Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
No részemről azzal zárnám ezt a témát, hogy azt mondani, hogy "bárki" meg tudja tenni ez nettó faxság. Szerintem éhen halnál ha annyit ennél mint én átlagosan, erre mérget vehetsz és az elmúlt 30 évem szól a háttérben arról, hogy mit és hogy kéne ennem..., de eddig egy van amitől nem hízom, ha ilyen keveset eszem. (de ettől sem fogyok)
Viszont én meg azt mondom (mert nem csak hájból lehet több), hogy "bárki" képezheti magát, lehet hatalmas tudású, 2-5 diploma egyáltalán nem elérhetetlen, egy jó erős nyelvtudás akár több nyelvből sem, ezért is "csak" pár órát kell tenni naponta... de nyilván erről is van statisztika, hogy hol tartunk mi, hol Európa, és hol vannak a "sárgák".
Ja és ahogy olvasom, ezek ott Ázsiában még a zenét is magas fokon művelik, mind.., igaz, ott hozzánk képest sokkál korábban kel fel a nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest