- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
danielh2
tag
Igen, már találtam egy két helyet ahol lehet venni ''okosba''
Perpill a pannon mobilnet előfizetés is jó lenne, első hat hónapban féláron, hűség nélkül (a fentebb leírtakból úgy veszem ki, hogy ha nem kérek készüléket, akkor hűség nélkül is érvényes a kedvezmény), bár nem tudom hogy a 3 szolgáltató közül melyiknek a legjobb a minősége. Voda topikokban mindehol azt írják, h kb. szét van terhelve a voda háló a korlátlan júzerek miatt (este 6 után fel sem enged), pannonról és téről viszont nem tudom, melyikre lenne érdemes per pillanat előfizetni, egy fórummal odébb pannonos hsdpa-t is szidták. Más kérdés, h asszem vidéken használta az illető, én pedig ki se tenném vele a lábadamat Bp-ről, abból is elsősorban belvárosban használnám (leginkább beltéren)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest