Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apóka
aktív tag
Sziasztok!
HBO Max előfizetést szeretnék használni, de a mostani TV-t nem támogatja. Régi típus (43LF632 2015.), nem szeretném leváltani leváltani. Androidos TV box jó lenne erre a célra?
Konkrét típusokat is nézegettem:
Első körben a Chromecast utolsó generációja. Sajnos LAN kábel csak a drága táppal van benne.
Mecool KM2 Android TV Box : itt a tesztek szerint nem mindig lehet kikapcsolni a HDR-t.
Valakinek van más típusra javaslata 30k alatti ársávban?Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
veterán
Sziasztok!
LG tévéken is van lehetőség arra a menüben, hogy ellenőrizzük az antenna jelerősség/jelszintet?
Köszi.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Kaba
veterán
válasz sityupityu #109405 üzenetére
Van.
-
veterán
-
Kaba
veterán
válasz sityupityu #109405 üzenetére
Csatorna keresés-jelteszt, rányomsz egy tetszőleges frekvenciára és látni fogod a jelerősség/jelszintet.
-
veterán
Csak így, csatorna keresés előtt/közben lehet ezt megnézni? Nekem sosem volt lg tévém, nem ismerem, nem szeretném még véletlenül sem elállítani neki a csatorna sorrendet. Samsungnál az adott csatornán csak hosszan kell nyomni az infó gombot és előjön ez.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
junior19
senior tag
válasz sityupityu #109409 üzenetére
Rálépsz a hangolásnál az első opcióra, de ne lépj be.
Nyomsz 5 egyest, s feljön egy információs ablak. Elméletileg ott mutatnia kellene.codec project
-
veterán
-
-
zsiz
őstag
válasz herdsman12 #109403 üzenetére
𚭜 pjen
Ez bíztató, köszi
Support gyorsan reagált, másfél órán belül válaszoltak a levelemre. Javasolták, amiken már egyébként túl vagyok. Kábelcsere, másik wifi, factory reset. És ha ezek nem segítenek, akkor jelentsem be telefonon és küldenek valakit aki orvosolja a hibát. Ebből is ez jön le nekem, hogy helyszínen javítják, úgyhogy valószínű be is jelentem a hibát valamelyik nap.Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
meri
aktív tag
Sziasztok! Egy korrekt, működő állapotban lévő 43UH650V-t mennyiért lehet érdemes megvenni "ajándék" Magic Remote-tal? 50e körüli ár reális lehet? Köszi.
uff
-
rainman72
nagyúr
[Nano85 rtings teszt]
A 120hz 2.1 hdmi-n,VRR-on kivül elég közepes sztemPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
LG 43UP77006LB és LG 43UP75006LF között mi a különbség? Van valami hátránya egyiknek a másikkal szemben? -
Kisaragi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy LG TVt, igazából csak konzol gamingre. Teljesen bejött a game optimizer mód, viszont ha bluetooth fejhallgatót csatlakoztatok a TVhez akkor ezt a módot letiltja. Meglehet ezt valahogy kerülni? Esetleg ha a PlayStationhöz csatlakoztatnám adapteren keresztül a fülest akkor vajon működne?
Köszönöm a segítséget! -
Croft-21
őstag
Ma este sem a netflix sem a hbo go nem tölt be, nektek sem? YouTube például megy.
-
Croft-21
őstag
Tegnap este olyat csinált a tv, amit eddig még soha. Épp néztem az RTL-t és egyszercsak elment a kép és a hang. Csak fekete képernyő volt, mintha kikapcsoltam volna a tvt, de nem. Át kapcsoltam egy másik csatornára, az jó volt. És ezt tegnap 2x is eljátszotta. Remélem nem a tv-vel van a gond, az szép lenne 2 hónap után.
-
humi1
tag
válasz humi1 #109314 üzenetére
A tv-t kb 2 hete regisztráltam szervizre. Jó formán semmi nem történt. Sz@rt a fejemre az lg. Viszont a múlt héten jött egy frissítés a tv-re. Azóta a tv tökéletesen működik. Nem tudtam a youtube-ot megakasztani sehogy sem. Valószínűleg szoftver hiba volt.
Mondjuk azért ha a szerviz is ezt a frissítést várta akkor ide böföghettek volna valamit.[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
hbo max kijött már a TV-k re?
Gyerek otthon nagyon rá van pörögve, de itt a melóban ülve még nem láttam nyomát, hogy a TV-s update ek nagyon pörögnének kifele.SeriesX: JamesSHun
-
addikt
Kicsit off de sikerült most beaktivalnom a 3 hónap ingyenes Apple tv plust, pedig eddig azt mondta hogy csak új előfizetőknek lehet (korábban volt már elofizetesem, de lemondtam). Ezt az új tv vásárlással kaptam.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
HurkaLES
tag
Sziasztok.
Már egy ideje TV vásárlás előtt állok. Volt is már egy két kérdésem. Viszont még mindig nem sikerült döntenem. (Igazából 2x elindultam TV-t venni mind a kettő meghiúsult szóval még gondolkodom). Tehát alapjáraton a nagyon plafon egybekent 280.000 forint amit kiadnek érte. Bevallom a jelenlegi kiszemelt egy Samsung Q80A. Viszont egyebkent LG párti lennék. Első körben egy LG Nano753pr-t néztem.(ezt vettem meg majdnem első körben) Viszont amikor elmentem az Euronicsba és összehasonlítottam más TV-vel. Hát nekem picit csalódás volt. Folyamatosan azt éreztem hogy valami hiányzik.(talán a színekben, de ez lehetett rossz beállítás is.)
Viszont a Q80A nem feltétlenül egy lapon említhető a 753pr-el. Tehát 280 ért lenne a samsungtol jobb LG tv szerintetek? Gondolok itt a NANO 8as szériára pl. Azért itt kérdezem mert rtings-en nem tudok megfelelő hasonlítást mert ha jól tudom nem egyeznek a panelek az amerikai és a magyar piacra szánt daraboknal.
Köszönöm ha elolvastad. -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
WebOS-t lehet frissíteni utólagosan? 2018-as TV ma kiírta, hogy nem támogatja a HBO Maxot a GO-nak meg annyi lett mától. Nem tudom, hogy ez kinek éri meg de a felhasználónak tuti nem, tényleg új TV-t kell vennem?
-
qdak
addikt
Hello,
Adott egy LG 32LB561V + Vidanet
Az internet Koax on jön be, azon van egy: teleste dts 108
-8dB megy a net modembe
-1.9dB a bekötő srác azt mondta, erre a felére lehet TV-t kötni.~Gondolom az ingyeneseket~ olvastam, hogy azokat nem kódolják, én rákötöttem a Koax bemenetre, néztem frekvenciákat...próbáltam mindent, de semmi.
Esetleg át kellene alakítani sima TV bemenetre és oda csatlakoztatni Koax helyett ?
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Mi lehet. a köv probléma? Teljesen tökéletesen működő tv egyszer csak kikapcsol. Hátul mozgatom a csatlakozót akkor visszajön. De 10 mp és megint kikapcs. Ha bekapcsol tökéletes. De kilapcsol sajnos. Ez csatlakozó tápellátás hiba v alaplap? Az elmult 2 honapbsn még csak hozzá se nyultam a csatlakozojához. 6 éves 43 as 3d s okostévé.
-
addikt
válasz cidalain #109446 üzenetére
Szerintem simán, én kipörgettem 2-3 filmet és 6 sorozatot, némelyiknek már a 2. évada ment, illetve most is találtam 3 újat amit biztos megnézek. Ingyen mindenképpen érdemes.
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
cidalain
veterán
nem feltétlenül értem amit írsz.
Mi a TV bemenet? A koax bemenetet értem, de szerintem ez a kettő ugyanaz.
Ez a bigyó tulajdonképpen egy jelosztó, zajszűréssel. Persze tud rossz lenni, de általában nem jellemző.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Macccy
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdést tennék fel, tapasztalt e már valaki ilyesmit, a jelenség : azt hiszem Direct LED LCD paneles LG 50UM7450PLA tévén a szürkés, kékes színeken, pl. a szürke LG logos képernyőn (vagy akinek ismerős, Elden Ring játék, felhők pl.) észrevehető egy olyan vízszintes sáv, ahol mintha a sáv aljáig nagyon picit világosodna a szín, aztán egy határvonallal lentebb újra normális minden. Ez a sáv mintha véletlen szerűen hol a kép közepének magasságában, hol a felső ötödénél van, úgy láttam kikapcsolás és bekapcsolás után volt, amikor máshol jelent meg. Akkor ott is marad. Nagyon halványan látszik, de azért kiszúrom, pont játék közben tűnt fel, a szürkés kék égbolttal a háttérben. Annyit próbáltam még, hogy ha a Backlight -ot felnyomom 100 -ra, akkor tűnt a legkevésbé láthatónak, mintha a vízszintes sáv ekkor zsugorodna a legkeskenyebb magasságúra. Csökkentve a fényt a sáv kicsit terjeszkedik.Remélem el tudtam mondani értelmesen, bocs, ha valaki kiégett ...
Láttatok már ilyet? Normális lehet ez? Azért annyit tudok, hogy ez a panel, ez a tévé nem egy felső kategória és habár ez most tűnt csak fel, de nem teljesen kizárt, hogy régebb óta jelen van a szürkéken. Vagy esetleg valami panel betegség ? .... Van még gari nyárig ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai