Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
azt tudjuk vajon, hogy a store-ban mik a gyereknapos akciós cuccok? fészbukon nem igazán lehet kicsikarni belőlük semmilyen listát, mert top secret...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ZsZso
Közösségépítő
LEGO Creator - Virágcsokor (10280) eDigital
14 990 Ft19 980 Ft25 %armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
matricazas e heti nyertese (hasznaltan vett regi speed champions):
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
LÁZ
Topikgazda
válasz bobafett #39252 üzenetére
reggek amikor kérdezték/tem, még semmi se volt, tényleg jók, de most már nem indulok el, talán hnapra frissülnek a készletek is, a kovácsműhelyt hnap behúznám, meg lehet könyvesboltot is.
ps. az a baj velük, hogy hiába kérdezem meg most telefonon, nem fogják megmondani, hogy van e még a westendben vagy nincs...
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RapaNui1
aktív tag
Milyen undorító dolog ez megint, hogy az akció csak a budapesti üzletekben történő vásárlás során érvényes. Akkor a vidéki gyerek már le is van sz..... Itt látszik meg megint hogy mennyire Budapest központú ez az ország. Köszönöm szépen
-
matricas alkatreszre ra lehet keresni bricklinken, vagy csak sticker sheetre? eleg eselytelennek erzem potolni...
termeszetesen hianyzik a tetorol a marha latvanyos nagy feher matrica...
[ Szerkesztve ]
-
vesir
tag
Tényleg jó árak vannak, a meglévő pontokat is be lehetett váltani és a vásárlás után is járt pont.
-
törölt tag
válasz maross #39263 üzenetére
Utóbbi. Csak teljes sheet. Esetleg beirsz vmi nagyobb legos csoportba hátha vki csinál matricát.
megnéztem bl-en. Nekem egyetlen boltot irt ki és hát nem olcsó. Bár lehet még így is jobban járnál, mint egy bontatlannal. Tekintve, hogy ezeknek a kocsiknak jellemzően a matricák adják a legnagyobb hozzáadott értéket és ha fontos neked a készlet szerintem húzd be. Nekem ez az egyik kedvencem az SC sorozatból, de nem volt szívem kibontani még. Itt fekszik bontatlanul az ágy aljában. -
válasz #75376384 #39268 üzenetére
Az a "baj" ezekkel a regi keszletekkel, hogy ha még bontatlan, mar nem eri meg kibontani, rogton a felét éri. Nekem biztos nem lenne szivem hozza, inkabb vadasznek egy hasznaltat, es eladnam (vagy megtartanam) a bontatlant. Bricklinkes eredeti matricaiv 7-8k, utangyartott szamomra tok ismeretlen oldalakrol 2.5-3k (postaval). Meglatjuk, lehet utobbit behuzom, vagy varok még egy ilyen incidensre, es rogton mindkettot berendelem.
-
h.balint
csendes tag
válasz magickonfig #39270 üzenetére
Pont zárás elõtt értem az alleeba, gondolkoztam délután, hogy a nyugatiba vagy az alleeba menjek a konyvesboltért, mert csak egyre lesz idõm. az alleet valasztottam, sajnos már nem volt. Kár, hogy nem elõbb írtad, akkor mentem volna a westendbe Persze az sem biztos, hogy van, de sajnos az akció végéig már nem tudom megnézni.
-
b12gege
csendes tag
válasz maross #39256 üzenetére
Nem kell pánikba esni, meg hatalmas összegekért matricaíveket rendelni!
Korábban nagyon sok használt készletet vettem és voltak cifrábban matricázottak is. Van egy módszerem, ami 99%-ban működik, volt olyan, hogy 30+ éves Model Team szettnél is tökéletesen bevált. Előfordul, hogy a különböző színek határainál szét akar esni a matrica, de azt is csak elég régi készleteknél figyeltem meg, valamint az átlátszó matrica nem lesz annyira szép visszaragasztva, mert kissé opálossá válik.
Csak pár eszköz kell: hajszárító, szike, szemöldökcsipesz
Hajszárítóval felmelegíted a matricát, a szike vékony pengéjével megpróbálsz valamelyik széle alá benyúlni, aztán csipesszel óvatosan lehúzod, majd szépen visszaragasztod és KÉSZ!
-
-
b12gege
csendes tag
válasz maross #39273 üzenetére
Ohh, értelek, az kellemetlen, viszont itt a megoldás:
Matricás tetőelemvzarmo kollégának nincs igaza, mert rámész bricklinken az alkatrészlistára és ott a "couterparts" alatt általában megtalálod azokat a matricás és egyéb elemeket, amiket már feltöltöttek eladni.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz maross #39263 üzenetére
fészbukon van srác, aki matricákat gyárt, vhol megvan az elérhetősége, de sztem más is vágja kicsoda.
ha hnap vki belefutna egy kovácsműhelybe, hozza el nekem plz , próbálkozok én is a westendben azért
[ Szerkesztve ]
-
Koszi szepen mindkettotoknek, orulok, hogy van ilyen matricas teto
-
kbalage2
aktív tag
válasz maross #39277 üzenetére
Alternatív matricakészítő elérhetősége ha kellene (magyar a srác, csak az oldal angol)
Ha valaki esetleg talál még 10295 Porsche 911-et bármilyen állapotú dobozzal arra beneveznék, akár honorálva az utánajárást is
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
balint82
senior tag
Megnézve az árakat nagyjából ezek lennének a a reális huf árak, feltételezem, hogy még így is bőven van hasznuk...
Google Pixel 4a
-
axod
tag
Westendben már nem volt sajnos se Porsche, se Kovácsműhely. Viszont azt az infót kaptam, hogy kedden kapnak készletet, és ezek is lehetnek benne. Jövő héten még tart az akció.
-
LÁZ
Topikgazda
westendben porse/kovács/könYvesbolt nope, többi nagyrészt igen,de
kedden feltöltés, úgyhogy ha nem érek rá, a főnökasszonyt sorbaállítom 10re
-
Llew
senior tag
Már tegnap hatkor sem volt a listában. Írtam a #39254 -ban.
#39281 balint82
Ilyen árakkal azt hiszem mind kitudnánk egyezni. Lehet a forgalmuk is nagyobb lenne.Most kicsit bánom, hogy megvettem megjelenéskor a Kovácsműhelyt, de mivel Pest kiesik, így kb. mindegy.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
-
Segal
veterán
válasz Gergőke88 #39285 üzenetére
Hol az 1:8-as?
Na jó viccet félretéve gratula"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
tPedro_
őstag
Kell nekem az a batwing? Van aki jó szívvel tudja ajánlani?
-
Segal
veterán
válasz Gergőke88 #39291 üzenetére
Azt a rohadt... Tavaly még 80-ért dobálták őket.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz balint82 #39293 üzenetére
Tavaly is kifutottként dobálták 80-ért
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
válasz b12gege #39274 üzenetére
Koszi meg egyszer, meg is rendeltem, volt egy masik speed champions amibol hianyzott par elem, es van a gyerkoccel egy T-rex elkapo projectunk, ahhoz is rendeltem alkatreszt, igy mar szinte megerte .
Új hozzászólás Aktív témák
- ROWENTA RH6756WO porszívó
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- HONEYWELL HR92EE rádió frekvenciás radiátor termosztát 3db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest