Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
TommyNagz
üzenetére
Szürke ABS-es? Kiemelve láttam pár napja én is egyet hahu mozgó főoldalán. Rá is néztem, tényleg patika volt képek alapján.
Lomha 8V
Jah úgy más. Sportosnak nyilván sportos, bár inkább mozdonyszerű lehet az egész feelingje, de a sport kategória egyik ismérve sok másik mellett a könnyed tömeg.
70kg-s haverom nincs is nagyon, de csávót amúgy sem fuvarozok motoron, a nő meg legyen 65kg alatt azé'.

Polemius
Ennyiért ez is jónak tűnik, lehet el is megyek érte. Mikortól lesz?
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
hát igen uraim, сам в шоке ) (én is meg vagyok döbbenve).
Most vettem másfél hete, lekérdeztük persze vásárlás előtt:
2013.05: 8868km
2016.05: 9018km
Én vettem 9279-cel.
Nálam a szezon igazából nem ismert fogalom, télen is nyomom, ha nincs hó, szóval nálam kapni fogja az ívet, az tuti. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Polemius
üzenetére
Azt mondják árához képest jó, bár a szélső értékeknél kissé pontatlan. Arra amire ezeket az ember veszi, arra pont jónak mondják. Gondolom napi 8 órában nem ezzel akarsz dolgozni.

Tommy Da B1G: Bakker, évente 1000km?
Idén volt olyan 3 napom, hogy két éves futásteljesítményét letotlam. 
-
Polemius
senior tag
Aldis nyomatékkulcsról van valakinek tapasztalata, véleménye?
28-210 Nm elég tág tartománynak tűnik ahhoz, hogy elbizonytalanítson, mennyire pontos.
-
Ahh feladom nekem nem megy ez a kockulás, valami kézzel fogható dolog kell nem a billzet ütése. Még csak kerek 1 hónapja nincs motor, de becsavarodok.

-
BoB
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Centivel mérve mekkora a fejkerületed?
-
Geresics
addikt
válasz
Something_
üzenetére
a baj az, hogy fülnél nem tágul

-
Something_
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
Necces dolog ez a sisakvasarlas, foleg igy. A te esetedben egy hasznalt L-eset erdemesebb le ne felprobalnod, mert szerintem ha a fejatmero megfelelo es a forma is, akkor a fulnel es egyeb helyeken fog tagulni es akkor lesz a tokeletes.
En a Shoeibol XL-eset vettem kezdo letemre, jo is volt, de kitagult, most pedig nagy. Nyilvan lehetne fel evente bele venni 40.000ert arcparnat, csak nem lenne kifizetendo.
Nekem draga tanulopenz volt, de mar tudom, hogy Shoeibol az L-es a meretem.
Ugyanez volt Dainese kesztyunel, 2.5 eve XL-eset vettem, patent volt. De ra kellett jonnom, hogy legkozelebb L-es lesz az en meretem.
Kovetkezo szezonra ugyis kell egy uj kesztyu, mert ez a mostani mar elegge ki van. -
Geresics
addikt
Kedves Motorostársak, egy kis segítségre volna szükségem!

Ha ismertek valakit, akinek van CABERG STUNT bukósisakja XL méretben PÉCSETT, vagy a város környékén, akkor kérlek segítsetek nekem egy méretpróbával!
A helyzet az, hogy rendelnék egy XTRACE sisakot, aminek ugyan ez a belseje, de az L-es szorította a fülem, így azt visszaküldtem, és a gyártó meg a forgalmazó aggódik, hogy az XL pedig túl nagy lesz, és akkor nem küldenek még egy sisakot feleslegesen.
Ha valaki tud ebben segíteni, azt a hálám bizony sok-sok kilométeren keresztül kergetné!
-
dellfanboy
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
"...hirdetni itt nem nagyon etikus (főleg más portékáját)..."
Egész pontosan tilos hirdetni saját árut vagy olyat amiből anyagi hasznod származik. Ha jól értem (ugye jól?) jelen esetben utóbbiról sincs szó, ezért mint segítő ajánlás maradhat. De rendszert azért ne csináljunk belőle!
-
Használ itt valaki "kínai protektoros kesztyűt"?
~20eFt-ért lenne, kérdés, hogy megéri-e ennyiért. -
-Mosquito-
őstag
Tudtok ám kérdezni.

Itt lenne Persu,én a helyében fizetős válaszokat adnék,tuti milliomos lenne már.

-
Horvi
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi a tippeket.
Asszem van valahol elfekvőben otthon varázsgömböc

-
-Mosquito-
őstag
Az előző és ebből az infóból mit vársz töltünk mit mondjuk ha te sem tudod mekkora a luk, javítható-e stb stb. .??
Nekem döglött a varázsömböcöm nem látom a jövőt.
Nézd meg a hűtövizet, hogy hogy áll, ha kell töltsd fel, akár túl is a tágulási tartályt. Az úgyis kidolgozza ha túlmelegszik. Tudsz akkor vigyél magaddal még flakonban is az útra ha kell +szerszámokat is. Azonnal indulj el ne melegítsd a gépet,lehetőleg ne állat módjára menj. Ennyi. -
Horvi
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem tudom mekkora a lyuk szemből nem látszik rajta sérülés csak egy ilyen 2 tenyérnyi részen nedves volt.
A szerviz a Red-Line az tőlünk 25 km-re van.
A víz kb 70-75 fokos volt szombaton mikor mentem vele haza.
Vasárnap láttam hogy még nedves a hűtő az említett részen.
Hát, hogy mi a terv vele, javítható-e vagy komplett csere azt nem tudom ezért vinném el szervizbe majd ott kiderül. -
dellfanboy
őstag
Mekkora a lyuk? Hany km-re van a szerviz?mennyire forrt fel a viz mikor tegnap este hazaertel?vasarnap mar hutoviz nelkul ertel haza?ergo nulla csopogott ki?
Mi a terv? Komplett hutocsere? Vagy a jelenlegi megbarkacsolasa? A huto meg szerelheto allapotban van vaagy kuka? -
Horvi
őstag
Hali,
Hmm ez a motorozási idény nem kedvezett túlzottan
Úgy néz ki kilyukadt a hűtőm szombaton hazafele. Vasárnap tűnt fel mikor megszáradt a motor(szombaton hazafele elkapott a zuhé) és nekiálltam bütykölni kicsit. Gondoltam lábon elvinném a szervizbe de így jobban belegondolva hűtővíz nélkül nem hangzik túl jó ötletnek. Valakinek van tapasztalata ilyesmiben? Mennyire nem szereti a motor?Köszi!
-
TommyNagz
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ne is mondd...Márió hozta a formáját, meg a másik hülyegyerek is apu motorjával

De azért jó volt ez, jó időnk volt, amikor este mentünk a városban, tiszta nyár feelingem volt
Kiugrottunk még utána Fröccsteraszra is.btw: ha tiéd volt a rikító kék vázas és felnis mt-07, akkor még beszéltünk is pár szót

-
Lomha 8V
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Sportost akartam írni, gondolom kijavította a telefon. De az, hogy 240 kg., az egy dolog. Ha mögéd felül egy 70 kilós koma, akkor már szarul megy a VFR? Kétlem.

-
demars
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez a legnehezebb, hogy milyen nézne ki rajta jól. Akit linkeltél már beszéltem vele. Jó arc, mondta, hogy hívjam ha kiválasztottam a dobot. Csövet sajnos nem tud adni. Ezért is kezdtem máshol keresgélni.
Ajánlott egy jó remus dobot, jó áron, de még akkor sincs összekötő cső
Szóval arra jutottam, ha 20 k egy cső, és nem biztos, hogy jó más dobhoz. Lehet, hogy kis alkuval elhozom azt amit linkeltem mert az komplett cumó.
Vagy várok még, keresgélek és hajlítok csövet. -
-Mosquito-
őstag
válasz
demars
üzenetére
Először el kéne dönteni milyen formájú,anyagú dob tetszik/kellene. Na használtan ilyen kombinációt ritkán,nehezen fogsz találni,ha mégis össze van cseszve vagy drága vagy egy jó hamisítvány. Itt körbenéznék pár emailt megér. [link]
Yoshi dob, kinek mi a jó ár, próbálj meg alkudni. -
demars
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Mivel használtban gondolkodtam így 40-50 k -ra saccoltam a dobot és max pár ezerért egy csövet. De rá kellett jönnöm, hogy nem így van. Amiket írtál, olyanokkal nem is találkoztam.
Ez tetszik, symbianos is jókat mondott a yoshi dobról. Talán ha kicsit engedne az árból be is vállalom. (Listában az első cbf 600 hoz passzoló dob, csővel). Ez jó áron van ugye? 100 km t futott.Ma gurultam egy picit , sógornőmet vittem egy kis karikára. Nagyon tetszett neki. Most próbáltam ki az új bőr rucimat, nagyon jó. Semmi szél, hideg.. kényelmes. Viszont nem tudtam a csizma szárát felhúzni a nadrágra, tehát vehetek másik csizmát is (de csak tavasszal).
-
-Mike-
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Á, ma fáj a görgető ujjam, meg ennyire azért nem érdekel az egész.

-
Bogyó bá'
nagyúr
Urak! Tudom hogy hirdetni itt nem nagyon etikus (főleg más portékáját), de a jó árak miatt azt hiszem, hogy közérdekű dolog: Kupec nicknevű ismerősöm (itt nem fórumozik, de többen ismerjük személyesen is, pl Mosquito topiktárs is.) megjött beszerző körútjáról, és nagyon sokféle lezáró láncot, lakatot, tárcsazárat hirdet nagyon jó áron. Ha valakinek kell, akkor telefonon keresse (amúgy Budapesten él).
A kínálat: [link] és [link] Minden zsír új. Nem bolt, hanem magánszemélyÉn tavaly vettem tőle lakatos láncot és Abus Granite Qiuck 37 tárcsazárat bőven a bolti ár fele alatt.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Veszed a fáradságot és vissza olvasol #74626,#74636 hsz-t és lőn világosság.
Dobot bármilyet vehet a képesen Pistikétől,DE ha NEM passzol rá és az összekötő cső SEM JÓ/vagy nincs a motorhoz akkor, bizony nem a cukiba kell mennie vele krémesért, hanem egy kipufogóshoz,hogy a motorhoz szabja. 
Demars:
Cirka 50-80e Ft egy új Finster, Raptor, stb csővel készre szerelve nem mondanám drágának, Igaz ezek nem E jelesek, szóval kint lehet, hogy baj lehet.
-
zeusz55
senior tag
-
demars
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Pedig nem igen van hozzá való.

Használt dobot nézek, mert egy új horror áron van. És bizony nem adnak hozzá összekötő csövet. Felkerestem néhány céget, 20 k -ért küldenének csövet, de lehet, hogy az sem lenne jó. Dob függő, hogy mekkora cső kell.
De ha esetleg te jobban képben vagy és tudsz segíteni, megköszönném.
-
-Mike-
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem tudtam, hogy egy Honda CBF600 S (PC38) 2004 -es modell annyira ritka legyen, hogy nemlehet hozzá kapni egy dobot, csak valami házituningost, bocs.
-
demars
addikt
Mosonmagyaróváron a Wiedemann céget ismeri valaki? Korrektnek tűnnek a netes visszajelzések alapján. Közelben is van, így sztem rákérdezek mennyiért applikálnák fel a dobot ha veszek.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
+1. Néha azért látni itt is olyat, hogy valaki benyit, hogy most azonnal venne valami 1000-es gépet. Azt bírom.
Én 1 évet pihenek mire ismét rendes műszaki állapotú motorom lehet, pedig külön is eljárok melóba, de hát ki hogy tolja. -
demars
addikt
válasz
demars
üzenetére
El is akadtam picit. Rengeteg a választék, ki is néztem néhányat ami árban is megfelel nekem. Egy kis gond van, az összekötő cső. Ahol néztem a legtöbb használt dobhoz nincs ( ez ugye típus specifikus). Amihez adnak (enyémhez valót) az meg a duplája árban (pedig ez is használt)! 40 k -t nem adok ki egy darab csőre!
-
StoneBridge
senior tag
Az igen. Levették a polcról az előző szérián maradt raktárkészletből. Az se volt már szép.

Ahogy az új R1 első-hátsó lámpákat, visszapillantókat, rendszám tartót, stb. Műszakilag is sok mindent átvettek az R1-ből. Nekem nagyon bejön, jobban mint a megjelenéskor az R1. Biztos piszok jó gép is, tavasszal jönnek majd a tesztek. -
Geresics
addikt
Hmm, nem mostanában volt téma pont az ülés-tuning?

-
BoB
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
-
Chrys_
addikt
De szarul indul a MotoGP japán nagydíj, Pedrosa megint megsérült, kulcscsont-törés. Pedig mostanában kezdte visszanyerni a formáját az előző sérülésből való felépülése után. Laverty esése is horror, hihetetlen, hogy megúszta.
-
KrAt
veterán
válasz
Daywalker
üzenetére
Az első mérésnél valóban szürke volt inkább, a 2.-tól lett kékes a végén, amikor viszont a szürke megszűnt. Nem tudom, van-e köze, hogy előtte sokat járt alapjáraton. Mindegy is.
Amit még el tudok képzelni, hogy az első mérés után valami jobban megtágult, mint a mellette lévő dolog (szelepszárszimering - szelep?) (hirtelen hő?), és azért csak a végén volt nagyonkék, de ez a része nem izgat. Ha szereti az olajat, megkapja, Ecotec Opelom van..
A lambda nálam semmit nem korrigál, mert az csak a duplagyertyás verziótól van. (K7 +)
Amit néztem, hogy az ECU remap megoldható, úgy vélem, hogy elvileg amikor az ember változtat az egyik oldalon (kipuff), akkor illik hozzáigazítani a másik oldalt (kaja), azt most tegyük félre, hogy egy lesajnált SV-ről van szó, ami kicsiócsó, meg senki nem költ rá nagyobb összegeket, de hátha van kivétel..

Ha meg nem, akkor meg örülök, hogy legalább azt tudja, amivel kijött a gyárból, sőt még kicsivel többet is.
A jövő hétvégén lesz lehetőség kompressziót mérni, az majd elmondhat még pár érdekességet, majd nyilván szeretnék veszteséget is méretni, de mind pénzügyileg, mind időben ezek soros folyamatot fognak alkotni..

-
Daywalker
addikt
Első méréseknél nem mondtam volna kéknek, inkább szürkének, ami túl dús keverékre utal. A kipufogód szétbassza a gyárilag belőtt rendszert. Mint írtam, biztos nincs hozzá ecu írva...a lambda valamennyire korrigál, de ennyi. Nincs ember a földön, aki ecu-t írna egy 650-es SV-hez, mert nem éri meg...minden egyes motor más, és minden kipuf is eltérő, külön kell padozni és rengeteget mérni, programozni. Nem is írható szerintem az ecu-ja parasztból, power commenderezni lehetne talán...de az megint egy vagyon.
A kék lehet szelepszár szimmering...de mint mondtam, ezzel a padozással adtál a szarnak egy pofont, mert semmi sem derül ki róla. Veszteséget kellene mérni, szívócső diagnosztika, na ott derül ki, van-e kopás és hol. A csúcsteljesítményed akkor is meglenne, ha mondjuk 10 bar lenne csak az egyik hengerben. Ergo ezzel nem értél el ezzel semmit :/ -
demars
addikt
Nézegetem a dobokat. Mi alapján válasszak? Mindet nem lehet ugye kipróbálni, küllem egyéni ízlés kérdése.
Ár megint egyéntől és tárcától függ.
Képesmotoron írtam egy eladóra, több db is van nála, remélem mond hasznos infót. -
Tarill
őstag
üdv! akit érdekel meg lett a baja az SVmnek, a vezérműlánc zajos dolog [link]
-
HSM
félisten
Amúgy lehet butaságot mondok, de a lambdaszonda nem korrigálja "magától" a kipufogóhoz a befecskendezést?
Korrekt eredmények.

(#74606) runner 125: Sokaknál csipegeti az oalajat, és közben kimegy a világból.

(#74607) KrenAtesz: Ha hidegben országúton mész vele sokat, nem biztos, hogy jó ötlet a 10W50. Hiába ugyanúgy 10W a hideg viszkozitás, ha megnézed az adatlapot, jóval sűrűbb 40 fokon. Persze, 100 fokon is jóval sűrűbb marad.
Mondjuk az enyém K8, de ahogy méricskéltem, eléggé meg tudja hűteni magában az olajat 10-15 fok alatt (hidegben én ki is szoktam takarni kis papírral a fél olajhűtőt a téli hónapokra [link], mondjuk a végleges takaró ennél egy picivel kisebb lett, sportmotor sv650 topikban #5066605-ban írtam még hozzá).
A 10W40 Motul 7100 nekem eléggé bevált, hidegben, indításnál is hamar kezd jól kenni, és a legnagobb nyári melegben is csak bő fél óra araszolós dugó után kezd érzésre túlmelegedni, de akkor már amúgyis izzadsz te is meg a motor is...
-
Something_
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Allat, viszont a tompitott nagyon nem jon be rajta. Mint egy szerelolampa.

-
KrAt
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Igen, ezt én is a videón vettem észre, most kicsit használt (3k+ km) 10W40 van benne, ők elmondásuk szerint 10W50-et tennének bele. Majd következőre meglátjuk

Ami érdekes, hogy csak "tartós" nagyfordulaton / motorféknél csinálta..
-
KrAt
veterán
Voltam ma Agoéknál, megmérték padon az SV-t..
VideóMeglepődtem, ők is, a kipuff mellé valószínűleg irtak egy ECU-t is. Azt mondták, tökéletes

Happy

(szerk: de miért forgatja el?)
-
emre
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Fogót és csavarhúzót nem univerzális készletben veszünk, mert amikben ez is van ott van még pár felesleges holmi. Csavarhúzó szett volt kétféle is a Lidl-ben, fogót, nyomatékkulcsot meg mondjuk innét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Idén volt olyan 3 napom, hogy két éves futásteljesítményét letotlam. 

Nekem döglött a varázsömböcöm nem látom a jövőt.
Nézd meg a hűtövizet, hogy hogy áll, ha kell töltsd fel, akár túl is a tágulási tartályt. Az úgyis kidolgozza ha túlmelegszik. Tudsz akkor vigyél magaddal még flakonban is az útra ha kell +szerszámokat is. Azonnal indulj el ne melegítsd a gépet,lehetőleg ne állat módjára menj. Ennyi.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)