Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #16451 üzenetére
Így sem drága.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
ManY
senior tag
Valaki nem tudna kepet linkelni a suricatarol?
-
bigmasterg
addikt
válasz baluka26 #16454 üzenetére
Olyan nagy doboza van ?
Úgy rémlik, hogy ez a kép még egy nagyon prototípusról készült. Itt azért jóval kisebb.
Gondolom usb-ről kapja a tápot, de ha tényleg ilyen nagy dobozban van, akkor akár külön tápja is lehetne.
Szerk.: Bár, ha megnézem, hogy mekkorák azok az rca csatik a képen, akkor már rögtön kisebbnek tűnik a dolog.
Valami miatt azt hittem, hogy a Lupus C és a Bubo kb. ugyan akkora.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #16455 üzenetére
Kép1
Kép2
"...a doboz kb120x90x35mm, mint a Bubo CP." - Szabó Zoltán, hiVOXNálam megint nem látszanak hivoxhu-n az új termékek.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #16457 üzenetére
Anno igen
Majd szólok, ha nála világvége van, hogy fel tudj készülni, jó?
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #16459 üzenetére
Igen, 192/24-es USB, fejleszthető
DAC, hülyevagyok USB kártyával.
De lesz benne valami más is ami fejleszthető aszem, de lehet, hogy nem .
szerk: Nem vagyok annyira hülye, DAC és analóg részleg kártya is lesz hozzá később.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz baluka26 #16460 üzenetére
Meg egy pakli francia kártya is.
És az uppgrade kártyát otthon bele tudod rakni, vagy vissza kell küldeni ámérikába az egész hóbelebancot ?
Heed-éknél is van valamilyen kártyás variálás, de most hirtelen meg nem mondom pontosan, hogy hogy s mint. Aztán az is lehet, hogy most hülyeséget írtam.
Szerk.: [link][ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #16461 üzenetére
Van, Dactilusnál aszem.
Nem, szerintem otthoni swap a lényegi. Majd megkérdem Jason-t
szerk: Most írt kk831228, neki új HD650-e van.[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
válasz bigmasterg #16466 üzenetére
Tudom, hogy HD600 én végig arról beszéltem. Az volt az első találkozón, ha még mindig nem tiszta.
-
bigmasterg
addikt
válasz Shufny #16467 üzenetére
(Előzőt már nem tudom szerkeszteni)
Ja, ok, most már tiszta a dolog.Szóval a két kép alapján azt mondanám, hogy az egy régebbi 600-as.
Szerk.: Itt meg egy 580 szétszedve. Na ez nem nem "csillog" belül, az biztos.
(Ez egy hibás 580, csak az egyik fele szól, ez már korábban is megvolt. Alkatrésznek van a jó 580 mellé.)[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz bigmasterg #16468 üzenetére
Megnézted mi a baja az 580-nak?
Egy szimpla ellenállást kéne mérni a nem szóló oldalon, ha eltér a normálistól akkor a driverrel van baj, de az is lehet, hogy röhögve javítható.Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
ManY
senior tag
válasz baluka26 #16456 üzenetére
ohh
akkor már járt nálam ez a csoda
es pont az elotte levo fem dobozos
maga hiVOX Szabo Zoltan is
csak nemtudtam hogy ez a suricata meg hogy hivox termekde viszont ilyet tudok kolcson kerni szo
kiprobalom ezt is meg a kingrexet isaz asus es. stx es topikba aztmondtak hogy nincs ertelme nalam ennek a hangkartyanak
szoval suricata kingrex kozul kell valasztanom -
dudika10
veterán
Csak míg a két drága átalakító high-end célszerszám (ahol mindennapi, hogy árban nagyobbak az ugrások mint minőségben) addig az asus egy hangkártya, ahol kifizetsz több tucat funkciót amire neked nem lesz szükséged.
Egyébként nincs rossz spdif kimenete, csak célfelhasználásra nem ez kell neked most.
Nem tudom írtad-e, hogy milyen láncod van, de szerintem a halid vagy a kingrex az ágyúval verébre eset lenne (persze ha elég jó láncod van akkor nem szóltam).Szerintem mindig azt kell nézni, hogy adott keretből melyik komponens fejlesztése hozza a legnagyobb változást. De ez csak az én véleményem.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
dudika10
veterán
válasz bigmasterg #16474 üzenetére
Akkor nem szóltam.
Keríthetnél bele másik drivert (párban természetesen) ami passzol bele és csinálhatnál frankeinsteint, még a valami jó is kisülhetne belőle. Kár, hogy nem túl olcsók a driverek.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz dudika10 #16475 üzenetére
Akkor megkérdeztem az audiopartnert és 15 ezerbe lett volna egy driver. Két driver plusz új szivacsok,(fülpárna, kengyelpárna) az már 40 ezer fölött van.
(Akkor meg akartam csinálni, csak elkezdtem nézelődni használt piacon és 50ért találtam egy 650-et, úgyhogy inkább az lett...)Más gyártótól meg az sem tudom, hogy mi passzolna bele, meg az sem biztos, hogy jól szólna...
-
ManY
senior tag
válasz dudika10 #16473 üzenetére
Na látod ezt nem tudom eldonteni!
De ossz arhoz kepest ez annyira elhanyagolhato osszeg hogy szerintem val. van ertelmeHivox lupus j.- OCM 500 vegfok- CAV MD-EX3G
szerintem ekkora osszegbol nagyobb valtozast nehez lenne
de a lupus-szal megvagyok elegedve ezzel a vegfokkal meg nagyon szepek a basszusok is
probaltam dragabb erositokkel- kulonbseget csak basszusban hallottam
meg a 200 al dragabb cuccoknal is, es az OCM javara -
ManY
senior tag
Meg lenne egy egyszeru kerdesem
Ha filmet nezek- állt Bluray rip mkv-k
A sima angol eredeti hang nagyon jol szol meg minden
De ha átváltok Magyar hangra csomoszor recsegosek gagyik lesznek az effektek
pl mikor karddal lecsapnak ilyesmi....
Ez minek a hibaja lehet?
Szar minosegu a Magyar hang ? -
bigmasterg
addikt
Szépek azok a dobozok, nem is szólhatnak rosszul.
Gondolom a kábelezésre is odafigyeltél. Én kipróbálnék egy hálózati szűrőt is, hogy hoz-e valamit.
A három eszköz közül a junior lehet a leggyengébb láncszem. Nekem is van, szeretem a hangját, de nem biztos, hogy egy jobb dac-al nem lennél előrébb.
Próbáltál a rendszereben drágább dac-okat?Szerk.:
Igen, magyar szinkron hibája. Van hogy mindent (zajokat, robbanásokat) is "újraszinkronizálják".[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #16474 üzenetére
Törném el a kezét az ilyennek...
-
ManY
senior tag
válasz bigmasterg #16479 üzenetére
Nem
Amiket probaltam: Lupus most is o van, ESI dr dac prime, Zero dac
ezek kozul magasan a lupus volt a legjobb
100 ropim volt dacra ezert afolott mar nem is nezelodtemLehet hogy inkabb meg gyujtenem kene melle es egy dac csere ?
ettol fuggetlenul az USB/SPDIF atalakitot nem erzem penzkidobasnakHiVOX-os zoli megvolt elegedve a CAV al kivulrol belulrol...
-
ManY
senior tag
válasz bigmasterg #16479 üzenetére
Bikabelezve van Fapaci féle Gothamokkal
Szerintem eleg az nekem- v legalabbis kabelcsere utan hallhato volt a kulonbseg..
Bar erre aztmondtak hogy valoszinuleg a Hangvalto kikerulese miatt... -
ManY
senior tag
-
ManY
senior tag
DAC bol mit erdemes kiprobalnom ami biztos hogy kategoriakkal jobb a lupusnal ?
-
törölt tag
válasz dudika10 #16473 üzenetére
"...szerintem a halid vagy a kingrex az ágyúval verébre eset lenne (persze ha elég jó láncod van akkor nem szóltam).
Szerintem mindig azt kell nézni, hogy adott keretből melyik komponens fejlesztése hozza a legnagyobb változást. De ez csak az én véleményem."
Van logika abban, amit írsz, de könnyen cáfolható is. Néhány hete volt nálam egy kis szeánsz, amiben hagyományos (ellenben profi) hangkártyákat és USB transzportokat vetettünk össze a digitális kimenet hangzása alapján. Bizony igen nagy különbségek mutatkoztak a transzportok javára, pedig a lehallgató lánc értéke kevesebb, mint 250e Ft volt (a hangsugárzókat nem számolva bele).
-
ManY
senior tag
Akusztikaval mindenkepp gond van...
Hangszigetelesek szama egyenlo a 0valaz a gond hogy nem tudom eldonteni hogy hova mit kene vennem hogy szigeteljem
meg azt neztem hogy egy jobb szigeteles egy komplett rendszer ára kb...Ha tudnatok tanacsot adni szigetelessel kapcsolatba akkor teszek fel kepeket a nappalirol
-
dudika10
veterán
válasz #92251648 #16491 üzenetére
Az ágyúval verébre-t még a lánc elemeinek tudta nélkül írtam. Így, hogy tudom már nem írnám.
Szerintem ha 50k-t másra elköltve jobb eredményt kap az ember akkor nem transzportra kell költenie azt az 50k-t (kivéve ha tudja, hogy jövő héten úgy is nyer a lottón és lecseréli a többi elemet is).
Szerintem ezt az elvet nem igazán lehet megcáfolni.ManY: állítsd nagyobbra a késleltetését az ASIO-nak, vagy használj wasapit és akkor megszűnik. Persze ezzel nem arra biztatlak, hogy ne fejleszd a láncod, csak a probléma valószínűleg orvosolható.
[ Szerkesztve ]
-
ManY
senior tag
az atalakiton csak az asio pattogasa miatt gondolkodok mert neha hibazik
bar tenyleg ritkan... de akkoris neha idegesit
plusz meg olyanokat is csinal hogy beakad a zene es ugymarad
tobb ismerosom egybol mondta hogy mind2 hibat a hangkartya okozzamar enis biztos vagyok benne mert mas rendszeren is csinalta a gepem nem csak a sajatomon jott elo
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
dudika10
veterán
Szőnyeg, függönyök, könyvespolc, hasonló.
Ha jóban vagy Zolival akkor kérd meg, hogy segítsen picit, hogy mit hova.Minden jel arra utal, hogy nem sikerült mégse megkeresni a határt.
De lejátszáshoz én még mindig nem értem miért kell megkeresni... nem számít a késleltetés.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest