Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32309) fogtunder válasza NyxNyxNyx (#32308) üzenetére


fogtunder
nagyúr

annyi olcsó leszedése van a mage-nek, hogy az már a gusztustalan kategória, és ezek csomószor burst-öt is jelentenek. 3 flamestrike-ot pl. már nem lehet körbejátszani, van, amikor egyet se tudsz rendesen. aztán van, amikor ez nem jön össze, de szerintem akkor is jobb, mint a paladin, mert a hero power sebzését nem tudják leütni, igaz buffolni se tudod, de szerintem így is jobb. a warlockot én is jobban szeretem, és ha adja a demonokat, akkor rohadt jókat lehet vele menni, de sokkal inkább lutri, mint a másik kettő. a paladinnal meg az a bajom, hogy egy értelmes AoE spell van és az is csak 2-t sebez.

priesttel meg volt már, hogy igazából egy miniont kellett kijátszani, T2 coin deathlord, T3 velen, aztán üzletelj vele, ahogy akarsz.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.