Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#51843) King Unique válasza NONPLUSULTRA (#51842) üzenetére


King Unique
titán

Mi az, hogy törlődött, a lemezkezelőben talán nem lefoglalt (unallocated) lett mindkét lemez? :F Vagy megvan a partíció, de üresek, törlődtek a fájlok róluk? Ha nem, akkor helytelen ez a kijelentés...
Ha RAW lett, akkor annak lehet az oka csatlakozási/érintkezési probléma (kábelhiba) is, eszközhiba (dokkoló, annak foglalata), Windowsban a szoftveres leválasztás hiánya, illetve azt mellőzve a hirtelen leállítás (példa), stb. A RAW-ról egyébként pont nem olyan régen volt szó itt egy másik esetnél: [link], [link], [link]. Ahol az illetőnek végül sikerült megoldani a problémát a fájlrendszer javításával, de le van írva, hogy RAW esetén elsődlegesen az adatmentés javasolt. Vagy esetleg megpróbálni a PC-be betteni SATA-n csatlakoztatva és úgy megnézni, ha van rá mód. De ezt is csak saját felelősségre, meg ha dokkoló nem eltérő logikai szektorméretet (pl. 4Kn) használ USB-n!

Ha az adatmentés a vél és a kapott információk alapján nem sikerül megoldani, akkor az adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez topikban kellene folytatni a témát. Meg legközelebb az ilyen kérdéseket eleve ott kellene feltenni adatmentési igény esetén, nem itt, ahol még a topik nevében is szerepel, hogy nem adatmentéssel foglalkozik.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.