Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2301) Alvin_ti4200 válasza SzalaiG (#2300) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

pontgyűjtés tudtommal T-Mobile-nál van és szart sem ér, mert alig gyűlnek, aztán 1 pont/forint alapon beválthatod őket, ollé. Haveromnak 2 év alatt összegyűlt ~3-4000 pontja, majdnem hogy kitörölheti vele:)

(#2302) Alvin_ti4200 válasza cornfake (#2299) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

"namega egezs csalad pannonos,"

Nem mintha a percdíjak miatt számítana már...:)

(#2303) cornfake válasza Alvin_ti4200 (#2302) üzenetére


cornfake
aktív tag

nekem nem szamit de anyamnak mega nagyiknak igen:D

I'm what's left, I'm what's right..

(#2304) lugosi


lugosi
MODERÁTOR

Új kérdésem lenne a hozzáértőktől, mentségemre szolgáljon hogy ezt az üzletben dolgozó pannonos hölgy se tudta megmondani.

Adott ugye a 4 számot egy előfizetésben tartalmazó üzleti díjcsomagunk (hiába, megacég a miénk :) ), és az üzleti pro 1 csomagban egymás között ingyen beszélünk.
Kérdés: van konferenciahívás a szolgáltatások között, akkor a cégen belüli konferenciahívások is ingyenesek? Vagyis felhívom az egyik számot, aztán a másikat konferenciahívásban, akkor a beszélgetés ingyenes marad-e?

(#2305) SzalaiG válasza Alvin_ti4200 (#2302) üzenetére


SzalaiG
addikt

Brögzült, h az egyformát hívni olcsóbb, a másikat drágább. :(((

(#2306) Alvin_ti4200 válasza SzalaiG (#2305) üzenetére


Alvin_ti4200
félisten

az lehet, de ez már évek óta nincs így:) (általában)

(#2307) cornfake válasza SzalaiG (#2305) üzenetére


cornfake
aktív tag

nekem 8 h holvan elofizetesem,en csak a csaladi beka erdekeben cselexem igy:D

I'm what's left, I'm what's right..

(#2308) Viktor0610 válasza lugosi (#2304) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A konferenciahívás díjmentesen jár az Üzleti Pro csomagokhoz, a hívások ebből adódóan ingyenesek maradnak konferenciahívás esetében is.

(A biztonság kedvéért holnap még rákérdezek, ha nem felejtem el. :D )

Samsung Galaxy A54

(#2309) JainaCruz válasza lugosi (#2291) üzenetére


JainaCruz
csendes tag

De arra nem gondolsz, h ha bemész a vodához, h helló új telefont akarok venni, akkor ha már nincs legalább 3 éve munkaviszonyod és vmi extra jól kereső melód, akkor a készülékáron felül lerakatnak veled még min 20 rongyot. Vodánál a páromnak kb 1 hónapig szenvedtünk mire tudtunk venni egy telefont, állandóan kidobtak a 10 rongyos telefonra még plusszban vagy 40ezret. Végül az anyját kellett becipelni, hogy tényleg annyiért vehessen telefont, amennyiért az oda van írva. Szerencsére az anyjának már vagy 20 éves munkaviszonya van, így az ő nevére véve nem kellett még plusszban fizetni.
Én most vettem a pannonnál új telót. Beestem az első boltba, mondtam h mi kell és kb negyed óra múlva már az enyém volt a telefon. Nem kellett még x összeget fizetni meg stb.

(#2310) lugosi válasza Viktor0610 (#2308) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Viktor! Megköszönöm ha utánaérdeklődsz! Jelentősen egyszerűsítené az olyan - egyébként is ingyenes - hívásokat, hogy megbeszélek valamit x-szel, aztán hívom cégen belül y-nt hogy mi van, és ha kérdése van akkor kezdem az egészet elölről. Ha ezt konferenciában meg lehetne oldani akkor szüret! :C

(#2311) fateless


fateless
veterán

Egy - számomra - fontos kérdésem van pannonnál dolgozó emberek felé:
Céges telefont rendelnék, de nem magamnak. SE w300 készülékről lenne szó, ami most 6.990, a céges csomagnál 1 év hűséggel 9.600 pénz. Viszont ezek a percdíjak könnyen változnak, ami azt jelenti, hogy a céges csomag esetén 1 év hűséggel ez könnyen változik tizenezret is. Mivel nem nekem lesz, ezért nem mindegy, hogy mennyit kell fizetni. (Nem mintha nekem mindegy lenne...)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e arról, mikor változik legközelebb az árlista, illetve hogy változik-e a w300 ára.
Ha valaki tud válaszolni, köszönöm

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#2312) lugosi válasza JainaCruz (#2309) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Volt már a vodafonnal is kellemetlen tapasztalatom (hasonló), meg az anno még westellel még kellemetlenebb. Szervusz díjcsomagban voltam (csúcsidőben 99 ft+áfa, csúcsidőn kívül 20 ft+áfa, nem mindegy mikor telefonál az ember). Egyszercsak úgy döntöttek, hogy hoppáhoppá, mától nem reggel 8-tól hanem 7-től tart a csúcsidő. Bruttóban csak egy százassal drágább, percenként. Akkor '99-2000-ben mikor az előfizetőjük voltam, kerestem nettó olyan 30e ft-ot, tök jól esett ha 3-4 ezer helyett mondjuk 5-6 volt a telefonszámla.
Na, x. napon lejárt a 2 évem, és az x+1. napon fel is mondtam az előfizetést. Mikor kérdezték hogy miért, és mondtam, hogy mert nem éri meg (dominóban is fele volt már akkor a percdíj), akkor a hölgyike nem azt írta a papíromra hogy nem éri meg, hanem hogy anyagi okok miatt. Na erre még utoljára rohadtul pipa lettem, de úgy voltam vele hogy mostmár csak szabaduljak, hagyjanak békén a baromságaikkal. Pedig addigra már aranykártyás ügyfél voltam, és akkor az még jelentett valamit, ha nem is sokat.

(#2313) fateless válasza lugosi (#2304) üzenetére


fateless
veterán

Nekünk nem pont ilyen, de hasonló csomagunk van, nálunk a konferenciahívás ilyenkor ingyenes.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#2314) Viktor0610 válasza fateless (#2311) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Tudtommal egy évet csak a kiement ügyfelek (nagyobb cégek) írhatnak alá, a hűségszerződés két év.

Samsung Galaxy A54

(#2315) danielh2 válasza JainaCruz (#2309) üzenetére


danielh2
tag

Így van, a voda hitelbírálata egy vicc. Nekem 5 év vitamax után felajánlották h 30% kedvezménnyel vehetek előfizetést. _Nem_ kértem készüléket, csak SIM volt. Erre fél óra múlva visszadobták h köszönjük 60e depo. LOL!
Ezek után persze elvittem a számomat a vodától (épp pannonhoz) és kb 2 héttel a hordozás után még van pofájuk felhívni h ismerem e a Vodafone HSDPA internetet és jajdejó, fizessek elő rá. Ilyen diplomatikusan még senkit nem küldtem el a k* anyjába, mint az illető Voda telemktgest :DD

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2316) DLDKox válasza danielh2 (#2315) üzenetére


DLDKox
aktív tag

Hát igen a Voda tud érdekes dolgokat művelni az biztos. Engem is megszivattak még anno a "korlátlan" netjükkel még jó, hogy csak 1 évet írtam alá akkor. De Pannon-al tökéletesen meg vagyok elégedve igaz hegyekbe tényleg gyengébb volt illetve volt hogy nem is volt hálózat csak T-Mobilon de ritkán járok arra úgyhogy nem érdekel ;) Viszont mióta az asszony számát is be tudtam hozni a céges előfizetések közé azóta nem tudok 5e Ft-nál több számlát csinálni havonta pedig rengeteget beszélek. Mondjuk cégen belül ingyen beszélünk meg az előfizetés összegét is le lehet beszélni és ráadásul 8 Ft-os percdíj van másodperc alapon. Szóval le a kalappal a Pannon elött.

(#2317) Dolby


Dolby
senior tag

Meddig lesz vajon kifutó modellként kapható a samsung x700-as telefon? És lesz valamikor vajon közeljövőben e200? :-)

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#2318) danielh2 válasza DLDKox (#2316) üzenetére


danielh2
tag

Pannonnal per pill az a bajom, h egy zsír új irodaházban a belváros közepén abszolút 0 Pannon térerő van a ganze épületben. T és Voda fullon. A vicc az h a rádió sem működik (vagy csak nagyon gyenge a vétel).

[ Szerkesztve ]

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2319) SalvadorLynx


SalvadorLynx
aktív tag

Hello! A telefonom ha wapolni akarok azt írja a csomagalapú kapcsolat nem érhető el. Azóta nem működik,hogy egyszer későn fizettem egy számlát és letiltották a telefont. A számla rendezve lett és telefonálni tudok is, csak ez a fránya wap nam működik. Az ügyfélszolgálatnak írtam is egy mailt de semmi válasz. Azt hiszem majd fel is hívom őket. De hátha ti tudjátok a választ.

(#2320) Viktor0610 válasza SalvadorLynx (#2319) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

1741-en, 1220-on ellenőrizd, rendeld meg a szolgáltatást. Nézd meg, a telefonon nem állítódott el a WAP-profil.

Samsung Galaxy A54

(#2321) danielh2


danielh2
tag

Viktorhoz lenne kérdésem:

1. Tudsz e arról vmit hogy a Nokia E51-et tervezi e idén forgalombahozni a pannon?

2. Raiffeisen tarifacsomag ajánlat szerinti előfizetést meddig lehet kötni? (promolevélen 12.31. áll)

3. Raiffeisenes kedvezményes előfizetésre csak új számmal lehet váltani, vagy lehetséges prepaidről való váltás is?

4. Raiffeisen tarifa mellé készülék hűséggel csak kedvezmény nélkül vásárolható ugye?
(tehát a használtmobil meg hasonló akciók nem érvényesek) Azt tudom h nem vonhatók össze az akciók, ők a levelükben 5e Ft-os egyszeri kedvezményt írnak készüléknél, ehelyett (_nem_ mellett) én nem kérhetem a használtmobil beszámítás 10e-s kedvezményét, mi?

5. Amennyiben én phd hallgató vagyok, sok jövedelmem nincs (csak a doktori ösztöndíj), fognak e velem szemben hitelbírálatot foganatosítani, lesz e depozit, stb?

Előre is thx a választ, tudom, a 1220 is megmondaná, csak nincs most időm kivárni. (nem azt hogy jelentkeznek, hanem h amíg utánanéznek mindennek, én meg holdban vagyok)

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2322) megyeri válasza danielh2 (#2321) üzenetére


megyeri
tag

Ha Viktorhoz lenne kérdésed, miért nem privátban írsz?! ;)

Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?

(#2323) Yahoo


Yahoo
aktív tag

Sziasztok!Az érdekelne,h a pannonnál jelenleg életben van-e az 5000Ft használtmobil beszámítási akció?Konkrétan a honlapjukon nem találtam meg,de itt a PH!-n néhány topikban,mostani dátummal,olvastam,h néhányan be szeretnék adni mobiljukat!Előre is köszi!Üdv.

(#2324) Olcsi válasza Yahoo (#2323) üzenetére


Olcsi
senior tag

A használtmobil beszámítás csak 3G-s telefonok esetében él 10e Ft-os mértékben!

(#2325) Viktor0610 válasza danielh2 (#2321) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

1. Sajnos, erről nincs infóm. :(

2. Amennyiben ezt írja, akkor eddig igénybe vehető. ;) (Utánanéztem, tényleg eddig használható fel a levél.)

3. Csak új számmal érvényes az ajánlat.

4. Nem kérheted a 10 e Ft használtbeszámítást, mert az egy másik akció.

5. Kaució biztosan nem lesz (nem kérünk), a jövedelmedet csak hitelvásárláskor ellenőrzi a bank, viszont ilyen esetben csak legalább 3 hónapja bejelentett, állandó munkával kell(ene) rendelkezned.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2326) Bagira01


Bagira01
veterán

Sziasztok. Rég nem jártam már erre. Viszont, most van egy olyan gondom, hogy a májusba egyedi készülékek közül vettem egy samsung sgh-i750-t. Bónusz programmal kedvezményesen. Na most, elején még használgattam, úgy ahogy jó volt. De most már meguntam, mert állandóan leugrik a hálózatról, lefagy és társai. Szerintetek, ha visszaviszem, kérhetek , helyette, másik, most egyedi ajánlatokba szereplő készüléket. Ez már elviselhetetlen. Vissza kellett térnem a régi 3650-re mert azzal legalább lehet telefonálni. Mi az eljárás ilyenkor :F
:R

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#2327) Viktor0610 válasza Bagira01 (#2326) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem valószínű, h. kaphatsz majd újat, bár egy levéllel megpróbálkozhatsz az ügyfélszolgálatnak.
Nem tudom, volt-e már szervizben a telefon, amennyiben már volt (párszor), nagyobb eséllyel kérhetsz nem típusazonos cserét.

Samsung Galaxy A54

(#2328) Bagira01 válasza Viktor0610 (#2327) üzenetére


Bagira01
veterán

Még nem volt szervízbe. Nem volt rá időm. És akkor most a pannon bemutatóterembe vigyem ahol vettem, vagy a samsung-hoz :F . Az szép lesz akkor, valószínű, hogy még egy hónapot ki kell húznom a kétnaponta lemerülő 3650-l(mondjuk a samu is egy kalap sz@r). De most ilyennel mit tudnak csinálni :F

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#2329) Viktor0610 válasza Bagira01 (#2328) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A Samsunghoz vidd, mert ott hamarabb megjavítják.

Samsung Galaxy A54

(#2330) Bagira01 válasza Viktor0610 (#2329) üzenetére


Bagira01
veterán

Viszont, ha oda viszem akkor a pannon-nál hogy igénylek cserét :F Valahogy ki kell könyörögnöm, mert ez a teló úgy ahogy van sz@r, szvsz ha másikat adnak az sem lesz jobb. Ez egy ilyen félresikerült típus. Mikor megvettem, még bíztam benne, de telefonálásra használhatatlan :O. Milyen az, hogy csak gondol egyet aztán leugrik a hálózatról és csak újraindítással hajlandó feléledni. Ha várok egy hívást és a zsebembe van hálózat nuku akkor meg szívok :(

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#2331) Viktor0610 válasza Bagira01 (#2330) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Azért vidd a Samsunghoz, mert hamarabb megjavítják. A Pannontól is a Samsunghoz megy, csak a logisztika miatt kb. háromszor annyi időbe telik a javítás.

Több javítás után kérhetsz cserét a Pannontól, mondjuk, ezt is a szerviz bírálja el. ;)

Samsung Galaxy A54

(#2332) Bagira01 válasza Viktor0610 (#2331) üzenetére


Bagira01
veterán

Akkor ez szimplán veszett ügy. Mondjuk most már a menübe a görgetés sem megy. De olyannal visszavinni telót, hogy használhatatlan arra amire kitalálták :DD (kész poén). Ha én még 1x pda telót veszek meglincselem magam :o

Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

(#2333) JainaCruz válasza Bagira01 (#2328) üzenetére


JainaCruz
csendes tag

Samsung szervíz lollll....amikor én bevittem az sgh E720-amat javításra, kotlottak rajta kb. két hónapig, majd kitalálták, hogy alaplapcsere, de nincs hozzá alkatrészük. Újabb egy hónap kotlás után közölték, hogy Németországból tudnak hozzá szerezni alaplapot, 30ezerért. Annyit már az egész teló nem ér. Szóval most max célba dobok vele :D

(#2334) danielh2


danielh2
tag

Már bocsánat, de ez a Rai akció egy nagy parasztvakítás, valóban csak új számmal érvényes, a dolog ott veszti el az életszerűségét, h az egész kedvezmény csak 6 hónapra érvényes (ellenben mondjuk egy flottába való belépéssel), erre az időszakra nem hiszem h bárki teljesen új számot igényelne, főleg h utána egy mezei panna előfizetéssé lényegül vissza a szuperkedvezményes Rai-s paripacsomag. Arra nem kérdeztem rá, h számhordozásnál érvényes e a cucc, jobb is, mert ha igen, a guta ütött volna meg, mert pont aznap intéztem a hordozott számhoz a pannon előfizut, amikor este fogadott engem a Rai-s levél.

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2335) L.T.


L.T.
aktív tag

Na nekem is most lett tele a t**k*m a vodával és számhordozok pannonra...

(#2336) danielh2 válasza L.T. (#2335) üzenetére


danielh2
tag

Hadd találjam ki: hitelbírálat? :DD

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2337) danielh2 válasza DLDKox (#2316) üzenetére


danielh2
tag

Annyit azért megkérdeznék, h ezt hány kártyára kapjátok? Már ha public
A 8 Ft hova érvényes? Hálón kívülre is?

http://prohardver.hu/apro/thinkpad_cd-rw_dvd_combo_ii_ultrabay_slim_drive/friss.html

(#2338) L.T. válasza danielh2 (#2336) üzenetére


L.T.
aktív tag

Nem, nekem inkább technikai problémáim voltak vele. Szakadozó, viszhangos hang full térerő esetén is, hevesebb esőben megszűnő térerő meg ilyesmi. És ez nem telefonfüggő és nem csak nálam. Most akkor pannon :))

(#2339) Dolby


Dolby
senior tag

A Samsung x700as telefon ezennel kifutott, és elvileg már nem lehet kapni előfizetéssel sem :-/ Nem tudjátok hogy esetleg elfekvőben ha lenne még 1-1 ilyen telefon a pannonnál akkor azt meg lehetne még vásárolni? Hogy tudnék utána járni? Szerintem 9990-ért nagyon megérné.

Üdv

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#2340) Viktor0610 válasza Dolby (#2339) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Talán a 1220 segíthet.

Samsung Galaxy A54

(#2341) Dolby válasza Viktor0610 (#2340) üzenetére


Dolby
senior tag

Ott annyit mondtak hogy nincs már a listán. :-/ Lehet megpróbálkozok még1x és kicsit rámenősebben faggatom majd a szerencsétlent aki felveszi :-)
Amúgy pedig inkább arra lettem volna kiváncsi hogy van-e ilyesmivel valami tapasztalat, hogy listáról lekerült telefont próbált valaki venni.. :-)

[ Szerkesztve ]

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#2342) Viktor0610 válasza Dolby (#2341) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

(Tudtommal) Amennyiben már az egyéni ajánlatban sem szerepel, akkor az már nem kapható sehol.

Samsung Galaxy A54

(#2343) Relisys


Relisys
senior tag

Hello!

Tegnap kaptam egy levelet a pannontól amiben egy sim kártya volt 500ft lebeszélhetőséggel. Vmi olyasmit irtak a mellékelt levélben hogy adjam oda haveromnak és 50%-os áron beszélgethetek vele... Na most én ezt a kártyát kiprobáltam, de nem tudok hivást kezdeményezni vele mert azt mondja be az automata hogy nincs egyenlegem vagy lejárt a kártyám. Hivni se tudom a kártyához adott telszámot, ott is vmi automata szöveg jön be...
Na most akkor hogy is van ez?

(#2344) Dolby válasza Viktor0610 (#2342) üzenetére


Dolby
senior tag

Egyéni ajánlatban (ha ezalatt a kártyás praktikumot érted) már régebb óta nem kapható, csak előfizetéssel lehetett kapni már jó ideje.

- Nyugalom, a hosszú élet ritka!

(#2345) Yahoo


Yahoo
aktív tag

Sziaszatok!Az lenne a kérdésem,hogy praktikum esetén mit jelent az 1 év hűségnyilatkozat?Most ugye 10e HUF-ért beszámítják a régi telókat és ott ragadta meg a figyelmem prepaides előfizu esetén az 1 év hűség!Lehet h ez eddig is igy volt csak nem tűnt fel,de nemtom h mi az aprbetűs rész?Netán köteleznek egy x összeggel havi rendszeres feltöltésre?Előre is köszi!Üdv

(#2346) GTheo


GTheo
csendes tag

GSM-szám:
+3620sajátszámom.
Emelt díjas- és Mobilvásárlás( mobilon keresztüli vásárlás) szolgáltatásokra felhasználható egyenlege : 10 000 Ft (áfával értendő)

Ez azt jelenti h cask akkor érvényes ha mobilon keresztül veszek mobilt vagy mi? és olyan hogy lehet???

(#2347) Pajoz válasza GTheo (#2346) üzenetére


Pajoz
őstag

Nem.Hanem,ha pl autópálya matricát veszel mobilon.

(#2348) Relisys válasza Pajoz (#2347) üzenetére


Relisys
senior tag

és akkor a mobilvásárlást ebböl az egyenlgeböl levonják és ki se kell fizetnem? Ez valami kedvezmény? Vagy emeltdija sms-nél is ebböl vonják le?

(#2349) rimbo válasza Relisys (#2348) üzenetére


rimbo
tag

Minden számlás ügyfélnek van egy 10 ezer forintos hitelkerete. Ebből tudsz mobilvásárolni, ha kell autópályamatrica vagy lottózni szeretnél. Ezt a következő számlával kell kiegyenlítened.

(#2350) Relisys válasza rimbo (#2349) üzenetére


Relisys
senior tag

Ja akkor értem. köszi

#2343-ra valaki?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.