Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fateless #2948 üzenetére
A Vodafone Vodafone Mail szolgáltatásával kapcsolatban volt egy kellemes meglepetésem. Mikor fizetőssé tették, a havi számlában szép nagy betűkkel feltűntették, hogy változott (vagy változni fog?), itt és itt lemondhatom.
Megtarthatnák jó szokásukat. Pontosabban ez lehetne az elvárható minden szolgáltatótól...(Felébredtem.........)
-
válasz
Viktor0610 #2947 üzenetére
Na ja, a hivatalos közlés tudom, hogy semmit sem ér. Nekünk is közzétételi kötelezettségünk van, de sztem senki nem olvassa el az ilyeneket.
-
válasz
fateless #2946 üzenetére
Nyugodtan, egyelőre bírom.
Azért a 120 forint, mert nem elektronikus fizetési mód -bár a bankkártyával, Pannon üzletben történő befizetés szerintem igen, de ezt hagyjuk, ez számomra is érthetetlen...
A hivatalos (törvényben előírt
) tájékoztatás megvolt. Két, országos megjelenítésű lapban tett közzé közleményt a Pannon, illetve a honlapján is megjelent ugyanez a dokumentum.
Az más kérdés, ezeket a forrásokat hányan tartják szemmel, hányan nézik napi/heti/havi rendszerességgel. -
válasz
Viktor0610 #2944 üzenetére
Peched van, most téged bombázunk ilyen kérdésekkel, de...
A Pannon üzletben történő befizetés mi a szöszért kerül + 120 forintba? Az nem terheli a környezetet. (Persze, akkor fizetni kell a munkatársat, de ez nem környezetkímélés...)
Mikor várható erről hivatalos tájékoztatás?
Nem a 120 forinttal van a baj, hanem a tájékoztatással. Ezért egyszer már otthagytam a Pannont.
-
krystman
őstag
Nem tudom, de nekem éjféltől nincs egyáltalán Netem. Még az EDGE jel sem bukkan fel amikor csatlakozni akarok. Próbáltam egy másik kártyával, és azzal sem megy semmiféle net, sőt azzal sem jön elő még az E jel sem. Ez mellett a T-mobileal egyből ment minden. Tapasztalt valaki esetleg ilyet ma?
-
-
megyeri
tag
válasz
Viktor0610 #2942 üzenetére
Őőőő... lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Ugyan nem vagyok Pannonos, de vannak Pannon előfizető ismerőseim, akiknek biztos hasznos lenne az infó.
Ha OTP ATM-en, PannOnline-on vagy eseti átutalással fizetnek, attól gondolom még kapnak a számlához csekket. De a 120 Ft-ot a csekk elkészítéséért már terhelik, vagy csak ha például előző hónapban ténylegesen csekken történt a befizetés?
Előre is köszönöm!
-
A fizetési mód változtatása díjmentes abban az esetben, ha a csoportos beszedési megbízásra váltasz bármilyen más fozetési módról.
Fordítva (és minden más "irányba") valóban díjköteles.Azt hiszem, ebbe a topikba még nem írtam be, mely fizetési módok maradnak díjmentesek.
Tehát:
- csoportos beszedési megbízás,
- OTP ATM-en keresztül, bankkártyával történő számla kiegyenlítés,
- PannOnline oldalán történő online, bankkártyás fizetés,
- eseti utalás, amiért a számlavezető bankod számolhat fel költséget (pl. Budapest Bank). -
Piton
tag
válasz
fateless #2940 üzenetére
Most vesztem ossze veluk kegyetlenul...
Fizetesi mod valtasra azt mondtak 240Ft/szam...
Amugy havi 120Ft/szamHogy miert? "Azért, mert a pannon szeretné elősegíteni a környezet megóvását!"
Az en penzemen??? Had ne mondjam mi a velemenyem...
Adjanak kedvezmenyt, pl annak aki atter, nem fizetteni az atterest... Adjanak kedvezmenyt x honapig annak aki nem csekken fizet stb...
-
Piton
tag
Viktor te mit tudsz erről a 120Ft-os számla fizetési viccről???
Tényleg komolyan gondolje ezt a vezetés???
Nem akarnak vmi értelmes dolgot inkább? Pl kedvezményt annak aki nem csekken fizeti meg hasonlók? És nem akarnak mondjuk olyant, h ingyenes áttérés csekkesről más fizetési módra? -
-
Micuir_M
tag
Érti ezt valaki? Tegnap volt a Djuice kártyámon 401.- Ft. Feltöltöttem egy ezressel, az egyenleg 1.401.- Ft lett, amelyből a vásárlási keret 1.000.- Ft volt.
Ma nézem a Pannonline-on, egyenleg: 1.091.- Ft, vásárlási keret 0 Ft.
Hová tűnt a keretem?!?
-
lúzer
veterán
válasz
Viktor0610 #2931 üzenetére
kösz a tippet, betettem a kérdést
mindenesetre kipróbálom, hátha kisebb ezzel az adatforgalom
-
-
Daneeka
senior tag
válasz
Viktor0610 #2933 üzenetére
Végülis megválaszoltad a kérdésem.
"veszek egy pre-paid kártyát és áthordozom a régi számom"
Itt arra gondoltam, hogy ha jól emlékszem ezekhez a kártyás "egységcsomagokhoz" jár egy telefonszám is és azt akartam mondani, hogy vennék egy ilyen csomagot valami új számmal és utána áthordoznám arra a számomat a jelenlegi minusz egyenleges előfizetésemről.
Hát nem tudom mit csinálok, még sok kedvem nincs visszahozni legalább 0-ra a jelenlegi tartozásom, lehet veszek még egy kártyát és csak akkor teszem be ha hívni akarok valakit, kár lenne teljesen elkótyavetyélni a jól megszokott ezeréves számomat
.
-
-
Daneeka
senior tag
Van egy jó régi pre-paid előfizetésem, még a bibibí-s djuice időkből.
Van rajta valami havidíj mentes GPRS, persze adatforgalom elég drága rajta.
Na elkövettem azt a hibát, hogy ezt a sim-et be merészeltem rakni egy mobil-internet modembe. Nagy örülés, hogy működik, HSDPA ok. Annyi adatforgalmat generáltam vele amíg gyorsan felmentem Pannon weboldalára és megnéztem mennyi magában egy ilyen modem majd kihúztam.
Felhívtam egyenleg infót, jött az sms, ránézésre kb. ezer forinttal lehetett kevesebb mint eddig. (itt lehet, hogy tévedek, tehát nem ezer hanem több esetleg ugyanannyi) Aztán 20-30 perc múlva jön az SMS, hogy figyelem az ön egyenlege 300ft alá csökkent, konkrétan -15xxxFt
Ha most bemegyek Pannonhoz és veszek egy pre-paid kártyát és áthordozom a régi számom akkor ezt a tartozást behajtják vagy átírják?
-
lúzer
veterán
help
pannon mobilnet - másnál sincs snet szerver (tömörített)? -
-
válasz
Micuir_M #2919 üzenetére
Ha ez mégis igaz lenne - hihetetlen - akkor kérlek, szólj nekem is.
bagira: pannon.hu, MyPannon, PannOnline, bejelentkezel (vagy regisztrálsz, ha még nem tetted), majd vársz fél órát, mire betölt, utána a Bónusz program gombra kattintasz, majd megint vársz fél órát, és ha szerencséd van, akkor még be is tölti.
Nekem tízből egyszer ha behozza -
Bagira01
veterán
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mint számlás ügyfél , hogy mennyi kedvezményem van új készülék vásárlása esetén. Ezt le lehet valahol kérdezni vagy csak az üzletben lehet megkérdezni?
-
-
Micuir_M
tag
Jól értem, hogy ha veszek egy Djuice Express tarifacsomagos SIM-et, akkor kapok 500MB netet és az 1900.-as árból még le is beszélhetek egy ezrest?
http://www.djuice.hu/tarifak/kartyas_20_express/
-
Franklin
addikt
válasz
Viktor0610 #2917 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
Franklin:
Igen, elvileg visszakaphatod a számod. Írj levelet a Pannonnak. Amennyiben pozitívan bírálják el kérelmed, visszakaphatod a számod.leslie023:
A szerződés felmondása 50000 Ft kötbér fizetési kötelezettséggel jár az első két évben. Szerintem inkább próbáld meg átruházni valaki másnak, az csak 4800 forint. -
Franklin
addikt
Sziasztok!
Elsősorban Viktortól kérdezném, de hátha más is tud rá válaszolni...
Ha a Pannon letiltja a számom, azt utána visszakaphatom még? A letiltás után pár napig, ha hívtam a számom, azt mondta be a központ, hogy "a szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból", most viszont már "a hívott számon előfizető nem kapcsolható".
Szóval van rá mód, hogy - akár új előfizu vásárlásával, vagy bárhogy - visszaszerezzem azt a számot?
-
leslie023
csendes tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy 2007 augusztusában vásároltam 5 GB-os mobilnetet 2 év hűséggel. Viszont bekötötték nálunk is az ADSL-t ami eddig nem volt elérhető a mobilnet és a mikroneten kivül.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyibe kerülne (kötbér, stb.) nekem ha le akarnám mondani az internetet???Válaszotokat előre is köszönöm!
-
g0dl
addikt
válasz
Viktor0610 #2913 üzenetére
Köszi a választ. A problémám az, hogy az egyenlegemből a teljes első hónap ára hiányzik a pannoninline szerint, illetve az a bizonyos 500Ft van csak rajta. (túl azon, hogy ez a számlázási módszer mennyire korrekt, mert pl. így nem vehetem igénybe az 5GB-ot egy hét alatt)
-
g0dl:
Amennyiben megfigyelted, ahogy nem 5 gigabájtot használhatsz el az első törthónapban, nem is a teljes haví díjat vonta le a kártyáról a rendszer. Amennyiben nem kaptál ilyen szolgáltatás aktiválásáról szóló SMS-t, abban az esetben mikor eljön a fordulónap, és a rendszer meghosszabbítja a Mobil Internet előfizetésed (persze, csak, ha előtte feltöltötted a kártyád), annyival kevesebbet von le a egyenlegedből, amennyit az előző hónapban már elhasználtál.A te példádban a törthónapra 2 gigabájt adatforgalom esik (ezzel együtt jár, hogy a havidíj 2/5 részét számolja fel neked a rendszer erre az idószakra), és 19-e a fordulónap.
A vásárlás után, 19-éig elhasználhatsz két gigabájt adatmennyiséget. Amennyiben feltöltötted a kártyád, 19-én a rendszer levon a kártyádról 3/5 havi díjat (azért ennyit, hiszen a havidíj egy részét már "levonta"), viszont te ténylegesen 19-étől következő hónap 19-éig öt gigabájt adatot forgalmazhatsz.Próbáltam érthetően fogalmazni, remélem, sikerült...
Nordik:
Mivel nem te roamingolsz, így neked nincs semmi többletköltséged, akár te hívsz, akár téged hív a külföldön lévő magyar mobilszám. -
g0dl
addikt
Sziasztok!
Egy Pannon GURU segítségét kérném praktikum expressz internet ügyben.
A tört hónap trémát nem igazán vágom.Veszek egy 5GB-os csomagot 6990-ért, amiben van 30 nap/5GB net használat, és semmi kötelezettség.
Aktiválom, meg minden, aztán szeretném látni a forgalmat a pannononline-on, és azt látom, a keretem még 2GB sincs.
A 1220-on valami tört hónapokról beszél a csaj, meg arról, hogy 1 hét használat után, majd tegyek csak lét a számlára, mert bizony ha nincs, akkor megszűnik, hiszen nekik 19.-e a fordulónap.Miiii vaaaan?
kifizetek 30nap/5GB-ot, és ha nem pengetek tovább, akkor használhatok 1 hetet és 2GB-ot.
Nooormááális???!!!???Tehát akkor mennyibe is fog nekem kerülni 30 nap net?
-
megyeri
tag
Ezek szerint magyar T-Mobile-os szám van Olaszországban... (Mivel Olaszországban nincs T-Mobile...)
Akkor nagyon vigyázz, mert ha felhív téged, és elhangzik a hívásban, hogy ő külföldön van, akkor neked is fizetned kell!
Na jó, csak vicceltem...
Gondolkozz egy kicsit logikusabban Nordik! Honnan kéne tudnod, hogy egy magyar szám külföldön van?!
Azért ezt még a szolgáltatók sem várják el...
Részedről nem lesz különbség, a másik fél pedig a roaming díjakat fizeti, ami nem véletlenül kerül többe, mint a hazai használat...
-
Nordik
őstag
Olaszországba szeretnék telefonálni itthonról egy t-mobile ügyfélnek. Mennyi lenne nekem a hívás díja percenként? Valamint az sms is érdekelne.
Ha engem hív olaszországból, akkor nekem kell fizetnem?
-
-
Micuir_M
tag
Van egy tavaly augusztus eljén vett djuice kártyám.
Már épp a határán voltam, hogy kidobom, mert úgyis lejár, amikor hívni próbáltam vele és így kiderült, hogy a P rátett 500.- Ft kedvezményt és 2009-07-09-ig meghosszabbította az egyenleg felhasználásának idejét.
Ezt írta ki tegnap a Pannonline: Egyenleg: -140.- Ft, kedvezmény: -35.- Ft, akciós kedvezmény: 441.- Ft
Ma meg: egyenleg -175.- Ft, a Pannon hálózatán belül felhasználható kedvezmény: 207.- Ft.
Mi történt tegnap óta?!? (S nem használtam, csak kétszer hívtam a 172-t).
-
nrbii
tag
válasz
Viktor0610 #2903 üzenetére
Érthetetlen, de ez a menü, amiről beszélsz, ahol megtalálható az "Egyenleginformáció és -feltöltés", teljesen lecsökkent, ami a menüpontok számát illeti. Egyszerűen nem volt ilyen menüpont. Aztán mikor kérdeztem itt, eszembe jutott, hogy mi lenne, ha törölném a regisztrációmat, és újra regisztrálnék. Most ezt megtettem, és azóta ez a menü újra a régi, és itt természetesen van olyan lehetőség, hogy "Egyenleginformáció és -feltöltés". Köszönök minden segítséget, végülis sikerült megoldani.
-
Feltöltőkártyásként az "Egyenleginformáció és -feltöltés" menüpont alatt a számod melletti "Tovább" gombra kattintva tudhatod meg.
Előfizetésesként az egyenleg lekérdezéséhez szükséges az "Elektronikus hívásrészletezés" szolgáltatás megrendelése (ez elvileg díjmentes), majd a "Számlainformáció és befizetés" részen, a számod melletti "Tovább" gombra kattintva, a "Kiszámlázatlan hívások részletezése" gombbal éred el a lezáratlan tételeket. -
Robin62
csendes tag
Próbálok magyarázatot találni a megmagyarázhatatlanra. A hétfőn megkapott új samsung telefonom önálló életre kelt. Mialatt ma reggel munkába jöttem (ill. tegnap) felhívott egy számot, amit már két nappal korábban is megtett. Két dolog biztos, én nem ismerem a számot, ami titkos és egy pannon üzletnek a száma, a másik úgy gondolom, egy becsukott kagyló nem indíthat véletlenül hívást. Mikor beértem a munkahelyemre, már 3 perce hívásban volt a telefon, azért nyitottam szét, mert a külső kijelző sötét volt. Mi a bánatos dolog történt? (a teló oldalán is megkérdeztem, hátha valaki tud segíteni (e210-ről van szó), nem hagy nyugodni a dolog)
-
nrbii
tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Az mitől van, hogy vagy fél éve nem tudom megnézni a PannOnline-on az egyenlegemet? Egyszerűen eltűntek a menüpontok, ahol ezt korábban meg tudtam nézni. Ez mióta van így? Esetleg van valami egyéb mód arra, hogy díjmentesen meg tudjam nézni az aktuális egyenlegem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla, 0Perc! GIGABYTE RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest