Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #51331 üzenetére
Nem értek hozzá, de úgy értettem, hogy a fejhallgató és a tv NFC kapcsolata kapcsolja mindkét eszközben a bluetooth-ot és így pillanatok alatt történik, nem pedig a menüben lépegetve, kapcsolgatva. Még a párosítás is egyszerűbb így, ha jól sejtem ez lenne a lényege. Nem próbáltam, mert még emészteni kell a dolgot, hogy megér e 22 ezret a kényelem. Bár ha így működne, talán megérné.
Csak hol van a tv-ben ez a nfc pont? És mi az a matrica amit adtak hozzá ( remélem megvan még valahol )?[ Szerkesztve ]
-
luckyman
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #51334 üzenetére
671. Én azt hittem, hogy van benne NFC. Akkor mindegy is, hogy a fülesben van e. A HBS730 lenne az egyik legjobb választás, LG Tone+ és APT-X is van benne, telefonhoz is lehet hordani, állítólag jól szól, és tutira működik a tv-vel. Cirka 17.000. A szívem szakad meg, hogy a majd' 50 ezres fülesemet nem látja. Mondjuk ma már csak 30.
baker_: Nincsen. Pontosabban itt senki nem talált még.
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz DJ. Ru$y #51334 üzenetére
Ha a TV-ben nem aktív az NFC, akkor milyen? Rá tudok ragasztani 100 Ft-os matricát, attól még nem lesz NFC-s a TV. Max arra jó ebben az esetben, hogy NFC-s telefont a matricához téve kapcsolódik a telefon.
Nem kötözködni akarok, de én is kíváncsi vagyok mi a nagy NFC hype a TV-knél. Nagyon nagy dolog, itt van nálam egy marék matrica meg plasztik kártya, alig tudom valamire használni.
-
TRob1
veterán
válasz DJ. Ru$y #51323 üzenetére
Nincs auto-n (pont ezen anomáliák elkerülése végett, de ezek szerint nem jött be ) De még ha át is rendezné, nem maradna meg a 3asom csak épp adó nélkül? Feketén? Hó elején az volt mikor rendezgette (de ezt jelezte is a honlapon)
(#51329) Sanci2:
Az szép. Akkor asszem költöznöm kell...[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
cidalain
veterán
válasz DJ. Ru$y #51505 üzenetére
ahha. hű akkor van még mit pótolni a fogalmak terén nálam.
Akkor ha pl weboldalt akarok TV-re küldeni (úgymond kiterjeszetni a screent), akkor a miracast kell nekem.A különbség tényleg csak annyi, hogy a Miracast esetében a TV csak a kapott jel megjelenítésért felel, minden más (pl lejátszó sw futtatása), a küldő eszközön múlik.
DLNA esetén, meg csak anyagot küldünk, át, amihez a megfelelő szoftvert a TV-nek kell adnia, és a megjelenítés is a TV feladata?Mi van akkor ha egy FHD-nál kisebb felbontású eszköz képét akarom a TV-re tenni? Áttolja FHD méretbe, vagy egy teló pl ott fog virítani csak a nagy TV közepén?
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
direwolf
őstag
válasz DJ. Ru$y #51518 üzenetére
Pont fordítva van! A polarizált sorok az LG kijelzőn vízszintesen váltakoznak, ezért az OU adja a pixelpontos megjelenítést, míg az SBS az előbbiből adódóan duplán feleződik.
@Shingen: aki nem vesz észre különbséget, ott nem a készülékben van a hiba
[ Szerkesztve ]
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
pomk
őstag
válasz DJ. Ru$y #51595 üzenetére
Mindkettőtök szándéka tiszta volt számomra.
Azt hiszem optikai kábel nem is alkalmas az oda vissza kommunikációra. Legalábbis ha jól tudom, ez a technológia csak HDMI kábelen működi.
Nekem LG - Onkyo párosítás van optikán. A HDMI a média lejátszó és a TV között van.Még esetleg az lehetne egy lehetőség, hogy média lejátszó HDMI out-ja tv HDMI1-re, erősítő HDMI in-je tv HDMI2-re. Így a médialejátszóról érkező hang és kép is talán tudna működni. Kérdés, hogy így tv továbblöki-e a hang adatokat erősítőre és az így tudja-e kezelni? Ill. ha így lenne összekötve mindenki HDMI-vel, akkor tudna-e működni a Simplink média lejátszóra és erősítőre is. Van egyáltalán ennyi gomb a tv távirányítóján?! Ha így több eszközt irányítanék tv távirányítójával, van valami gomb, amivel váltani tudok, hogy mit kívánok épp adott pillanatban kezelni vele?
Azt hiszem nem kavarok én. Örülök, hogy így müködik minden és kész!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz DJ. Ru$y #51640 üzenetére
Azért ez így ilyen formában nem fedi a valóságot. Egy frissítés kapcsán persze mindig előfordulhat újkeletű probléma, DE egyrészt ez sokszor az miatt történik mert a felhasználó nem hajlandó megfogadni a frissítéssel kapcsolatos ajánlásokat (gyári visszaállítás pl) így sokszor egy bebugolt app a ludas az észlelt hiba kapcsán. Másrészt sokszor az application-ok készítői nincsenek a helyzet magaslatán és vagy nem készül el időben az új szoftverhez az új verziós app vagy nincs kitesztelve rendesen. Erről pl a gyártó vajmi keveset tehet. Tökéletes példa erre a múltkori YouTube app probléma amikor egyből mindenki az LG-ra mutogatott. És persze van az amikor tényleg a gyártó ront el valamit. Na ilyenkor jogos a sírás, csak ez ugye minden egyéb esetben is sokkal könnyebb mint kicsit türelmesnek lenni és / vagy utánanézni a dolgoknak!
De, hogy a konkrét problémáról is, gyári visszaállítás próbaképp volt? Az LA szériára sajnos nincs sok rálátásom, de nem hinném, h ha az LB-n is meg lehet oldani akkor pont az LA-n netcast mellett nem. Persze nem szokták nagydobra verni a mikéntjét, hiszen már csak kompatibilitási okokból is a gyártó érdeke az, hogy mindig az új szoftvert használják. Ennek utánaolvasok.
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz DJ. Ru$y #52104 üzenetére
minden képpen megnézem először, hogy milyen is...
jelenleg telefonnal tudok "egerezni", de jo lenne egy bill is, aztán mondom miért ne legyen, akkor már kettő az egyben...de ugye eszembe jutott a magic remote is...
nagy dilemma...valoszinű bnő fog dönteni, hogy neki mi a kényelmesebb, mert amilyen vagyok, megvenném mindet
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
olasz69
senior tag
válasz DJ. Ru$y #52083 üzenetére
Köszönöm a segítőkészségedet!
Természetesen ismerem részben,de nem kérdeztem,megjegyeztem ,hogy "Milyen érdekes......" se kérdőjel,se felkiáltójelUgyanúgy köszönöm a válaszokat,Mindenkinek!
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
-
embe
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #52189 üzenetére
Downgrade. Próbáltad?
-
embe
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #52218 üzenetére
Én is használom mindkét funkciót. Igaz nekem optikai kábellel egy Yamaha házimozi erősítőhöz van kötve a tv.
A YT is szépen megy. A telón - droidos - elindítom az alkalmazást. Ha a tv ikonra kattintok, akkor már indul is a tévén a YT alkalmazás, és a kiválasztott video. -
farkas-j
őstag
válasz DJ. Ru$y #52224 üzenetére
Ez az opció amivel a TV (a piros gomb megnyomásával) pl. az MTV1, MTV2, Duna és DunaWorld műsorokhoz kapcsolódva Interneten keresztül eléri a Klikk TV szolgáltatást. Ennek bekapcsolása valamilyen bug folytán okoz néha gondot a Miracast-nál.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest