Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
-
VaDy
tag
válasz huncutka1029 #52456 üzenetére
Najahhh atomgáz, tök jó h minden tesztben istenítik ezt a weboest Én ezt nem bírom, venni fogok egy médialejátszót!
Amúgy a feliratokat se értem, egyszer latin 1 vagy 2 vagy 3 vagy négyen mutatja rendesen az ékezetet, azzal is csomót kell pöcsölni , most 20 perces részeket nézek és min. 1 perc mire behozza és megtalálom h melyiken bírja végre jól megjeleníteni a szöveget, idegtépő! Meg amúgy is ez a menürendszer a mappákba, nyolcat látsz max és akad ha görgetsz, ezt mégis ki találta ki?! Legalább lehetne állítani hogy mennyit láss... komolyan nem értem ezeket a visszafejlődéseket!DE, sokkal szebb a kép és bírja is a gyors mozgásokat csak hogy írjak valamit magam megnyugtatására!
-
Shingen
addikt
válasz huncutka1029 #52456 üzenetére
#52457) VaDy
" DE, sokkal szebb a kép és bírja is a gyors mozgásokat csak hogy írjak valamit magam megnyugtatására! "
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
cidalain
veterán
válasz huncutka1029 #52454 üzenetére
Acsiacsi.
En is gugliztam, en is talaltam, 2500+postaert nalam is lenne.
De tulzasnak erzem, ugy hogy egy micros verzio 1200 ft.
Foleg ugy hogy amit linkeltel kulfodi ar az is 4 dollar volt.Penzem van ra, csak ami itthon elerheto, az nem jo ar-ertek aranyu, es csak "nyomorek" boltok kinalataban van.
Eddig fel sem merult hogy kellene ilyen kabel meg egy, plane 1 evvel ezelott amikor a kulso hdd-t vettem. Igy irrelevans az elore gondolkodas.
De mivel kiderult hogy az usb hosszabbitas nem jatszik, ezert marad ez, vagy az aktiv usb hub, vagy a teves hasznalatkor a teve moge bebujas.
Egy szo mint szaz, egy kabel nem er ennyit. az aktiv hub meg nem jatszik szinten az ara miatt, nekem nem er annyit mint amennyit nyerek vele.
Marad a teve kiforgatasa, ha ra akarom dugni a hddt. Ezzel le is zartam a temat
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
rongylab
tag
válasz cidalain #52460 üzenetére
"Marad a teve kiforgatasa, ha ra akarom dugni a hddt. Ezzel le is zartam a temat "
majd nem leszel ilyen biztos a döntésedben, mikor meghal az egész panel a tvdben (ugyanis csak az USB vagy HDMI csatit nem lehet cserélni) és reméljük nem a 2 év gari utáni 2-ik napon..
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Shingen #52461 üzenetére
A megoldas a kabel vasarlas lesz. De nem ilyen aron, mint amiert most latom.
Masreszt az usb csatlakozo lenyege a csatlakoztatas: kihuzas-bedugas. Ha ezt nem birja a tv panelja akkor nyaljanak sot. Extra garival vettem a tv-t, lehet hogy elobb lesz uj tv-m minthogy lejarna a garancia.Annyit teszek az ugyben addig, hogy a tv-hez az ures kabelt csatlakoztatom eloszor, ha ez megvan akkor teszem a masik vegere a hdd-t. Es vissza is ebben a sorendben.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
Szerintem meg hagyd abba a nyavalygást. Aki heti egy-két filmet néz annak való a tévék belső lejátszója, a rendszeresen filmezőknek mindenképpen külső lejátszó használata javasolt. Ezt mindenki tudja. TV vétel előtt mennyit fórumoztál, mit tudsz a témáról? Szerinted miért vannak a médialejátszók? Nézz be ebbe a topicba [link] , és kérdezd meg, hogy ki javasolja rendszeres használatra a tévék lejátszóját.
-
jézusom
addikt
Ma bekapcsoltam a TV-t (650) és kiírt pillanatra valami lehetőséget frissítésre, de tovább léptem, nem foglalkoztam vele. Hol lehet megnézni milyen rom van a tévén, lehet online frissíteni?
-
luckyman
aktív tag
Kicsit vicces ez a hiszti a rendszer sebessége miatt. Nekem az előző tv-m sem volt fürge ( pedig nem is volt okos ), lehet, hogy ezért nem zavar, de ez nem egy telefon vagy tablet,. Biztos vagyok benne, hogy a telefonfüggőket zavarja legjobban, akik mennek sátorozni a bolt elé, hogy egy nappal hamarabb legyen új készüléke, mint másnak.
És érdekes, nekem amióta itt megtaláltam a megoldást ( latin 2 ) nem volt még problémám a felirattal, egyszer sem kellett másra állítani. -
Zsmester89
őstag
Aki 47" felett vesz tv-t, az már használja ki a minőségi képi élményt és 3D BD-ISO-kat nézzen vagy (eredeti lemezest), amit nem a webos-el fog irányítani. Maximális minőséget meg kell fizetni.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
törölt tag
válasz jézusom #52468 üzenetére
Azért írta ki, mert van hozzá frissebb fw., amit a tévé talált, de létezik annál újabb is. Beírtam nemrég a frissítés módját ide: 52428, meg kicsit később a kikapcsolás módját, ahol megnézheted averziót.
Zsmester89 Meg kell fizetni, meg/és foglalkozni is kell vele igen, de sajnos nincs rá egyeseknek 10-20 mp-ük erre dologra.[ Szerkesztve ]
-
VaDy
tag
válasz #94529552 #52465 üzenetére
Igen, veszek az biztos!
620S több mint 2 éve van meg és nagyon ritkán volt olyan nap amikor ne néztünk volna meg rajta egy sorozatot/filmet ... 730v számomra erre "alkalmatlan", mint azt már többször (és most utoljára) leírtam!
A Tvről rengeteget fórumoztam de soha senki nem hozta ezt fel, ezek szerint a többség csak tv-t néz rajta, én meg azt soha, vagy igazatok van és csak engem zavar ez a dolog ennyire!
No de most már tényleg uncsi a téma, be is írok médialejátszós fórumba! -
VaDy
tag
válasz luckyman #52469 üzenetére
Sátorozás boltok előtt, tablet, telefonfüggőség?!??! Elképzelésem sincs hogy jön ez a témához, de még mielőtt magamra uszítok itt mindenkit gyorsan leállok!
A hisztim szerintem jogos, mert ezt benézték, nem picit!
13 különböző sorozatot nézek, valószínű ez a baj hogy össze vissza kel állítanom ezt a latin dolgot!No de emberek béke van, leírtam a véleményem (videóval alátámasztva), kész ennyi, lépjünk tovább!
Lépek is filmezni, további szép estét! -
luckyman
aktív tag
Nem bántani akartalak, csak tényleg nem értem, hogy zavarhat ennyire. Még az is lehet, hogy csak nálam van túl alacsonyan a léc. Azt már tudom, hogy rossz a szemem, de ha nem rossz, akkor meg ne annak higgyek, mert más jobban tudja, milyen a tevém. Jó ez a fórum, mert itt beláthatom, mennyire igénytelen is vagyok. Na jó filmezést.
-
VaDy
tag
válasz luckyman #52476 üzenetére
Nem tudom, a tevékhez nem értek!
Amúgy igen, vannak érdekes dolgok a fórumban, pl. rengeteg olvastam itt arról h zavar jó pár embert, a tv sarkaiban való bevilágítás meg a nem is tudom én micsoda .... eszembe szokott jutni miközben nézem a tv-t és bármennyire is keresem a hibát, nem találom (hála a jó istennek) !
Nekem a léc nincs se alacsonyan se magasan, megszoktam egy sebességet, vettem egy újabb, drágább, jobb típust ami ebből a szempontból ötször lassabb, szerintem tök természetes h idegesít a dolog!Áááá THE STRAIN, isten! kezdjétek el nézni, nagyon jó kis sorozat, na pápá
-
törölt tag
válasz luckyman #52476 üzenetére
Szerintem tök jó a tévéje, nincs értelme hisztizni. Sokan örülnének ha az övéké ilyen szuper lenne. Például a 650-et tulajdonlók.
robi222 OK, és még újabbat szeretnél? Nemrég linkelt valaki 04.61.-el kezdődőt itt. Én már leszedtem, de még nem raktam fel, még várok vele.
VaDy Szép képe van a tévédnek? Mert a sony topicban azt szokták mondani a lejátszó, a smart vagy más problémázásra, hogy csak a képe a fontos, a többi nem számít. Meg hogy ki tudják várni azt a 30 vagy akármennyi mp-et amíg a tv beindul. Az üres háttérképre meg ilyen válasz van: Igen ott nekem is sz@r, ott nem dolgozik az elektronika mert nincs miért, ne foglalkozz vele...[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
Én a TV sebességére való panaszt nem nevezném hisztinek! A 2013-as LA sorozat sem egy táltos, de az LB széria a Web OS-sel szerintem is bosszantóan lassú! Az ember azt várná, hogy egy újabb széria jobb, okosabb és gyorsabb lesz. Hát sajnos nem így lett. Most biztosan sokan megköveznek (mert nem próbálták még ki az LA szériát), hogy ilyen csúnyákat írok. De az igazság az akkor is igazság. Talán majd a Web OS2 eléri vagy meghaladja majd a NetCast sebességét, és talán végre combosabb processzorral is szerelik majd az új TV-ket. Ez az egyik vesszőparipám mert dühítő, hogy ilyen gyenge hardverrel adták ki a Smart TV-ket, még a prémium kategóriában is! A legócskább 4 magos Android TV stick is lazán kenterbe veri netezésben, filmlejátszásban vagy bármi másban a Smart TV-ket! Csak példaként, nálam az HBO GO harmad idő alatt elindul a stick-emen mint a TV-n. Az "akadozó" navigálásról meg ne is beszéljünk! Korábban már kibosszankodtam magam ezen a témán. A felhasználók pl. nyűglődnek a DLNA hangsáv választásának hiányával, holott ez a fejlesztőknek csak egy programozási nüansz lenne, sőt a régebbi típusokban ez állítólag működött. Megint visszalépés történt! De kezelhetné DLNA nélkül simán a könyvtármegosztásokat is mint az Android stick, de sajna a tervezők nem így gondolták. A gyártó szempontjából a lényeg, hogy jó ez így is, mivel el lehetett adni a TV-ket ilyen hiányosságokkal is. Tulajdonképpen igazuk van hiszen megvettük a TV-iket Engem speciel nem boldogít, az sem hogy más gyártóké esetleg még gyengébb.
Részemről is a téma lezárva, csak kiadtam magamból a bosszúságot!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
jézusom
addikt
Gyerekek, valaki légyszi írja le hogyan kell a feliratozást beállítani! Szerintem mehetne 1. hszbe is köszi!
-
huncutka1029
addikt
válasz farkas-j #52480 üzenetére
nem lesz sokal gyorsabb a webos.
Az LG egyetlen elvitathatatlan előnye az oled lesz, de szerintem az idén a Sony nagyon lealázza LG-testvért, az androidos tv-vel. Csak előzetes teszteket láttam, de klasszisokkal gyorsabbnak, és rugalmasabbnak tűnik mint a webOs. Kérdés persze, hogy milyen hardvert, és kijelzőt illesztenek mellé.....Huhhh, de jó lenne, egy LG 4K oled, androiddal, 65"-ban 500.000 Alatt!.
[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TRob1
veterán
válasz #94529552 #52479 üzenetére
Nem, én pl. nem örülnék egy fikarcnyival sem jobban - ha számomra jobb lenne, akkor azt vettem volna. Szerintem itt már nem oszt nem szoroz 10-20 e Ft, hisz általában nem 1-2 hónapra tervez az ember egy ilyen tv-vel (egy 650es tulaj )
ui: Jah, és állítom, sokkal boldogabb vagyok a 650emmel, mint itt egy csomó más hisztibajnok a "jobb" tv-jével (az asszonynak és a kölköknek is tetszik, más meg nem számít).
(#52469) luckyman:
Hehe, így van. Ráadásul tudod miért veszik az új telefont? Hát hogy még gyorsabb legyen a menüje![ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
laccczka
tag
válasz farkas-j #52480 üzenetére
Akkor milyen tv-re érdemes beruházni?!!!
Most állok tv vásárlás előtt és elkap az idegbaj mert már lassan azzal sem lehet tisztában lenni, hogy milyen szempontok alapján válasszon a paraszt magának egy tv-t.Most komolyan melyiket ajánlatos megvenni a következőkre:
- böngészés, néha youtube
- média megosztása mobil eszközökről vezeték nélkül
- sorozat, film nézés feliratokkal?Max. 120-130e Ft a keret /nincs bankár rokonom/.
Egyáltalán találni megfelelőt ilyen összegben?"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
huncutka1029
addikt
válasz laccczka #52484 üzenetére
nagyjából mindegy melyik gyártó okos tv-jét veszed, a smart rész, mindegyiken gyenge.
A képi megjelenítés ami lényeges, hiszen ez mégiscsak egy tv!
Widi, miracast, elég sokban van, ezzel kiválthatod a tv gyengeségét, ha egy jó tablettel, vagy telóval böngészel, és kiteszed a képét.
Ha nincs ilyened, akkor jó opció, egy androidos tv stick, amivel a böngészés, sokkal idegnyugtatóbb jelenség.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
farkas-j
őstag
Keress egy jóképű "buta" TV-t, és vegyél hozzá Androidos boxot vagy médiaboxot. Olcsóbban és jobban jársz. Ez tudom nehéz ügy, de a TV-k Smart része nem éri meg a felárat. (Ez nem csak az LG-kre vonatkozik!!!) Ha 3D kell, akkor viszont már nem sok választásod van, mert azok már szinte kivétel nélkül Smart készülékek, amit jól meg is fizettetnek. Nálam anno csak az LG rúgott labdába, mert nekik volt IPS paneljük passzív 3D-vel és tűrhető Smart résszel. Igaz akkor még (szerencsére) a NetCast-ot használták.
Esetleg várj egy kicsit, és járj utána az új Androidos Sony-nak. Na most kikapok itt az LG fórumon[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
törölt tag
Ha még belefér a keretedbe, akkor a 42LB671V, ha nem akkor LG 42LB630V.
TRob1 Akkor már vagyunk egy páran akik elégedettek a tévéjükkel.farkas-j Szerintem ne keressen "buta" tévét, mert ott a kép és hangminőség, felhasznált anyagok, stb minden tekintetben rosszabb. Smart és 3D tartozékai a szebb képet produkáló tévéknek. Ez van. Már pedig a képminőség a legfontosabb. 130k-ból új androidos 43"-os sonyt? Te nem a földön élsz? Ráadásul olyant javasolsz, ami még nem is létezik. Ha még azt is számításba vesszük, hogy az új széria megjenésekor kb. 2x-es áron jön ki?
[ Szerkesztve ]
-
Diamond500
senior tag
Srácok ha nekem csak 32-es 650 van akkor ebben nem IPS van? Ha nem akkor az miért is rossz nekem? Én nem tapasztalok semmi olyasmit, mint itt egy két képen látni, foltosodás stb..
-
Stevenstyle
senior tag
válasz huncutka1029 #52441 üzenetére
Gondolom 720p vagy 1080i-re gondoltál Az SD felskálázást meg te sem gondolod komolyan. Persze minden ember más, de gyönyörűnek max egy erősen látássérült ember nevezné a felskálázott adást
Emellett persze abban egyet értünk, h a Telekomos HD adások miatt nem kell félni. Jók azok. Persze nem egy BD, de egy TV adástól amúgy sem azt várja az ember.
farkas-j: ha keretbe belefér akkor ne keressen buta tv-t. Alsó kategóriát nem ajánljuk ha van komolyabbra is keret. Smart meg egy vele járó dolog, ha kéri, ha nem csak a helyén kell kezelni.
Olcsó androidos média sticket meg inkább hagyjuk. Sokmindenre jók azok... virág alátétnek, papír nehezéknek jobbára.
Vegyen egy min. Középkategóriás Tv-t (a képminőség legyen a lényeg és abból igazán jót nem fog kapni butának) és egy min középkategóriás média lejátszót.
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz Stevenstyle #52489 üzenetére
"Olcsó androidos média sticket meg inkább hagyjuk. Sokmindenre jók azok... virág alátétnek, papír nehezéknek jobbára."
Gondolom akkor neked nincs ilyen Android sticked azért van ilyen markáns véleményed! Nekem kb 1 éve van (+ egy box) és nagyságrendekkel jobban teljesítenek és sokkal sokoldalúbbak mint a TV-m smart része! Csak óvatosan az ilyen magabiztos kijelentésekkel!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
laccczka
tag
Köszönöm a válaszokat.
Milyen a középkategóriás tv?
Azt elfelejtettem, hogy 39" a max méret mert ennyi hely van a tv-nek.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz farkas-j #52490 üzenetére
Engedtessék meg, hogy legyen véleményem mégha az markáns is. Szerintem az már kuderült itt a fórumon egyszer kétszer, hogy nem szoktam megnyilatkozni olyanról amiről nincs tapasztalaton alapuló véleményem.
Továbbra is fenntartom, hogy az Olcsó droidos stickek zöme nem üti minőségben az általam elvárt szintet. Ez nem azt jelenti, hogy az összes rossz, de olcsó húsnak híg a leve.
Elhiszem, hogy az általad használt és linkelt eszközök tökéletesen működnek. Egy szóval sem állítottam ennek az ellenkezőjét.
Mindemellett továbbra is inkább egy komolyabb minőségű média playert ajánlanék (Dune, popcorn hour csak, hogy két példa is legyen) mint egy olcsó droidos sticket. Nem mondom, h kiváltja a teljes Smart részt, de a média lejátszót messzemenően és ha már filmezés akkor az történjen jó minőségben.
Persze tudom nem olcsó, de akár hasztnáltat is kereshet és minőségben más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
válasz laccczka #52491 üzenetére
Elnézést, de lejárt a szerkesztési idő.
Olyan ami az alsó kategória fölött és a felső kategória alatt helyezkedik el.
Komolyra fordítva a szót én ha belefér a pénzmagba a 39lb 650 alá nem mennék. Személyes vélemény lehet, hogy van most éppen jobb ár-érték arányú készülék is. Az aktuális árak tekintetében most nem vagyok túl naprakész, de a segítőkész fórumozó kollégák úgyis korrigálni fognak, ha nagyon eltévednék
MR-t lehet hozzá venni ami szerintem továbbra is egy nagyon jó dolog, különösen, ha több dolog (stb pl) is rá lenne kötve, így akár a plusz távirányítóktól is meg lehet szabadulni (ideális esetben persze). A nagyobb 650v-ket érintő probléma nagyságrendekkel kevésbé érinti, mivel tudomásom szerint ebben a méretben nem saját panelt használ az LG.
Smart is van, de gondolom az nem releváns, de ha másért nem egy YouTube videó megnézésekor jól jöhet. A 3D kinek mennyire tetszik, de ha van nem hiszem, h bárkit zavar és néha azért van egy két dolog amit jó megnézni 3D-ben.
Persze itt lehet visítani, hogy csak 39" de láttam már ekkora méretben és meglepően jó volt az élmény.
[ Szerkesztve ]
-
robi222
senior tag
Van egy kis hang szinkronizációs problémám az lg 55lb671 és a mede8er lejátszó között. A tv -n már bekapcsoltam a av szinkronizációt,ami nem automata, de ott csak kézzel lehet állítani, és az nem hozzott megfelelő eredményt. Van erre valami megoldás?
-
huncutka1029
addikt
válasz Stevenstyle #52492 üzenetére
Szerintem az már kuderült itt a fórumon egyszer kétszer, hogy nem szoktam megnyilatkozni olyanról amiről nincs tapasztalaton alapuló véleményem.
És az is kiderült, hogy időről időre előszeretettel kötsz bele a fórumtársakba
Nem mindenkinek telik drága médialejátszóra, és hiperszuper dolgokra,
Mi ennek fényében, a kérdező paraméterezéséhez igazodva szoktunk javasolni.
És bizony, az olcsó dolgok között is vannak nagyon jók. HA 130K-t tud tvre költeni, akkor valószínűleg sosem vesz 78.000-ért médialejátszót hozzá. Ha lenne ennyi pénze, akkor valszleg nagyob, vagy jobb tv-t venne.
Ezt tartsd te is szem előtt kérlek, amikor belefolysz egy kommentbe.Nem vagyok látássérült, de Pr telekom kábel adások bizony nagyon szépek SD-ben is, felskálázva, 42"-on!
Mondjuk szerintem az LW5590 képe, és megjelenítése, alapból veri az LB- képét.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
MrBazsi
senior tag
Srácok kérhetnék véleményt?
47LM640S vagy
47LM660S?Valaki írna véleményt, tapasztalatot akik ilyen tv-t használnak?
Az új lb széria nem jön be teszteltem tegnap a webost én is borzasztó lassú, plussz felhősödést, bevilágítást tapasztaltam. régebbi la széria szintén csalódás, úgyhogy marad az Lm széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest