Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126501) fererencz89 válasza denesdr (#126499) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

ASR-en is volt egy Tekton teszt, megjelent a tulajdonos is: [link] ;]
Ismerősek a viták, érvelések, vádak, stb, csak a nevek változnak.

Nem szotkam hibázni.

(#126502) proci985 válasza lezso6 (#126498) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

[link] az xtz m8at akkor inkabb meg sem emlitenem neked :DDD

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#126503) lezso6 válasza proci985 (#126502) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Arachnofóbiások előnyben. :DDD De komolyan, ez nonszensz, egyszerűen csak több anyagot akarnak eladni, hogy indokolva legyen az ár. Lásd bi-wire, meg mindenféle overkill cucc. Számomra ezek rendkívül infantilis megoldások. Egyszerűen röhejesen néznek ki. Lásd még:

Igazi prolibarokk tempó.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126504) Dißnäëß válasza lezso6 (#126500) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Nekem egy dolog jutott eszembe az ovin túl, amit már említettél:
- center-to-center távolság vs. frekvencia/2 (és akkor kimerítettük a point-source fogalmát itt és most)
- MTM - ja, HT centerek hulladék a legtöbb és szvsz pont azért, mert fektetett MTM-ek, egy szűkebb nyalábot vetítenek előre, aki pedig nem pont ott ül, annak *meh* lesz az egész.

Ha van hangszóró, amit mernék szélesebb horizontális spektrumon szórni, mint amúgy a többieket (amiknél az irányítottság jó dolog), az a center a beszédhangokra.

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#126505) Jorgi Kormi válasza DroneZ^ (#126450) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Itt egy jó kis hely: [link]

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#126506) proci985 válasza lezso6 (#126503) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

nem feltetlenul, ez THX ultras egyebkent

Klipschnek van fektetett MMTMMje is, egy RP504Ct elfogadnek (ha elferne, de nem).

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#126507) lezso6 válasza proci985 (#126506) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Logitech Z623 is THX, úgyhogy az ilyen plecsninek inkább nem hiszek. ;] Nyilván biztos jól szól, csak kisebb a sweet spot. Ami amúgy egy szintig nem feltétlenül baj ám.

De értelmetlen a koncepció. Magas hangokból sose lesz annyi, hogy ilyen 2-3-4-5-6-7-623 magassugárzió kelljen. Elég egy, még a brutál main monitoroknál is. Ez csak egy marketingbullshit, amolyan csöcsméregető verseny, hogy kinek van több mellbimbója. :DDD

Az az MMTMM inkább LMTML. :D Nem igazán értem a Klipschet. Mondjuk náluk a rendes 2.5 utas dizájnt sem sikerül megugrani, a TMM frontjaiknál még a legdrágább is ráereszti a középtartományt mindkét mélyközépre. Mondjuk igaz, viszonylag alacsonyan váltanak. De egy centernél azért elég fontos a nagy sweet spot. Ezt vagy úgy éred el, hogy vagy álló, vagy fekvő 3 utas, két mélyhangszóróval. Ha pedig MTM a design, akkor fektetett elrendezésben csak az egyikre szabad ráreszteni a középtartományt. Persze utóbbinál aszimmetrikus a horizontális sweetspot, de legalább jó aszimmetrikus, nem pedig szar szimmetrikus. Pl Eve SC305 polar pattern, fent a horizontális, lent a vertikális, 200, 1000, 5000 Hz-en mérve, a keresztváltás 3000 és 350 Hz:

40 fokig szinte tökéletes, 1 decibelen belül vannak.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126508) proci985 válasza lezso6 (#126507) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Z623nal "bogreszet" THX van. THX ultra mas ligaban jatszik.

centereknel mondjuk ahogy neztem a tobbseg MTMet hasznal. highendnel nem, de ott eleve hangatereszto vaszon moge megy a cucc.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#126509) lezso6 válasza proci985 (#126508) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Az lehet, utánanéztem, komolyabbnak tűnik. De kérdés, hogy akkor ez a plecsni tényleg ér valamit, vagy továbbra is jórészt marketing? A THX-ről egyébként miért mindig EZ jut eszembe? :DDD

Igen, kb mindenhol MTM van. Furcsa, hogy a konzumer kategóriában ennyire le van tojva a dolog, míg pro audiónál meg teljesen általános, hogy effektíve "MTL" / "LTM" van. Vagy egyszerűen ugyanolyan polcsugárzót használsz, mint máshol. Mert a center hangszórónak kinéző 2.5 utas stúdió monitorokat valójában nem center hangszórónak találták ki. Vagy legalábbis elsősorban nem annak. :)

Persze eleve ott van az is, hogy vajon a center miért ilyen alakú? Praktikum. De ironikus módon pont emiatt korlátos a sweet spot... :D

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126510) Mathiask válasza fererencz89 (#126495) üzenetére


Mathiask
senior tag

Az én szememben bármilyen rosszat is ír valaki szubjektív véleménye alapján, vagy bárki által megismételhető (nem hamisított) mérés alapján az bele kell férjen a szabad véleménynyilvánítás szabadságába. Elég abszurd lenne, ha ezentúl nem írhatna le bármi negatívat senki, nehogy valaki "jó hírneve"/üzleti érdeke. A szándékosságot elég nehéz bizonyítani, kb tetten kéne érni egy beszélgetést, hogy pénzt kap a rossz review-ért.

(#126511) Joe123 válasza Mathiask (#126510) üzenetére


Joe123
aktív tag

Ennek szerintem inkább a megfélelmítés a célja, példa statuálás, hogy legközelebb így merjen valaki rosszat írni a szarjainkról, azt bíróság elé rángatjuk, ami akkor is idő/pénz, ha végül neki ad igazat a bíróság. Egy cég jó eséllyel mindig erőfölényben lesz ilyen téren, több/jobb ügyvédet tud megfizetni, akiknek más dolga sincs, mint hogy a delikvenst b@sztassák. Ez tipikusan az amikor bunkósbotként használod a jogot. Ha ezt el is vesztik, a következő majd meggondolja mer-e negatív tesztet írni.

[ Szerkesztve ]

(#126512) proci985 válasza Joe123 (#126511) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Viszont ezzel gyakorlatilag az audio communityben kinyirjak magukat.

A kigyoolajarusok meg azert szepen lassan fogynak.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#126513) fererencz89 válasza Mathiask (#126510) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Kb ahogy Joe123 is írja.
Abszurd, vagy sem, rosszat nem egyszerű, sokszor nem érdemes leírni, hiába igaz. Főleg, ha valaki pl ilyen "közszereplő". Mezei usereket meg simán törlik a fórumokról, ha.

Egyébként, érdemes megnézni a reakciókat, ki hogyan reagál az ügyre, "kinek szorít".
Már a Tekton (lehetne bármi más hasonló márkanév) tulajok is ébrednek: [link]

Nem szotkam hibázni.

(#126514) lezso6 válasza fererencz89 (#126513) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

De itt most konkrétan miről is van szó? Mármint konkrétan mi volt a tesztben ami rossz? Annyit sikerült csak találnom, hogy a tesztelő nem kapott a hangfalakhoz valami lábakat, s ebből vezette le a Tekton, hogy lejárató célú a teszt.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126515) fererencz89 válasza lezso6 (#126514) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Nem láttam a tesztet, törölte Erin. Ahogy a Tektonikos csávó is a leírást az oldaláról. A láb hiánya lehet ok, de kicsi az esély, sőt, sehol nem tettek erre utalás hogy kellene.
Ahogy ismerem Erin-t, és ahogy írják mások, csak finoman jelezte, hogy a FR nem egy szög, meg egyéb egyértelmű "hibák"-ra hívta fel a figyelmet. Ami nyilván nem esik jól egy egoista fickónak, aki a nagy lapokat lefizette pár jó szóért cserébe (vanolyan amelyiknél Tektonik a referencia!!!! hangfal), valamint azzal marjetingel, hogy tökéletesen eksztra lineáris a terméke.

[ Szerkesztve ]

Nem szotkam hibázni.

(#126516) fererencz89 válasza fererencz89 (#126515) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Egy Tekton tulajdonos (talán nem ellensége alapvetően a cégnek) írta:

Learned yesterday that Tekton Audio has threatened youtube reviewer Erin's Audio Corner with legal action over a review of the Tekton Audio Troubadour speaker.

I watched the youtube review before it was taken down by Erin. Didn't strike me as controversial. It wasn't positive about the speaker's frequency response as measured by a Klippel system. Maybe Tekton doesn't have a good speaker measurement system, I don't know. Anyway, Tekton pulled the Troubadour from their website as a result. This is the second time this has happened. The Mini Lore was pulled after another reviewer using a Klippel Near-field Scanner system posted a somewhat negative review.

I own two pairs of Tekton Audio speakers and am disappointed when a company responds negatively to feedback. Many companies embrace that feedback and incorporate it into their next generation product.

[link]

Nem szotkam hibázni.

(#126517) lezso6 válasza fererencz89 (#126515) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Na, akkor mégis arról lehet szó, amit kritizáltam? :D

Korábban írtam, hogy a (rossz értelemben vett) hifizmus és arrogancia mintha többé-kevésbé együtt járna. Sokszor olyan besértődés kerekedik, mintha az édesanyját szidnánk, mert ennyire a személyisége kiterjesztéseként kezeli az adott termékeket. Meg hát na, sajnos pszichológiai szempontból nem is nagyon lehet másképp kezelni, hisz ha valaki legalább 10-20 éve egy adott eszmerendszer (pl ezo-hifizmus, laposföld, politikai párt fanatikusa, irracionális márkahűség, stb) híve, akkor onnantól nagyon nehéz ám onnan kiszállni, s belátni hogy 20+ éve folyamatosan benézi. Hisz már ténylegesen a személyiségének része, nem is csoda ha a személye elleni támadásnak véli, s arrogáns a reakció. Ennyi idő után egyszerűen nincs visszaút, vagy nagyon nehéz...

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126518) proci985 válasza lezso6 (#126517) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

azt kifelejted, hogy ha ebbol el, akkor lehet pontosan tudja mekkora baromsag, viszont penzrol van szo. nem biztos, hogy hivo, lehet csalo is.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#126519) lezso6 válasza proci985 (#126518) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Igen, ez a másik eset, bár én attól tartok ez a ritkább. Vagy legalábbis ezek az emberek már maguknak is hazudnak. :DDD Kérdés, hogy melyik a rosszabb. Meg hogy az is bűn-e, ha nem szándékosan hanem ostobaságból okozol kárt. Erről szól az Oldboy című film... ;]

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126520) fokukac válasza fokukac (#125741) üzenetére


fokukac
nagyúr

na, mától már tényleg megy a Tidal-on a sima csomagban is a hi-res FLAC.
Mindez havi 1790 Ft-ért:C

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#126521) fererencz89 válasza fokukac (#126520) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

A Spoti meg tényleg emelni fog (árat)??

Nem szotkam hibázni.

(#126522) fererencz89


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Egy Sonofer, elvileg felső kategóriás hang gombokért: [link]

Nem szotkam hibázni.

(#126523) lezso6 válasza lezso6 (#126415) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Tegnap megérkezett az egyik Swissonic V8, ma jött a másik. Utóbbi viszont horror állapotban, én ilyet még soha nem láttam:

Itt írtam róla. Már elküldtem a Thomannak a bejelentést képekkel, hogy cserét szeretnék, remélhetőleg olajozottan fog menni.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126524) nLali válasza lezso6 (#126523) üzenetére


nLali
senior tag

Rátolattak a dobozra, vagy mi?

(#126525) lezso6 válasza nLali (#126524) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Most fotózok még a Thomannak, hogy cseréljék. Egy targoncavilla nézett bele a doboz teteje alatt kicsivel, egyértelmű a szúrt lyuk formája. Jól megnyomta a hangfalt.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126526) Dißnäëß válasza fokukac (#126520) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Nekem fel sem dob más csomagot, csak Individual (amit Te is írtál) és Family (meg van még egy DJ-knek szóló 1200-valamennyiért).

És ebben van HiRes FLAC, Dolby Atmos ..

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#126527) fokukac válasza Dißnäëß (#126526) üzenetére


fokukac
nagyúr

eddig két csomag volt, egy Hifi (FLAC, CD 44kHz, 16 bit), és egy Hifi Plus (vagy Max?), amiben már volt a nagyfelbontású zene (régebben MQA, úgy egy fél éve főként FLAC).
Ez utóbbi eddig valami 3600 Ft volt.

de mától megszűnt ez a két csomag, mostantól egy van, alapáron, és a sima hifi csomagba is bekerült a hi-res. Azért így havi 1800-ért ez nem rossz.
Az individual / family az más, az az, hogy hány júzer használhatja...

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#126528) Dißnäëß válasza fokukac (#126527) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Ezek most a Tidal csomagok:

Tehát a Family nem más, hanem ugyanúgy egy csomag, ami lényegében több individual-t tartalmazhat, DJ Extension add-on nélkül.

Ezt a DJ-t nem értem: ha beadom a Pioneer csúcskeverőmnek a Tidal-t, nem enged stream-elni róla, csak ha van DJ Extension-öm extraként az alap individualra, vagy enged, csak nem szabad, vagy ne hepciáskodjak itt ? :D

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#126529) fokukac válasza Dißnäëß (#126528) üzenetére


fokukac
nagyúr

hát próbáld ki. :)

amúgy találtam már 192-es zenét is. :K
Ha haza érek, ki kell hogy próbáljam az otthoni cuccokon... :B

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#126530) Dißnäëß válasza fokukac (#126529) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Mármint 192kbps-est, a mostani lossless csomaggal, vagy elôtte, vagy mi, hogy ?

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#126531) VoidXs válasza Dißnäëß (#126530) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

kHz.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#126532) Dißnäëß válasza VoidXs (#126531) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Uh, mea culpa. :W
Értem.

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#126533) Dißnäëß válasza fokukac (#126529) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Klassz konverzió.
Mert az. :U
Mind.

Azaz nem klassz, de legalább a DAC filterek fentebb szűrnek. (Ami vagy jó, vagy nem) :D

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#126534) Beretvás válasza Dißnäëß (#126528) üzenetére


Beretvás
addikt

Hogy meg itt a Family? Meglehet osztani pl: Kuzinnal? Megéri Tidal a Spotyval szemben?

(#126535) ktommy91 válasza fokukac (#126527) üzenetére


ktommy91
addikt

Valóban... A student meg 749HUF/hó lett. Érdekes, amikor minden streamingnek megy fel az ára.

Nincs kerítés.

(#126536) ktommy91 válasza lezso6 (#126523) üzenetére


ktommy91
addikt

Ez kapott rendesen. Amúgy is szoktam kicsomagolós videót csinálni általában, de ennél biztos nem felejtem el.

Nincs kerítés.

(#126537) lezso6 válasza ktommy91 (#126536) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Közben már beszéltem a Thomannal, küldenek másikat, a hibásat pedig nem kell visszaküldeni, szóval azt szétszedem megnézni milyen állapotban van, aztán az előlapot kell valahogy "megkarosszériázni", s szerintem jó lesz az. :B Így lesz 3 ilyen hangfalam. :D

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#126538) ktommy91 válasza lezso6 (#126537) üzenetére


ktommy91
addikt

Tiszta haszon. :) Bár lehet, hogy kibírtad röhögés nélkül, amikor megláttad. Teardown videó nem lesz?

Nincs kerítés.

(#126539) Bacusuz


Bacusuz
őstag

sziasztok,
milyen olcsó de ajánlott csavaros banándugót ajánlotok erősítőhöz?

ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.

(#126540) ktommy91 válasza Bacusuz (#126539) üzenetére


ktommy91
addikt

Pl: [link]

Nincs kerítés.

(#126541) Fercsa válasza lezso6 (#126537) üzenetére


Fercsa
senior tag

Centernek tokeletese lesz! Egy kis pillanatragaszto, fa glett es olyan lesz, mint ujkoraban :))
De elotte kerunk egy teardown-t, mint az ST-ben [link] :DDD

Sajnalatos amugy az egesz, lattam a masik topikot. En az utobbi idoben meguztam az ilyesmit.

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

(#126542) Fercsa


Fercsa
senior tag

Utobbi idoben elkezdtem jatszadozni az EQ VST pluginnekkel, mint aktiv valto. Elsore nem gondolna az ember, de vannak kulonbsegek es hallhatoak. Persze lehet jatszadozni rengeteg parameterrel, de ami szamomra vagyis a fulemnek legkellemesebb volt az a 11-es ozone eq-ja (free). Most kicsit megkerdojeleztem magamban a passziv valtast mikor minden ennyire tokeletes.. inkabb megyek vissza zenet hallgatni. Addig is egy esti lazulos [link]

ps. Akinek szinten van par napja jatszani annak ajanlom, hogy kezdesnek csinaljon egy loopback-et pink noise-al vagy 20->20k-es szinusszal es allitsa be flatra a vagasait egy spektrum analizatorral, majd ugyanezt csinalja meg, hogy beveszi a korbe a hangszoro(ka)t es a meromikit. A vegeredmeny nem marad el. ;)

[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]

(#126543) VoidXs válasza Fercsa (#126542) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Én az Equalizer APO lehetőségeivel szoktam játszani, és lehet benne kvázi brickwallt csinálni, nekem az tetszik a legjobban. Mondjuk 50 Hz-en 0 dB a sub jele, majd 51-en -48 dB, ezt még elbírja torzítás nélkül.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#126544) denesdr


denesdr
addikt

A Tekton ugye azt kifogásolta, hogy Erin nem használta a hangsugárzó gyári tüskéit a mérésekhez (!).
Erin: fogd meg a söröm!

:DD

(#126545) fererencz89 válasza denesdr (#126544) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

A meggyőző reakció Mr Tekton-tól: [link]

Nem szotkam hibázni.

(#126546) fererencz89 válasza denesdr (#126544) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Ez is érdekes videó: [link]
Nem vet túl jó fényt a pozitív tesztelőkre. Ki is az igazi jutyúbos influenszer? :D
A Rendőr akadémiás csávó (poén) sem használt csavarokat többek között.

Nem szotkam hibázni.

(#126547) Bacusuz válasza ktommy91 (#126540) üzenetére


Bacusuz
őstag

ez is jó lehet?

ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.

(#126548) DroneZ^


DroneZ^
őstag

Lenne lehetőségem beszerezni egy ilyet: Advance Acoustic - MPP 205

Ismeri valaki ezt a márkát? Genelec G Three-hez elég lehet? :U

köszönöm előre is :R

(#126549) Joe123


Joe123
aktív tag

Ha valaki keresgélne számára új zenei stílusokat, a suno csinált egy Explore módot. Mindegyikből van 5 változat, mind AI generált, de arra jó, hogy olyan stílusokat találj magadnak, amiről azt sem tudtad, hogy létezik, de mégis tetszik. Viszont előre szólok, hogy nagyon súlyos nyúlüregekbe lehet itt beleesni. :D (Az oldal ezen része működik reg nélkül is, az AI zenegenerálós rész csak reg után.)

[link]

(#126550) denesdr válasza DroneZ^ (#126548) üzenetére


denesdr
addikt

Miért ne lenne elég? A Genelec nem egy (pejoratív értelemben vett) audiofil márka, ami macerás kiszolgálást igényel. Itt nemcsak a műszaki dolgokra gondolok, hanem ami a fejekben zajlik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.