Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
kbalage2
aktív tag
válasz balint82 #38358 üzenetére
Én 10 óta próbálom, vagy be se logol, vagy ha vétlen beenged akkor az ASZF-nél leragadok. Több országban is ugyanez a helyzet, úgy fest nem készültek fel erre a váratlan rohamra... pedig az Ulysses nem hiszem hogy akkora tömegeket mozgat meg, mi történne ha egyszer tényleg valami népszerű cuccot akarnának így promózni?!
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Janaboy
veterán
Elfogyott.
Janaboy
-
-
Throme
veterán
Úgy látszik a rekord bevételek nem teszik lehetővé a szerver park fejlesztését, vagy megfizetni hozzáértő programozókat/rendszergazdákat...
Tiszta ideg lennék, ha érintene ez az akcióTovábbra is webshop párti vagyok....
-
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Kb 10 év kihagyás után lehet vissza térnék én is a LEGO hoz
3 kérdésem lenne. Azt látom hogy vásárlással lehet szerezni pontokat, de ezeket mi alapján adja? Minden 100ft után 1 pont?
A másik kérdésem, hogy ezeket mire lehet beváltani?
Illetve, hogy szerezhet valaki VIP tagságot? -
kockanal razor crest 40k + ingyen korcsolya vagy husveti nyul. szerintem scripttel butan price matchelték egy masik bolt árát. Még igy is draga, de eddig ez a legjobb szerintem .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Derron #38371 üzenetére
jól meggondoltad?
a hivatalos boltban/sah/ minden készlethez irják, hogy mennyi pont jár utána, a vip részen le is van írva, hogy milyen arányban, beváltani egyrészt a vip részben a rewards részen tudod, másrészt 1500 huf-os bontásban kuponokat kaphatsz értük, amit vásárlásnál fel tudsz használni. Tehát, pl 7500huf-nyi pontnál beválthatod pl egy 6k-s kuponra, meg egy 1500asra, így le tudod vásárolni az összeset, ha úgy akarod.
most dupla pontok vannak 20.áig, igy a shopban kiírt pontok már a dupla pontok, amik adott készlet után járnak, a pontokat sajnos csak akkor írják jóvá, ha már shipped van, ergo postára adták a cuccot...
a tagságot csak igényelni kell a vip részen, már nem szükséges hozzá vásárolni sem.
"ONLINE
Bármikor csatlakozhat a LEGO® VIP Programhoz. Egyszerűen iratkozzon fel a VIP.LEGO.com oldalon, és kövesse a regisztrációval kapcsolatos utasításokat. A feliratkozás után egy üdvözlő e-mailt kap, és megkapja digitális kártyáját is.
Ha az elmúlt néhány nap során rendelt a shop.LEGO.com oldalról, de nem lépett be a VIP Programba, akkor lépjen kapcsolatba velünk, és mi igyekszünk segíteni, hogy megkaphassa az ezért járó pontokat."insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ugy erzem ezt se ebayrol fogom megvenni
-
Pötyi
őstag
válasz maross #38379 üzenetére
Na, hát ezt a képet kellene a marketinges sárkányfejnek megmutatni, hogy pár óra alatt ez lett az okos akciójuk eredménye.
Ha érdekli őket a másodlagos piac - márpedig valszeg érdekli, máskülönben nem vették volna meg a BrickLinket - akkor oda kéne figyelniük a tetteik következményeire...
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
stickermajom
addikt
válasz Ereshkigal #38382 üzenetére
No de, ha lerohadó szerverparkkal is elviszik az összeset és dől a lé, minek fejlesszenek?
-
Lebobgo
újonc
Valamennyire azért működik az a marketing gépezet.
Hányan voltak akik a gép előtt ültek, hogy megszerezzék ezt a korlátozott hozzáférésű készletet. Lehet az egekben van a szett ára, de ez nekik miért lenne baj?
Felrakhatták volna a shopba is 8.000 forintért, de azzal messze nem értek volna célt. (Biztos vannak itt nálam sokkal képzettebb marketingesek akik jobban átlátják)
Világ szinten hány ember vágyik rá? És beszél róla ?(most is :-)
(mondom ezt úgy, hogy az Amelia Earhart szett meg van nekem is. Ha boltban kapható lett volna nem biztos, hogy megveszem, de így, hogy csak egy darabig elérhető és lemaradok róla mégis KELLETT )
Az viszony tény, hogy az akciókkor jelentkező csúcsterheléseket jobban kellene kezelniük.... -
törölt tag
válasz Lebobgo #38384 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy a vásárlók szúrják el ezt az egészet. Szerintem kijelenthető, hogy a Lego egyfajta függőséget tud okozni, ha az ember nem figyel. Ebből pedig következik, hogy mindig kell az új az akciós, ráadásul minden rögtön azonnal. Mivel ezt sokan képtelenek kordában tartani (nem kell messzire menni elég a topikot olvasni), így minden fiaskót megbocsajtanak a Legonak, és ugranak a következő meg következő akcióra, nem tanulva az előzőekből. A Lego pedig ezzel maximálisan visszaél, mert szarik mindenre. Az akciók is egyre gagyibbak, ahogy sok téma készletei is.
persze ez a kapitalizmus és én megértem a Legot is még ha vmennyire zabos is vagyok rájuk emiatt, de közben az emberek a legkisebb hajlandóságot se mutatják, hogy a vásárlási szokásaikon változtassanak. Akkor meg ugye fsznak panaszkodnak?
Hogy egy, a klímaváltozással kapcsolatban már unalomig hangoztatott idézetet hozzak:
“mit tehetnék én egyedül? - kérdezte egyszerre több milliárd ember.”[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
valakinek megvan a LEGO® Creator 3in1 31088 Deep Sea Creatures? mostanában nézegettem, mert megtetszettek a B verzióké. szokás szerint rebrickable-re is felmentem, hogy milyen alterek vannak és hát nem csak hogy sok, de nagyon menők is vannak, most nagyon elgondolkoztam rajta
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
válasz balint82 #38391 üzenetére
apropo 52ezer, modularis epuletekhez a 10278
rendorkapitanysag 52900. so-so, de aki szemezett vele...eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
válasz magickonfig #38394 üzenetére
Én behuztam, majd kiderul. Jopar oraig elt az akcio, akar egesz sokat is rendelhettek ha kikerult publikusabb helyre. Gondolkodom egy lego akciofigyelo fb csoport letrehozasan is, de utalok embereket toborozni .
-
jo ez a rebrickable, megmutattam gyereknek miket lehet kihozni a a dinocsontvazakbol, holnap mar szet is akarja szedni az egeszet es brachiosaurust akar epiteni
-
válasz magickonfig #38397 üzenetére
Igen, a nyak nekem is feltunt, kivancsi vagyok mennyire birja. 40cm magas, az eszetlen nagy, T-rex ranezesre 20-22cm lehet.
2db ilyen dinocsontkeszletbol milyen remek dolgokat lehetne kihozni ej . Sajna kocka.hu-rol egyre gyakrabban tunnek el jo keszletek, ez sincs mar .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kupon kunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest