Hirdetés
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan próbáltad, és mivel?
Nemrég írtam be a formátumokat, és közte van az mkv is, de a tévédben a Smart menüben is megtalálod ezt az Útmutatót, és felsorolást(Videólejátszásra KATT), továbbá a tv használathoz segítséget. Van még az itteni Összefoglalóban is segítség.kislaci Viszi a 632V is az mkv-t.
[ Szerkesztve ]
-
IRO21
aktív tag
válasz SkylineGTR76 #72135 üzenetére
A subtitle gombot sajnos nem használhatják az alkalmazások, az a rendszer számára van fenntartva
Csak néhány gombból lehet gazdálkodni:
fel,le,jobbra,balra, enter, vissza, plusz a 4 szín. -
IRO21
aktív tag
Valaki ki tudná próbálni, hogy megnyitja WebOS 2-es TV-n ezt az oldalt?
Azt kellene megnézni, hogy a legalsó táblázatban az Audio Tracks értéke 1-e, vagy felette az audioTracks sorban "[object AudioTrackList]" van-e.
Ha igen, milyen TV-n működik ez?Köszi!
-
lowzor
veterán
Hali!
Van egy 43LF630V-m és már régóta felfigyeltem rá, hogy alul egy csíkban mintha egy kicsit sötétebb lenne, meg ugyancsak alul közvetlenül a káva felett kis fehér foltok vannak (mintha ott erős bevilágítás lenne), de az alsó rész egész felületén. Ez a bevilágítás szerűség fekete/sötét háttérnél nem látszik.
Próbáltam pár képet lőni róla, de képeken közelről sem látszik annyira, mint élőben. De szerintem a képekről le lehet szűrni, hogy alul van egy sötétebb csík és talán a fehér foltok is valamennyire látszanak.
A képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ez normális ennél a TV-nél?
Egy Edge LED-es Samsung-ot megnéztem, de semmi hasonlót nem láttam rajta...[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
Sziasztok webOS 2-Re van valami (ingyenes) megoldás hogy működjön a plex?
-
bprubin
tag
Sziasztok!
Van frissebb beta firmware 05.10.30- nál 2014-es Uhd tv-re? -
lowzor
veterán
válasz aram01 #72162 üzenetére
Neked melyik részén?
Amúgy bizonyos szögekből nem nagyon látszik, bizonyos szögekből meg nagyon. Sötétebb árnyalatú színeknél nem is nagyon veszem észre, csak világosabbaknál. Levettem picit a háttérvilágítást és akkor még jobban látszott. Ez is idegesít, hogy kicsit sötétebb azon a részen a kijelző, világos képernyőnél én már nagyon észreveszem. Nálad is ilyen természetű volt a dolog?
Amúgy lehet, hogy áthívom a szomszédot, hogy nézze meg, mert TV szerelő és ha azt mondja, hogy hibás, akkor megy gariba (bár szívem szerint már most küldeném, csak félek, hogy visszadobják hibátlan címszóval). -
zalman90
őstag
Sziasztok, a mai nap boldog tulaja lettem egy LG 42lf652v tipusú tv-nek
Első kérdésm: a pc-m képét meg tudom osztani rajt vezeték nélkül?vagy esetleg csak filmet lejàtszani?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
IRO21
aktív tag
válasz Jaygab #72163 üzenetére
Több hangsávot tartalmazó HTML5 videóknál a nyelv váltásához kellene.
Egy médialejátszó program fejlesztése közben már néhány napja csak egy helyben toporgok, mert nem tudtam megoldani a hangsáv váltást. IE 11-ben, és az új Edge-ben jól működik, TV-n nem.
Most már legalább ott tartok, hogy a TV nem tudja, hiába szerepel az API leírásban. -
törölt tag
válasz zalman90 #72168 üzenetére
Több megoldás is van. Az előbb említett módon kívül lehet a tv-ről is indítani a filmeket, ehhez a gépedre kell egy médiaszerver(Plex, Serviio, stb. ), amibe betallózod a filmjeidet, majd a tévén a Smart Share alkalmazással használod. Az Összefoglaló Média lejátszás fejezetét olvasd át. De segítségként a tévédben is benne van ez a Kezelési útmutató féle. A lejátszás címszó alatt keresd.
-
törölt tag
válasz zalman90 #72176 üzenetére
Meglehet, vagy az is, hogy sokan használják ugyanazt a csatornát, vagy gyenge a router, vagy bármi más, stb. Akkor Lan vezetékkel próbáld meg, de a legjobb a HDMI-s megoldás.
Digikábel, Upc és van Mediacard vagy SmartCam? Valami gond ott is lehetséges. Írd le, mert úgy nem tudnak segíteni, hogy csak találgatják.
[ Szerkesztve ]
-
Laci.79
csendes újonc
Egy kis segítséget kérnék.
Ma vásároltam egy ilyen TV-t.
link
A problémám, hogy nem tudom beállítani, hogy a hang kimenjen a házimozira.
HDMI-vel van összekötve az STB-vel.
Eddig S-Video RCA kábellel volt összekötve a régi TV-n, amit az Invitel adott az STB-hez.
Tehát a sárga ment a TV-be, a piros-fehér pedig a házimoziba.
De most a TV-ből van rákötve a házimozira, és a TV hangszórója továbbra is szól, a házimozi meg nem.
Valamit be kell még állítanom?
Köszönöm! -
cellpeti
nagyúr
sziasztok!
ma vettünk egy LG LF562V televíziót. Gyorsba végig futottam az összefoglalót. Olvastam a DLNA szerverről, hogy onnan is képes vagyok lejátszani vezeték nélkül. De ha én a laptopom képét szeretném "kirakni" a TV-re?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
OldMike
őstag
válasz Laci.79 #72179 üzenetére
Fontos lenne tudni, hogy a tévé és a házimozi hogyan van összekötve. A tévén milyen kimenetből megy a házimozi melyik bemenetébe, és milyen kábellel.
Sajnos az LG tévéken általában nincs normál (RCA) audió kimenet, a legtöbbön van digitális optikai kimenet, de ennek a specifikációjában nem láttam. Sajnos azt sem láttam hogy HDMI ARC aljzat lenne, de annak megfelelő aljzat a házimozin sem biztos hogy van.
A SCART valószínűleg kétirányú, de set-top box esetén nem használható.
Valószínűleg a fejhallgató kimenetet lehetne - egy jack-RCA átalakítóval - összekötni a házimozival. Ekkor a tévé hangszóró automatikusan lekapcsolódik, és a házimozi fog szólni, de a hangminőség várhatóan nem lesz igazán jó.42LM660S
-
zalman90
őstag
nincs semmi más rádugva a tápkábelen kívül
t-home -os szolgáltatásunk van, nincs semmiféle beltéri egység, tehát benn a falba a csatlakozó és egyből megy a tv re... de érdekes mód az 1000éves 72cm es samsunggal fasza az összes csatorna.. ezzel meg ez van.
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Beni2360
félisten
válasz zalman90 #72185 üzenetére
Én átnézném a fali dobozt és kicserélném saját gyártmányú kábelre a boltban kapható Tv összekötő kábelt mert azok semmit sem érnek ezeknél a mai FHD Tv-nél. Ha nem "gyári" kábelt használsz akkor a 2. tanácsot vedd tárgytalannak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
teszt345
tag
Sziasztok!
652V-hez melyik androidos alkalmazást érdemes letölteni telefonra a kínálatból képernyő megosztáshoz, távirányításhoz? Ok., tudom, ott a saját távirány.
Más: képes a 652 streamelni mondjuk a tv adást, mobilt eszközre wifin keresztül mondjuk? -
w333
félisten
-
törölt tag
válasz zalman90 #72185 üzenetére
Kábel vagy valamilyen csatlakozási, érintkezési hibára gyanakodnék én is először, lehet a telekomnál is reklamálni kell( az analóg adást amúgy is megszüntetik hamarosan, de az nem is való a digitális tévének). Előtte még egy másik vezetékkel kellene kipróbálni. De az is lehet, hogy tévedünk, mert semmit nem lehet kizárni.
cellpeti HDMI kábellel menni fog.
Laci.79 Házimozihoz HDMI ARC-os, vagy digitális optikai csatlakozóval rendelkező tévét kellett volna venni, ha normális hangminőséget akarsz. Amit vettél, az egy monitor-tv.
[ Szerkesztve ]
-
KZP
őstag
Srácok, LF652V-n hogyan lehet bejutni a szerviz menübe? A Service Explorer régi verziójával nem működik, az újat meg sehol sem találom, sem hivatalos, sem nem hivatalos formában...
Esetleg valamilyen távirányító alkalmazással, meg kódok bevitelével lehet bűvészkedni?[ Szerkesztve ]
-
Bruki
csendes tag
Service Menü. Explorer. apk
Ez idei, bár nem tudtam kipróbálni 2015-ös modellel. -
TakiLaci90
újonc
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy van egy Lg42lm640s tv-m. Milyen külső HDD-t preferál? Milyen márkában vegyek?
Előre is köszi a válaszokat!
-
Watt25
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs