Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Trump vagy Harris
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Írtátok, hogy a mostani frissítés után már kezeli a beépített lejátszó a hangsávváltást (+ a feliratváltást?).Használ valaki PlayZ media klienst? Ebben eddig ki lehetett választani másik hangsávot, de nem váltott át rá.
Érdekelne, új fw-el mi a helyzet?
-
Suineg
senior tag
válasz amadeuxs #62457 üzenetére
Igen, én is megvettem. Átváltottam a TV beállításai között a szolgáltató országot Angliára, az ottani appstore-ban regisztráltam újra, mert a magyar reg-et nem fogadta el. (Ezt az átváltós cuccot persze előtte kipróbáltam egy ingyenes játék progival, LG pingvin az űrben.)
Megvettem, feltelepítettem, visszaváltottam magyarra, és ott maradt, az alsó menüsávban.Azt hittem te már használtad a PlayZ-t, hogy válaszoltál nekem a feltett kérdésemre (#62454)...
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz TeeJay #62460 üzenetére
Nekem jó lenne a Serviio, ha választ találnék arra a kérdésre, hogy
1, egy Zyxel NSA325v2 nasra feltéve kapo-e hozzá magyar nyelvű webes felületet?
2, Hogyan tudom az LG TV smartshare-jéhez a négyzet alakú video előnézeti képet jó felbontású, négyzet alakú filmborítóval feltölteni?Nekem fontos lenne a kinézet is, de mondjuk a Plex a Nason biztosan leterheli a Nas-t.
Ezen kívül a gyári LG Plex kliens le sem játsza a Nasról a filmet, mert a Nas nem elég erős a transzkódoláshoz.Úgyhogy nem találok megfelelő lejátszót.
-
Suineg
senior tag
A gyári lejátszó helyett le lehet-e tölteni valami appot, ami kiváltaná azt? (LB671V)
CSillivilli megjelenítés..valami eyecandy megoldás...
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Valaki használ itt PLEX alkalmazást a TV-jén? Gyárit vagy PlayZ-t?
Kérdés: frissítés után (05.00.04-re) kezeli-e a felirat, hangsáv váltást a PLEX?
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz vigyori78 #62571 üzenetére
Igen a TV-re
A Plex-et nézegettem, egyszer fent volt, aztán letöröltem (nem a TV-ről). Most TV szoft. frissítés után meg kelenne tudnom, hogy a TV-be beépített lejátszó kezeli ugye már a hangsáv, feliratváltást. Ennek függvényében A plex kliens is kezelni tudná-e, ha a NAS-ra visszatenném. -
Suineg
senior tag
Hogyan lehet programot (pl: xplay) pendrive-ról feltelepíteni?
-
Suineg
senior tag
válasz olasz69 #63141 üzenetére
Remélem nem lesz rosszabb mint ami most fent van, jártam már így...
(Valami bővítést tettek be szoftveresen, aztán licencdíj nem fizetés miatt visszavették a lejátszási lehetőséget...)
Szóval remélhetőleg csak ennél is jobb lesz, gondolom nem tudni miért tüntették el az 1.4 frissítési lehetőséget? -
Suineg
senior tag
Nos megvettem ezt a SilverCrest távkapcsolót.
Tesztelgetem. Azt gondoltam, hogy pl. több TV készüléket tudnék vele vezérelni. (Még nem volt sosem ilyen univerzális távirányítóm - ez az első).Ez a kód beállítás meg, hát nem egyszerű, mivel több kód is működik pl. a hangerőszabályzásra, így nehéz belőni pontosan, hogy melyik a jó kód hozzá. Pl. LB671v-nél az EPG gombra a műsorújságot még nem sikerült belőnöm.
Vagy pl.mediaplayer melyik beállításra tegyem? -
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Kicsit régen jártam itt.
LB671V tulajokhoz lenne kérdésem: mi a legújabb frissítés és mi a különbség, ill. mit javítottak?A webes böngészésnél még mindig elfogy a memória és kilép?
Köszi előre is...
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen LB671V -re letölthető app vagy alkalmazás, ami a beépített mediaplayer-t leváltaná és le tudná játszani a dvd struktúrát menüvel együtt...
Előre is kösz a válaszokat..
-
Suineg
senior tag
válasz huncutka1029 #75336 üzenetére
Köszi,
A Gyári Plex kliens, az XPLAY vagy a PlayZ kliensek mind a tv média playerét használja, persze a kinézetét átalakítva? -
Suineg
senior tag
válasz huncutka1029 #75339 üzenetére
Mivel az XPLAY biztosan használható USB-s driveról, hiszen korábban én is használtam onnan, ezért gondolom, hogy nem lenne akadálya, hogy valaki egy dvd fájlokat futtató szoftot készítsen a TV-re..
(Nem is az .iso kiterjesztés kezelése most a lényeg hiszen az egy képfájl. Inkább a DVD .vob és egyéb fájlainak a lejátszása a lényeg).
Nincs igazam?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
A mostani kínálatból, illetve ami még beszerezhető, az LB671V -hez nagyon hasonló tudású TV-t melyiket lenne érdemes megvenni? Kb arra van szükség ami a 671-ben van...
Köszi fiúk és lányok
-
Suineg
senior tag
Csak simán a tv-re kötött vincsinél hogyan lehet a megállítom a tv műsort és visszatekerem mókát játszani? A tv LB671V.
-
Suineg
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy LG tévéken a 100-as LAN helyett lehet használni 1GB-os usb adaptert, hogy gigás legyen a vezetékes helyi háló 4K streaming miatt?
-
Suineg
senior tag
válasz Sys85 #108556 üzenetére
Nos nálam a következő a szitu. Adott egy i5 procis gép ami lenne a szerver, épp tesztelem, tudni szeretném, hogy elegendő-e vagy cserélni kell a procit i7-re?.
Az emby az első, 1 hónapot előfizettem próbára, a HW transzkódolás miatt sokan mondták, hogy kell. Adott magas bitrátájú filmek, pl.4K bluray remux is. Szeretném lejátszani másik, fullHD tv-ken. Egy FullHD LG van próbaként jelenleg, 5GHZ wifin. A másik TV pedig egy 4K-s LG szintén 5 GHZ-en. Mindkét TV-n mindkét film pufferel, a lejátszás meg-megáll 5-8 másodpercenként. Bedugtam egy Cat5e lankábelt de mintha roszabb lenne a dolog, mint wifin. Most itt olvasom a 100-as lant a tv-ken, így akkor nem csoda, hogy rosszabb talán mint 5GHZ-en. Szeretném a két fullHD TV-t kiszolgálni az i5-ös géppel egy Nasról vagy Plex vagy Emby közreműködésével. Igaz a 4K filmek többnyire HDR-esek, ezért a színminőség a fullHD-nál nem stimmel. De legfeljebb nem lesz mindig HDR a forrás... 1080P film lejátszása transzkód nélkül sima ügy. A 4K TV-nél amúgy nem érdekes a lejátszás mert ott android box van, az CE Kodival, simán lejátsza Wifin a 4K Blu Ray filmet. Jelenleg itt tartok. Most keresek alacsonyabb 4K-s filmet, illetve próbálgatok dolgokat. Az i5-ös proci eléggé forrósodik mondjuk...[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
válasz Qtyii #108565 üzenetére
Nekem van egy ilyen procis gépem is. LG 671v TV-n néztem a Tv-n lévő plex klienssel, sok filmet lejátszott transzkódolás nélkül is, de talán transzkódolva is. Régenbben volt, de akkor még csak max. FullHD filmek voltak és a hangot transzkódolta szerintem maximum, nem volt gond. A te géped igaz, hogy i3-as de erősebb a proci. Próbálgasd: a Plex és az Emby lejátszó is elérhető LG tévéken. A szerver részt pedig fel kell telepíteni a pc-re mindkét program esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Sziasztok,
Van egy 55UK7550MLA tipusú TV-m és érdekelne, hogy miképpen tudnám távolról egy Home asssitant integrációval bekapcsolni. Megy minden csak a bekapcsolása nem, pedig mindenhogy próbálgattam, kábelen és wifin is. Miképp tudnám meg, hogy készenléti üzemmódba való kikapcsoláskar pl. áram alatt marad-e a lan vagy a wifi kártya? LG ThinQ appal müködik a bekapcsolás. Előre is köszi.
-
Suineg
senior tag
válasz Giles74 #111157 üzenetére
Köszi, ezen túl vagyok, vezérelhető, csak nem tudni mikor van bekapcsolva, okos konnektort meg nem szeretnék még külön hozzá, amivel a fogyasztását mérném, tudván azt ezzel, hogy éppen müködik vagy sem. Engem most a közvetlen HA aloli bekapcsolás érdekelne. Azért köszi.
-
Suineg
senior tag
Sziasztok!
LG tévéken nem megy egy ideje nálam a HBB TV szolgáltatás (MEDIAKLIKK). Digi a szolgáltató. Másnál sem müködik?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala