Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Az előző válaszban le van írva, hogy mit kellene megnézni, milyen probléma (pl. RAW) jöhet szóba, miket lehetne megpróbálni stb., ellenben hogy esetedben pontosan mi a helyzet, az továbbra sem derült ki.
"A TV-készülékre telepített USB merevlemezt a számítógéppel való használathoz újra kell formázni."
Feltéve ha a tévével lett formázva - amit neked kellene tudni - , illetve olyan fájlrendszerre (pl. linuxos), amit a számítógépen pl. a Windows nem kezel, valamint ha tartalomvédelem van a tévénél, amiről az alábbi bejegyzésben is volt szó. De amúgy akár még ez esetben is hozzá lehet férni pl. PC-n, Windowson a védett tartalomhoz a megfelelő szoftverrel (példa). Egyébként a leírásban ez a "számítógéppel" kifejezés jó pontatlan, mert lehet az PC, Mac, futhat azon FreeBSD, Linux, macOS, Windows stb., ami pont számíthat az adott fájlrendszer kezelésénél, illetve az újraformázás szükségességénél.

-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Korábban volt egy problémám amiről beszéltünk, arra válaszolok most.
Nem tudok olvasni egy külső winchestert win10 alatt miután egy philips 22pfs5403 tv-ben használtam sokáig. Eleinte simán ment ide oda dugdosva, minden olvasta. Most meg már csak a TV.
A [link] használati utasításban az áll hogy:
Adás szüneteltetése vagy felvétele előtt csatlakoztatni és formázni kell az USB merevlemezt. A formázás törli az USB merevlemezen található összes fájlt.
ATV-készülékre telepített USB merevlemezt a számítógéppel való használathoz újra kell formázni.Eszerint az én értelmezésemben nem lenne rajta semmi. De mivel rajta vannak a filmek, így nem teljesen értem mi történhetett, mivel én nem használtam rögzítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest