Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22639) MrBazsi válasza janos666 (#22625) üzenetére


MrBazsi
senior tag

Ezt a filmet pont nem néztük, de tényleg nagyon sok filmet hdr-t és sima fhd-t is néztünk úgy hogy az egyik tv-n kezdtük, és a másikon fejeztük be. Pont azért h lássunk valami különbséget... Engem kifejezetten érdekelt h mit tud többet, hidd el teszteltük eleget, és öszintén mondom h nem látok különbséget.
Egyikre sem tudnám mondani h jobb vagy rosszabb mint a másik. Egymás mellé téve lehet h kijönne valami elenyésző különbség, hisz a specifikációk a c8 felé hajlanak, de a napi életben ebből nem jön le semmi.
Tényleg, mind a két tv-n jók a szinek, jó a mozgásmegjelenítés, én a c8on sem érzem h több lenne a hdr fényerő sem. A kollegám játszik is rajta, én viszont nem, úgyhogy játékról nem tudok nyilatkozni, csak filmek ügyében. Avatar 4k hdr, és a halálos iramban1 4k hdr volt a két első film amit először megnéztünk rajta, élesben, egyforma beállításokkal, mindkettő tv-n nagy élmény volt, és azóta is az akármit nézünk.
Tartom a véleményem, h a két tv-t talp nélkül egymás mellé téve ugyanazt a tartalmat, ugyanazokkal a beállításokkal futtatva, nem biztos h megmondanád melyik a b8 melyik a c8.
A c8 talpa viszont tényleg sokkal szebb, de ez a képminőségben nem játszik szerepet.
Mind a két tv-nek egy negatívuma van számomra. A távirányító. Nekem spec annyira nem áll kézre, hogy az valami borzalom. Az Mr700as távri sokkal jobb volt, nagy szomorúság nekem h nem kampaktibilis a 2018as tv-kkel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.