Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Mindkét állítás téves.
Tavalyi és idei tvk kezelnek bizonyos pendriveokat, továbbá nem csak digitális, de analóg adást is képesek rögzíteni.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Írtam már elégszer, hogy megy bizonyos pendriveokkal is.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
huncutka1029
addikt
nem az a lényeg hogy melyik 3 gyártó, hanem az hogy két 16 és egy 8 Gb pendrive-ot próbálsz.
elolvastad egyáltalán a használati útmutatót?????????
Abban ugyanis leírja hogy MINIMUM 40 GB tárolókapacítású adathordozó kell hozzá!
64gb penre (kingston, Adata, ezekkel már megpróbálhatod ha van, menni fog.)
Kb 2,5 órát fog rá felvenni SD adásból, és kb a fele időt HD-ből.
amennyibe egy gyors 64-es pen kerül már vehetsz agy 320Gb-s noti vinyót házzal, !a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zirowe
nagyúr
Rosszul tudják.
Ha nem hiszed, használd a keresőt.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
StSanya
senior tag
TV software függő is, s ugyan nem hivatalosan, de hidd el, tényleg támogat nagy USB-t. Csak nem mindenfélét, gondolom olyan nagy szórás van az USB kulcsokban, hogy az LG nem fog ezzel b@szakodni; gondolja, ha felvenni akarsz, vegyél egy HDD-t! Amúgy a pendrive élettartamára sincs jó hatással ez a fajta terhelés, már csak ezért sem érdemes ezzel foglalkozni.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
huncutka1029
addikt
Ja , nem valóban nem kioktatósra akartam, bocsi.
Sokszor felmerül a kérdés, és sokszor elmondjuk rá a választ.
Ennyi idő alatt már az LG ÜSZ- is megtanulhatta volna.
ezt még fusd áta női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
StSanya
senior tag
Ezért nem hivatalos a támogatás, így nem kell az LG-nek ezzel a problémával foglalkoznia, tehát ha nem megy, akkor klasszikus így jártál esete. Annyi szedett-vedett, olcsó vacak herélt USB drive van, gyenge átviteli sebességgel, így nem az LG-nek kell magyarázkodnia, pláne, hogy azért gondolom a lustaság is bennük van...
Miracast:
Ez megint olyan technológia, ami túlságosan új szerintem. Két androidos tablettel, pedig az egyik régi 2.2.2-es Huawei, szépen ment az én LG LA667-esemen, viszont a laptopomon lévő Intel WiDI-vel vért izzadtam míg sikerült. Szóval próbálkozni kell.
[ Szerkesztve ]
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
zsoltno1
csendes tag
Nem figyeltek!
A közösítő meg van! a tv tudja is!
De egyszerre nem tárolja el a DVB-T és a DVB-s
vagy ezt vagy azt tárolja és mint mondták kézzel sem lehet hozzáadniEhez keresem a megoldást esetleg okosítással is, hiszen az újabb tv-k
tudják."Snooze" érti mit szeretnék, de ezek szerint ő még nem talált rá megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Nem formátum kérdése, titkosítva van.
Semmi közé nincs az önzőséghez, sőt, értelmezhetetlen amit írtál.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
A magyar nyelv és a logika szabályai szerint.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Elolvastam, ès továbbra is rossz a válasz.
-
Zirowe
nagyúr
A 42LA740 led tv, így a hozzá kapcsolódó problémák relevánsak a topicban.
Nem vitatkozom, mert igazam van.
Továbbra is tartok magam ahhoz, amit már jó párszor leírtam itt is: csak az válaszoljon, aki tudja miről beszél!
-
Zirowe
nagyúr
Ez eleve egy ertelmetlen kerdes, mert ha megy, akkor mi a problema, tovabba mi koze van a wifinek a dologhoz, ha hdmivel van a tvre kapcsolva..
Ha mar a valaszok nem jok, legalabb a kerdesek legyenek rendben, erthetoen megfogalmazva.
Megelozve egy ismetelt felesleges kerdest: keress vissza a topicban, es latni fogod, hogy a tv belso lejatszoja wifin keresztul vigan lejatszik akar 22-23gb-s filmeket.
Tehat ha vkinek nem megy, az elso ellenorizendo hibaforras a router.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Szerintem meg fogalmad nincs, hogy mirol is van szo.
A laptop meg a wifije akkor relevans, ha streameli, amit ketlem, mert nem irta.Tovabbra is fenntartom amiket irtam.
Befejeztem ezt az ertelmetlen "beszelgetest" veled.
-
Zirowe
nagyúr
Mellesleg a te valosagerzeteddel lehet gond, mert a hibas valaszodra reagalt igy.
-
huncutka1029
addikt
Ha a Laptopról akadás mentesen megy, a TV mediaplayerén meg akad, akkor valszleg a video feldolgozással van nehézsége a tv-nek.
mivel a laptop klasszisokkal nagyobb háttér memóriával, és grafikai memóriával operál, jóval többet tud pufferelni mint a tv.
Így a mikor a tv megakad, meg elfogy a szabad memória, a lapos még vígan megy.
Értsétek meg, SAJNOS A SMART TV még mindig egy nagy parasztvakítás! És nem csak az LG, hanem minden gyártó terméke ilyen.
És igen, símán tudnának jobbat, de akkor a következő évi modellt kire lehetne rásózni?
Itt ugyanaz megy mint pl a mobiloknál.
Mindig csak kicsit gyorsabb proci, kicsit nagyobb kijelző, kicsivel jobb felbontás, stb. Éppe azért, hogy úgy érezd, ez az ami a tiédből hiányzik, és le kell cserélned.
Sajna ez a marketing, nincs ráhatásunk.
Persze jöhet, megint, hogy "ez, természetesen, totális tévedés!"( bambano)
De sajna a fogyasztói társadalom így működik.....
Én is megvettem 3 éve a "3Dsmartcinemascreen"-t, mert úgy éreztem nem tudok nélküle élni, "nímand" vagyok ha nekem nincsen ilyenem, azóta kb 10-15 alkalommal használtam összesen a smart részt.
Vettem egy droidos sticket, mert már az is teljesértékű, és a LAN /DLNA lejátszásnál is odaver a tv mediaplayerének, de még az alsó közép kategóriás laposokkal is felveszi a versenyt....
Ettől függetlenül engem is bosszant, ez a buta-okos tévé dolog, mert nem erre számít az ember, amikor kiköhögi a súlyos ezreket érte. Dehát, ahogy Tapsi Hapsi mondta:
-"Ez van srácok..."a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
szerintem a fórumon még senki nem próbált SSD vel time shiftet.
Ha nem működik, vele, akkor drága teszt lesz..
a 2,5" noti Hdd még mindig olcsóbban kijön és biztosabb megoldás.
DE próba cseresznye.
Akár még jó is lehet[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
OldAkita
aktív tag
Sosem hallottam efféle cuccról, de most utánaolvastam, ígéretesnek tűnik. Persze ha pc-ről kell a jelet átvinni a tv-re, akkor elvileg az is megoldás lehet hogy az asztali pc-t hdmi kábellel összekötöm a tv-vel. Ennek az USB-s pc-nek ott van létjogosultsága ahol nincs hely vagy igény asztali pc használatára.
-
sweetsour
tag
Köszi. Amennyire netről meg tudom állapítani a tiéd is SmartTV, de még nem a webOS van rajta.
Viszont ez annyiból hasznos info, hogy arra utal, hogy igenis illene megjelennie a DLNA megosztásnak a bemeneteknél. Csak elcseszték az új webOS-nél. Majd lehet írok LG-nek... hacsak itt valaki nem mond valami okosat rá.
-
opeter70
senior tag
Értem. És eredetileg milyen célt szolgál a 8-as lábon ez a bekötés?
Úgy értem, ha később eladnám a kábelt (mert egy gagyi 500 ft-os, hanem egy minőségi Neotech scart kábelről van szó), akkor a leendő vevő szenved valamilyen hátrányt emiatt?
Mert visszaforrasztani biztos nem fogom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás