- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
válasz
huncutka1029 #51544 üzenetére
Köszi, de a nagyot csak próbára tehettem most be. Az nem maradhat a tv-hez rögzítve. Valami megoldási javaslat, ami a 60-as használhatóságát biztosítja?
-
hcs57
addikt
Most, hogy olvasom a hozzászólásokat, mondom magamnak: kipróbálom a miracast funkciót... 42LB671v és LG G2 telefon. A telefonon hamar megtaláltam a bekapcsolást, de a tv-n sehol sem találom. A legújabb fw. van fent, a hálózatok menünél nincs miracast..
-
MR!!
aktív tag
válasz
thebencus90 #51529 üzenetére
Más telóval is szarakodik mióta frissítetted ?
Illetve a telód próbáltad másik tv-n azóta ?
* elképzelhető, hogy szoftverfrissítés alkalmával visszább vettek a screen mirroring sávszélességéből az általános wifi (pl youtube, videa, böngésző stb) javára.
Én azért azt is kipróbálnám, hogy pl 1 telóra csatlakoztatnám a tv-t (teló->internetmegosztás wifin, route) és úgy screen mirroring a telódról a tv-re...
-
direwolf
őstag
válasz
brendonka23 #51542 üzenetére
Ennek az ég világon semmi köze az LG-hez. Android témában android topic, ahogy az előbb is írtam.
-
Pilot
tag
Sziasztok!
Vettem egy LG lb650v smart tv-t. Egy Samsung HM060II 60GB méretű SATA HDD-t szeretnék használni az eszközzel lejátszásra és felvételre is. A lejátszással nincs gond, a 3D tartalmakat is szépen viszi, de felvenni nem tudok vele. Közli, hogy csatlakoztassak USB HDD-t. Ez pont az, igaz nem mai darab, mert 2005-ös gyártású, de usb 2.0. Az eszközök között generic usb eszközként jelenik meg, a tipust nem jeleníti meg. Egy Sharkoon quickstore portable típusú külső házban lakik a HDD.
Kipróbáltam egy kicsivel fiatall egységgel is (2008), egy 160 GB-os Transcend Storjet (Hitachi) USB 2.0 HDD-vel is. Azzal nem is volt probléma, szépen felvette a tv műsort. Ezt név szerint ismeri fel. Mindkét eszköz NTFS partíciót tartalmaz. A nagyobbikon alig van hely, mert tele van adattal, de a felvétel így is elindult. Hasonló volt a helyzet a Transcend jetflash v10 8 gb pendrive-val is, de arról tudom, hogy túl lassú, mert csak 4,5 Mbit írási sebességre alkalmas. A HDD ennél jóval gyorsabb. Mi a megoldás? -
direwolf
őstag
válasz
brendonka23 #51538 üzenetére
Még hányan írjuk le, hogy miracast droid 4.2-től van hivatalosan?
Ha 4.1.2-re kell, akkor android topic.#51523 DJ. Ru$y : passzolok
-
huncutka1029
addikt
válasz
brendonka23 #51538 üzenetére
screen mirroring támogatás 4.2.2-től!
-
brendonka23
tag
válasz
huncutka1029 #51535 üzenetére
4.1.2 van rajta!
-
cidalain
veterán
A magic remote-hoz van valahol a menu en on-off kapcsolo?
Quick remote progit lonem be tabon, de nem talalja meg a tv-t.
2 dolgot ir az app vissza:
Ugyanazon a halozaton vannak e
Kepes e a magic remote-ra a tvMindkettore igen a valasz. Innen gondolom hogy valahol be lehet kapcsolni kulon a magic remote opciot, csak nem talalom.
-
huncutka1029
addikt
válasz
thebencus90 #51529 üzenetére
vegyél egy másik routert, és azt etesd meg a Szolgáltató modeméről. azon kapcsold ki a wifit.
És az új routeren keresztül kapcsolódj
Ennyire egyszerű az egész.
Sajna a szolgáltatók soxor szándékosan butitják, herélik ki a modemeket, routereket, hogy válts magasabb drágább csomagokra. -
huncutka1029
addikt
válasz
brendonka23 #51531 üzenetére
már megírtam én is neked, hogy a Sony xperia P nem támogatja a miracastot.
Gyárilag 2.2 droiddal jött ki. rootold, és tegyél fel egy 4.2 vagy 4.3 szűz androidot, ha bírja a vas.
akkor van esélyed, hogy jó lesz.
cianogen mod CM 11 is jó rá. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
huncutka1029 #51532 üzenetére
LG-ben mennyire egyszerű belépni a service menübe? Ott tudnék downgrade-t csinálni?
-
brendonka23
tag
az szempont lehet hogy nincs root-olva a telefonom?
-
thebencus90
csendes tag
válasz
Stevenstyle #51462 üzenetére
Hát ja, csatlakoztatnám UTP-n keresztül csak amint bedugok egy UTP kábelt a routerbe egyből meghülyül, és a wifi kapcsolatát a laptop és mobiltelefonok számára tönkreteszi pedig úgy biztos, hogy jó lenne
csak azért is vetettem fel ezt a problémát mert ez a mostani szoftverrel van így az előző gyári fw-vel normálisan működött(kivéve ha laptopon be volt kapcsolva a DLNA megosztás) pedig akkor is wifi-n kapcsolódtam a TV-vel a routerhez.
De most elvileg semmi zavaró tényező nincs és a screenshare csak sz@r, csak gondoltam nem e tudtok valamit erről? -
pumukli56
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék a következőhöz
Egy Samsung 28" Smart led Tv HG28EC690AB
Hotelbe készült ezért pár funkció tiltva van benne
A service menüben próbáltam volna a funkciókat előhozni pl: menü, tools, kép beállítás, csatorna stb
nagyjából sikerült minden amikor újra indítom a kép fejjel lefelé fogadott
csináltam egy resetet de nem állt vissza kép alapértelmezett visszaállítássál semVálaszokat előre is Köszönöm!!
-
cidalain
veterán
válasz
brendonka23 #51519 üzenetére
Akkor passzolom. Esetleg valami miracastos alkalmazas a play-bol?
Nekem a tablet is LG, igy ezzel nem kellett tokolnom.Google-ozz kicsit, szerintem lesz megoldas. Pl ez kiindulasnak jo lehet
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
brendonka23 #51519 üzenetére
Akkor nem tudsz Miracasttal képernyőt tükrözni, az NFC-nek ahhoz semmi köze.
Köszi direwolf ismét! (Arra nem tudsz esetleg valamit mondani, hogy miért szürkült el a virtuális táv egy csomó gombja, van pár fehér, és szembántó?!)
-
luckyman
aktív tag
-
-
cidalain
veterán
válasz
brendonka23 #51512 üzenetére
Elobb csinaltam meg en is, tablet fruit ninjazast tettem a tevere.
Teveben Smart menu/screen share, aztan tableten bekapcsoltam a miracastot, megtalalta a tevet, es mar ment is.Win-nel ugy latom hogy a 8.1-ben alapbol benne van a miracast.
De win7-tel is megopdhato? Valami angol oldalon olvastam, hogy az sem mindegy milyen hardver van a windowsos gepben. Tehet ez a miracast hw es sw fuggo is?
Egy regebbi laptopot szeretnek kivetiteni tv-re(vannak online filmnezos oldalak, de a tv beepitett bongeszojevel nem lehet jol ezeket nezni. az embedded videokat nem tudtam full screenre tenni, illetve a sok reklam eroteljesen akasztotta azert a tv bongeszojet, ezert lenne jo inkabb laptoprol atvetiteni)
Apropo reklam. Beepitett tv bongeszore adblock szeru dolog megoldhato?
-
huncutka1029
addikt
válasz
Bangyika01 #51498 üzenetére
menj be a home menübe, és a hang menüben állítsd át fülhallgatóra, vagy külső hangszóróra.
Van egy olyan opció, hogy digitális hang ki.
ennél az értéket auto-ra kell állítani, ha esetleg PCM -en lenne. így fog helyesen szólni minden forrásból. -
brendonka23
tag
én nem tudom lg lb650es tévére hogy tudom tükrözni a telefonomat hogy azt lássam a tv-n amit a telefonon csinálok!sony xperia p-m van! nfc van benne meg valami nfc beam vagy mi! a lépéseket nem tudom,azt se tudom hol találom meg a miracastot a tévébe!nekem egy olyan segitsége kellene akinek sikerült ezzel a tipussal megcisnálnia!válaszotokat előre is köszi!
-
jézusom
addikt
LG tévére milyen fajtájú 3D film kell? Úgy értem, van több megoldás, de nem tudom melyiket kölcsönözzem ki.
Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz
DJ. Ru$y #51505 üzenetére
ahha. hű akkor van még mit pótolni a fogalmak terén nálam.
Akkor ha pl weboldalt akarok TV-re küldeni (úgymond kiterjeszetni a screent), akkor a miracast kell nekem.A különbség tényleg csak annyi, hogy a Miracast esetében a TV csak a kapott jel megjelenítésért felel, minden más (pl lejátszó sw futtatása), a küldő eszközön múlik.
DLNA esetén, meg csak anyagot küldünk, át, amihez a megfelelő szoftvert a TV-nek kell adnia, és a megjelenítés is a TV feladata?Mi van akkor ha egy FHD-nál kisebb felbontású eszköz képét akarom a TV-re tenni? Áttolja FHD méretbe, vagy egy teló pl ott fog virítani csak a nagy TV közepén?
-
cidalain
veterán
DLNA kérdés
Ez inkább tartalommegosztás wifin keresztül, vagy képernyőmegosztás wifin keresztül?Van egy LG tabom, ha azon, és a TV-n is bekapcsolom a DLNA-t, akkor a tab YouTube alkalmazásából lazán át tudom küldeni a videót a TV-re, van egy kis gomb erre a célra a tabon. Ez jó.
De mondjuk egy weboldalt böngészés közben is át tudnék tolni a TV-re? Ha igen, hogyan, mert netezés közben nincs olyan gomb mint a YT lejátszón.
Esetleg ugyanez, mondjuk Win7 alól is megy? hogy a full screent áttenni TV-re, függetlenül attól hogy most netezek, videózok, vagy játszok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest