Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz wolfcsibe84 #39298 üzenetére
Igen ev elejen volt
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Ninjago szakértők véleményét kérném a jelenleg kapható Destiny's Bounty hajóról (71705). Anno a nagyobb szettről lemaradtam, ma pedig már teljesen elszállt az ára.
Most szemezek a Legacy-s készlettel, ami a sorozat alapján készült szett. Szerintetek megéri az árát? Mennyire van kidolgozva a régebbi, mozi verziós hajóhoz képest? Azt láttam összerakva, és így utólag nagyon sajnálom, hogy az nincs meg, de a jelenlegi árát már sajnálnám rákölteni.
Nyilván polcra szeretném kirakni, nem játszani vele ilyen öreg fejjel, szóval a kinézet, és az építési élmény lenne a fő szempontom.
Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz lazioforever #39302 üzenetére
Üdv épp most láttam a jófogáson valaki 65 ért hirdeti. Szerintem az elég jó ár ahhoz képest hogy utoljára valóban 40-45 körül volt de én nemrég használtan vettem 50 ért és egy rémálom volt szétszedni szortírozni stb. Most kezdtem el összerakni és a sok alkatrész közül nem egyszerű kiválogatni éppen azt ami kell, így mindenképp javasolt bontatlan szett beszerzése. Egyébként eddig ilyen olcsón bontatlant mostanában nem láttam. Remélem tudtam segíteni.
-
HUN_Sector
őstag
válasz lazioforever #39302 üzenetére
A ninjago hajó 2017-es, azaz régi típusú (anyagösszetételű) reddish brown. 4-5 év és száraz ropivá válik, ne sajnáld.
Én mindent eladtam ami ezen típusú barna és vörösesbarna elemből épült.
Kellemetlen érzés amikor egy hajó szétszedésekor minden második barna elem szétporlad a kezedben... -
RapaNui1
aktív tag
válasz HUN_Sector #39305 üzenetére
Lehet igazad van nem tudom nem értek hozzá mivel csak pár hónapja legózok. Én az enyémet most vettem használtan mert nagyon tetszett és a tulaj csak részben szedte szét. Amikor megjött nekem kellett szétszednem és hidd el nem kíméltem jól össze volt rakva és szerencsére eddig egyetlen elem sem sérült. Most kezdtem el összerakni jól összenyomkodom a fő részeket és most sem tapasztaltam az általad említett hibát szerencsére, de ezután azért óvatosabb leszek, de eddig az én példányommal minden rendben.
-
lazioforever
tag
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Rapanui: 50-ért még lehet, hogy el is gondolkodnék a régin, de én ilyen ódivatú felfogással születtem, hogy nem szeretek használt dolgokat venni (most nyilván nem kocsiról vagy házról van szó )
HUN_Sector: erről a barna szín problémáról már hallottam, de eddig az volt a fejemben, hogy ennél korábbi szetteket érintett a dolog, úgy 2010 környékéig bezárólag.
Igazából nem vagyok nagy gyűjtő, évi 2-3 szettet veszek csak, azt is behatároltam magamnak, hogy 40-50 ezer ft-ig max/db. Tehát 150 ezernél többet nem akarok költeni rá évente. Na most ez nem könnyű dolog, tekintve, hogy csak idén már kijött vagy 4 szett, ami ezeknek megfelel, és tetszik, szóval szűkíteni kell a listámat.
Amit megveszek, azt meg szeretem összerakni, és úgy is hagyni. Abszolút nem gondolkodom későbbi eladásban. Általában nyár eleje és karácsony előtti időszak az a két időpont, amikor rám tör a vehetnék érzés (no meg akkor van idő szabadság alatt hódolni a hobbiknak), és beszerzem a dolgokat.
Szóval most egy tételt a 2-3-ból ellőnék az idei keretből erre a Legacy-s Ninjago hajóra. Ezt az újabbat valaki esetleg összeépítette már? Megéri az árát, mind kinézetben, mind építési élményben?[ Szerkesztve ]
-
RapaNui1
aktív tag
válasz lazioforever #39307 üzenetére
Üdv én a bontatlan újra írtam hogy valaki 65 ért hirdeti a neten de lehet ha meg tudnál egyezni vele személyes átvétel kp stb hogy akár 60 ért is odaadná az új szettet és szerintem annyiért a jelenlegi árak mellett már mégérné az már nem sokkal több mint 50, de természetesen eza te döntésed
-
wrrs
tag
Drágaság van LEGO-éknál, akárhova tekintek...
-
RapaNui1
aktív tag
75254 At St lépegető hellójáték.hu 17.270ft. 25.000ft feletti rendelés esetén ingyenes szállítás én a 42120-at rendeltem meg mellé. 10280 virágcsokor kockabolygónál 14990.ft
-
válasz RapaNui1 #39310 üzenetére
Apropo, ha kockabolygotol kell valakinek valami, es még nem lenne szemelyes atvetel, nalam lehet depoztatni, ide ingyen kihozzak, kb 200 meterre lakom toluk. Cserebe viszont nemigazan jarok belvarosban, csak itt lehetne atvenni .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
draco31
veterán
válasz Gergőke88 #39312 üzenetére
Ez az én flottám
Valószínű csak a Jesko-val fog bővülni, a Ford és a Chevrolet szett tetszene még, de ingerküszöb feletti lett az áruk sajnos. (Jaguár szettet kaptam)
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
wrrs
tag
A Lunar Lander megjelenésekor megszerezhető Armstrong lábnyom bontatlanul mennyit érhet?
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Kockabolygo oldalról rendeltetek már? A szállítás érdekelne volt e már gond a dobozzal
-
Mahrenburg
őstag
válasz Bencus88 #39319 üzenetére
Akkor rendeltél volna bátran, ha azt az információt kaptad volna, hogy romokban érkezett a doboz...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Bencus88
nagyúr
válasz Mahrenburg #39320 üzenetére
Jogos
-
Napi tanulság is megvolt, ha használtan veszel valamit, mindig kérdezz rá, hogy biztosan megvan-e az összes matrica az alkatrészeken. Két nap alatt két speed championsos kisautó, ma a mercedes amg gt3-ról hiányzott két lámpamatrica, és akadt egy színcserés alkatrész is. Ha nagyon akarnék kötözködni, még azt is megemlíteném, hogy két matrica rossz alkatrészre lett feltéve, de arra már csak legyintettem. Tegnapi matricahiányos ford mustang, és a mai merci is jófogásról van. Tegnapira annyi válasz jött, miután mondtam hogy ~1500-amba fájt a pótlás, hogy "Örülök, hogy megoldódott". Kössssz.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ez baromsag, semmi bajuk nem lesz azoknak, foleg nem 5-10 ev alatt. rengeteg ilyen alkatreszem van, nem tornek.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
HUN_Sector
őstag
válasz Djuree #39323 üzenetére
Valószínűleg azért ismerte el maga a lego is közleményben, hogy probléma van a színnel, mert baromság.
https://brickshow.com/2018/12/problem-brittle-lego-reddish-brown-bricks-solvedEgyébként ha googlebe elkezded gépelni, hogy lego reddish brown, azt hiszem az első három találat közül az egyik a "break" lesz, szóval hatalmas gond - volt. Én pl 18-20 törött elemet számoltam az általam újonnan vett és egyszer összerakott 79008 Lotr kalózhajó szétszedésénél (LEGO pótolta).
Ugyanígy a 2010 környéki sötétkék is mállik szét. Nemrég hozott be kollégám akkortájt gyártott plateket és erőkifejtés nélkül törtek a kezünkben. Ennél viszont nem tudom, hogy volt e anyagváltoztatás.
-
balint82
senior tag
Emag, boxing day :
10% kuponnal 19e a dauerolt vader 75304
Szintén 10% kuponnal 18e a kutász 75306Google Pixel 4a
-
-
Segal
veterán
válasz maross #39326 üzenetére
Ezert kell szemelyesen atvenni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
draco31
veterán
Az IFA és a Polski nagyon el van találva.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
válasz ordogannius #39334 üzenetére
szupermarket es ujracsomagolt a két visszatero kupon emagon
-
adalbert1
veterán
válasz maross #39322 üzenetére
Mi tegnap/ma raktuk össze az első sc készletünket, a 76895 Ferrari F8 Tributot.
Ismét rájöttem, hogy mennyire nem szeretek matricázni . Az autó maga jól néz ki, örülök, hogy 2 figura is elfér benne (szintén a napokban raktuk össze a Pókember robot 76146-ot, így innen át is ugrott a pókember figura gyorsan egy körre a sofőr mellé ), jól játszhatónak tűnik.
Szerintem veszünk még a későbbiekben is (igaz 2 bontatlan Porsche készlet még van itthon, ráadásul az egyik dupla autós szett), azért a sima City készletekben található autóknál érezhetően komolyabbnak tűnik.Ha jól láttam a reklámújságban, csütörtöktől clubcarddal 30% kedvezmény minden játékra a tescoban gyereknap jóvoltából - igaz így lesznek a legtöbb esetben árukereső legolcsóbb közeli vagy kicsit alatti árak, de aki épp arra jár, annak jól jöhet.
-
magickonfig
tag
Így a 71741 Városi Lombház 81.000-be jön ki ,személyes átvétellel?...íjjjjj
-
RapaNui1
aktív tag
Kérdezem ha a 10280 virágcsokrot 14990 ft ért is haszonnal árulják, akkor aki 24990ft ért adja mekkora haszonkulccsal dolgozik? Na ezt nem szabadna megengedni.
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #39342 üzenetére
Hali,
Pár hónapja szedtem szét és raktam is össze 2x is egy 70626 szettet, sehol egy törés repedés, pedig abban is elég sok RB elem.
Nagyon menő ez a 70618,raknám.
Google Pixel 4a
-
RapaNui1
aktív tag
Köszönöm. Egyébként érdeklődnék mivel én nem vagyok fent facebookon, ha idővel szeretnék megválni pár darabtól van itt valami konkrét Lego adok-veszek fórum a hardveraprón kívül, vagy marad a jófogás?
-
-
LÁZ
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest