Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
És arról tudni esetleg valamit hogy mennyibe fognak kerülni mert pl én is game of bricks szetteket használok és bár nem olyan szépek mint a light of bricks készletek nem mindegy hogy 10k ba kerül egy készlet vagy 30k ba. De ha jól láttam a harry potter kastélyhoz közel annyiba fog kerülni a világítás mint maga a készlet.
-
Mozaart
aktív tag
Már rég írtam itt. Lenne egy kérdésem. :)
Van e itt olyan akinek megvan az UCS Millenium Falcon.
Pletykák szerint november végén egy kozel megegyezo tehat 7000+ elemes keszlet jon majd ki.
AT-ATot mondjak. De persze barmiben format olthet.800 dollar lesz az indulo ar. Tehat hasonlo ar mint anno a Falcon itt.
Igazsag szerint ha tenyleg egy AT-AT lesz es olyan gyonyoru mint a Falcon ill. kidolgozott belso. Akkor attol felek eloakarom majd rendelni.
De felnott fejjel ugy gondolom megerdemlem egy ilyen szett vetelet.
Bar hihetetlen az aruk de ahogy ragom a gondolatot nem is olyan draga.
Szerintem ez attol is fugg ki mennyire van oda az adott tema es adott szettért. :)Lehet csak feloldozast kerek toletek is hogy megvehessem. :D
Egyebkent az a bajom ha mar beruhazok egy ilyen szettre kimerjem e bontani.. de magamnak szeretnek oromet okozni mint sem a penztarcamnak. :D
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
ZsZso
Közösségépítő
LEGO Brickheadz - Kylo Ren és Sith harcos 4899 Ft - kocka.hu
ÁK szerint még nem volt ilyen olcsóarmegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
válasz Janaboy #39554 üzenetére
Lett amilyen lett, a kep is es a vilagitas is . Halvány szentjánosbogaras effektre számítottam, a fenti ledek sárgák, a "kövek" koze helyezettek feherek, az alja rgb valtakozos, egy sima zoldert felárat fizetnék. Remélem a könyvesbolt jobban bejön majd, de még nincs kész, kb 2/3-nál tart összerakásban.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
thomeef
őstag
[webjatekbolt.hu]-n készleten az összes új Harry Potter készlet, és egyből 20% akcióban gyereknap miatt. Én be is húztam mindet
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
RapaNui1
aktív tag
válasz maross #39560 üzenetére
Ahogy korábban is írtam a light of bricks világításai szebbek mint a game of bricks szettjei, azonban azok kb 3x drágábbak is. Én eddig csak a az ecto-1 világítását építettem be a game of bricks készlettel de az szerintem nagyon szupi lett, illetve most jött meg a lombház és a középkori kovács sztenderd világítása szintén ettől a cégtől. A lego világítás szerintem még drágább lesz feltehetően jobb is, itt már csak a pénztárcád mérete szab határt én megelégszem a game of bricks készletekkel is vállalom ezt a komproisszumot
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Mozaart #39555 üzenetére
Nekem nincs még meg a nagy Falcon de fenem rá a fogam, a Ninjago városi lomházat, a Mos Eisley Cantinát nemrég vettem meg, a következő a Roxfort lesz és utána a Falcon. Egyébként osztom a véleményed imádom kibontani, összeépíteni, rácsodálkozni az aprólékos mérnöki munkára, a meglepő ötletességre stb és ha így nézem hogy mekkora munka mindezt kitalálni és kivitelezni akkor már valóban reálisabb az ár.
-
ayo
veterán
eddig úgy voltam vele, hogy áh nem mozgat a kovácsműhely. ma megláttam élőben, kár volt nagyon korrekt cucc, a mostani várhoz képest is sokkal izgalmasabb és még játszhatóbb sztem...még jó hogy pár napja volt akció majd imádkozom egy újabbért
http://jateknaplo.blog.hu
-
ZsZso
Közösségépítő
Ne aggódj, pár napja lévő akciót nehéz volt elcsípni, a rendeléseket visszamondták. Most eMag -os ingyen szállítós szupermarketes az 3k -val hosszabb mint a kocka.hu -s lett volna szállítással együtt. Nekem is nagyon remek a kezem .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Wanderlust
tag
Ezek a led-es kitek dimmelhetők? Annyira nem néztem utána de kb. az összes képen baromi fényesnek látszanak. Ha fele vagy negyed ekkora fényerővel világítanának simán venném.
-
Mozaart
aktív tag
válasz RapaNui1 #39567 üzenetére
Gyönyörűek ezek a készletek. Csak ha az ember végig gondolja egy soha véget nem érő móka ez. És mennyi zöld kell ehhez. De szerintem a mi hobbink az egyik legjobb és legdrágább.
A Falcon is gyönyörű, Prágában láttam egy lego boltban kiállítva. Azzal az a gondom, hova teszem, olyan széles. (Bár van hozzá olyan állvány, hogy az oldalán "repül" )
Egy lépegető inkább magas mint széles. Márha egy AT-AT lesz végre a soron.
Előrendelés hogy szokott lenni, hány nappal a megjelenés előtt szokott lenni?[ Szerkesztve ]
-
Mozaart
aktív tag
válasz RapaNui1 #39567 üzenetére
Érdekes hogy szóba hoztad a mérnöki munkát. Mérnökként dolgozom, de mindig elakartam jutni a Legohoz, Set Designer-ként a Star Wars csapatukba. Vagy akár egy Legolandbe Master Builderként.
Persze többet kellene saját mocokat építenem hozzá, de minden fejleszthető +elég kreatív vagyok tehát nem itt lenne a szűk keresztmetszet. Csak nem tudom mennyire nehéz bejutni hozzájuk. Valószínű a nagyonnál is nagyon.
Azt tudom, hogy 35-40 éves építészmérnökök is elhelyezkednek a legónál, meghát van egy Várszegi Erikünk is.
De eltudnám magam képzelni később ott is. Persze akkor minimum Ausztria és egy német nyelv elsajátítása de simán kimennék ha lenne rá lehetőségem és alkalmam..[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Wanderlust #39572 üzenetére
a ledek nem dimmelhetoek, ha eleri a nyitoiranyu feszt a rajta eso fesz ajkor felgyullad, amugy sotet marad, ennyi, ez a 2 lehetoseg van, vagy vilagit vagy nem.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
t-bali3
senior tag
válasz Wanderlust #39572 üzenetére
Az én kínai olcsó készletemnél (Defenderhez) állítható a fényerő. Három állása van. A fotón azt hiszem a legerősebb van gyenge merülés közeli elemmel.
-
thomeef
őstag
válasz Mozaart #39574 üzenetére
Mérnökként a gyártásban tudsz elhelyezkedni szerintem könnyedén. Nekem szaktársam Billundba ment ki 0 tapasztalattal annó mikor végeztünk, mould designerként dolgozik lassan 8 éve. Angolul beszél kész, más nem kell. So nem olyan nagy deal sztem
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
RapaNui1
aktív tag
válasz t-bali3 #39579 üzenetére
Ez egy sztenderd készlet vagyis nincs rajt hang amennyiben a szirénát arra értetted. Amennyiben a villogó kék fényhídra gondoltál igen állandóan villog de kb 4 fajta verziója van amit mindig váltogat, azonban múltkor rosszul dugtam össze mivel az alján van egy 7 soros vezérlő és akkor nem villogott hanem az első világítás fénye sötétedett meg erősödött. Szerintem egyébként ez a szett variálható és dimmelhető is hisz csupán annyi a különbség a sztenderd és rc verzió között hogy ehhez nem járt távorányító egyébként a felső és hásó ledek a vezérlés alapjan szép lassan elhalványulnak majd újra felerősödik a fényük, de lehet játszani a dologgal attól függően hogy melyik csatit hova dugom. Egyébként a kérdésre válaszolva nagyon látványos és egyáltalán nem zavaró a fénye csak valahogy a telefon rosszul adja vissza
-
Uj keszletek bemutato, attekergetni jo . ilagterkep pottyokert eleg erosnek erzem a 95k-s arat...mondjuk az egyik roxfortos keszlet is ~1150 darabjaval 55k-ert....ouch. Mindenki szupi szuper 13k, egesz jo (ne kezdjuk ujra ).
es nem milano, hanem benetar! hat ezert nem tudtam mirol van szo
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz maross #39581 üzenetére
a milano a második guardians filmben lezuhan es megsemmisül. amit viszont nem értek, hogy Drax miért maradt ki a figurak közül? nem olcsó karakter bl-en es jo lett volna belőle egy újabb.
amúgy nekem elég vegyesek ezzel a készlettel kapcsolatban az érzéseim. mire volt jo ez? ott az iw széria, ott mar van egy benatar plusz a pod. egy azt ket keszletbol össze lehet rakni. elemszámban pedig mar majdnem ott leszünk, mint ezzel. miért nem lett akkor mar nagyobb es több figuras? bezzeg a chitauri nagyon kellett bele, miközben a hajó közelében se jártak egyik bosszúállók filmben se.
-
draco31
veterán
Nekem ez a repülő kell, nagyon a gyerekkorom
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Az is van.
Elég rendesen meg van csinálva.
Hát ebből mese délután lesz úgy tűnikASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Mozaart
aktív tag
válasz thomeef #39578 üzenetére
Igen, kicsit utána olvastam, pont tegnap volt egy közös interjú a kettő Star Wars Designer Team "Directoraival". Interjú.
Aztán rábukkantam, hogy az UCS készletek Építési útmutatójába mindig a második oldalon van egy rövid kis köszöntés Jens Frederiksen által. És abban legalábbis kettő szettet megnéztem és le van írva, az aktuális létszám a csapatnak.
Jelenleg 11 Designer és 2 Grafikus van náluk. De 2016-ban 8 Designer és 4 Grafikus volt.Frederiksen is model designer-ként kezdte a Rock Raiders-nél. Szóval miért ne sikerülhetne, egyszer a Star Wars teambe bekerülni.
Olvasgatva Frederiksen interjúit, világossá vált, hogy nem vagyok elkésve. És ha még tudatosabban készülödöm erre akkár még Billund is lehet a vége majdan egyszer.
Persze nincs akkor se semmi ha nem. Mert mondjuk 10 év mérnöki munka után nem biztos hogy jó ötlet kútba vágni mindent a bizonytalanba. De próbálni mindent meglehet, mert miért is nem.
De Frederiksen így tett. Litográfus volt 10 éven keresztül majd egy kiállításon ahová a világháborús mocjait vitte ki, néhányan a Legotól észrevették őt. A többi történelem.
Több mint valószínű hogy élvezném csinálni. A párom egyelőre hallani sem akar külföldről, de majd meglátjuk az évek alatt. Az biztos tényleg hogy még időben vagyok. És ha már ez így megfogalmazódott bennem, a lényem egy része biztosan összintén vágyódik rá.AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
Kocka.hu-n is fent vannak az uj speed championsok, arakkal. Még nem rendelheto, gondolom jun 1 00:00-tól. Emagon ugyanennyi, -20% ha még megy az ujracsomagolt kupon, vagy -10%, ha "csak" a szupermarket megy ra.
Valamint aki be akarja szerezni az F40 Competizione, Porsche 911, Chevrolet Camaro ZL1 kozul valamelyiket, csipkedje magat, lego shopban mar jo esellyel az ujra nem toltodo out of stock statuszban van, de tobb helyen még jo aron van.
[ Szerkesztve ]
-
woros
őstag
Alzanal 30k a var holnapi atvetellel. Van esetleg oda vmi hasonlo kod mint emaghoz?
lego stornal nemtudom mennyi lesz es hogy a kapcsolat kartyas 10%-al megeri e ott megvenni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bécsi úti Tesco -30% az összes LEGO-ra Club Carddal. Apró cseprő szarok vannak csak.
-
draco31
veterán
válasz HUN_Sector #39596 üzenetére
A Jaguár szett viszont 12e környékén mozgott ha jól emlékszem.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fenky
tag
Ma végre sikerült megkaparintanom a 75257-es Millennium Falcon-t
Az Auchan-os akció keretein belül a weboldaluk elfogyottnak írta, de minden mindegy alapon bementem a boltba. Egyetlen darab volt még 39900 ft-os áron, a doboz oldalán egy jó 5 cm-es lyukkal. Odavittem a vevőszolgálathoz, hogy 40ért van kint, de a weboldalon 29, utolsó darab, meg sérült is, a webes árért elviszem. Rögtön rávágták, hogy rendben. Így 29.193 ft-ért elhoztam. A doboz amúgy sem lényeges, mert összerakasra lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Gaming asztal Rapture Gaming Desk AURORA 300 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest