Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2201) Ferenc.v válasza bebar (#2198) üzenetére


Ferenc.v
tag

Ezeket én is láttam :)
Végre valami értelmes reklám kampány a Pannontól - az eddigiek nem igazán értek célba.

(#2202) tildy válasza lugosi (#2192) üzenetére


tildy
nagyúr

Tudom mi a gázos? Ha a főváros összes boltjában sincs egy készülék,a reklámot meg folyamatosan nyomja szolgáltató. Így jártam én a w300i-vel. Természetesen a rózsaszínnél.

Kb 10-15 boltban voltam cirka 4-5 nap alatt: egyben sem volt. Nem is ígértek. Aztán vettem inkább használtan. Jöbőre pedig úgy hagyom ott őket, mint a sicc. 8 év alatt nem volt annyi bajoma pannonos előfizuimmal, mint itt 6 hónap alatt 1 előfizuval.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2203) Zenesz13 válasza Viktor0610 (#2200) üzenetére


Zenesz13
csendes tag

Köszi az infot, egyébként jelenleg van 3 előfizetésünk a pannonnál, tehát az igazolványokkal nem lesz gond :)

(#2204) Rick4 válasza Viktor0610 (#2200) üzenetére


Rick4
félisten

én is írok mostanában olyan történeteket, amik velem megtörténnek, és más számára meg hihetetlenek, mert sosem tudná elképzelni, hogy ilyen létezik...akkor szerinted a velem történő dolgok is mind sületlenség? :U gondolom, ha nem láttad még a hold másik oldalát, akkor az nem is létezik, ugye? :(

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2205) Rick4 válasza tildy (#2202) üzenetére


Rick4
félisten

azt mondom, vegyél egy jó kis samsung E250et, nagyon jó kis telcsi, a páromnak olyan van, (pink színben) és nagyon meg van vele elégedve... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2206) tildy válasza Rick4 (#2205) üzenetére


tildy
nagyúr

Szerencsére mi is elégedettek vagyunka SE-nal. Végül lett w300i.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2207) Viktor0610 válasza Rick4 (#2204) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Félreértesz, nem az egész sztori hülyeség, csak sok sületlenség van bennük.

Csak egy, amire emlékszem:
A régi kártyákat nem feltétlen írták névre (pl. lehet ilyen néven: 201234567_PRE_PAY), ezért azokra tulajdonjogot kell tisztázni -egyebek mellett erről szólt az egyik történet. Nos, ezt elvileg csak úgy lehetne végrehajtani, ha a kártya a helyszínen van. A ''kedves'' beíró pedig ahelyett, h. előnyként élte volna meg azt, h. nem kellett mégegyszer a kártyával visszamennie a boltba (mert az eladó eltekintett attól a szabálytól, h. csak helyszínen lévő SIM-kártyára végezhetőe el a folyamat, még nekiállt pattogni, h. miért kell kivennie a valahol lévő gyerek telefonjából a kártyát... :U

Ez csak egy volt...

Samsung Galaxy A54

(#2208) Rick4 válasza Viktor0610 (#2207) üzenetére


Rick4
félisten

mondjuk boztos van benne logika, így más kérdés a dolog. csak azt nem értem, akkor pl autót hogy lehet átírni úgy, hogy a kocsit nem nézik meg az ocsmányirodás hölgyek...másik kérdés? mi van, ha egyszerre 15 kártyáról van szó? mindenkinek ott kell lennie? még a 300km-re levő nagymamának is, akit azért vettek be a csapatba, hogy ingyen tudják hívni? érthetetlen számomra..de a szabály az szabály..

[Szerkesztve]

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2209) lugosi válasza tildy (#2202) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ez csak annyiban vigasztal, hogy a fővárosiak is eszik néha a kefét, de ettől még nem lesz jobb. Egyébként most már úgy érzem hogy örülök neki hogy nem vettem új telefont, megmaradt az ára meg a nem kevés előfizetési díj amit csak azért kellett volna kifizetnem tök fölöslegesen hogy megvehessem akcióban.

(#2210) lugosi válasza lugosi (#2209) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Csak uppolom a témát, szerintem pont ma van 2 hete hogy írtam a Pannonnak, természetesen semmi válasz. Hiába, nem vagyok fontos ügyfél nekik.

(#2211) Qru válasza lugosi (#2210) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Nyagasd őket! Írjál nekik újra. Egyszer engem is le akartak pattintani de mikor főnököt követeltem akko egyből nagyon segítőkésszé vált az alkalmazott. Sajnos néha csak így lehet normálisan elintézni dolgokat. :(

#nincsbennetarcsi

(#2212) lugosi válasza Qru (#2211) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Tegnap válaszoltak. A lényeg tömören, hogy ez nem az ő hibájuk, hanem a bolté, és ha még mindig érdekel a készülék, akkor írjam meg hogy melyik boltban szeretném megvenni, meg még pár dolgot, és leküldik oda, meg értesítenek.
Alapvetően ezt pozitív válasznak és jó lezárásnak éltem meg, kár azonban hogy a kérdés immár több mint 2 hét elteltével számomra nem aktuális. Letettem a készülék és az új előfizetés megvásárlásáról. Szépen hagyom kifutni a jelenlegi céges előfizetést, még egy év, addig jók lesznek a jelenlegi készülékek, ha pedig lejárt akkor felmerül egyáltalán a kérdés, hogy maradunk-e a pannonnál (szerintem igen), és kötünk-e új hűségszerződést új akciós készülékkel. Most rávárok.

(#2213) danielh2


danielh2
tag

Ahoj,

Úgy látom vannak itt pannonosok is. Az lenne a kérdésem, h amennyiben 1 éves hűségnyilatkozatot kötök a pannonnál 5GB-os mobil internetre, akkor milyen áron juthatok hozzá a modemhez (egyáltalán van e ilyen lehetőség)?
A fél évig 50%-os kedvezmény csak akkor él, ha az internettel egyidőben voice-os előfizetést is kötök?

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2214) Olcsi válasza danielh2 (#2213) üzenetére


Olcsi
senior tag

Én úgy tudom, hogy csak 2 éves hűségnyilatkozattal tudsz előfizetést kötni rá!
A fél évig 50 %-os előfizetési díj meg akkor is él, ha simán megkötöd 2 évre a szerződést. Tehát úgy tudom semmi extra nem kell hozzá!

(#2215) Viktor0610 válasza danielh2 (#2213) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A fél éves havidíj-kedvezmény független az eszközvásárlástól (eszköz=modem/kártya), az az előfizetéshez jár. Eszközzel csak két év írható alá.
A havidíj-kedvezmény nem él akkor, ha veszel egy beszédforgalomra alkalmas SIM-kártyát és csak mint szolgáltatást rendeled meg a Mobil Internet 5/10 GB csomagok valamelyikét. Illetve a 0 Ft-os eszköz ár sem érvényes ez esetben.

Samsung Galaxy A54

(#2216) danielh2 válasza Viktor0610 (#2215) üzenetére


danielh2
tag

Tehát ha veszek egy csak adat célú simet 2évre, akkor 0 Ft az eszköz és fél évig 50% a havidíj.
Igazából 1 évre kellene mert jövő ősszel valószínűleg elmegyek az országból és nem akarom fölöslegesen 1 évig pluszban fizetni. Másik két szolgáltatónál láttam ilyen lehetőséget, h 1 évre is le lehet szerződni, és akkor nem 0 hanem x Ft az eszköz (vodánál 15,000, ténél asszem 40,000 de lehet rosszul néztem valamit)

Ha csak 5GB csomagot nézünk, akkor kb. nagyjából hasonló árszintre jön ki a három szolgáltató díja éves szinten (pannon 6x3000+6x6000=54000, voda 12x5000=60000, t-nél ha még él a hűségnyilatkozat esetén 1 évig 2+3 giga plusz az év végéig félár akkor szintén kb 60,000 egy évre), eltérés csak a készülék árában van

Voda lenne a legolcsóbb, csak fázok tőle, mert jó marketingesként beakciózták hogy 5,000-ért korlátlan mínusz fájlcsere, erre egy csomó ember adsl kiváltására megrendelte, meg xy fizetős warezftpről jönnek le a havi 20-30 gigák (ld hwsw fórum), aki meg úgy használná h kb 5 GB-t forgalmazna 1 hónapban, az meg nem fér hozzá mert túlterhelt meg szakad meg stb. Én azt csináltam volna h mondjuk 5000-ért 10GB akciósan hűséggel, és no p2p, ezzel még simán market leaderek lennének, de le lehetett volna pattintani a húszgigás warezftps júzereket

Na mindegy azért köszönöm.

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2217) lugosi válasza lugosi (#2212) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Király egy csapat ez a pannon. Kérdezem tőlük, azért nem kapható a P990i, mert kifutó? Válasz: á, nem. Na most nézzük már meg hogy nem-e kivették az akciós kínálatból. Segítek: kivették. Talán másfél hete írták, hogy nem kifutó, várjam a boltban nyugodtan.
Korrekt társaság! Gratulálok az egész bandának! Broáf!

(#2218) Rick4 válasza danielh2 (#2216) üzenetére


Rick4
félisten

itt ott lehet venni 20-25K körül 3G/HSDpa-s pcmcia karit, beleteszel egy domino simet, és akkor töltöd fel, amikor akarod..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2219) Mattyokar


Mattyokar
tag

Sziasztok!

A szomszédom vett egy Huawei E220 mobil modemet használó Pannon-os előfizetést.
Többféle problémája is van.
1 - nagyon lassú (kb 5-6 kbyte/sec, ha jól tévedek, és EDGE, gondolom ez jobb/gyorsabb nem is lesz) Egy egyszerűbb honlap betöltése is percekig tart.

2 - a hozzá adott szoftver (mobile connect?) rendszeresen lelassítja/lefagyasztja a gépet. Legtöbbször akkor, ha a szétcsatlakoztatás gombját megnyomjuk, ill. ki akarunk lépni a programból (de simán ''menet közben'' is). Ha a hálózatot a programon kívül csatlakoztatjuk szét (pl a jobb alsó sarokban a kis villogó monitorok ikonjánál :U ), akkor rendben szétcsatlakozik, viszont újra csatlakozni nem lehet, mert lefagy a szoftver. A HUAWEI oldalán valahogy nem találtam segítséget, újratelepítéssel próbálkoztunk.

3 - gondolom, ezen sem lehet változtatni, de valami forgalmat ugye akkor is számol a program, ha nem internetezik senki, viszont ez percek alatt több megabájtra rúg, így az 5Gb korlát sem tart sokáig, mivel úgyis lassan hozza be az oldalakat is, stb stb...
(nem vírus vagy kémprogram a ludas, legalábbis nem olyan, amit a nod32 észrevett volna)

Az oprendszer winXP, ezen belüli változatot nem tudom.Remélem tudtok segíteni, ő még annyira se ért a számítástechnikához, mint én, de szeretné, ha nem a semmiért fizetne.

Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)

(#2220) danielh2 válasza Rick4 (#2218) üzenetére


danielh2
tag

Igen, már találtam egy két helyet ahol lehet venni ''okosba''
Perpill a pannon mobilnet előfizetés is jó lenne, első hat hónapban féláron, hűség nélkül (a fentebb leírtakból úgy veszem ki, hogy ha nem kérek készüléket, akkor hűség nélkül is érvényes a kedvezmény), bár nem tudom hogy a 3 szolgáltató közül melyiknek a legjobb a minősége. Voda topikokban mindehol azt írják, h kb. szét van terhelve a voda háló a korlátlan júzerek miatt (este 6 után fel sem enged), pannonról és téről viszont nem tudom, melyikre lenne érdemes per pillanat előfizetni, egy fórummal odébb pannonos hsdpa-t is szidták. Más kérdés, h asszem vidéken használta az illető, én pedig ki se tenném vele a lábadamat Bp-ről, abból is elsősorban belvárosban használnám (leginkább beltéren)

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2221) Mattyokar válasza Mattyokar (#2219) üzenetére


Mattyokar
tag

Még annyit tudok hozzátenni, hogy ezt az üzenetet küldi néha fagyáskor/''nagyonbelassuláskor'':

''USIM/SIM card does not exist or unavailable''

Sima XP, nincs service pack.

Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)

(#2222) Viktor0610 válasza Mattyokar (#2219) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

1. Mikor megvásárolta az előfizetést, az értékesítőnek kötelessége (lett volna) tudakozódnia a lefedettségről, akárhogyan is volt, ügyfél aláírta a papírt, h. meghallgatta és tudomásul vette a lefedettségi információkat, tehát ezért nem élhet reklamációval.

2. Ezt passzolom, látni kellene a rendszert, nem panaszkodtak ilyenre... Amennyiben nem a Mobile Connecttel kapcsolódtok, annak nem is kell futnia, tehát nincs, ami lefagyjon.

3. A Windows maga (pl. frissítés), esetleg valamilyen háttérben futó program is generálhat több mega forgalmat, az ''üresjárati'' több megabájtos adatforgalom nem normális dolog, lehet egy észrevétlen futó kártevő program is -ez akár magyarázat lehet az előző pontban említett időnkénti belassulásra is.
Ami fontos, nem a program (Mobile Connect) generálja a forgalmat, ehhez a netnek és a programnak semmi köze.

Samsung Galaxy A54

(#2223) Rick4 válasza danielh2 (#2220) üzenetére


Rick4
félisten

megmondom én neked, a T-mobile rendszere a legjobban terhelhető, és lefedettség szempontjából is az a legjobb. mellette domino simmel is megy ugyanannyiért a net..

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2224) danielh2 válasza Rick4 (#2223) üzenetére


danielh2
tag

Igen de arra meg azt írta vki itt a mobilarénán h VPN inkompatibilitás (mondjuk az nem volt konkrétan kifejtve, h ''a VPN''-el inkompatibilis a T, vagy csak bizonyos kliens/szerver felállásoknál jön elő a probléma)
Még egy kicsit olvasgatok, aztán döntök a pannon és a T között (voda mint írtam kizárva, minden létező fórumon szidják, valahol már megint perelni akarnak mint a korlátlan gprs idejében)

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2225) elfelejtette


elfelejtette
veterán

Hy!
Tegnap volt egy jó kis utunk a helyi Pannon ügyfélszolgálatnál.
A feleségem telefonját múlt hét elején ellopták. Felhívtam a 1220-at, hogy letiltassam a kártyát. A központos hölgy elmondta, hogy ha 10 napon belül megtaláljuk, akkor díjmentesen visszakapcsolják. És azt is elmondta, hogy 4800Ft-ért pótolják az elveszett simkártyát.
Tehát tegnap bementünk a helyi ügyfélszolgálatra, ahol a hölgy közölte, hogy jól tettük, hogy bejöttünk, mert ha 14 napon belül nem kérjük meg az új kártyát, akkor 50000Ft kötbért ki kellett volna fizetni, mert akciós készülékkel vettük az előfizetést! Ezt érdekes módon a letiltáskor a kolléganője valahogy elfelejtette közölni. Ráadásul az egyik ismerős, akinek elmeséltük azt mondta, hogy ő is így járt, ellopták a telefonját, azt letiltatta, de nem kért új kártyát, mivel az iratait is ellopták, és azok nélkül még a személyazonosságát sem tudta volna igazolni. A következő hónapban így kapott egy 63000Ft-os számlát, amin jól meglepődött, majd bement az ügyfélszolgálatra, ahol majdnem szó szerint elküldték a k***a a****ba, hogy miért nem olvasta el az előfizetői szerződést!
Szóval akinek ellopják a telefonját, az jó ha tud erről a meglepetésről.
Üdv.

"Nagyon jó dolog fontosnak lenni, de még fontosabb dolog jónak lenni."

(#2226) Viktor0610 válasza elfelejtette (#2225) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Sajnos, az ügyfélszolgálatosok néha mondanak zöldeket/elfelejtenek ilyen fontos dolgokat közölni... :(

Samsung Galaxy A54

(#2227) Olcsi


Olcsi
senior tag

Elsősorban Viktor segítségét szeretném kérni, de ha valaki tud a kérdésemre válaszolni, akkor azt is szívesen látom... :D Szóval mit jelent az új számlás akcióban ez: Mobil Internet 100 MB szolgáltatáscsomagra vonatkozó hűségnyilatkozattal + használtmobil-beszámítással.
A használmobil-beszámítás tiszta sor, viszont a 100 Mb-os Internetcsomag hűségnyilatkozattal mit takar? Mennyi időre szól? Thx!

(#2228) plázatitán válasza Olcsi (#2227) üzenetére


plázatitán
csendes tag

Üdv Olcsi!

Bocs hogy Viktor helyett én válaszolok. :B
Amit kérdezel annyit tessz, hogy például van a Pannonnál a N6120-as 29.970 Ft. Na erre Te behozol egy használt készüléket, ezt beszámolja neked a Pannon 10.000 Ft –ért. Így eddig 19970 Ft tartasz. Erre ha ügyes a pannonos eladó rábeszél még egy 100 Mb-os Internet csomagra amit te kettő évig fizetsz tarifahűséggel, de akkor megint kapsz 10000 Ft. Ekkor viszont a készülék már csak 9970Ft - ba kerül. Mindennek tetejébe ez csak új előfizetéssel vehető igénybe és mindenki boldog. :DD

(#2229) Olcsi válasza plázatitán (#2228) üzenetére


Olcsi
senior tag

Pont a 6120-ra pályáznék... :D Tehát akkor a 100 Mb-os csomag hűségnyilatkozata is 2 év, ráadásul CSAK új előfizetéssel érvényes az akció (ez szomorú). A régi előfizetőkre miért nem gondolnak? Nem lenne jobb nekik is az, ha kedveznének a régi előfizetőknek is? Kicsit logikátlan a dolog, szvsz. :U

(#2230) Viktor0610 válasza Olcsi (#2229) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az ilyen akciók mindig az új előfizetők megszerzésére irányulnak.

Samsung Galaxy A54

(#2231) Rick4 válasza Viktor0610 (#2230) üzenetére


Rick4
félisten

mit tudsz róla, egy pannon ügyfélszolgálatnak küldött e-mailre mennyi idő válaszolni? kb? nem vicceket írtam benne, az előfizetésemről volt szó, meg egy kis mellészámlázásról..42 órája ment el... :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2232) Viktor0610 válasza Rick4 (#2231) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Én 4 nap után kaptam választ a legutóbbi levelemre, a max. idő 30 nap.

Samsung Galaxy A54

(#2233) Rick4 válasza Viktor0610 (#2232) üzenetére


Rick4
félisten

de egy olyasmivel kapcsolatban is, amire mondjuk nem ártana reagálni 1 napon belül, mert valami nagy gáz van? :U minden esetre az e-mailt szépen kimásoltam, kanyarítottam mellé pár sort, és megkapják holnap ajánlott tértivevényesen postán keresztül...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2234) Viktor0610 válasza Rick4 (#2233) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Gondolom, válaszolni fognak, csak lehet, utána is néznek a problémának, meg gyanúm szerint nem kevés levelet kaphatnak, amire reagálniuk kell.

(Privátban folytathatjuk, hátha valamit mondhatok én is.)

Samsung Galaxy A54

(#2235) danielh2


danielh2
tag

Na én is pannonos lettem, V*-os számot hordoztam át, hétfőn fog aktiválódni. Kíváncsian várom, anno 18 évesen az első mobilom pannás volt, meglátjuk mi lesz, a 20 Ft-os hálón belüli percdíjú praktikum csomag (ezt választottam, hálón kívül úgyis a t-s kártyámmal telefonálok) és az 590-ért megrendelhető 5 perc után 0 hálón belüli csomag bíztatóan hangzik.

Más: kaptam egy levelet, ami szerint mint régi Raiffeisen ügyfél, kedvezményes panna díjcsomag megrendelésére vagyok jogosult. Ez áll egy Pannon 120 vagy nagyobb előfizetésből 1000 perc hálón belüli csúcson kívüli ingyendumával 6 hónapig, 5e-el olcsóbb készülékből és 990 Ft-os 5G-os internetből 6 hónapig. A pannon infovonalon utánakérdezve azt mondták, h a fenti 3 opció nem csak együtt él, hanem bármelyiket külön is választhatom ( tehát ha kötök egy új csak netes efi-t a bank által küldött levéllel akkor 6 hónapig hűség nélkül 990 lesz a díjam). Vki tud erről valami bővebbet?

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2236) Viktor0610 válasza danielh2 (#2235) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

1. A Pannon ajánlata családos ügyfeleknek:

Pannon Családi tarifacsomag

Pannon 60 tarifacsomag, a következő opciókkal (az opciók együttesen is választhatóak!):

Havi 1000 perc ingyen 6 hónapig (hálózaton belüli hívásokra, illetve hangposta és kékszám hívásokra használható fel, hétköznapokon 21-06 óra között és hétvégén)

Családi Csomag az újonnan vásárolt kártyákra 6 hónapig, mellyel egymást 0 Ft/percért hívhatják bármikor!

5000 Ft kedvezmény minden készülékre.

Az ajánlat más Pannon tarifákkal is igénybe vehető.


2. A Pannon ajánlata aktív ügyfeleknek:

Pannon Aktív tarifacsomag

Pannon 120 tarifacsomag a következő opciókkal (az opciók együttesen is választhatóak!):

Havi 1000 perc ingyen 6 hónapig (hálózaton belüli hívásokra, illetve hangposta és kékszám hívásokra használható fel, hétköznapokon 21-06 óra között és hétvégén)

Mobil Internet 5 szolgáltatás 6 hónapig havi 990 Ft-ért

5000 Ft kedvezmény minden készülékre.

Az ajánlat a Pannon 60-on kívül bármelyik Pannon tarifával igénybe vehető. A Mobil Internet szolgáltatást később átválthatja nagyobb csomagra, ez esetben a kedvezmény mértéke (5000 Ft/hó) megmarad.

Ennyit találtam a tudásbázisunkban.

Samsung Galaxy A54

(#2237) nemma válasza Viktor0610 (#2236) üzenetére


nemma
addikt

Kaptam most postán egy ingyen SIM kártyát 500 Ft lebeszélhetőséggel és az enyém és az eközötti hívásokra 50%-os kedvezményt kapok. A probléma az, hogy ez Djuice kártya elvileg és én is Djuice-os voltam, de most váltottam át egy másik csomagra. Ilyenkor mivan? Él majd a kedvezmény akkor is, ha nem leszek djuice-os? :F

(#2238) lugosi válasza Rick4 (#2233) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Nálam majdnem betartották a 30 napot. Lemérheted a válasz gyorsaságán hogy mennyire vagy fontos nekik. Nekem a fentebb leírt kis eset volt az első csalódásom a pannonnal, így egyelőre nem olyan rossz a mérlegük, de egy éven belül lejárnak az üzleti előfizetések, és mindent jegyzek ám :) Ha még csinálnak 1-2 olyan dolgot ami nem tetszik, azonnal dobbantok máshova a céges előfizetésekkel.

(#2239) Viktor0610 válasza nemma (#2237) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az apróbetűben azt írja, h. tarifacsomag-váltáskor elvész a kedvezmény...
Hívd a 1220-at, h. valóban így van-e, esetleg privátban folytathatjuk, hátha segíthetek én is. :)

Samsung Galaxy A54

(#2240) Rick4 válasza lugosi (#2238) üzenetére


Rick4
félisten

csütörtökön feladtam, megkapták a kinyomtatott mailt pár keresetlen szóval ajánlott levélben pénteken, d.u. 13:05kor már jött is a mail, hogy írjam a telefonszámomat, visszahívnak... :U megírtam névre szólóan annak akitől kaptam...kíváncsi vagyok, mikor hívnak fel...

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2241) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

"Nem te látsz duplán" és "Ha ketten jöttök..." akció a Pannonnál. (Belinkelem ide, mert a hír elmaradt. :) )

2 db Samsung SGH-M300: 990 Ft (számlás)
2 db Nokia 5070: 3 990 Ft (számlás)
2 db Nokia 3109: 9 990 Ft (számlás)
2 db LG KG130: 9 990 Ft (új generációs kártyás) 14 970 Ft (kártyás)
2 db Sony ErBcsson Z310i: 14 970 Ft (új generációs kártyás) 19 980 Ft (kártyás)
2 db Nokia 5200: 24 990 Ft (kártyás)

Samsung Galaxy A54

(#2242) arpeen2


arpeen2
senior tag

Pannonline-ba évek óta regelve vagyok, de az elmúlt néhány hónapban nem tudom az egyenlegem megnézni. Be tudok lépni, de semmiféle egyenleg menüpontot nem ad ki, ezt egy havernak is csinálja, egy másik viszont meg tudja nézni az egyenlegét. Tudja vki a megoldást?

(#2243) Viktor0610 válasza arpeen2 (#2242) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Előfizetéseseknek nem lehet egyenleget lekérdezni (csak az EDSZ-egyenlegét), feltöltősöknek igen -katt kétszer az "Egyenleginformáció és -feltöltés" (egyszer, h. behozza az adatokat, majd miután ez megtörtént, mégegyszer).

Samsung Galaxy A54

(#2244) danielh2


danielh2
tag

Ahoj,

Kissé átgondolva a dolgot, arra jutottam, h inkább egy olyan HSDPA előfizetést kötök 2 évre amihez ingyen adnak eszközt. (esetleg 1 évre olyat amihez mérsékelt áron adnak eszközt, de ilyen csak vodánál és t-nél van ha jól láttam)
Arról érdeklődnék (elsősorban Viktor0610-től) hogy a Pannonnál ezt milyen feltételek között tehetem meg:

- A tarifacsomagra vonatkozó hűség azt jelenti ugye, h én 2 évig pl az internet 5G csomagban leszek. DE: amennyiben a szolgáltató adott csomag vonatkozásában adatmennyiség növelést avagy permanens (nem akciós) havidíjcsökkentést hajt végre, akkor az élni fog e rám is? Vagy akkor már tuti h 2 éven át 5G-t fogok kapni 5990-ért?
- 2 éves hűség esetén milyen eszközt vág hozzám ingyen a pannon? Lehet e választani vmi közül? Van e per pill olyan eszköz az ingyenes kínálatban ami frissítéssel tudni fogja a 7,2-t? (tutira veszem h 2 év alatt vmikor be fogja vezetni a pannon is)
- Ez az előfizetés (tehát külön sim kártya netelőfizetéssel csak) jogilag minek számít? Telefonszolgáltatás vagy internetszolgáltatás? Abból a szempontból érdekelne, h ha cégesen vesszük kell e rá pengetni a 20%-os "telefonadót" a "vélelmezett magáncélú használat" után?

Előre is köszönöm.

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2245) arpeen2 válasza Viktor0610 (#2243) üzenetére


arpeen2
senior tag

Feltöltőskártyás vagyok, viszont azért láma nem :) NINCS egyenleginformáció és feltöltés menüpont sehol semmilyen formában, régen volt. Mióta Pannonline van azóta regelve vagyok tehát használtam párszor az elmúlt években nem tegnap regeltem. Egyszerűen megszűntek ezek a menüpontok. Nemcsak nekem hanem egy havernak is, de van olyan haver akinek (az én gépemen bejelentkezve) meg ott van a rendes menü.

(#2246) Qru válasza arpeen2 (#2245) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Én most néztem meg online és nálam is működik a dolog. Esetelg 1220, hátha segítenek...

#nincsbennetarcsi

(#2247) arpeen2 válasza Qru (#2246) üzenetére


arpeen2
senior tag

Most megnéztem a feleségem azonosítójával ha belépek ott jól működik minden. De az enyémnél nem, besz@rás komolyan.

(#2248) Viktor0610 válasza danielh2 (#2244) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A tarifahűség a Mobil Internet csomagok összességére vonatkozik, azok között (kivéve a 100 MB bennefoglalt forgalmi keretűt) havonta egyszer válthatsz, ennek díja 860 Ft. Amennyiben a Mobil Internet 5 GB csomag bennefoglalt forgalma nőne, nem egy akcióhoz kötötten, az természetesen a te előfizetésedet is érinti.
Elég sok féle készülék van 0 Ft áron, ezek közül az Option Globetrotter Icon 7.2 képes a leggyorsabb majdan kiépítésre kerülő HSDPA-sávszélesség kihasználására.
A jogi kérdésre sajnos, nem tudom a választ... :(

Samsung Galaxy A54

(#2249) danielh2 válasza Viktor0610 (#2248) üzenetére


danielh2
tag

Ezek szerint nem is kell megtartanom a Mobil internet 5G-t hanem át is válthatok belőle (legalábbis felfelé, lefelé nem)?
És mi van akkor ha a meglévő díjcsomagok mellé újak is be fognak jönni (mondjuk nagyobbak, a jelenleginél kedvezőbb áron - éves távlatban érdekes ez csak, mert a mobil internet piac robbanásszerűen változik, tuti h 2 évig nem fog maradni a jelenlegi struktúra, elég csak megnézni h a mobil adat csomagok sem léteznek már tudtommal)?
Azokba is átválthatok majd 860-ért?

Az option icon az ugye ez: [link]? Ezt láttam a pannon honlapján de nem gondoltam volna h 0-ért utánamvágják ezt is
Kifejezetten praktikus eszköznek tűnik, mert egyfelől USB-s (tehát nem csak notebookhoz lesz jó), másfelől viszont nem muszáj zsinórokkal bohóckodni, közvetlenül rádugható az USB portra.

A jogi kérdésre hol tudnak válaszolni? Pannon üfsz? Vagy hívjam fel a könyvelőt? :D

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2250) Viktor0610 válasza danielh2 (#2249) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Így van, felfelé válthatsz.
Az Icon II nagyon jó vétel 0 Ft árért. Mikor először megkaptuk, mi sem hittük, h. ez ennyiért mehet, de mehet! :D
A jogi kérdésre a 1220 biztosan tud valamit mondani majd.

Samsung Galaxy A54

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.