Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz csixy #108500 üzenetére
az a baj, ha ide bemegyek csak a 4:3 és a 16:9 van.
Majd holnap elbajlódok vele, most olvasgatom a manualt én is.
de a menü a tv-n igen hiányos, fele annyi nincs benne, mint amit a manual ír.@pjen: igen, tudom. de pont ezek nincsenek a tv beállításaiban benne.
bármi ami méretre vonatkozik, az annyi amit fentebb írtam, 4:3 vagy 16:9.
Semmi más nincs, a többi beállítás már színre, kontrasztra vonatkozik.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csixy
addikt
válasz csababarca #108501 üzenetére
A menü valószinüleg függ attól is, hogy milyen okos a bemenet, amit éppen használsz. Próbáld átkapcsolni sima tv üzemmódba és nézd meg akkor ezt a menűt.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
Croft-21
őstag
Ha megnyitom a webost, mindig kiírja felül: ellenőrizze a tv állapotát és oldja meg a problémát.
Megnyitom ezt az ablakot, végig futtatom az optimalizációs beállításokat, egy javaslatot talál, a képmódnak az eredetit ajánlja. Nekem át van állítva szerkesztői módra, mert inkább este nézem a tv-t. Na most azt is átállítottam eredetire, újra lefutattam, de nem talàl újabb javasolt módosítást. Mégsem tűnik el a hibaüzenet a webosban.
-
IamGabor
tag
válasz zadir1 #108488 üzenetére
Szia!
Szinte én is ezekre használom. Series S-em van nekem is. Most a napokban játszogattam is, teljesen oké. A kép is szép, minden.
Nekem is az előttem szólónél felmerülő "apró" problémáim vannak a Media Playerrel. Lassacskán böngészi a NAS mappáit. De nem vészes abszolút. Bár nekem ez fontos része a tv-nek.
"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
IamGabor
tag
válasz coredump222 #108487 üzenetére
Szia!
Nekem is vannak NAS elérési problámáim. Én Synology NAS-al használom.
Néha hosszú másodpercekig teker a mappák között, és van olyan videó, ami el sem indul. (igaz régebbi AVI-k) (LG 65UP78003LB)Feliratos filmet még nem nagyon próbáltam, de ezek után félve....
Van / volt még pár LG tv-m, csak nem 6-os webOS-el, azok tökéletesen működtek a NAS-al. Erősen gondolkodom a visszaküldésen.
"Józanul vadászni pont olyan szar, mint horgászni....... józanul."
-
vrolee79
csendes tag
Sziasztok! Help! Van egy JBL Tune 700BT wireless fejhallgatóm, de sehogy sem tudom összelőni az LG 43 UH 668V-ZA TV-vel. Párosítani tudom, de hang az nincs. USB-s bluetooth adapterrel működhet a dolog szerintetek? Gugli barátommal nem sok mindenre jutottam eddig. Egy másik mezei 5e Ft-os bluetooth fejhallgatóval lehet használni, de a JBL nem ad hangot, miközben a füles a telefonnal tökéletesen műxik. Köszi előre is bármi tippet!
-
mjanoshu
csendes tag
Sziasztok,
Tud valaki sediteni az alabbi LG tv kephibaval kapcsolatban!?
Milyen panel illetve alkatresz lehet a hiba okozoja?42LW4500
Elore is koszonom
Jani
Jani
-
Yeti42
csendes tag
Sziasztok.
1 hónapos LG 55UP78003LB tv-m magic remoteja szórakozik.Darabos a kurzor. Írja, hogy regisztráljam újra.Sikerül is. De megint ugyanaz a jelenség. Mi ilyenkor a teendő?Köszi előre is.
-
Hoffer
őstag
DVB-T alkalmas a TV-m, szükség van hozzá vásárolnom DVB-T antennát vagy a nélkül is tudom fogni a MindigTV adásokat?
-
garga01
őstag
válasz Hoffer #108516 üzenetére
Látom jópár topikot megtaláltál
Az is célszerű, ha megírod hol akarod venni az adást, milyen magas a ház, esetleg tudod-e melyik toronyra látsz rá. Többek között itt meg tudod nézni az adótornyokat és frekvenciákat, az A és B muxokat kell keresned, azokon vannak az ingyenes adók.
Persze próbára egy kábeldarab is megteszi, dugd rá a tv-re és nézd meg sikerül-e valamit befogni, lehetőleg ablak mellé vezesd a vezetéket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Yeti42
csendes tag
válasz herdsman12 #108513 üzenetére
Az hol van?Köszi.
-
WhiteAngel89
aktív tag
udv
egy 50nano81 tulajdonosa lettem, az volna a kérdésem, xboxon használva, érdemes ezt a jatekoptimalizacio módot használni?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
pecccccccca
őstag
-
Yeti42
csendes tag
válasz herdsman12 #108521 üzenetére
Nem találtam, de most úgy tűnik megjavult.Nem értem, hogy mi a baja néha mikor kiírja, hogy instabil a távitányító jele, és regisztráljam. Remélem nem szarakodik már.
Köszi azért
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Életemben először most vettünk LG tv-t, egy 55UP78 típust.
Néhány apróságban kérném a segítségeteket, mert ismeretlen nekem ez a webOS.- a munkahelyemen lévő LG tv-n ha megnyomjuk a házikó ikont, akkor alul egy csíkban jelennek meg az appok, netflix, youtube, stb. Ezen a tv-n viszont egy külön ablak nyílik meg. Lehet ebből is ilyen csíkot csinálni?
- Házikó ikonra előjön egy rakat dolog, appok, időjárás, stb. Itt van egy rakat számomra felesleges dolog is. Ezeket, hogy lehet törölni?
- Van valami lehetőség arra, hogy a hálózaton lévő synology nas-ról a tv játszon le filmet?
-
-
espi38
őstag
sziasztok!
LG 65NANO863PA vásárlásán gondolkodom.
Viszont elbizonyítalanít az több helyen olvasható megjegyzés,hogy feket szín megjelenítése inkább szürke mint fekete-mennyire igaz ez ennél a szériánál?
Segítő válaszokat előre is ksözönöm -
Suineg
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy LG tévéken a 100-as LAN helyett lehet használni 1GB-os usb adaptert, hogy gigás legyen a vezetékes helyi háló 4K streaming miatt?
-
espi38
őstag
65ös nano tévékben egyikben sincs VA panel?
-
veterán
válasz Suineg #108540 üzenetére
Röviden és tömören: Nem
Ezek tv-k és nem pc-k/androidos tv boxok,az usb max billentyűzetnek és egérnek van,de inkább külső adathordozónak.Mi a gond a 100-as lan-nal?Nálam most kábellel van a hálózatra kötve a tv,maga a gép serviio-val meg wifin csatlakozik a routerre.Transzkódolás nélkül a legnagyobb 4K HDR filmek is gond nélkül mennek.
Wifin (5GHz) sincs semmilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.