Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-28 10:49:25

LOGOUT.hu

Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Inflációkövető díjkorrekció 2024

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2451) Rick4 válasza Enjoy (#2450) üzenetére


Rick4
félisten

[link] egyébként van logikus érved a t-től a pannonhoz átmenni? :U

Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

(#2452) Enjoy válasza Rick4 (#2451) üzenetére


Enjoy
addikt

70%-ban pannonost hívok!
Valamivel kedvezőb lehet! max visszamegyek T-hez! :D
Gondolom egy számot többször is lehet "hurcolni" :C

► més que un club ◄

(#2453) Viktor0610 válasza Enjoy (#2452) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

30 nap eltelte után hordozhatsz egy számot, bárhányszor. :D

Samsung Galaxy A54

(#2454) I. Richard


I. Richard
senior tag

Boldog karácsont mindenkinek!

Az enyémet megboldogította a pannon...

A történet a következő: Vettem egy új telót a vodánál, mert a régi eléggé kezdett haldokolni, és végre találtam egy olcsó készüléket, ami mindent tud, ami nekem kell. Minden szép és jó, csak hát vodás a kicsikém, pannon kártyát nem szereti. Gondoltam is egy nagyot, átviszem a számom (ami kb. 4 éve megvan, már fene sem tudja, hány embernek adtam meg) újra a vodához, mivel eredetileg is vodás volt :) Idáig rendben is volt minden, bemegyek a pannonhoz, hogy adjanak papírt, amivel jóváhagyják a számhordozást. Kéri a "kedves" ügyintéző a személyim, és szólt, hogy a száma megváltozott... Elvileg át is írta, kaptam is egy papírost, hogy adatmódosítás történt, és csak ez után kezdte meg a számhordozási jóváhagyó nyilatkozatot intézni... 10 perc múlva meg is kaptam... na nem a számhordozási papírost, hanem azt, hogy átküldik a kérelmet a központba, és !!!postázzák!!! a jóváhagyó nyilatkozatot... mondom magamban: b@sszameg, 21. század, internet, stb, és ezek itt a magyar postát veszik igénybe? :F Ám legyen, ha így működnek a dolgok, akkor várok... 4 nap múlva jött is a levél, h. minden ok, 10 napon belül vihetem a számot. Hurrá :)
Aztán jött a nagy nap, be a vodához, 30 perc múlva az én sorszámom villogott a kijelzőn :) Leülök az ügyintézőhöz, elmesélem mi a helyzet, kéri a papírt, én meg széles vigyorral a képemen átadom neki. 1 perc sem telik el, szól, hogy itt gubanc van, ugyanis a papíron a régi igazolványszám szerepel... Mondom az nem lehet, mert át lett írva... de lehetett... Szépen el lettem küldve, hogy így nem lehet számhordozni, hogy adateltérés van. :W :W
Átmegyek pannonékhoz, hogy mi a p... történt, de ott meg annyian voltak, hogy azt hittem sokkot kapok a tömegtől. Sebaj, van 1220, kedves telefonos kolléga majd segít... 5 perc múlva kapcsoltak is egy hölgyet, akinek elmondtam mi a helyzet, és azt tudta mondani, hogy menjek be, és újra elkészítik a papírt, majd !!!postázzák!!!... no comment.. mondom akkor az újabb 4-5 nap, ráadásul jönnek az ünnepek is, mondom mire újra papírt látok a kezemben, az csak 2008ban lesz. Rákérdeztem, h. szükséges-e ez az újabb postázós procedúra, mire azt mondta sűrű bocsánatkérésekkel tarkítva, hogy sajnos igen... nah ez rendesen kiverte a biztosítékot nálam, mondom akkor majd ünnepek után foyt. köv.

További jó bejglipusztítást mindenkinek! ;)

(#2455) Viktor0610 válasza I. Richard (#2454) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Sajnálatos eset, az már biztos...

Ott rontotta el az ügyintéző, h. nem várta meg, míg befrissülnek az adataid a rendszerben a személyi igazolványod számának átírása után.

Negyed óra-húsz perc múlva már a helyes szám szerepelt volna a papíron, nem kellett volna ezt az egészet mégegyszer végigvinned...

A postán való kiküldés valóban gáz, dehát... Sajnos, ez van... :(

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2456) Neoka válasza I. Richard (#2454) üzenetére


Neoka
aktív tag

Miért nem indítod el egyszerűen a vodánál a hordozást?

Max ezzel annyi bibi lehet, hogy ha a Pannonnál folyamatban van akkor ott előbb meg kellene szakítani.. ez csak egy tipp!

(#2457) Viktor0610 válasza Neoka (#2456) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nincs értelme, mert az történne, amit te is írsz -elutasítanák a kérelmét.

Samsung Galaxy A54

(#2458) I. Richard válasza Neoka (#2456) üzenetére


I. Richard
senior tag

Tulajdonképpen elindítottam volna, de az ügyintéző csajszi azt mondta, hogy felesleges, mivel az adateltérés miatt nem fogják tudni elintézni... Még annyi ötletem van, hogy beviszem azt a papírt is, amit akkor kaptam, amikor átírták az igazolványszámot, én a voda helyében nem szórakoznék, egy mindkét fél (pannon-ügyfél) részéről aláírt papír szerintem elég meggyőző ahhoz, hogy elhigyjék, hogy a pannonnál már az új szig. szám szerepel a rendszerben, és hogy azt vegyék figyelembe az ügyintézés során, ne pedig azt, ami a számhordozást jóváhagyó nyilatkozaton van. Bár én már semmin nem lepődök meg, elhiszem, hogy szükséges a formalitás, de néha már túlzás, hogy milyen apróságokon képes fenakadni 1-2 ügy :)

Mod: Jah, és mindig az a szolgáltató intézi a számhordozást, akihez viszik a számot, szóval a pannonnál nem is lehetne folyamatban a dolog :) Már párszor vittem a számomat ide-oda, megvan a rutin :)

[ Szerkesztve ]

(#2459) Neoka válasza I. Richard (#2458) üzenetére


Neoka
aktív tag

Bár én már semmin nem lepődök meg, elhiszem, hogy szükséges a formalitás, de néha már túlzás, hogy milyen apróságokon képes fenakadni 1-2 ügy
Sajnos ez nem csak erre igaz ebben az országban.

Jah, és mindig az a szolgáltató intézi a számhordozást, akihez viszik a számot Igen ez akkor igaz, ha "egykapus" számhorodzásról beszélünk. -> pont ezért mondtam, hogy a hordozást a vodánál indítsd el és ne a pannonnál. De esetedben ez már csak akkor lehetne, ha megszakítatnád a pannonál az elindított "kétkapus" hordozást.

[link]

[I]A számhordozási folyamat a döntésed szerint lehet "egykapus", illetve "kétkapus" aszerint, hogy a folyamatot az eredeti vagy az átvevő szolgáltatónál indítod el.
Az egykapus megoldásnál az átvevő szolgáltatónál kezdeményezed a számhordozási eljárást.
Azonosításod után az átvevő szolgáltató eljár a nevedben az átadó szolgáltatónál addigi szerződésednek megszüntetése és a hordozási engedély kiadása céljából. Ha teljesíted a hordozási feltételeket, a hordozási engedély birtokában az átvevő szolgáltató megteheti a számhordozási folyamat további lépéseit.

A kétkapus megoldásnál az átadó szolgáltatónál kezdeményezed a számhordozási eljárás megindítását. Ha a számhordozási engedély kiadási feltételeinek megfelelsz, azt az átadó szolgáltató kiállítja, és ennek birtokában felkeresheti az új, mint átvevő szolgáltatót. Ez a szolgáltató kezdeményezi a számhordozási eljárást, és a feltételek teljesítése után új előfizetői szerződést köt Veled, régi telefonszámod megtartása mellett.[/I]

[ Szerkesztve ]

(#2460) I. Richard válasza Neoka (#2459) üzenetére


I. Richard
senior tag

[OFF]
Sajnos ez nem csak erre igaz ebben az országban.

Ezzel sajnos egyetértek. Vannak néha kellemes csalódások, de előfordul, hogy kis csipcsup ügyek miatt egy egész napot kénytelen elcseszni az ember...
[/OFF]

Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor akár a pannonnál is megindíthatom a folyamatot?
Nálam az a helyzet, hogy ugye a vodánál már van egy kártyám (vitamax feltöltőkárátyás csomag), és "arra a számra szeretném átvinni" a régi számom. A vodánál azt mondták, h. ez minden további nélkül lehetséges. No, majd 27-én megint császkálok egy "kicsit", remélem sikerül végre elintéznem. :)

[ Szerkesztve ]

(#2461) Viktor0610 válasza I. Richard (#2458) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Amennyiben azelőtt mész az átvevő szolgáltatóhoz -bármilyen papírral-, mielőtt az átadó szolgáltatótól megkapnád a helyes adatokat tartalmazó, végleges hordozási engedélyt (tehát nem az igénybejelentőt), a hordozási igény elutasításra kerül.

Samsung Galaxy A54

(#2462) I. Richard válasza Viktor0610 (#2461) üzenetére


I. Richard
senior tag

Akkor tiszta sor, holnap bemegyek a pannonhoz, és kérek egy új hordozási engedélyt :) Max megpróbálom kisírni, hogy adják fel elsőbbségivel, mert végülis az ő hibájukból (sejtésem szerint inkább az ügyintéző hibájából) kaptam helytelen adatokkal az engedélyt.

(#2463) Viktor0610 válasza I. Richard (#2462) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az ügyintéző nem tudja meggyorsítani a folyamatot, de még csak jelezni sem tudja sehol ezt az igényt... :(

Samsung Galaxy A54

(#2464) 1430


1430
senior tag

Nos ez a számhordozás lehetne még felhasználóbarátabb, bár Vivien Reding 1 napra szeretné csökkenteni...

Anno én is bementem személyi számot módosítani, hisz 2 hónappal előtte kaptam új személyit, és ha már ott vagyok, gondoltam kikérem ezt a számhordozási nyilatkozatot. Nekem az ügyintézőm tapasztaltabb lehetet, mert azt mondta, 24 órán belül megy át a módosítás, holnap kéne igényelnem, utána kipostázzák. A posta szó hallatán nekem is kigubbadt a szemem. Ezek után másnap inkább a T-Mobile-hoz mentem, mert így 2 napon belül meg lesz a válasz, annyi idő alatt a posta sem hozza ki a nyilatkozatot...

Azt azért a Vodafonos ügyintéző helyében megpróbáltam volna, hogy elindítok egy egykapus folyamatot. Véleményem szerint ez a számhordozás eléggé automatizált, de talán van annyira intelligens a rendszer, hogy ne utasítsa el az egykapus kérelmet csak azért, mert a kétkapus is folyamatban van. Rosszul gondolom? Vagy ha esetleg letelt (netán hamarosan lejár) a 10 nap, praktikusabb lenne egykapus hordozást indítani újabb kétkapus helyett...

''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

(#2465) guest666


guest666
aktív tag

érdeklődnék, hogy a Pannon Mobil internetcsomagra hűségnyilatkozat nélkül is elő lehet fizetni? Ha lehet, és hűségnyil. nélkül fizetek elő, akkor is jár az 50% tarifakedvezmény 6 hónapig ? Ezt külön is lehet, vagy csak valamilyen előfizetés mellé?
köszi

(#2466) Nortid


Nortid
aktív tag

Hali!

Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet bekapcsolni, hogy várostól függően változtassa a telefon a háttérképét? Azt hallottam, hogy ilyenre lehetőség csak a Pannonnál van.
K550i -m van, ezen meg lehet ezt csinálni, vagy készülék-függő is?

Köszi

[ Szerkesztve! ]

(#2467) Viktor0610 válasza Nortid (#2466) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nortid:
Tudtommal nincs erre mód.

Arra lehet mód (ez a cellainformáció), h. kiírja a készülék a tartózkodási helyed.

guest666:
Igen, előfizethetsz, a havidíj-kedvezmény ez esetben is jár.
Megrendelheted meglévő előfizetés mellé, mint szolgáltatást, de ebben az esetben nem jár a havidíj-kedvezmáény.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2468) I_Am válasza Viktor0610 (#2467) üzenetére


I_Am
veterán

A fullos samsungok szokták ezt csinálni ha a cella id-hoz hozzá van rendelve a telefondban a háttérkép. Igaz ott csak országokra megy még a dolog

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#2469) Viktor0610 válasza I_Am (#2468) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az országot azt tudtam, de városra lebontva, úgy tudtommal nem megy még...

Samsung Galaxy A54

(#2470) juventino7


juventino7
csendes tag

Látom vannak itt jópáran akik otthon vannak a Pannon-os dolgokban ezért itt is felteszem a kérdést. Kinéztem a Pannonnál a Nokia 6120c-t de mára levették a számlás ajánlatok közül a honlap szerint. Remélem árusítják még. Na de ami érdekel az az hogy az csak elírás hogy részletfizetéssel 9900 Ft és nincs törlesztőrészlet mert nem írja a honlap. Szóval ez csak elírás vagy hogy van ez?
És még lenne egy olyan kérdésem hogyha nekem eddig kártyás csomagom volt ugye akkor azt a számot átviszem az előfizetésesbe és akkor ugyanúgy jár a kedvezmény? Mert számomra nem egyértelmű hogy új tarifacsomag vásárlása esetén adják akkor az vonatkozik erre is.
Előre is köszi a választ!

(#2471) myk74 válasza juventino7 (#2470) üzenetére


myk74
senior tag

Én megkérdeztem az ügyfélszolgálatot!Lemaradt a6120c adatlapjáról a 2000 valahány forint 18 hónap törlesztővel!Azt mondta vannak ilyen hibák ELNÉZÉST kért és ennyi.Ha kártyárol váltassz számlásra akkor nem jár a kedvezmény csak ha új előfizut(számot) veszel.Ez van sajna. :W

Nincs kéz Nincs csoki!

(#2472) I. Richard


I. Richard
senior tag

Sziasztok!

"Előrelépés" a számhordozás ügyben: Megint kivártam türelmesen a soromat a pannonnál, + még 10 perc, mert lassú volt a rendszer, és annyit sikerült intéznem, hogy mostmár tudom, hogy folyamatban van egy számhordozás (amit ugye az "ügyes" pannonos kolléga indított meg még anno, amikor átírta a szig számot, és nem várta meg, hogy a rendszerben is megtörténjen a változás), így meg kell várjam, míg az aktuális kérelem letelik (14 nap) és akkor tudok újra kérvényezni, már a kijavított adatokkal... no comment.

Nem lehet valahol panaszt tenni az ügyintézőre? (arra, aki az elején elcseszte, megvan a száma, meg az üzlet száma is) :):)

(#2473) juventino7 válasza myk74 (#2471) üzenetére


juventino7
csendes tag

Köszi a választ, de már voltam bent és elmondták ezt mind, de nem vettem telefont mert hiányzik egy papír a cégtől ami csak jövőre lesz meg szóval addig várok. A számomért viszont egy kicsit elégedetlen vagyok mert most megint adhatom oda mindenkinek újra.
Részletfizura meg lehet nem veszem meg a telit, sőt biztos. Amúgy vicc volt hogy az ügyfélszolgálatos csaj nem értette meg miért is mondom azt hogy 9990 bár gondoltam hogy részletfizu van...

(#2474) Viktor0610 válasza I. Richard (#2472) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Hétköznap, munkaidőben (8:30-17-ig) menj be egy boltba, és kérd, h. töröljék az érvényben lévő számhordozásod. Amennyiben jól tudom, erre van mód, csak egy telefon a számhordozási csoportnak. Ezután már újra kikérheted a számhordozási engedélyt.

Panasztétel. A 1220 felhívásával tudsz panaszt tenni, és/vagy a bolt panaszkönyvébe (vásárlók könyve) írhatsz a problémáról.

Mindkettő vége u.az lesz. Az ügyintéző már tudni fogja a köv. hasonló helyzetnél, h. meg kell várja az adatok befrissülési idejét. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2475) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Telefonos beazonosításhoz szükséges jelszavam hol találom? Előfizetői szerződés?

Komolyan mondom, hihetetlen, hogy nem lehet elintézni egy szaros tarifacsomag-váltást anélkül, hogy ne kelljen bemennem a kurva Pannonba...

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2476) tildy válasza Motion_Blur (#2475) üzenetére


tildy
nagyúr

De el lehet.Pannonlineon. Én legalábbis eddig mindig el tudtam, és a közeli rokonság is.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2477) Motion_Blur válasza tildy (#2476) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Oda is regelni kell, és kell az ügyfélszintű jelszó.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2478) tildy válasza Motion_Blur (#2477) üzenetére


tildy
nagyúr

Előfizus?
Akkor igen. Az előfizu tulajának meg kéne lennie:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2479) Motion_Blur válasza tildy (#2478) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Megtaláltam az 5 éve kötött előfizetői szerződésem, de ott csak kártyaszintű jelszó van megadva, az ügyfélszintű jelszó rublika nincsen kitöltve.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2480) Pajoz válasza Motion_Blur (#2477) üzenetére


Pajoz
őstag

Ügyfélszintű jelszó általában a születési dátumod:pl 08.01.01.
Egybeírva...

(#2481) Viktor0610 válasza Pajoz (#2480) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Ügyfélszintű jelszó nem kerül megadásra, csak abban az esetben, ha a kedves többkártyás (tehát egy ügyfélszám alá több számlás előfizetés tartozik) ügyfél befárad egy üzletbe, és ott megad egyet.
Egykártyás ügyfeleknél a kártyaszintű jelszó=ügyfélszintű jelszó. Egy előfizetés esetén nem szükséges ügyfélszinten regisztrálni a PannOnline oldalára.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2482) Motion_Blur válasza Viktor0610 (#2481) üzenetére


Motion_Blur
félisten

Jaja, közben én is rájöttem, így végül sikerült tarifacsomagot váltani és számlázási címet változtatni.

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2483) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

Számlás előfizetőknél a tarifacsomag váltásnak van költsége? Ha jól emlékszem, régen ez bruttó 2000 Ft volt :U

mod: közben megtaláltam, ha minden igaz, akkor br. 860 Ft, tűrhető...

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2484) Viktor0610 válasza Motion_Blur (#2483) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Régen (legalábbis amióta -lassan 4 éve- a Pannonnak dolgozom) díjmentes volt, v.mikor tavaly lett fizetős... :(

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2485) Motion_Blur


Motion_Blur
félisten

2007-12-27-én feladtam 40E Ft-nyi telefonszámlát, erre ma letiltották a kimenőmet. Nehogy már a hülyegyereket ne húzzuk le 2K-val :)

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#2486) Viktor0610 válasza Motion_Blur (#2485) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Az a baj, h. (gondolom) postán adtad fel, és nem igazoltattad be azt egy Pannon üzletben.

A posta pedig -természetesen- ül a pénzen, így az még nem érkezett meg a rendeltetési helyére.

Samsung Galaxy A54

(#2487) Ramius


Ramius
őstag

Viktor!

Apu kapott egy sms-t a pannontól, hogy 20 ajándék percet kapott ajándékba, további infó a 1741-es számon. Fel kell ezt hívni és aktiválni, vagy autómatikusan jóváírták?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#2488) Viktor0610 válasza Ramius (#2487) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Nem lehet, h. ajándék feltöltést kapott? Ezt valóban a 1741-en lehet aktiválni.

Csak mert a most futó kampányok között csak ilyet találok, meg az ajándék perceket automatikusan aktiválják.

Samsung Galaxy A54

(#2489) Ramius


Ramius
őstag

Újabb kérdésem van. Pannonnál lehet csak telefont venni, sim kártya nélkül? És ha igen, akkor mennyivel kerül többe a készülék?

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#2490) Viktor0610 válasza Ramius (#2489) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

A Pannon bemutatótermeiben lehet venni telefont listaáron, de az extramagas. :D
A Partnerüzletekben pedig a Pannon engedélyével lehetőségünk nyílik hálózatfügetlen készülékek vásárlására. Ezek ára a normál független ár körül alakul. Nincs mód pl. az ÁFÁ-val való trükközésre, mint a kisebb boltokban (pl. nem kaphatóak használt, "0" perces telefonok, 0% ÁFA-tartalmú árral).

Samsung Galaxy A54

(#2491) kbalage2


kbalage2
aktív tag

Adott egy "Kiemelt számlás és Bónusz Program ajánlat" lista, olyan mint [ez] csak más cégnél. Olyan készülék ami még nem szerepel rajta, de már kapható előfizetéssel (E51) szintén megvehető hasonló arányú kedvezménnyel, vagy csak a listások?

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#2492) Integra


Integra
titán

hi
van valakinek tapasztalata mobil hsdpa internettel?
pannon
ez meg a vodafone
melyik jobb és miért illetve melyik szar és miért?
13-ik kerületben használnám tégla építésű lakásban, első emelet, szóval van födém a fejem felett rendesen...
mennyire stabilak és megbízhatóak?
egyáltalán milyen sebességre képesek egy 1-2 megás adsl vagy chello mellett??

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2493) Integra


Integra
titán

ne tolongjatok már ennyien:)
viktor hol vagy? a te véleményed pláne érdekel
vagy még nyomod a szabit tavalyról... :DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2494) Viktor0610


Viktor0610
MODERÁTOR

Integra:
Olvasd el a két topikot: ez a Pannon, ez pedig a Vodafone nethozzáférésével kapcsolatos visszajelzéseket tartalmazza.
A lefedettséget a szolgáltatók ügyfélszolgálata megmondja akár utca, házszám pontossággal.
A Pannon lefedettsége jobb, mint a Vodafone-é, illetve a Pannonnál van EDGE is (ott, ahol nincs előérhető 3G/HSDPA-lefedettség), ami a GPRS sebességénél kb. négyszer gyorsabb.
A Vodafone előnye viszont a "korlátlan" használat 5000 Ft-ért.

kbalage2:
Amennyiben jól gondolom, arról lehet szó, h. a listát nem frissítették. Az "én" hasonló listámban szerepel az E51 is. :D

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2495) Integra válasza Viktor0610 (#2494) üzenetére


Integra
titán

elolvastam a pannon topicot
nem dobok hátast tőle.
bemegyek és megkérdezem valamelyik bemutató teremben hogy akkor hogy is van ez meg amerre lakom milyen a lefedettség, de ez így elég kiábrándító

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2496) Viktor0610 válasza Integra (#2495) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Már rég olvastam a topikot. Mik azok a kiábrándító dolgok?

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#2497) Integra válasza Viktor0610 (#2496) üzenetére


Integra
titán

stabilitás elsődlegesen.
bár elképzelhető, hogy a 13 kerben a hungária felőli oldalon nem lenne akkora baj.
de nem vagyok biztos benne, hogy full hsdpa van itt.
de albérlet miatt nehéz, ezek a hűségszerződések..
meg hogy 2 év.. ez a legnagyobb bajom igazán. nagyon elveszi az ember kedvét.
én bizisten szívesen fizetek meg szolgáltatást, ha tudom, hogy jó, de amikor egyszerűen lutrinak érzem, akkor nehezen hajlok ilyenre.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2498) Viktor0610 válasza Integra (#2497) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Hozzánk nem futottak be ilyen visszajelzések.

Kevés esetben vannak inkompatibilitási gondok, de ezt betudom annak, h. mindenki számítógépszerelő is akar lenni egyben, illetve mindenféle tört/módosított Windowsra felteszik a programot.

Samsung Galaxy A54

(#2499) Integra válasza Viktor0610 (#2498) üzenetére


Integra
titán

azzal nékem nincsen gond, dzsínjúí windóz xp fut a gépemen:)
ha hsdpa van, akkor az érdekel, hogy ezt mennyire konstans tudja tartani, 1mbit fel és le? 2mbit? vagy netán 3? de jó lenne kipróbálni fizikailag a lakásban és élesben letesztelni, nagy segítség lenne a döntésben.
én hajlanék is felé ha valóban legalább 2mbit-et tud és nem hajigál folyamatosan le. amiket itt olvastam hogy minden jó, aztán egy napon elkezd baszakodni és jön az áldás, ez elgondolkodtatott. bár igaz, hogy sokan "tanyát" írnak lakhelyül, szóval ez se igazán mérvadó:) ami még gondot okoz, az a magas ping, így elég nehéz lehet cod4-et püfölni este multiban, illetve az, hogy egyszerűen mi van ha nem úgy működik ahogy kéne? 2 évet írok alá.. nem lehet az csak 1 év? barátibb lenne kapásból.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2500) kat


kat
tag

hello.. bocs, h csak így beugrok, nem tudom irtatok-e róla.. djuice kártyám van, tudtok vmi olcsó beszéd és wap v internet csomagot hozzá? köszi előre is

3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Yettel topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.