Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7620) TommyGun


TommyGun
őstag

Megosztok énis egy tapasztalatot. Porszívós szösszenet jön!

Nos mivel a kéróban mindenhol járólap van és parketta így a porszívó kérdés nálunk sosem volt terítéken. Nyilván porszívózni szoktunk de parkettáról még egy rakéta is összeszedi amit kell, mivel szőnyeg nem sok van, de van 2 kistestű kutyusunk is, akiknek nem hullik nagyon a szőre de mivel főleg parketta van ez könnyebben kezelhető.

Tehát mindig ilyen vacak csingacsguk proszívóink voltak, örökölt vackok vagy csak vmi olcsójánosos sz@r. Szívták a port/szőrt meg amit kellett ennyi elég volt. Mind porzsákos. De az utóbbi időben egyre jobban idegesítettek. Elég hamar tönkrementek a szívófejek, a cső is egyre jobban kezdte megadni magát, és idegesített hogy amikor bekapcsoltam 2 kiló szart köpött ki magábból, így fogtam és kivágtam a kukába az egész hóbelebancot de még előtte belerúgtam párat. Úgy döntöttem veszek végre vmi olyat ami működik, kényelmes, minőségi és nem kell porzsákozni.

Mindenképp HEPA szűrős cuccot akartam, és olyat amibe nem kell porzsák és lehetőleg ne legyen elszállva az ára, és márkája is legyen. Teszibe kiszúrtunk egy samsungot, 15 ropi, hepa szűrő, mosható, porzsák nélküli 1600w, többféle fej, gusztusos kis méret. Nos szerencsére nem volt már belőle csak ami ki volt rakva.
Otthon áttúrtam a netet de végül egy hasonlóra esett a választás. Zanussi Zan 1800 13 ropi

Sok különbség nincs a kettő között, (mármint a samuhoz képest) igaz ez csak 1400w-os, mivel főleg parketta van nem is kell több de döbbenet mennyivel jobban szív mint a régi xarok. (nyílván nem kicsit jobb a hatásfoka) A kisebb szőnyegeket is patyolattisztára takarítja, kárpitokat is. Halk, könnyű, nem fúj ki semmit amikor bekapcsolom, könnyű üríteni, mosható mindkét szűrő benne, hasonló elven működik mint a kocsik légszűrője csak textíl a szűrő. Kimosod kiszárítod és pá. Könnyű tárolni, bele lehet akasztani a szívófejet a porszívóba, megtartja az egész fémcsövet így megáll magában az egész cucc a sarokba ha betolod.
Kb 2 mozdulat kiszedni a műanyag kazetta portartót, kinyitod alul és kiömlik a porcunami a kukába, ki lehet öblíteni mert azért marad még ott por, a szűrőt is 1 mozdulat kicsavarni kimosni kiszárítani. Meg vagyok vele elégedve, gumi kerekek, automata kábel behúzó. Mindez olcsóbban mint terveztük. Tán nem annyira dizájn de nem panaszkodhat ez sem, kellemes stílusos. Szeretjük NA!

Ajánlom.

[ Szerkesztve ]

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.