Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#73041) #94529552 válasza __Zs__ (#73006) üzenetére


#94529552
törölt tag

Én elhinném, ha azt mondják, hogy tételesen adják át, mert már több helyről is vettem tévét, akiknél saját futár volt(pl. led tv plaza), és még a beüzemelést, csatorna hangolást és a pixelhiba tesztelést is megvárták.

Utoljára az MM-ből rendeltem, na azok tényleg csak átadják és a dobozt kell megnézni, hogy sérülésmentes legyen. Ha a belsejével gond lenne, akkor el kell fogadják, meg én is videóztam a kicsomagolást, nehogy meglepi legyen. ;)
Ez esetben nézelődtem egy ideje, mert kellett egy nagyobb tévé is. Úgy voltam vele, hogy mivel kihagyhatatlan áron volt, ezért majdnem 60 napig használom, és úgyis megy majd vissza. Mert még senkinek nem volt itt ilyen tapasztalata, hogy mit mondanak, vagy levonnak-e és mennyit, ha visszaküldöm pl. az 55. napon. De mivel nagyon is megfelel nekem a tv, ezért nagyon úgy áll a dolog, hogy marad.

Azt az 1 órás használatot viccesnek tartom, de engem nem érdekelne, mert a rendeletben vagy törvényben ez így nincs konkrétan beleírva. Most ha számolunk egy tv teljes üzemidejét, legyen mondjuk 20-30 ezer üzemóra? Arányosan vonja le ha használom azt az x órát, kit érdekel. De amúgy, nem nagyon emlékszem, hogy panaszkodtak volna az atomra, de ez nem zárható ki egyik boltnál se. De mi van a digitalkó-val, hogy itt valaki nem javasolta, pedig ezt írja az áru keresőbe: "Minden termékünk hivatalos magyar garanciával!" Vagy például a mall. hu-tól is vásároltam már pár alkalommal, és még nem volt semmi gond.

asdxv Van egy 40-es de az meg sajnos ívelt és 161k. Átlóban pedig csak 7,5 cm-rel kisebb. Csak azt tudom, hogy az 5-ös alsó kategóriába ott se a legjobb panel van, még ha VA is, mert jobban spórol mint az LG. De mindegy is csak a képe legyen neked jó, senki nem tudja most 630-ból is VA panelest kapnál-e megint.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.