- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz
cool13 #141878 üzenetére
A környékünkön nagyon sokat eladnak a Mannol olajból, kettő nagy autósbolt is "tele" van vele.
Próbálgatjuk mi is, komolyabb, fiatalabb autóba nem tesszük, ugye a motorolaj bizalmi termék....(is).
Rosszat még nem tapasztaltam, hallottam róla, ami nem jelent azt, hogy Mobil1 kategória lenne a Mannol, de ezért nem is kell megijedni tőle.
Amennyire én tudom Litvániában, Klaipédiában Pemco néven olajat termelő és finomító céget vette meg a hamburgi SCT Germany, majd Mannol néven hozta forgalomba az ott gyártott olajat. Az adalékcsomagot hogy veszi-e, vagy fejleszt, azt nem tudom.
A később linkelt tesztben azért a Castrol jobb olaj. A hideg oldali viszkozitása közelít a 0W-s olajokhoz, a melegoldali picivel több, jobb motorvédelmet ad, valamint az adalékcsomag is jobb benne. A Mannol alatta teljesít, viszont jóval olcsóbb. Az árérzékeny vásárlóknak ( igen nagy tömeg) viszont ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest