Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Nem is tudtam, hogy ilyen is van ezen az oldalon. Logouton néha találkozom 1-2 készlettel, azt hittem csak ennyi van. Túl nagy történetem nincs a lassan 30 éves fejemmel, kicsit drága móka nekem.
Volt viszont pár készletem, amik nagy része meg is van még. Találtam egy oldalt, ahol meg is van minden, nagyon jó volt visszagondolni mindegyikre, már amelyikre emlékszem.
1695
6234
6510
Ezt a hármat még olyan fiatalon kaptam, hogy nem is nagyon emlékeztem rájuk, lehettem 3-4 éves. Nem is sok maradt meg belőlük, 7-8 évesen már biztosan játszottam a megmaradt darabokkal, onnan vannak az emlékek is. A kocsinak csak 4-5 darabja volt meg már csak ekkor, a lovagosnak ahogy látom csak 1 kereke hiányzott, a kalózosból pedig csak a cápa, a zászló, a billenthető elem, és 4x6-os alap. A kocsin kivül ezeket nem is tudtam igazán, hogy mik lehettek ezek a készletek egészen tegnapig, akkor kerestem meg őket ezen az oldalakon. Jó kis keresője van a kalózosat pl. a zászló alapján kerestem, hogy mely készletekben volt olyan.
Következő a 6814-es volt. Erre már emlékszem, a dobozára is. Lehettem 7 éves környéke amikor kaptam.
Utána kaptam a 6115-öst egy karácsonyra, lehet még abban az évben. A figura később ejtő ernyős lett.
Aztán 10 éves koromban már én választottam a 6572-es készletet.
A legnagyobb amiim volt készlet, azt ismerőssel cseréltem iskolában valamire. 1-2 elem hiányzott, ez volt a 6549-es készlet. Innentől kezdtem el sokat játszani, volt még valahonnan sima tégla elemek, aztán katalógusokból elkezdtem mindent képek alapján megépíteni.
Utolsó pedig a 4600-ás szett volt. Ezt is kaptam, nagy része meg is van, talán csak a lámpa hiányzik.
Bocsi, ha kissé hosszúra sikeredett, de ahogy látom erről szól a topic.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Nem is gondoltam, hogy már ilyen magas szinten van ez a világ. Nézegettem pár videót, hirtelen ez a kettő ami nagyon bejön.
Defender 1
Defender 2
Gondolom Ti is szoktatok ilyen egyedi dolgokat építeni, vagy nem?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Én csak olvasgatok mint kívülálló, de a felső sorral kellene talán kezdened.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz balint82 #13082 üzenetére
Én egy kicsit szellősebben rendeztem el őket.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Az nem lehet, hogy ezek direkt ezért voltak akciózva, mert sérültek? Ahogy látom mindenki panaszkodik.
-
draco31
veterán
Sziasztok.
Nagyjából 16 év után most vettem egy 75884-es szettet. A 75885-öst szerettem volna, de nem volt már a polcon, így lett ez. Képeken igazából nem tetszett ez a Mustang, de összerakva kézben fogva már tetszik, nem bántam meg hogy elhoztam. De a kis Fiesta meg lesz szerezve ezek után szintén.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
Van olyan oldal ahol korábbi katalógusokat lehet megnézni?
-
draco31
veterán
Ilyeneket hogy hogy nem adnak ki?
-
-
draco31
veterán
Korábban említett alzás kuponnal gyakorlatilag 300Ft-ért behúztam a kis Fiestát
-
draco31
veterán
válasz Gaborkik #29741 üzenetére
Elnézve a két szettet, én 30 évesen ellenék velük egy ideig biztosan. Nincs olyan fiú, aki ne szeretné az űrhajókat meg kamionokat. Ebben van mindkettő.
Másikban is sok a játék lehetőség. Szerintem ezek jók, de csak kezdő játékos vagyokASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz mefistofeles #30619 üzenetére
Érdemes akkor már előre tervezni, és négyet rakni inkább
-
draco31
veterán
A lambo szett ára kicsit vastagra sikeredett, vagy csak szerintem?
-
draco31
veterán
Egyszerű a dolog, valami olcsó de nagyobb terjedelmű talán egyszer hasznos dolgot kell mellé rendelni. Akkor már kénytelenek lesznek dobozolni. Akár egy műanyag mikrós tál, vagy akármi. Rá úgy sem ragasszák a dobozra remélhetőleg
-
draco31
veterán
Összeraktam ma az új Speed Champions Audi-t. Van benne nyomtatott elem is, meg persze sok matrica is. Ez így fura volt.
-
draco31
veterán
Van a westendi üzletnek valami katalógusa esetleg? Vagy ami van a fő katalógus, csak az van náluk? Tesóm meg akar lepni egy kis készlettel, 10e alattival, de szabolcsból nehéz megnéznem mi van ott :)
-
draco31
veterán
A plusz alkatrész elemek egyforma szetteknél ugyan azok? PL. most az SP Audi volt benne 3-4 elem pluszban. ( nem emlékszem már pontosan ) És ha vennék újra egy ilyet, akkor ugyan azok lennének benne pluszban?
-
draco31
veterán
Tetszik ez a motor
-
draco31
veterán
Szerintetek lesznek új Speed Champions készletek még idén?
-
draco31
veterán
válasz Throme #33381 üzenetére
Az nekem sem tetszett, de szülinapra megkaptam. Kézben fogva már jobb a helyzet valamennyire. Viszont a 3db másik az sokkal jobban sikerült. Ebből a szériából csak a lambo nincs meg, de a felár miatt nem is lesz szerintem.
-
draco31
veterán
Nem tudni még lesznek új Speed Champions készletek?
-
draco31
veterán
Coop-os pontgyűjtős akcióról tudtok valamit? Ma hallottam, de nem tudtak pontosabbat mondani.
-
draco31
veterán
válasz Napfénysüti #35103 üzenetére
Nekem a Jaguár szett volt pozitív csalódás, a suv nagyon nem jött át a képeken, de összerakva, kézbe fogva már tetszik.
Csak a lambó szett hiányzik az utóbbi sorozatból, sokallom a felárat érte.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
3500-ért volt a közeli Penny-ben 1db F40-es 75890-es, annyiért már nem hagytam ott. Ebben 4 féle felni van mindenkinek, vagy csak ebbe esett bele plusz 2 típus?
-
draco31
veterán
Igen, a végén néztem is, hogy hol hagytam ki, meg miért maradt annyi elem
Ja meg a legjobban bosszantó, az elején szólhatnának, hogy a kis 1x1-es pirossal figyelni kell, mert 2db nyomtatva van, és annak meg van a helye. De hamar vissza lett bontva, és megtaláltamASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz #75376384 #35255 üzenetére
A Focus, meg ez a Ferrari szerintem. A Porsche meg a Mustang nagyon hosszúra van nyújtva, így felülről látszik nagyon.
Még a Lambo szett ami tetszene, de még sokallom a felárat érte.Most így belegondolva, amiből van ilyen SP szett, azokból lettek nagyobb szettek is nagyjából. Jól gondolom? Most nem pörgettem minden készletet vissza magamban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Formula-1
- Ford topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest