superb-hez olcsó bluetotth vagy wifi OBD cuccot,
Vennék egyet,de jó lenne biztosra menni hogy jó az én kocsimhoz.Superb 2006 1,9 TDI 105 LE
Ilyesmire gondolok:
[link] -
Acheron
őstag
válasz Lacess #141805 üzenetére
No igen, a "videjó" számomra sem sok értéket képvisel, pont azt néztem én is, hogy inkább digit klíma ment volna bele, ha már S-line és elektromos memóriás ülések...
Btw, a klíma cserélhető digit klímára (csak a vezérlést kell cserélni a panellal), vagy ahhoz már a hűtőrendszerbe (klímakompresszor, stb) is bele kell nyúlni? Mibe fájhat egy ilyen mutatvány?[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Lacess #141807 üzenetére
Nincs, azt venni kell 5 euro-èrt, van piros, sárga ès zöld, behajtásos övezetekbe(unwelt zone) kell, amik nagyvárosokban vannak rendszerint, vidèken nincs jelentősège. Magyarban meg mèg annyi sincs, bármikor lekaparható...
Ja amúgy ahol kell, ott már csak a zöldeket(euro4 vagy jobb) engedik be, pár ève mèg a sárgák(euro3) is jók voltak.....
[ Szerkesztve ]
-
Lacess
tag
válasz Acheron #141804 üzenetére
Szerintem nem rossz, egy megnnézést mindenképp megér.
A klímán azért leesett az állam, nem is gondoltam volna hogy ilyen autót egyáltalán rendelni lehetett nem automata ill. digitális klímával...
Valamint az a fejtámlás "déjvéjdé", az nekem nagyon nem. Bár ha van kisgyerek akkor jól jöhet.A matricákkal kapcsolatban meg ha német lenne akkor jobb alul lenne "pötty", ha osztrák akkor meg elvileg jobb felül a műszakis matrica. Lehet itthoni...
Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
Acheron
őstag
Ez is közelben van, meg tudom nézni a hétvégén.
Vélemény? A rendszám látható része és a matrica hiánya alapján külföldi, de honosításról nincs szó a hirdetésben. Egyébként szépnek tűnik. Lehetséges buktatók? -
i-sti
senior tag
válasz NORBl #141799 üzenetére
1.9 TDI a 85kw változat.
Turbót meg hasonlót ha kell 1x javítod, lecseréled utána újra hosszú évekig fogja tolni a levegőt a ménesnek.Quattro kb 1 - 1.5 L többlet fogyasztás a Torsen rendszer miatt.
De a B7 szerintem kicsi.
Inkább Paszuly vagy Superb.7000+ euróért már lehet normálisabb B7 kapni.
Amiben csak 2x tette meg a Föld - Hold távot.Novum Forum Siculorum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest