- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
herdsman12 #113984 üzenetére
Volt egy "sima" LED 65UM7450PLA-m 2019-ből, eddig azon játszottam, szerintem szebb volt a képe.
-
Becksman
őstag
válasz
herdsman12 #113943 üzenetére
Igen, eddig a 65" volt a ps5-höz, volt egy masik 43" használtan vett az ment be a hálóba és az új lg 43QNED ment a ps5höz, oké hogy nincs 120hz de nem is izgat. A 65" mesere van a gyereknek + amellett van egy xbox series S, mivel asszonyal fortnite szoktunk jatszani. Én relative elvagyok a 30 ill 60fpsel. Talan ami jobban hianyzik a VRR . De ilyen árban nem hiszem hogy van 120hz +VRR. Max hasznaltan, de nem nezelodtem annyira. Egyébként a QNEDes új távkapcsoló csak a be-ki kapcsolást használja a 9010PLA-n. De egyebkent a QNED jobban egyuttmukodik a ps5el mivel pl be kikapcs is megy ha a tvt bekapcsolom a ps is bekapcsol, ezt a 65" nem tudta. WEBOS 4.5 ragadt sajna pedig az egy premiumabb tv. Nemhiaba az 327e volt 4-5 éve. Csak minkettő falon van, és a 43" szamomra a vasárlásnál méret lock volt.
-
Becksman
őstag
válasz
herdsman12 #113940 üzenetére
Megprobalom köszi.Egyébként Lg 43nano81t3a rendeltem elobb de lemondtam mert ez a QNED nem sokkal volt dragabb 99000ftra jön ki. Előfizum mellé hoztam ki, regi Samsung tvt 50be eladtam igy jo arba jött ki.
-
Morph33
tag
válasz
herdsman12 #113667 üzenetére
Köszi szépen herdsman! Hozzászólásom után szétnéztem a youtubeon angol nyelvű keresésekkel meg a fórum keresővel is és máshol is ezt mutatják, írják, amit ez a poszt megerősít.
Hétvégén szét is kapom a tv-t, de én még pluszba a csatikat megtakarítom izopropil alkohollal biztos, ami biztos alapon.
Jelentkezek, hogy mi lett a végeredmény.
Hálás köszönetem mégegyszer!
-
Dracula
őstag
válasz
herdsman12 #113292 üzenetére
-
rainman72
nagyúr
válasz
herdsman12 #113195 üzenetére
Német piacos tv-ken van több márkánál is.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #113122 üzenetére
Igen.De nem megy. Próbáltam egy NANO793 Ne és egy mult évi OLED ben is.. Nem baj, marad a HDD.
-
kungzi
veterán
válasz
herdsman12 #113053 üzenetére
Köszönöm szépen
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112715 üzenetére
Most próbáltam a NANO 793 NE menűjében már nincsen hálózati mód. Ha további szolgáltatót választok akkor kéri az induló frekit, digitálisat lehet választani és hangol.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112715 üzenetére
Hogyne lenne: például a voda is ad kártyát.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112693 üzenetére
Azt hiszem így a legegyszerűbb. Két ablak es kilehet valasztani, melyiken mi legyen.
-
Midway
senior tag
válasz
herdsman12 #112596 üzenetére
Így már érthető. Akkor nem a pendrive a rossz.
-----
pjen Van ssd , azt is használom. A régi LB650V tv-hez gondoltam a pendrivot.
-
bozso067
tag
válasz
herdsman12 #112426 üzenetére
Köszi; ez nagyon sokat segített
Nekiugrottam én is; a hátlap egyszerű dolog volt, viszont ennél a típusnál nem lehetett egyszerűen leszedni a wifi panel burkolatát. Valahogy egybe volt öntve a kerettel, így nem piszkáltam. Viszont az alaplap felőli kábelcsatit óvatosan megmozgattam (nem is szedtem le); összeraktam a tv-t és láss csodát: azonnal működött a wifi kapcsoló gomb, egy tized másodperc alatt rátalált a hálózatra és a jelszó beírását követően 1 márodperc múlva már csatlakozott is az otthoni wifi hálózatra. Mindez kb. 20 percembe telt és ebben már benne volt a tv falról le/visszaszerelése is.
-
blakey
titán
válasz
herdsman12 #112231 üzenetére
HDD-re és visszanézésre, ez a kettő "erősebb", mint az, hogy pendrive, mert az én példám is mutatja, működik pendrive-val is. Próbáljátok ki egy 128GB-ossal.
-
blakey
titán
válasz
herdsman12 #112219 üzenetére
Napi szinten használom, szóval nem érdekelnek a kézikönyvek, hibátlanul teszi a dolgát, és mindezt automatikusan, tehát ha nézem a műsort, akkor a nézés kezdetéig vissza tudok tekerni, átkapcsolok, akkor ott is ugyanez, vagy nézem a meccset, de közben máshol voltam, jött egy gól, visszanéztem, szóval jól működik.
-
blakey
titán
válasz
herdsman12 #112216 üzenetére
Nálam működik C2-n egy 512GB-os pendrive-val.
-
TBMC
addikt
válasz
herdsman12 #112213 üzenetére
Köszi válaszod!
Jómagam sem futottam még hasonlóba, 10p áramtalanítás nem segített.
Később egy factory resetet csináltam még az este, ami végül megoldotta a problémát. -
Vasti74
senior tag
válasz
herdsman12 #112197 üzenetére
A kérdés az, hogy aktív USB HUB-al működik-e a két eszköz együtt, vagy úgy sem?
A távirányító adott, a külső SSD adott: ha van megoldás, akkor használom őket, ha nincs, akkor nem. Új távot nem veszek, mert annyit nem ér az egész.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112121 üzenetére
Szerintem is értelmetlen. Én egy kb 15 csatornából álló blokkot nézsk BBC től Spektrumig. Nejem szintén Atv től Izauráig.
-
zoli62
addikt
válasz
herdsman12 #112116 üzenetére
A Samsung monitortv-n, amit használok, csatorna sorrend, és ABC sorren között lehet választani, persze emellett van kedvencek lehetőség is. A név szerinti sorrendnél persze akkor is ott van minden csatorna neve előtt az a sorszám, amellyel a frekvencia szerinti csatorna sorrendben szerepel.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #112095 üzenetére
Én az MM ben olvastam a tájékoztatón. Az írásban van.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #111983 üzenetére
Nálam is megy minden NANO 793 Ne. Most a yettel app ot nézem.
-
m3tr0
őstag
válasz
herdsman12 #111954 üzenetére
Megvolt.
Ipt ad a router de meg sincs net a TV-n.
A többi eszköz működik.
Telefonrol osztottam netet arra felment a tv és működött is de a router által megosztottra nem megy a tv azóta sem.
Sot kabellel is ugyanezt csinalja, ip van de net nincs. -
LouiS22
veterán
válasz
herdsman12 #111954 üzenetére
+1 erre, illetve kábellel összekötni és megnézni, hogy úgy ok-e. Ezzel kizárható/megerősíthető a wifi (beállítás) hiba is.
De 99 százalék, hogy router hiba lesz. -
sityupityu
veterán
válasz
herdsman12 #111944 üzenetére
Egyetértek. Én is sok esetben bármelyik fórumhoz fordulok legelőször, és általában meg is kapom a megfelelő választ. Hiszen ezért vannak a szakmai fórumok.
-
LouiS22
veterán
válasz
herdsman12 #111946 üzenetére
Minden tisztelettel, de ugyanez vonatkozik rád is.
-
LouiS22
veterán
válasz
herdsman12 #111944 üzenetére
mindössze annyi, hogy ha elromlik egy eszközöm, akkor nem egy fórumban kérdezem meg, hogy a forgalmazóhoz menjek-e vagy a boltba.
Vagy ha kigyullad a házad, akkor is a neten nézel körbe, mielőtt hívnád a tűzoltókat?
-
Swenk
aktív tag
válasz
herdsman12 #111918 üzenetére
Például: Prime video/ "Az idő kereke". Nagyon sötét, nagyon sok helyen. 2. évad 2:56-tól.
-
rainman72
nagyúr
válasz
herdsman12 #111918 üzenetére
2 tv között óriási a difi,mondjuk a fényerőnél,de a FALD is nagyon sokat jelent.
Nem beszélve a Nan763 250nites csúcsfényéről. -
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #111896 üzenetére
Köszönöm.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #111892 üzenetére
A vezetékesen is annyi. Nem is értem egy közfallal arrébb szintén LG Tv ugyanazon a WIFI n 200/20.
-
stifi82
aktív tag
válasz
herdsman12 #111892 üzenetére
Nekem van 49 SK7900PLA upc conect boxal laptop tv 5ghz wifin volt 10cm fal választotta el őket. A 4k filmek akadtak rátettem lan-ra minden probléma nélkül működik.
-
draco31
veterán
válasz
herdsman12 #111696 üzenetére
Meg van a hiba, nem eredeti a táv, belenéztem a lelkébe.
Külsőre teljesen megegyezik, de belsőre hiányzik pár alkatrész
Na nem baj, mivel egyébként az alapdolgok jól működnek vele, tartaléknak jó lesz így is . -
draco31
veterán
válasz
herdsman12 #111696 üzenetére
Azt is próbáltam már.
Konnektorból kihúzást is.
Egyenlőre ellenáll.
Az viszont fura, hogy nincs rajta exit gomb, csak vissza. Így pl. ha Youtube-ot be akarom zárni, akkor a vissza gombban kijeletkezni akar. Bemenetválasztóba kell így menni. -
draco31
veterán
válasz
herdsman12 #111694 üzenetére
43UK6300MLB ha ez így elmondja az évjáratot.
05.50.15 a szotfverziója. -
Mackósajt196
csendes tag
válasz
herdsman12 #111563 üzenetére
Köszönöm. Arányaihoz viszonyitva fényképröl 36 centit számoltam.
Mégegyszer KÖSZÖNÖM! 👍
-
sityupityu
veterán
válasz
herdsman12 #111386 üzenetére
Akkor most rakjak fel én is 3 képet, amin I12 kameráján kersztül 3 különböző táv fénye látszódik? Viszont az is igaz, hogy valamelyik irányító fénye jobban látszódik egy S9 samsungon mint iphonon. Valamelyiket az iphone-on épp hogy csak lehet látni, csak akkor lehet, ha teljesen szembe van fordítva a kamerával. Ezt elismerem, pont most próbáltam.
-
sityupityu
veterán
válasz
herdsman12 #111384 üzenetére
Miért szórágás? Marha egyszerű, ha nem látod akkor nem ad ki infra jelet a kérdéses irányító. Most néztem meg szintén iphone-al a C1-es tévém irányítóját, és nem látok én sem infra fényt kijönni belőle (csak a tévét vezérlem vele). De bármilyen más távirányítót az iphone kamerája elé téve ami infrás azt mutatja.
Teljesen mindegy, hogy milyen telefont vagy kamerát használsz.
ui: Gondolom úgy nézed, hogy az irányítót közelről szembefordítod a kamerával? Mert ha nem, akkor persze, hogy nem látsz semmit.
-
sityupityu
veterán
válasz
herdsman12 #111380 üzenetére
Bármilyen kamerával szerelt telefon, digitális fényképezőgép, akciókamera stb látja az infrát.
-
válasz
herdsman12 #111380 üzenetére
P30 pro, először megnéztem a beltéri távirányítójával, azt látja.
-
real777
tag
válasz
herdsman12 #111323 üzenetére
köszönöm.
-
válasz
herdsman12 #111314 üzenetére
Köszönöm az infót
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
herdsman12 #111006 üzenetére
Köszi a választ!
Az a gondom,hogy próbáltam külső merevlemezen lèvő MKV-t,Mp4-et,AVI-t is,ès nem is látja őket a mappában,laptopon nèzhető gond nèlkül,mindegyik. A 2017-es Lg tv-m a legutolsó formátumot is gond nèlkül játszotta,azt sem kellett vizslatnom,a letöltött film milyen formátumú. (jellemzően Uhd MKV volt) Az új tv-n csak most próbáltam a lejátszót,mert olyan filmet szerettem volna nèzni,ami nincs semelyik stream szolgáltatónál sem.
-
vito555
tag
válasz
herdsman12 #110931 üzenetére
A factory reset megoldotta...minden rendben visszakerült a helyére.
Köszönöm a segítséget. -
vito555
tag
válasz
herdsman12 #110929 üzenetére
Persze tudom hogy ott kéne lenni de nincs, sokszor használtam.
Ugyanúgy mint a másik képen csak 2 lehetőség van.
Megpróbálok egy resetet...köszi. -
vito555
tag
válasz
herdsman12 #110922 üzenetére
Egy 10 perces áramtalanítás megvolt semmi változás...
Factory reset segíthet? -
classic B
senior tag
válasz
herdsman12 #110914 üzenetére
Ez szomorú.
Köszönöm a gyors választ!
Boldog Karácsonyt! -
closedown
csendes tag
válasz
herdsman12 #110706 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #110576 üzenetére
Egy 128 gigás SSD olcsóbb mint egy ugyanakkora pen.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #110574 üzenetére
Sajnos megállítani így se tudtam.
-
Troy.
addikt
válasz
herdsman12 #110408 üzenetére
Köszi, ez hasznos infó, bár pontosan nem ezt a típust írtam.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
herdsman12 #110391 üzenetére
Manuálban csak annyi van, hogy M6, végül 18mm-es-sel feltettem, raktam egy alátétet biztos ami biztos, de úgyis cserélik pixelhiba miatt, csak addig se akartam kerülgetni. Köszönöm a válaszod! :R
-
válasz
herdsman12 #110187 üzenetére
Tuti le fogom fotózni hogy ha közbe valami más dolog akad össze is tudjam rakni
-
válasz
herdsman12 #110185 üzenetére
Este szét szedem ki takarítom kábeleket egyenesre veszem rögzítem és megírom ha sikerült.
-
válasz
herdsman12 #110183 üzenetére
Ezt nem. Köszi. Rém boldog vagyok. Ok a 49uh7507 nem egy mai darab de csak amiatt nem cserélném le. Egyedül azt nem értem, hogy az írás eleje szerint a lan -t dobta el mégis a wifi/Bt modult kell rendbe tenni. Mi fene köze van a kettőnek egymáshoz?
-
csibe1
addikt
válasz
herdsman12 #110179 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
csibe1
addikt
válasz
herdsman12 #110177 üzenetére
Találtam olyant is, mint a tiedé, de egyik oldalt sem ismerem, inkább nem rendelek onnan.
Ami itthon azt tudja kb. amit linkeltem az 30k környékén van, de néhol alig van infó a cuccról, hogy igazából mit tud (kodek stb).Te milyen fej vagy fülhallgatót használsz?
-
csibe1
addikt
válasz
herdsman12 #110175 üzenetére
Ezt találtam aliexpressen: 80M Bluetooth 5.0 Transmitter Receiver Aptx HD LL Low Latency Wireless Audio Adapter 3.5mm AUX RCA Jack for PC TV Headphones
Ez jó lenne a tévéhez egy bluetooth fej vagy fülhallgatóval?
-
csibe1
addikt
-
asr27
tag
válasz
herdsman12 #110124 üzenetére
Hol lehet kikapcsolni a csatornalista frissítést?? Ezt sajnos nem találom.
-
_CsViktor_
tag
válasz
herdsman12 #110120 üzenetére
Vezetékesre raktam mindkettőt, úgy legalább nincs kérdés.
Megcsináltam úgy a hálót itthon.
-
asr27
tag
válasz
herdsman12 #110122 üzenetére
Szia! Tv-n rendezés.
Igen, műholdas. Direct One kártyával használom.
Van vagy 750 csatorna a műholdon, ebből max 170-180-at tudok nézni. Mire kiválogatom és sorba rakom a csatornákat, több, mint fél nap. -
_CsViktor_
tag
válasz
herdsman12 #110100 üzenetére
Működött, azt egyszer csak eldobta. Paneldzsungel, de nincs 1m a két eszköz közt. Nagyon semmire sem akar felmenni, azt néztem.
-
_CsViktor_
tag
válasz
herdsman12 #110096 üzenetére
Nem megy fel wifire, akárhogy szeretném
A nagynál egy full áramtalanítást kapott a tv és az erősítő egy fél órára, így az valahogy most összeszedte magát. -
_CsViktor_
tag
válasz
herdsman12 #110094 üzenetére
UK6300 és egy 28 colos kicsi a gyerekeknél.
Az UK-t közben restartoltam és amiben nem volt hangsáv és felirat, lett. A kicsi viszont teljesen wifitlen. Mondjuk megoldom, de hergel valahol azért
Illetve az erősítő hangerejét is teljesen random kezeli a nagyobb készülék. -
vargalex
félisten
válasz
herdsman12 #110046 üzenetére
Igen, nekem is úgy rémlett (már a 37LH3000-nél (az is NetCast rendszerű volt) is oda kellett másolni, ahogy a 49UN74003LB-nél és az 50UN81003LB-nél is), de a kolléga típusánál az LG leírás szerint kifejezetten a gyökért könyvtárat írják. Furcsálltam is, de mondom biztos. Mondjuk valóban megér egy próbát az LG_DTV könyvtár.
-
Dantosz
csendes tag
válasz
herdsman12 #109988 üzenetére
Megpróbáltam mindkettőt, de ezek nem váltak be.
A következő volt a megoldás: applikáción belül, a beállítások menüpontban alapértelmezett beállításokra kellett visszaállítani az appot.
Köszi a segítséget! -
KubanitoS
veterán
válasz
herdsman12 #109955 üzenetére
Hát ez szép, akkor ott sem jobb a helyzet. Androidos Philips tévén hibátlan az HBO Max app gyorsasága.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
herdsman12 #109949 üzenetére
Köszi a segítséget.
Valóban figyelmetlen voltam és nem kattintottam a referencia értékre. -
Tutu7030
veterán
válasz
herdsman12 #109912 üzenetére
Frissítés megtörtént, de ugyanúgy megjelenik továbbra is.
-
PLaci58
addikt
válasz
herdsman12 #109904 üzenetére
Már ha van a TV-n fejhallgató csatlakozó ☺
-
vigyorgó
tag
válasz
herdsman12 #109693 üzenetére
Szia! Miután beírtam láttam meg a hozzászólásodat. Akkor látod a megoldást nálad a piros pont
-
vigyorgó
tag
válasz
herdsman12 #109691 üzenetére
Köszönöm a tippet! Találtam egy fórum társat ugyanazzal a problémával, talán nem véletlen hogy bő egy hete fordult nála is elő.
Írtam neki privátot talán visszaír."Na eddig azt hittem wifi baj van, de minden más tökéletesen működik. Szóval adott egy LG 43UJ7507 es tv, aminél kb 2 hete nem tölt be a youtube vagy percenként pörög a töltés jel végeláthatatlanul. És mivel gyerekszobában van, kell a Peppa Malac miatt.
Szervíz lesz vagy van valami beállítási trükk?
Már mindent is nyomkodtam, átváltottam 5Ghz es csatornára a csatlakozást akkor működött kb 10 percig. Azóta megint kuka." -
PLaci58
addikt
válasz
herdsman12 #109632 üzenetére
Beállítások (összes) / Általános / Rendszer / További beállítások / Kezdőlap beállítás . A 2021-es Nano 773-on ott lehet kikapcsolni.
-
mgaben
senior tag
válasz
herdsman12 #109632 üzenetére
Ez van, 2020-as NANO.
-
betyarr
veterán
válasz
herdsman12 #109557 üzenetére
próbáltam,75%-ra enged kicsinyíteni,de semmi.
pjen: elindul a műsor a "háttérben" és teljesen jónak tűnik.nem látom lassúnak.csak "kissé" zavaró a banner
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #109537 üzenetére
Lehet, hogy van app, de én nem találom. A böngészőből indítottam.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #109537 üzenetére
Én se használtam még soha, csak most próbáltam segíteni. Hátha van valami megoldás.
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #109534 üzenetére
A droidos Philipsen megy.
-
mzoltan321
csendes tag
válasz
herdsman12 #109529 üzenetére
…akkor LG okos TV egyáltalán nem kompatibilis az RTL most szolgáltatással?
-
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #109529 üzenetére
Én előbb próbáltam 5.3 webos rendszeren. Odáig jutottam, hogy írjam be az altiváló kódot. Nem fogadta el , régi kód.
-
zsiz
őstag
válasz
herdsman12 #109403 üzenetére
𚭜 pjen
Ez bíztató, köszi
Support gyorsan reagált, másfél órán belül válaszoltak a levelemre. Javasolták, amiken már egyébként túl vagyok. Kábelcsere, másik wifi, factory reset. És ha ezek nem segítenek, akkor jelentsem be telefonon és küldenek valakit aki orvosolja a hibát. Ebből is ez jön le nekem, hogy helyszínen javítják, úgyhogy valószínű be is jelentem a hibát valamelyik nap. -
zsiz
őstag
válasz
herdsman12 #109359 üzenetére
Köszi még egyeszer. Írtam az ügyfélszolgálatnak, majd meglátjuk mit válaszolnak. Egyébként garanciás javításnál minden esetben elszállítják a készüléket, vagy megpróbálnak helyszínen javítani? Még sose volt dolgom velük. Igazából nagyon más supporttal sem
De már csak a méretéből és a sérülékenységéből fakadóan is jobban örülnék helyszíni javításnak. Plusz nem maradnék napokig/hetekig tv nélkül
-
válasz
be kell forrasztani a francba
-
zsiz
őstag
válasz
és Gixxer88, köszi a válaszokat. Egyrészt megnyugtató, hogy nem egyedi probléma, másrészt ha tényleg ez a baja, akkor nincs nagy gond. Azért szétszedni biztos nem fogom, mert akkora hogy mozgatni nem is lehet egyedül, meg a 2 év garit sem dobnám el. Viszont akkor nyugodtan írhatok a szerviznek, elvileg ismerős lesz nekik a probléma.
Ekkorra tv-t helyszínen szerelnek vagy elviszik? -
pjen
félisten
válasz
herdsman12 #109355 üzenetére
Köszi. Felvenni valóban lehet, de sajnos megqllítani nem. Legalábbis az,én Lg tv m en.
-
humi1
tag
válasz
herdsman12 #109221 üzenetére
55NANO753PR
Nagy nehezen sikerült beállítani a csatornákat. De a végére már a nem létező hajam is égnek állt. A digi tv honlapján lévő csatornakiosztási listában megjelölt frekvencia nem jó.
Aki esetleg ezzel a problémával küzd, itt a helyes frekvencia.:
frekvencia: 135500 khz, mintavételezés: 6000 ks/s, Moduláció: 256QAMViszont a youtube fagyás, és tv teljes összeomlása vissza térő probléma lett.
Így délután szerviz felkeresés. -
humi1
tag
válasz
herdsman12 #109221 üzenetére
Köszi a tanácsot. Este ismét próba egy sör és egy feles mellett. Kezdem megszeretni ezt a tv-t. Ennyit még egyik tv-m mellett sem ittam.
-
humi1
tag
válasz
herdsman12 #109210 üzenetére
Próbáltam, de nem nagyon talált semmit.
Igaz khz-ben kellet megadni, átváltottam de semmi, majd este csinálok képet róla.
-
humi1
tag
válasz
herdsman12 #109194 üzenetére
Már leszedtem, most ki is nyomtattam. Itt van előttem. Csak egy apró kis bibi, hogy én a melóhelyen ülök, a tv meg otthon fent a falon.
De nem adom fel este sör-feles kombó és csatornakeresés -
válasz
herdsman12 #109191 üzenetére
Ott vagyok igen, akkor megcsinálom majd, köszi!
-
mrptomi
csendes tag
válasz
herdsman12 #108880 üzenetére
Nálam csak a tv műsorok hangja akad.mással nincs probléma.(ez is csak mobiltelefonon keresztül jelentkezik)
-
Dantosz
csendes tag
válasz
herdsman12 #108880 üzenetére
Találtam egy megoldást és így működik, át kell váltani 2,4 GHz wifire (Tévét, telefont is), így folyamatos a hang.... vajon 5 GHz-en mi a problémája vele?
-
Dantosz
csendes tag
válasz
herdsman12 #108872 üzenetére
Köszi, ezek vannak beállítva, próbáltam csatornaváltást is, de mégis szaggat... iphone van nálad is? Még arra gondolok, hogy a telefon a ludas.
-
Szállító76
tag
válasz
herdsman12 #108750 üzenetére
Nem talp alapján akarok vásárolni egyszerűen nekem az jobban tetszik
-
pecccccccca
őstag
válasz
herdsman12 #108750 üzenetére
-
Yeti42
csendes tag
válasz
herdsman12 #108521 üzenetére
Nem találtam, de most úgy tűnik megjavult.Nem értem, hogy mi a baja néha mikor kiírja, hogy instabil a távitányító jele, és regisztráljam. Remélem nem szarakodik már.
Köszi azért
-
Yeti42
csendes tag
válasz
herdsman12 #108513 üzenetére
Az hol van?Köszi.
-
mexel
veterán
válasz
herdsman12 #108473 üzenetére
Igen, köszi, közben meg is lett, mintha kézzel szeretném keresni, ot mutatja. Nem ettől ment el, hanem valami menüben volt olyan hogy képteszt, jelteszt stb. Arra nyomtam és lenullázta
De aztán kiderült hogy mindenképpen rossz a digi jel, nem gyenge, nem erős, 92-95 között van simán mindig szétesik, több tv-n is.
-
asdf_
veterán
válasz
herdsman12 #107558 üzenetére
Azt apple tv alkalmazásnak hívják. Amivel streamingelni lehet. Az meg egy harmadik dolog, és akkor mégsem az airplay-t kérdezi a kérdező (és nem az ő hibája, mert tényleg idiótaság, hogy egy néven fut egy fizikai termék és egy szolgáltatás
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest